VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Emiel201902-07-2019
Ik ben zeer tevreden over veiligkopen.nu. Ik kocht een Siemens oven en een Bosch vaatwasser (VK764106). De laagste prijsgarantie wordt nagekomen. Mails worden snel en vakkundig beoordeeld, en de afspraak voor installatie was snel gemaakt.
LS30-06-2019
Scherpste prijs, prima voorwaarden. Snel geleverd en vakkundig geplaatst op de dag van onze keuze.
Fam. Van de Veen30-06-2019
Zeer goede service en vriendelijke, beleefde monteurs. Ook is het erg handig dat je kunt volgen waar ze zijn en wanneer ze aankomen. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen! Had medelijden met de monteurs, was die dag 31 graden, hebben ze maar een ijsje gegeven wat zeer gewaardeerd werd ;-) VK768378 Fam. Van de Veen

Fam Mulder30-06-2019
Enorm onder de indruk van de werkwijze van Veiligkopen.nu! Ik was eerst sceptisch omdat ik dacht ik ken ze nog helemaal niet, maar door de vele goede reviews gingen we de uitdaging toch aan. We hadden een product ergens ietsje goedkoper gezien en konden dit doorgeven aan VeiligKopen.nu. Binnen 10 minuten een enthousiaste en professionele reactie waardoor ze het product nog een stuk goedkoper aanboden. Zowel de warmtepompdroger als de vriezer hadden we voor de scherpste prijs op het internet gekregen met de allerbeste service. Meteen de volgende dag alles netjes geleverd en de warmtepompdroger 2 verdiepingen hoog gebracht, de vriezer naar de kelder en alles ook nog op de plek geïnstalleerd. Super service! Wij zullen in vervolg ook zeker al onze producten kopen bij VeiligKopen.nu. Hartelijk dank voor de klantvriendelijke en snelle service!
Roderik29-06-2019
Binnen een dag had ik mijn bestelling, een vrieskast van het merk Siemens (GS58NEW40) in huis op de gewenste plek. Super snelle en goede levering. Niet achter de eerste drempel, maar zonder extra servicekosten neergezet waar ik hem wilde hebben in onze bijkeuken. In 1 woord “geweldig”!!
Jan ter Mors29-06-2019
Duidelijke artikel omschrijving, goede prijs. Artikel werd snel geleverd, artikel was niet meer te leveren, kreeg een bijna zelfde artikel geleverd was zelfs iets duurder voor de zelfde prijs toppie.
Jefrey Vermeulen29-06-2019
Fantastische service. Heel duidelijk en vlotte bestelling. En vooral de levering was perfect. Goed te volgen wanneer het pakket (koelkast in ons geval) zou komen, en 15 min van te voren ook nog een smsje. Super. Keurige service en hulp.
Ramon27-06-2019
Gisteren een Bosch vaatwasser gekocht! Vandaag al bezorgd. Ik was vergeten in te vullen dat ik mijn oude vaatwasser mee teruggenomen wilde hebben.Na een kort telefoontje was dit geregeld. Ik kreeg al vrij snel vanmorgen een telefoontje dat de vaatwasser eraan kwam. Topservice. Bedankt!
Eddy De Pelsmaker27-06-2019
Ik bestelde via de webwinkel een wasmachine en een droogkast ZANUSSI (order 765657-1). Via de site kon ik perfect alle informatie van deze toestellen raadplegen. Na bestelling was er een vlotte communicatie via email. Ook betreffende levering kreeg ik tijdig alle info zodoende dat ik mij kon aanpassen. Ik had ook de vrijheid om alles zelf te bepalen. De levering gebeurde stipt en tijdig door twee behulpzame mensen die mij alle noodzakelijke inlichtingen konden geven Zeer vlotte en aangename afhandeling : een aanrader
Fam vd hoek26-06-2019
Zeer tevreden over dit bedrijf, wasmachine besteld, netjes geïnformeerd via mail snel geleverd , zeer goede service. Dus hier heeeeel enthousiast over de site en bestel hier zeker weer
Elke DP25-06-2019
Altijd zeer scherpe prijzen, enorm veel keuze, snelle levering, correcte afhandeling. Super tevreden!!
Paulo25-06-2019
Beko wasmachine besteld. Van te voren door bezorgers gebeld en netjes afgeleverd. Ik ben tevreden.
Adrie24-06-2019
Had nog nooit van veilig kopen gehoord. Wasmachine besteld was snel leverbaar.kreeg gelijk e-mail van de aankoop en 3 verschillende betalingsmogelijkheden. Ik werd goed op de hoogte gehouden en er is goed ecommuniceer over vervoerder.dynalogic. Alles perfect geregeld
Mario23-06-2019
Ik ben prima te woord gestaan door maarten, ik heb het juiste passende advies gekregen en een scherpe prijs voor mijn vaatwasser. Mijn keuken is noord Europees en paste dus niet. De installateur bleek ware kunstenaar te zijn en heeft alles passend gemaakt zodat mijn vrouw met een tevreden gezicht naar has opgeruimde keuken kan kijken. Top dat zulke mensen nog bestaan. Ik beveel jullie oprecht bij iedereen aan.
Siollep22-06-2019
Besteld en betaald op donderdag om 21:59 uur en de volgende dag om 15:45 uur geplaatst! Top!! VK767425
Hanin22-06-2019
[22-6 18:40] I C E 1: Zoals afgesproken juiste levering. Produkt door de bezorgers juist afgeleverd en op de juiste plek gemonteerd. Tevens hebben zij het produkt startklaar achtergelaten. Het vervangende produkt hebben zij netjes meegenomen. Wat heel prettig was is dat je je bestelling online kunt volgen ,zodat je weet hoeveel klanten voor je nog geholpen moeten worden . Ordernummer wasmachine :VK767187
Fatima22-06-2019
marien dirk20-06-2019
snelle vlotte en correcte levering volgens afspraak!ze hebben alles vlot geregeld en mij op de hoogte gehouden ivm het lever moment en voorwaarden! dit alles voor een scherpe prijs geleverd in belgie! thanks!
Mario20-06-2019
Bellecoupe20-06-2019
Voor de tweede keer een product bij hen veiligkopen.nu besteld. Een tijdje geleden een wasdroger. Ik kreeg een berichtje dat het type dat ik besteld had niet meer voorradig was, en heb een duurder type geleverd gekregen voor de prijs van het goedkopere type. (Een uitstekende service!) Nu zojuist een wasmachine geleverd gekregen zonder problemen. Prijzen voor witgoed is bij veiligkopen.nu gunstig.
Ruud20-06-2019
Ik was enigszins wantrouwig toen ik de prijs zag bij VeiligKopen.nl van de Siemens inductiekookplaat die we op het oog hadden, in vergelijking met andere webshops (en dat zij er nogal wat). Na enige aarzeling toch een bestelling geplaatst. Helaas kreeg ik prompt een e-mail terug dat het gevraagde product niet (meer) leverbaar was. Geen probleem, echter. Ons werd de opvolger toegezonden. Deze heeft dezelfde specificaties + iets meer, maar het kostte ons niets extra. Geweldige service dus. Ook de bezorging door DynaLogic was heel goed. De bezorger was bijna op de voet te volgen. Inmiddels hebben we de kookplaat een week in gebruik en hij werkt prima.
huperdepup19-06-2019
prima keuze voor uw aankopen. zeer snelle levering en leuke prijsstelling.zeer goed verzorgde website met ontzettend ruim aanbod van de bekende grote merken. ordernr. vk766106
Trudy Bos18-06-2019
Ik zocht een goede combimagnetron en VeiligKopen had het goedkoopste aanbod. Betaling liep soepel via Ideal. Via mail werd ik direct op de hoogte gehouden wanneer er geleverd zou kunnen worden. Kon zelf nog voorkeur voor leveringsdag aangeven. Apparaat wat ik besteld had bleek niet meer leverbaar en zonder meerprijs kreeg ik de opvolger, die beduidend duurder is, aangeboden. Kortom zeer tevreden. Levering keurig op tijd.
Fam van Sambeek15-06-2019
Afgelopen maandag op de site van veiligkopen.nu terechtgekomen. We waren op zoek naar een nieuwe combi-magnetron. We kwamen uit bij een Siemens CM676GBS1. Ik kon niet meteen terugvinden of dit model ook een ontdooifunctie had. Hierop contact opgenomen met de helpdesk. De vriendelijke man die mij te woord stond ging het even nakijken en kwam terug met de mededeling dat deze er idd op zat maar dat dit model helaas niet leverbaar was. Hij gaf aan dat we voor het zelfde geld een nieuw type, wat normaal gesproken 100 euro duurder was, toegestuurd zouden krijgen. Hierop nog dezelfde avond deze Combi-magnetron besteld. Via de mail duidelijke berichtgeving ontvangen mbt de levering. Op de dag van levering ‘ s ochtends een mail ontvangen met het tijdsblok van levering. Ongeveer een half uur voor levering een sms bericht ontvangen hoe laat de bezorger er zou zijn. Combi-magnetron conform afspraak ontvangen. Over het product zelf kan ik nog niets zeggen maar de service van veiligkopen.nu is heel goed bevallen.
Henk van den bovenkamp14-06-2019
Wegens defect van de oude oven op zoek gegaan naar nieuwe oven en combimagnetron. Veilig kopen was de goedkoopste, dus de beslissing was snel gemaakt. Nog even gezocht naar ervaringen. Waren ook goed! De bestelling geplaatst (VK765078). Nog een paar keer gebeld met de service Desk. Keurig en snel geholpen. Inmiddels geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Super ervaring, bedankt!