Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3204 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 941 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia Vermist 15-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e oral b tandenborstel en ik wil niet anders. Via deze webshop besteld en zeer snel geleverd en ook nog voor een leuke prijs. Volgende keer bestel ik weer bij deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 15-11-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij poetsen altijd met de cross action van oral B. De borstels zijn niet goedkoop. Gegoogled voor een actie. Kwam op jullie site terecht. Erg makkelijk te bestellen, snelle verzending en een erg scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-11-2018 Via de website gekocht

Vergeleken met andere aanbieders duidelijk voordeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk aanbod, snelle levering, pakketje in brievenbus formaat ideaal. Mogelijkheid van 3-pack levert behoorlijk voordeel. Veel verschillende maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dino 14-11-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs, super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop mijn opzetstukjes nooit meer ergens anders! Geen enkele andere winkel kwam kwa prijs (10 pack) in de buurt van deze winkel. Binnen een dag via brievenbus bezorgd. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 14-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel plus goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via google gevonden en tandenborstel.com had de meest gunstige prijs. Makkelijk inloggen (ook te bestellen zonder account) en zeer snelle levering van een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 14-11-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer iets besteld bij de Tandenborstel. Vrijdagmiddag laat besteld en zaterdag begin van de middag in huis, dus supersnel.
Betaling goed geregeld, verpakking prima, en een duidelijke factuur.
Kortom: 100% positief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristien 14-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘S Middags tandenborstels besteld na 15:00 uur maar toch de volgende dag in huis! En ook een stuk aangenamer geprijsd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Greetje 13-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima (web)winkel met scherpe prijzen en een heel ruim assortiment. Levering zoals beloofd, dus ik ben helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 13-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader op het gebied van mondverzorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit het assortiment, alle topmerken verkrijgbaar, aantrekkelijk geprijsd en een zeer snelle levering!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mik 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering zonder gedoe, goede communicatie, goed product hoop ik, pas ontvangen, moet blijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Ammersken 12-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn dochter en haar verloofde heb ik een duo pak van Oral B elektrische tandenborstels besteld. Dat heb ik donderdagavond gedaan en het afleveradres van hun opgegeven. Ze had het zaterdagochtend bezorgd gekregen.
Super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 12-11-2018 Via de website gekocht

Superservive

Algemene score

10,0
Ging iets mis met een levering (één tandenborstel geleverd i.p.v twee) maar dit was op een nette manier binnen één dag opgelost.
Geweldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Snelle levering en keurige verpakking. Mijn pakje was ergens blijven 'hangen' bij Post NL. Is uiteindelijk goed gekomen. Het bedrijf benadrukte tijdens ons telefoongesprek dat - mocht het écht fout gaan - zij het altijd oplossen. Beter kan toch niet!?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 11-11-2018 Via de website gekocht

Dit is pas service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor aankoop van een product dat helaas niet meer leverbaar was. Geen probleem voor Tandenborstel.com. Zij waren bereid om voor dezelfde prijs een duurdere versie te leveren. Petje af voor Tandenborstel.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 11-11-2018 Via de website gekocht

Veel aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat de elektrische tandenborstel ook in een losse body te koop is zonder lader en opzetborstel. Verder snelle levering! Ik zou deze webshop zeker aan raden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nele 11-11-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met producten aan de meest voordelige prijzen. Ook een hele snelle levering! Al verschillende keren producten besteld en nog nooit problemen gehad.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 11-11-2018 Via de website gekocht

Snel en uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn goedkoop, hebben een overzichtelijke site en een snelle levering. Duidelijke communicatie over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 11-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede aanbieding van opzetborstels en snelle levering. Paste door de brievenbus dus niet thuis zitten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lissy 11-11-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk site, snelle levering, goed verpakt.
Zeker een webwinkel om aan te bevelen. Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gilles 10-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
De levering was snel en de monddouche was goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk V 10-11-2018 Via de website gekocht

Aankoop mond douche

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs,snel geleverd .maakt waar wat ze schrijven .vandaag bestellen morgen geleverd ,dat is dus gewoon zo,prima!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ynze 09-11-2018 Via de website gekocht

Zeer echte levering

Algemene score

1,0
Dinsdag besteld, donderdag zou die geleverd moeten worden. Nu zaterdag en nog steeds niets ontvangen ondanks belofte voor 15:00 besteld, morgen geleverd.
Je krijgt wel mailtjes alsof het al geleverd is, en om reviews te geven. Bewijs van een onkundig bedrijf

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Tandenborstel.com 12-11-2018

Beste heer Ynze,

Bedankt voor uw beoordeling. Zoals ook telefonisch aangegeven heeft u een artikel besteld waar een levertijd bij vermeld stond van 5 werkdagen. U heeft zelf gekozen voor het "vooruit bestellen", wat dus inhoudt dat uw bestelling gereserveerd wordt. Zodra het artikel op voorraad is leveren wij het uit. Wellicht kunt u de volgende keer beter geen artikelen bestellen waar een levertijd bij vermeld staat.

Met vriendelijke groet,

Het Tandenborstel.com Team

Reageer

Spanner 09-11-2018 Via de website gekocht

Snelke levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne duidelijke website waarop ik snel mijn produkt kon vinden. Verder scherpe prijzen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart De Wilde 09-11-2018 Via de website gekocht

Echt zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep heel vlot. Hierbij werd ik heel goed op de hoogte gehouden van het verloop. Het tijdsbestek tussen de bestelling en de levering was bijzonder snel! Alles werd keurig en correct geleverd. De factuur zat op hetzelfde moment in mijn mailbox. Geen enkele negatieve opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 09-11-2018 Via de website gekocht

Grote keuze en hele snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijke site met grote keuze aan tandenborstels en toebehoren.
De bestelling was de volgende dag al thuis.
Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Wassenburg 09-11-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het betalen dacht ik dat er iets mis was gegaan, op mijn mail die ik hierover stuurde kreeg ik binnen 2 uur antwoord, super netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri de Kort 08-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte en snelle service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste,
Een duidelijke site, goede foto's met heldere uitleg, snelle levering en bij een foute levering een zeer goede en snelle service en dit alles met een glimlach!
Ga zo door tandenborstel.com.
Mvg. Henri de Kort

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-11-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep prima tegen een mooie prijs. Meer kan een mens niet wensen.
Met alles bedoel ik het gehele proces inclusief de verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofia 07-11-2018 Via de website gekocht

Mooie site, geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel deze site/shop aan, mooie producten, makkelijke site alles goed te vinden.
Goede service,snelle levering en mooi ingepakt en verstuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zinzi 07-11-2018 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, ook voor de kleinere beurs.
Achteraf bleek bestelde niet op voorraad, goed vervangend/ gelijkwaardig product geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos B 07-11-2018 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onderdeel van de waterpic in het weekend op zaterdag besteld, dinsdagmorgen in de bus. Dus supersnelle service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker 07-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ontvangen op aangegeven tijd. Suggesties onderaan het product kwam goed van toepas. Hoefte niet verder te zoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tina 07-11-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 tandenborstels gekocht omdat deze goedkoper waren dan elders. Heb er wel enkele dagen op moeten wachten.
Tevreden over de ganse lijn.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Waldman 07-11-2018 Via de website gekocht

Down wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering van het product zelf een dag eerder dan vermeld.
Het enige minpuntje is dat er alleen een buitenlandse beschrijving bij zat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Goethem 06-11-2018 Via de website gekocht

Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Wat betreft dienstlevering tandenborstel.com uiterst tevreden dit in tegenstelling levering aan huis door D.P.D dat ondermaats is. De 1ste berichtgeving die je kon volgen vermelde dat we niet thuis waren en dat ze in de bus een aanmeldingsbericht hadden nagelaten .......strookte niet met de realiteit!!! ......waren wel thuis, en bovendien vonden qua bericht niets terug in postbus Dag nadien hadden ze het geleverd in afhaalpunt. Wat een verschil met levering aan huis door post.nl waar de levering altijd correct aan huis verloopt

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

Dirk C 06-11-2018 Via de website gekocht

Waterpik 100

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De monddouche is 7 jaar oud maar Tandenborstel.com heeft nog het gepaste wisselstuk. Aan een correcte prijs. Snelle levering. Zo is herstellen nog mogelijk in plazts van vervangen. Aangename ervaring

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marie 06-11-2018 Via de website gekocht

Betaalbaar, snelle levering, uitstekend verzorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop bood een produkt aan dat bij anderen niet in het assortiment zat.......... Uitstekende service, goede overzichtelijke site en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-11-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect. Gemak website, mogelijkheid van bezorgmoment, stipte levering en stevige verpakking en zeer goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 06-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel en helder.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkt gewoon zoals je hoopt dat het werkt! Doe je bestelling, ontvang je bevestiging en informatie over de verzending inclusief bezorgmeldingen. Mijn bestelling was compleet en veilig verpakt. Ik ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van luijn 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan voor 15:00, snelle bevestiging van de bestelling en betaling. Niet veel later keurig bericht van verzending en levering de volgende dag. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-11-2018 Via de website gekocht

goed geinformeerd en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment tegen een scherpe prijs.
En w.b.t. de levering, het artikel om 15,50 besteld en de volgende dag in huis. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eveline 05-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede voorlichting en goede prijs !! Is ook betrouwbaar , komt belofte na.
Hier kan je op vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 05-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gevonden wat ik zocht en bovendien nog veel goedkoper. levering was slel een goed verpakt. aazngenaam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone Manzo 05-11-2018 Via de website gekocht

snel en zeer voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hier vond ik de beste prijs voor oral b opzetborsteltjes! Nog goedkoper dan welke andere aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-11-2018 Via de website gekocht

Goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles overzichtelijk en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, alleen het produkt wat ik heb gekocht zat geen Nederlandse beschrijving bij en dat is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 04-11-2018 Via de website gekocht

Fijne en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke site waar alles duidelijk stond uitgelegd met foto's erbij.
's-Morgens besteld en volgende dag al in huis.
Netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Peters 03-11-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een deel van de bestelde producten was pas na 14 dagen leverbaar door een fout bij de leverancier. De klantenservice bood mij een vergelijkbaar product aan voor dezelfde prijs, zodat alles snel geleverd kon worden. Echt een hele goede service! Was en ben er heel content mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hoof 03-11-2018 Via de website gekocht

Super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste aanbieding en super service! Zoals op site staat binnen 5 werkdagen in huis! Netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor 03-11-2018 Via de website gekocht

Prima winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe electrische tandenborstel. Vond deze op de website. Snelle bezorging, prettig geprijsd, keuze genoeg en heldere website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G. 02-11-2018 Via de website gekocht

Zeer concurerende prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs die ik online kon vinden. Snelle en goede levering. Één kritiekpuntje: ik bestelde vanaf mijn vakantie-adres en ik wilde de tandenborstel dús bij een PostNL afhaalpunt laten bezorgen in de buurt van m’n vakantieadres. Dat blijkt niet te kunnen: de site kiest uitsluitend PostNL-adressen in de buurt van mijn huisadres. Noodgedwongen heb ik mijn vakantieadres moeten opgeven. Verschillende factuur- en bezorgadressen werkt niet (goed).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van Tandenborstel.com 05-11-2018

Beste J.G.,

Bedankt voor uw beoordeling. Om dit probleem de volgende keer te voorkomen: u kunt het verzendadres in dat geval wijzigen naar uw vakantieadres. Hierna selecteert u het PostNL-punt in de buurt van uw vakantieadres.

Met vriendelijke lach,

Het Tandenborstel.com Team

Reageer

Toon meer reviews