VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Martijn7922-10-2018

Snelle levering!

Shop stond bovenaan op Kieskeurig.nl. Laagste prijs was doorslaggevend. Binnen 24 uur was de wasmachine geplaatst. Wel teveel extra opties waarvoor je moest betalen. Niet betaald voor aansluiten, werd wel keurig gedaan door bezorgdienst Dynalogic.
Ruben22-10-2018

Prima geleverd, ietwat ruime indicatie.

De levering ging helemaal prima, houd er wel rekening mee dat je tot de dag van te voren niet weet hoelaat ze de volgende dag komen en dat je s'ochtends een tijdsraam krijgt van 3 uur. Het is dus lastig om andere dingen in te plannen in die dag of je moet erg flexibel zijn.
Edwin22-10-2018

Snelle levering met goede communicatie

Overzichtelijk website met duidelijk bestelsysteem. Planning van leverdatum per mail en hierbij is zelf een datum in te plannen. Heldere communicatie met betrekking tot levering en tevens te volgen via uitgebreide track en trace waarbij te zien is waar de bezorger zich bevindt en hoe veel klanten voor eigen levering zijn.

Marja Schoneveld22-10-2018

Goedkoop, goede en prettige installatie!

Vanwege de prijs gekozen voor dit bedrijf. De vriendelijke man die de wasmachine kwam installeren was kundig en bouwde de wasmachine keurig in. Ook het deurtje naast dat van de wasmachine zette hij weer recht en hij kortte een slangetje van mijn kraan in, toen ik vroeg of hij soms wist waarom die soms lekte. Ik ben tevreden!
ik ben correct behandeld20-10-2018

goede service

artikel was bij jullie het goedkoopst. helaas was het artikel niet op voorraad,dus moest ik een paar dagen wachten.
vriezeman20-10-2018

aankoop veiligkopen

aankoop perfect verlopen alles in orde goede opvolging van bestelling het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij veiligkopen nl maar alles is vlot en korrekt verlopen zoals voorzien volgende bestelling terug deze cite proficiat doe zo voort
Seroo20-10-2018

Super service

De service is geweldig. Bij contact heb je binnen 10 minuten een reactie terug. Daarbij denken ze met je mee en bieden je goede alternatieven als iets niet leverbaar is! Geweldige service!!!!
Westerhuis19-10-2018

Prima service prettig geholpen

Goede prijs en prettig geholpen. Het artikel is op tijd afgeleverd. Openingstijden van dit bedrijf zijn ook in de avond
Henny19-10-2018

Correcte en duidelijke servic van VEILIGKOPEN.NL

direct duidelijkheid en professionele antwoorden met duidelijke apparaten informatie en vergelijkenissen
Bert Dinand18-10-2018

Nette jongens die de wasmachine bezorgden!

Wasmachine netjes geplaatst, beide bezorgers zeer beleefd. Gezien het late tijdstip vroegen de heren of een beetje lawaai maken bij het installeren een probleem was.
Michiel (Zwolle)18-10-2018

Probleemloos bestellen, betalen en bezorgen. Laagste prijzen

Altijd zeer goede, deze keer beste prijs in de markt (stofzuiger Bosch BGL35MON12). Probleemlose bestelling en betaling. Probleemloze bezorging waarbij je per sms op de hoogte wordt gehouden wanneer (op de minuut) bezorger langkomt. De niet-thuis policy ken ik niet. Dus hier kan ik niets over zeggen. Ik heb enkele jaren terug al mijn inbouw keuken apparatuur gekocht bij deze zaak.
Marco17-10-2018

Zeer tevreden

Het apparaat dat ik besteld had was niet meer leverbaar. Ik heb toen een nieuwer en duurder model gekregen voor de oude prijs. Ook zeer goede levering, met de track en trace functie kun je de bezorger bijna op de minuut volgen.
Bert Loek17-10-2018

Goed alternatief geleverd

Aangezien de vaatwasser die wij wilden bestellen niet meer voorradig was, werd ons een goed alternatief (opvolgende model) aangeboden voor dezelfde prijs. Deze werd keurig de volgende werkdag geleverd.
Ruud Heine17-10-2018

Top Bedrijf Levert optijd beste bezorg service Dynalogic

Ik Kan van dit bedrijf alleen maar blij worden Levert perfect en daar nog bij ik ken de bezorg service Dynalogic uit andere bestellingen die ik elders gedaan heb. Deze bezorger is voor mij de beste
G. van Eyk16-10-2018

Scherpe prijzen, vlotte levering en goed geregeld

Voor mij de eerste keer dat ik hier koop, doorgaans voorzichtig met (voor mij) nieuwe adressen met scherpe prijzen. Maar betaling via I-deal en thuiswinkel waarborg gaven voldoende vertrouwen om gebruik te maken van de aantrekkelijk prijs. En ik ben zeker tevreden. Na bestelling gelijk een keurige bevestiging in de mail, aanmelding van verzending etc. En inderdaad kwam alles keurig ingepakt de andere dag binnen. Wat mij betreft zoals het hoort, maar dan wel voor een toch wat scherpere prijs.
Alex16-10-2018

Super snel en keurige service VK715124

S avonds AEG oven besteld en om 1300 uur de volgende stond hij in de keuken. Fijne oven met genoeg functies. Prijs/kwaliteit is dik in orde.
Willem16-10-2018

Snel en vriendelijk en goed

Duidelijke website en ook handleidingen en instructies meteen voor handen. Na veel zoeken hebben we een offerte aangevraagd, binnen no-time was deze binnen. In alles zeer snelle reactietijd. Door omstandigheden moesten we de leverdatum aanpassen, zonder wachtrij en en moeilijke vragen telefonisch geregeld. Ook de levering was stipt en met een glimlach, helemaal top!
Truus16-10-2018

super tevreden met veilig kopen

Ze doen wat ze beloven, snelle levering zoeken altijd naar de juiste oplossing wij zijn super tevreden met VEILIG KOPEN.nu
Robert K16-10-2018

Prima service

Laagste prijs en prima service. Alle afspraken worden nagekomen. Levering kan op de dag zelf online gevolgd worden waardoor langdurig thuiszitten voor ontvangst niet noodzakelijk is
Klerks15-10-2018

Geweldige service

Toen ik eenmaal besloten had welke oven ik wilde ben ik gaan googlen, al snel kwam ik uit bij veiligkopen.nu. Een winkel met een zeer scherpe prijs, geen verzendkosten en snelle levering. Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een mail met leveringsinformatie. Helaas was mijn bestelde oven uitverkocht en niet meer leverbaar, ik zou een vervangen model krijgen met minimaal dezelfde specificaties voor dezelfde prijs. Dit bleek een upgrade naar het nieuwste model, 3 dagen geleden voor mij een stap te duur en vanavond in gebruik genomen😀. Hellemaal gelukkig, dank je voor deze super service veilig kopen.nu.👍🏻
Tevreden gebruiker15-10-2018

Snelle service

Snelle service, ruim binnen 24 uur!. Helaas zat de afvoerset er niet bij maar 1 telefoontje en hij is nagestuurd.
Ingrid14-10-2018

Prima service

Eerst de stofzuiger bij de mediamarkt gekocht. Achteraf heel dom. Nadat ik het artikelnummer had ingevoerd zag ik dat veiligkopen de stofzuiger voor maar liefst 46 euro goedkoper aanbood. En dat voor exact dezelfde doos! Bij veiligkopen dezelfde stofzuiger besteld, die werd keurig de volgende morgen om 8.00 thuis afgeleverd. De stofzuiger van de mediamarkt krijgen ze terug (en ik wil mijn geld terug)
fabtje13-10-2018

Snelle en correcte service

De prijzen waren heel concurrentieel. Had al op voorhand telefonisch contact gehad op voorhand of de koelkast in voorraad, en werd mij gezegd dat ze niet voorradig was, maar dat ik nieuwer model zou krijgen aan zelfde prijs. Bij de bestelling leek dit ook zo te zijn. Kon aangeven wanneer te leveren en er is ook geleverd op gevraagde datum. Via sms kreeg ik melding dat er er over 30 minuten zou zijn (was iets langer), maar prima qua indicatie.
P.brouwet13-10-2018

Goede service.perfekt getegelf

Goed bereikbaar via website.aangepast toestel bij geen voorraad. Snelle service Goede levering.op tijd
Y. Knebel13-10-2018

goede levering van de vaatwasser

Op aanraden van mijn dochter via deze website een vaarwasser besteld. De site is gebruiksvriendelijk en duidelijk. Had zelf geen ervaring met bestellingen op internet. Ben zeer tevreden over de service en afspraak van levering. Ik raad kopen bij Veiligkopen zeker aan.