Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 4184 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 768 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Duidelijke webwinkel met heel veel producten en héél fijn dat ik een kaartje bij mijn bestelling kreeg waarop stond welke opzetborstel je moet gebruiken bij bv bruggen.implantaten enz. Prima service😊 en daarbij hartstikke goedkoop. Ik ben blij met jullie😁

Reageer

CenK 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tja, eigenlijk hebben ze een tien verdiend, maar dat vind ik ietsje overdreven.
Alles ging gewoon perfect. Dus ook het bezorgen op een ander adres.

Reageer

Raymond 01-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de zekerheid gebeld of product daadwerkelijk op voorraad was en dat werd bevestigd.
Vóór 15.00 uur besteld en dan zou het volgende dag bezorgd worden, mits post nl het ondanks drukte zou redden.
Het bezorg moment was hooguit een uurtje later die bewuste dag.
Zeer tevreden over snelle levering waterfloss door deze firma met een zeer concurrerende prijs!
Echt een aanrader!

Reageer

Jos 01-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en snelle levering. Ze doen precies wat ik verwacht van een webshop

Reageer

Martin Klopman 01-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tandenborstel.com heeft een duidelijke site en doen wat ze beloven, in mijn geval vandaag besteld en morgen in huis. De prijzen zijn scherp en eerlijk, mijn volgende bestelling wordt weer bij tandenborstel.com
Prima service.

Reageer

Reinie 31-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met ruime keuze aan elektrische tandenborstels. Voor mij was de keuze snel gemaakt. Bestellen gaat makkelijk en er werd snel geleverd

Reageer

Petra 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een webshop die doet wat het belooft. Snelle levering. Tandenstokers scheelt veel in prijs.

Reageer

Jan 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, snelle levering!
We kochten ook G.U.M baterij tandenborstel...heel prettig in gebruik...kochten eens in buitenland en is in NL niet zo snel te vinden....behalve online bij tandenborstel.com

Reageer

Theo G 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De waterpik die ik wilde,was hier het goedkoopste, en snel te leveren.
De site was overzichtelijk.
vervolgens was het product volgens afspraak snel geleverd en goed verpakt.

Reageer

Marie 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, lage prijzen vergeleken met andere winkels, groot assortiment, snelle levering en mooi verpakt

Reageer

Jan-Willem 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele mooie aanbieding van de Oral B Genius, app werkt ook goed via bluetooth. Snelle levering.

Reageer

Joop Leus 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend, snelle levering van opzetborstels. Volgende keer zou ik hier ze weer bestellen.

Reageer

Jan 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, en prima site. als ik weer iets op dit gebied nodig heb zien ze mij zeker terug.

Reageer

Erwin 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De tandenborstel voldoet prima. Voor die prijs is het het prima aanschaf. Alleen zit er geen controlelampje op,

Reageer

Alfred 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, en prima site. als ik weer iets op dit gebied nodig heb zien ze mij zeker terug.

Reageer

Henk Wester. 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn super tevreden. De prijzen zijn prima. Snelle levering
Duidelijk overzicht, tav betaling . Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Bezorging Post NL was ook binnen de opgegeven tijd.
Super. Ga zo door

Reageer

Hs 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webwinkel. Levering door DPD niet helemaal duidelijk wanneer het zou komen en duurde paar dagen langer dan postnl.

Reageer

Jeroen 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder besteld via deze website en de producten en prijs zijn altijd goed. Deze keer lukte het niet om via verschillende manieren te betalen. De site bleef maar laden. Een dag later geprobeerd en toen geen probleem.

Reageer

Li 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webwinkel alleen bezorging via DPD is vreselijk. Vanaf t moment dat ik de verzonden mail kreeg, duurde het nog vijf werkdagen! Verzending via post NL of DHL zou beter zijn.

Reageer

Jurrie Walraven 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop, goed assortiment een prima prijs, duidelijke statussen en snelle levering.

Reageer

Gis 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed uitgebreid assortiment, hele scherpe prijzen en mooie aanbiedingen en supersnelle levering

Reageer

Eric 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijzen, snelle en correcte levering. Nette, overzichtelijke site, Prima de Luxe!

Reageer

John, Sittard 22-05-2020

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site, met prima zoekmogelijkheden. Ik had het item dat ik zocht (ragers) snel naar merk en grootte gevonden. Meteen besteld, bevestiging gekregen en daarna is het item zeer snel en goed verpakt geleverd. Precies zoals je het graag wil hebben bij een online shop!

Reageer

Jan 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tandenborstel.com werkt snel, is betrouwbaar en de artikelen zijn vriendelijk geprijsd.

Reageer

Amelia 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste voor mijn tandenborstels. En een snelle levering door de brievenbus. Dus niet op hoeven wachten.

Reageer

Gaya 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website prima prijzen, snelle levering. Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Reageer

Ton de Bondt 22-05-2020

Algemene score

7,0
Prima webshop met ruim assortiment voor billijke prijzen.
Jammer dat je bij een retourzending de verzendkosten zelf moet betalen!

Reageer

Redje 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie leveren wat jullie zeggen . Geen gezeur geen vertraging. Kwart voor drie besteld. 2 uur volgende dag binnen.

Snelle service.

Reageer

marjoren 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site leverde goede informatie, en de prijs van de cross action oral b was goed. Vervolgens werd snel geleverd.

Reageer

Edith 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site om te bestellen.
Heb twee nieuwe tandenborstels besteld.
Levering was zoals afgesproken na het bestellen. Dit was de volgende dag al.
Artikelen zaten goed en netjes verpakt.
Goede prijs /kwaliteit verhouding.
Wij zijn blij met onze nieuwe tandenborstels.

Reageer

Peter 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, alles in orde. Prijs en kwaliteit product goed. Kortom: zeer tevreden!

Reageer

Jacqueline 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elektrische tandenborstel van Gum gekocht. Spotgoedkoop, en goed. Ruim assortiment. Snelle levering. Goed verpakt. Wat ook fijn is dat je achteraf kunt betalen.

Reageer

herma 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, keurig verpakt en duidelijke beschrijving. voldoet aan de voorwaarden, erg tevreden.

Reageer

Theo 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De pagina heeft een nette, frisse en overzichtelijke uitstraling. Je kunt veel en handige filters gebruiken om een keuze te maken. Ik koop bijna alles via het internet en heb al veel slechtere sites meegemaakt. Productomschrijving is zeer compleet. Snelle en probleemloze levering gehad.

Reageer

Angelique 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele mooie prijs voor combinatie elektrische tandenborstels. Hele snelle en goede levering.

Reageer

jan 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat tandenborstel.com belooft komt men ook na; na 1 dag werd het product al geleverd, goed verpakt.

Reageer

Miranda Zuidersma 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzame en klantvriendelijke klantenservice, snelle leveringen en zeer goed prijs/ kwaliteits verhoudingen

Reageer

Suzanne Groothuis 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Alles wat ik nodig heb is altijd op voorraad. De bezorging gaat ontzettend snel en alles is netjes ingepakt.

Reageer

Lya Christiaans 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop uitstekend. Dat heeft zowel met de kwaliteit-prijsverhouding te maken als met de snelle levering. Mijn mening wordt bevestigd door de goede reviews.

Reageer

Thea 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals we gewend zijn van Tandenborstel.comsnelle correcte levering binnen 24 uur

Reageer

Henk van Oorschot 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snelle levering,zou zeker deze winkel aanbevelen aan vrienden en bekenden

Reageer

harrie 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle en goede aflevering. prachtig doe zo voort..tot de volgende bestelling.

Reageer

Michel 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, en betrouwbaar. In het verleden een keer problemen gehad met kapot gaan van een electrische tandenborstel. Deze werd keurig volgens garantie vergoedt (zonder kosten).

Reageer

clara 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Products sold through Tandenborstel.com cost significantly less comparing to other stores and webshops, with I suppose the same quality. Shipped fast and arrived in good condition.
Every product can be added into a comparison view which is great for when you are choosing between similar products.

Reageer

Petra 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en netjes op de hoogte gehouden. Topwinkel, ik beveel hem zeker aan.

Reageer

Esther 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle correcte levering, zeer tevreden, netjes verpakt, product zoals beschreven.

Reageer

riky 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs, veel keus en leuke omdoos. Kortom perfect. Volgende keer weer.

Reageer

Fam. van Doorn 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en d.m.v. e-mails op de hoogte gehouden van verzending tot aan de aflevering.

Reageer

Jolein 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en snelle website, goede afhandeling voortgang via E-mail berichten. Bezorging binnen opgegeven tijdslot.

Reageer

Jan Arjen 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via mijn paradontoloog gewezen op Tandenborstel.com. Tot op heden elke keer nog tevreden over de geleverde producten en service.

Reageer

Toon meer reviews