VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

groen13-10-2018

Voor ons onbekend maar verrassend goed!

Via internet kwam wij bij Bemmel en Kroon terecht en kozen wij voor dit bedrijf vanwege de aangeboden 5 jaar garantie. De gehele afhandeling was in 1 woord geweldig en wij zijn enorm blij met de aanschaf van de Liebherr vrieskast GP1486-20
Robert Fluit12-10-2018

Wij zijn super tevreden over de service !

Wat een fijn bedrijf, de droger kon niet meer geleverd worden daarover contact over gehad als service boden ze een nieuw model een veel duurdere droger , ik kan geen bedrijf die deze service zou geven ! Ook de levering ging perfect een dag ervoor al een tijdsplanning sturen en de leveringsdag een halfuur van te voren vermelden dat ze eraan komen , ook de aflevering ging perfect, voor ons is VeiligKopen.nu een aanbeveling waardig!!
Maggie12-10-2018

Prima service

Prima shop. Het fijne is dat źe je ook een installateur mee kan bestellen voorr het plaatsen van het indutiefornuis. Bij veel andere konden ze het wel leveren, maar niet installeren. Waardoor je zelf nog een nstallateur moest zoeken.

Willem12-10-2018

Prima , snelle levering

Echt prettig om op deze site iets te bestellen , ik bestelde savonds laat maar kreeg direct reactie terug. Model was niet leverbaar maar ik kreeg een duurder model zonder bijbetaling. Top geregeld
Mirjam12-10-2018

Prima en snelle service!

Alles ging zoals gehoopt en toen ik via de website van de vervoerder niet kon vinden hoe laat het pakket bezorgd zou worden, werd dit supersnel en vriendelijk via mail opgelost/uitgezocht.
William12-10-2018

Prima service e correct geleverd, super!

Bij deze gekocht op aanraden, ook prijs is super! De bezorging uitstekend geregeld en zeer klantvriendelijk, absoluut een aanrader, wij komen rr beslist terug!
GH12-10-2018

Geweldige service

Snelle en goede levering, Alles word precies uitgevoerd zoals afgesproken en met de grootste precisie word alles afgewikkeld, exact binnen het aangegeven tijdsblok.
Themu12-10-2018

Snelle levering. Scherpe prijzen.

S'avonds combi-magnetron besteld, volgende dag geleverd. Super. Groot assortiment keukenapparatuur voorradig.
Henk van der Poort11-10-2018

Alles heel vlot verlopen

Ik wist vooruit bijna niks van Veilig Kopen , maar mijn eerste mail werd binnen 10 min. beantwoord. Ze hebben scherpe prijzen , omdat ik een Wasmachine en Wasdroger tegelijk bestelde kreeg in nog een hele leuke korting. De bezorgdienst VBK logistiek , daar wordt je blij van zo professioneel dat die jongens tewerk gaan SUPER !! een klein dingetje : ik zou vóór 21,00 uur bericht krijgen voor de bezorgtijd dat werd 22.20 uur.
Ben11-10-2018

Snel, voordelig en betrouwbaar

Goed geholpen nadat onze koelkast al na 3,5 jaar stuk ging aan een nieuwe koelkast met korting. Bezorging was voor 3,5 jaar terug niet best, bezorger is dezelfde gebleven maar de service was nu wel goed.
Rob Spape11-10-2018

Netjes geregeld

Bij "Veilig kopen.nu" reken je er natuurlijk op dat alles veilig en betrouwbaar wordt afgewerkt, zeker als het om grote bedragen gaat. En dat is ook gebeurd. Dus ik koop hier met een gerust hart nog een keer een ander product. Ook de slogan "Nergens goedkoper" klopte; want ik heb het product nergens goedkoper aangetroffen.
Cora11-10-2018

Wederom heel tevreden over Veilig kopen.nu

Voor vragen zijn ze telefonisch goed bereikbaar en geven goed advies. Order VK713817 (bosch wasmachie) is naar tevredenheid uitgevoerd. Prettige bezorgers ook. Met afdeling sales zijn goede afspraken te maken.
Elise10-10-2018

Beste prijs en goede service!

In onze zoektocht naar een goede oven kwamen we op Veiligkopen.nu. Deze webshop biedt de laagste prijs en voor een goede service. De oven kon meteen geleverd worden en werkt goed!
Ann10-10-2018

Snel en correct

Vriendelijke service, correcte afhandeling. Alles verliep gewoon zoals het hoort. Ook erg makkelijk dat je kunt zien wanneer je product precies geleverd wordt.
Ramon design Studio10-10-2018

Bestelling AEG kookplaat.

Goed contact via mail, zending ook via sms correcte afhandeling. Fijne afhandelingen zowel met bestellen, betalen en ontvangst.
Sandra10-10-2018

Geweldige services

Duidelijk overzichtelijk en goedkoper als de rest en de levering was zelfs te vroeg aardige en vriendelijke mannen
M Erkens09-10-2018

Alles is perfect geregeld en afgeleverd volgens afspraak

Was het goedkoopste en een hele snelle levering , alles volgens afspraak zoals me beloofd is aan de telefoon
Rene Jansen08-10-2018

Top levering en prima communicatie.

Het koopproces ging prima vanaf het moment tot aflevering.Duidelijke terugkoppeling van o.a. de verwachte levertijd. Ook werd de aflevering door de bezorgers uiterst deskundig , en op een vriendelijke manier uitgevoerd.Top !!
Fam Heijnen08-10-2018

Betrouwbaar. Aanrader!

Betrouwbaar, snelle levering en lage prijzen. Zeer aan te raden. Zanussi Magnetron gekocht. Keurige mailverkeer betreffende stand van zaken order. En de volgende werkdag al bezorgd.
Saskia08-10-2018

Betrouwbare service, zeer vriendelijke bezorger.

Na lang zoeken en prijzen en producten vergelijken hebben we voor veiligkopen.nu gekozen. Het aanbod, de prijs en de leveringstermijn maakten voor ons het verschil.
Paul07-10-2018

Service boven verwachting

In tegenstelling tot wat je vaak over webwinkels hoort levert VeiligKopen een prima service. Ze hebben een klantadministratie goed voor elkaar. Een door mij gewenste wijziging in de afleverdatum was al verwerkt 'voordat ik was uitgesproken' : top-service. Aflevering op het afgesproken dagdeel met vooraankondiging "we zijn over 22 minuten bij u". Vriendelijke bezorgers die bij het naar boven sjouwen bovendien zorg hadden verf en behang niet te beschadigen. Geen 'lompe sjouwers'.
Matthijs07-10-2018

Goede service en snelle levering!

Doordat de bestelde wasmachine niet meer leverbaar was werd een duurdere versie geleverd voor dezelfde prijs. Zeer nette service! Bij de levering werd een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen, fijne en duidelijke communicatie. Absoluut een goede ervaring!
Mia06-10-2018

Top service!

Voor de eerste keer wat besteld. Zeker niet de laatste keer. Alles wat ze beloven komen ze na! We werden keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. We zijn 100% tevreden.
Monique06-10-2018

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijke site. Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering! Goede service. Zeer tevreden klant.
Wim N04-10-2018

Prima afhandeling van bestelling

Snelle reactie van de verkoop afdeling en levering was stipt op tijd door zeer vriendelijke bezorgers