VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

P Schenk25-07-2019
Helemaal top geregeld, zeer klant vriendelijk. Mooi een mail van tevoren over de bezorg tijd en vriendelijke en behulpzame bezorgers. Echt top
Bernard25-07-2019
Ik hen al meerdere malen een product bij deze winkel gekocht. Redenen: goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en correcte afhandeling, goede en snelle telefonische bereikbaarheid en snelle levering eventueel met een montageservice.jammer dat bij de inductiekookplaat niet goed gemeld staat dat met meegeverde perilexsnoer geen stekker heeft en dat je deze apart moet bestellen. Ook bij de montagedienst is hier niet op geattendeerd
Gerjo25-07-2019
Via veiligkopen een warmtepompdroger gekocht. De droger die we besteld hadden, bleek echter niet meer leverbaar. Er werd ons een goed/beter alternatief geboden zonder bijbetaling. Levering is via track&trace te volgen en je ontvangt twintig minuten voordat ze arriveren een sms zodat je niet de drie uur thuis hoeft te wachten die vooraf is doorgegeven. Ideaal! De droger werd vrij van verpakkingsmateriaal binnen gebracht en de oude werd gelijk meegenomen. Perfecte service en zeer zeker aan te bevelen.

Anthony23-07-2019
We hebben een inbouw vaatwasser met de inbouw service besteld bij veiligkopen. Na veel mislukte bezorg pogingen bij de concurrent zijn we hier terecht gekomen. Service van veiligkopen en van ajtec (voor inbouwen) was PERFECT. Prima bereikbaar, prima terug koppeling via email en telefoon. Inbouw service was super top. Ik ga hier zeker weer bij kopen.
Isja Bonne22-07-2019
Kwamen op de site door de goede prijs van de koelkast. Snel besteld, volgende dag in huis. Heel tevreden over alles. We konden de zending goed volgen dus wisten we precies hoe laat het werd. En nu staat er een mooi Bosch koelkast te glimmen in huis. Heel blij mee.
Elyon Zwarthoed20-07-2019
Een goede webwinkel met aantrakelijke prijzen van witgoed. Ik heb hier een amerikaanse koelkast gekocht. Snel geleverd en zonder problemen. Bedankt!
Y.argun20-07-2019
Telefonisch benaderd in de avond, service was goed. Product afgeleverd op gewenste dag door extern partij Dynalogic. Zoals op de hoogte gesteld via mail waren ze op aangegeven tijdstip. Witgoed retour meegenomen en verpakking van nieuwe witgoed is ook meegenomen na aansluiten.
Maddy19-07-2019
Met vergelijkingssites kwam ik uit bij VeiligKopen.nu. Ondanks ik niet zo snel via een site bestel beveel ik hun zeker aan. Allereerst omdat zij goedkoper waren dan bij een ander. Vragen die ik stelde werden meteen beantwoord. Super deze klantvriendelijkheid. Daarnaast kon ik mijn bestelling goed volgen en gaf hierdoor hoefde ik niet thuis te wachten. Chauffeur was heel vriendelijk. Een dikke 10!
E de Vries19-07-2019
Na wat gesurft te hebben kwam ik op veiligkopen.nu uit als goedkoopste voor het bestellen van onze inbouw vaatwasser. Ik ben erg tevreden over de communicatie vooraf, waarbij nog per mail en telefonisch contact is geweest over mijn vragen m.b.t. de leidingen. Hierna was er goede communicatie over het tijdstip waarop de monteur zou komen met een richttijd de middag ervoor per mail en de ochtend zelf nog een telefoontje van de monteur dat hij er met 15 min zou zijn. Installatie van de vaatwasser en het aanpassen van de afvoer, waardoor deze nooit meer zal lekken, zijn goed uitgevoerd. Kortom erg tevreden over zowel veiligkopen als het installatiebedrijf waar ze mee samenwerken. E de Vries
geert18-07-2019
Na wat gesurft te hebben op internet kwam ik op de site van veilig kopen.nl Nu ik van België ben was dit de goedkoopste winkel voor mijn product . De levering was perfect en de informatie die ik regelmatig kreeg via email was top Ik raad deze winkel aan iedereen aan.
Steurbaut18-07-2019
Zeer goede site als ook service zijn steeds vriendelijk en zeer behulpzaam ook online Top gewoon Heb er veel gekocht en steeds tevreden
Pieter Jan18-07-2019
Na een tijdje speuren op internet bij deze goede winkel uitgekomen, na navraag bij collega die een goede impressie had van deze winkel, ook een artikel bij deze winkel bestelt, in 1 woord: fantastisch!! We bestellen al meer als 10 jaar via het net, maar we moeten toegeven dat deze winkel eruit springt qua aanbod,contact,gemak,afhandeling en nazorg, een dikke duim omhoog. Als aan ons gevraagd word om het aan te bevelen, zullen we dat zeker doen, ga zo door!!
cowboyspeedy17-07-2019
ik raad deze web winkel wel aan hoor ze hebben mij goed geholpen met afleveren en instaleren van mijn kookplaatje in mijn aanrechtblad
Stephan17-07-2019
levering op de aangegeven tijd, communicatie over levertijd was helder. Product afgeleverd op aangegeven plek, vriendelijke bezorgers
Jeannet16-07-2019
Gisteren rond 18.00 gebeld met de vraag om contant te kunnen betalen en dat was mogenkijk. Meteen een amerikaanse koelkast besteld via internet en half 12 volgende dag na een bevestiging per mail en een telefoontje 20 minuutjes van te voren kwamen ze hem brengen. 2 hele vriendelijke jongens die voorzichtig mijn oude hebben weggehaald en de nieuwe Amerikaanse in mijn hele kleine huisje geplaatst. Het ging allemaal maar net aan door de gang maar super geregeld. Heel erg blij met de aankoop en levering. Kan het iedereen aanbevelen.
Interieurprofessional16-07-2019
Gewoon top! Alle afspraken nagekomen. En de bezorger gaf ongevraagd goed advies.
Top service.14-07-2019
Al in 2007 heb ik een vaatwasser gekocht via veiligkopen.nu. Tussendoor via de site in 2013 een magnetron aangeschaft. In alle gevallen keurig en snel geleverd. De vaatwasser was inmiddels aan vervanging toe; dus ligt het voor de hand weer te gaan zoeken op veiligkopen.nu. Een nieuwe snel gevonden. Dit type bleek echter niet meer op voorraad en leverbaar; de opvolger werd voor dezelfde prijs geleverd (VK771458). Top Service! Ik behoor dus inmiddels tot de vaste klanten groep. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Voor iedereen aan te bevelen.
B. Verbiest14-07-2019
De shop geeft duidelijke informatie. Door de vele types van een enkel merk is het soms lastig een goed overzicht te krijgen van de verschillen tussen deze apparaten. Per mail werd echter zeer snel op mijn aanvullende vragen gereageerd. Bovendien zijn de apparaten gunstig geprijsd en worden prima bezorgd en geinstalleerd.
Carola09-07-2019
Mooie site met duidelijke info over de producten. Zeker een stuk goedkoper dan andere site's. Makkelijk te bestellen en een prima communicatie per mail. Levering is helemaal goed. Op de dag een mail met een tijdbestek. Bij bijna levering een berichtje dat ze eraan komen. Aflevering klantvriendelijk. Mijn volgende bestelling zal weer bij veilingkopen zijn !!!!!
Marijn Bosch08-07-2019
Duidelijke omschrijving, scherpe prijs en een snelle en goede bezorging van het apparaat!
Gerrit06-07-2019
Produkt voldeed volledig aan de beschrijving. Aantrekkelijke prijsstelling en bovendien - hoewel het niet op voorraad was - op de afgesproken tijd bezorgd.
Veenstra06-07-2019
Wij zijn tevreden met de snelle levering, onze droger was hier op dat moment het goedkoopst en de mogelijkheid om te laten plaatsen op zolder voor 9,95 extra is ook erg aantrekkelijk, werd zeer snel geplaatst en oude apparaat en verpakkingen weer mee terug genomen. Direct nadat de order geplaatst was werd er al contact met ons opgenomen omdat ik het huisnummer niet goed vermeld had, heel attent en snel dus, s avonds besteld en volgende middag al gebruiksklaar in huis.
H.Koetsier05-07-2019
Vaker een product bij veiligkopen.nu aangeschaft. Prima en snelle levering. Bij de laaste aankoop van een wasmachine bleek dat bij het centrifugeren iets niet lekker liep. Gebeld met veiligkopen.nu, zij besloten direct om het produkt om te ruilen voor een nieuw apparaat. de volgende dag had ik al een nieuwe in huis , welke prima voldoet.
Leo Lende05-07-2019
Nooit eerder van gehoord maar door het zoeken naar een vaatwasser die op voorraad was gevonden en na eerst gebeld te hebben om zedkerheid te hebben dat die op voorraad was en direct kon worden geleverd direct bestelt en de volgende dag keurig afgeleverd. ( ordernr staat nergens dus zal wel bestelnr.worden bedoeld )
Celine02-07-2019
Droger stuk en wasmachine te klein na komst derde kindje. Internet afgezocht en een keuze gemaakt. Niet alle prijzen stonden op de website, daarom een offerte aangevraagd; VK768268. Zeker weten de laagste prijs (zelfs met een iets duurdere droger voor dezelfde prijs!) en de mogelijkheid zelf te kiezen wanneer er geleverd werd. Vandaag, met een heel goede communicatie vanuit het transportbedrijf, beide apparaten naar zolder gebracht en de oude droger meegenomen. Gewoon mogen pinnen bij de bezorger, zonder meerprijs. Ik ben zeer tevreden, al moet ik de apparaten nog wel testen etc. Echt een aanrader!!!