Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 5007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 790 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fokko 19-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding van gekochte producten.
Snelle en correcte levering.
Eerste ervaring met dit bedrijf zeer positief.

Reageer

Bram 18-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig geholpen
Alles stond duidelijk aangeven
Levering volgens de afspraak
Produck voldoet aan de verwachting
Dikke pluim

Reageer

Laurentius 18-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed snelle service, product voldoet aan de verwachting, en veel goedkoper dan DA,Kruidvat,Etos.
Gratis proefmonstertjes was een leuk extraatje.
Ik kom op deze site zeker terug

Reageer

Jeannette 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was verrast met de 2 monstertjes van Periode Aid. Dat vond ik heel klant vriendelijk. Leuk om dat in je bestelling terug te vinden. Verder snelle levering! Duidelijke website.

Reageer

Yvonne 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, duidelijke informatie, heerlijke tandenborstel. Snel geleverd.

Reageer

Borstelman 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, met goede tips voor aanschaf en gebruik. De bestelde elektrische tandenborstels en extra opzetborstels waren snel geleverd, en netjes verpakt. De bijgevoegde reclame en minitube tandpasta hoeft wat mij betreft niet.

Reageer

gelukkige gebruiker 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website , heldere lay-out voor bestellen en betalen. Levering is goed te volgen en op tijd afgeleverd. Bestelde
item (s) voldoen aan de verwachting.

Reageer

Reggy 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne, duidelijke site. Dit is mijn 2e tandenborstel die ik via deze site heb gekocht. Altijd goed verpakt en snelle levering.

Reageer

Remco 12-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, veel aanbod tegen redelijke prijzen, snelle levering en goede communicatie.

Reageer

Query 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima assortiment en prijs en service en correcte levering. Gewoon zoals het hoort. Gemak en betrouwbaar

Reageer

Een zeer tevreden klant in Hoofddorp 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Producten keurig en snel in huis. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Reageer

PapAndré 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, veel keuze, eerlijke en redelijke prijzen en daar bovenop zeer snelle levering!

Reageer

J & R Protzman 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima werkende website.
Verzorgde en snelle levering van bestelde producten.

Reageer

Marc 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi product aan een prachtige prijs en daar bovenop een zeer snelle en correcte levering

Reageer

Marco 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product voldeed aan de verwachtingen en een snelle levering. Kortom een aanrader !

Reageer

José 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima prijsverhouding, duidelijke site , al met al tevreden.

Reageer

Hans 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering tegen een goede prijs.
Is zeker voor herhaling vatbaar.
Een aanrader voor iedereen die tegen een goede prijs een elektrische tandenborstel aan wil schaffen.

Reageer

P. Heuvelsland 06-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel tevreden over de Electrische tandenborstel. Bezorging was top met leuke verrassing.

Reageer

Tevreden klant 06-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering.
Product goed te vinden op de website.
Wordt via mail goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Zeker aan te raden en ik bestel volgende keer weer.

Reageer

Arjen 05-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met deze webshop en die is alleen maar positief. Bestellen zonder omwegen, keuze uit meerdere opties voor betaling, directe bevestiging van de bestelling, verzending goed verpakt en zonder vertraging. Daarbij ook nog duidelijke en vriendelijke communicatie.

Reageer

Berry 05-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en overzichtelijke website, snelle levering en zeer goede communicatie. De begeleiding was perfect.

Reageer

Freek 05-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een 10 geef ik niet snel. Maar de online-bestelling ging makkelijk, de aflever-communicatie was goed, de ene dag besteld de volgende dag (als prima verpakt brievenbus-pakketje) bezorgd en wat het belangrijkste is ... het product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Reageer

Arthur 05-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed toegankelijk, grote keus uit alle merken tegen een concurrerende prijs.

Reageer

Jan S 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een week geleden Oral-B Cross Action (opzetborstels) besteld. Binnen een paar dagen was mijn bestelling via post.nl binnen. Communicatie was via e- mails goed. Ik beveel u deze webshop aan. Kortom een tevreden persoon.

Reageer

Marianne 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke, duidelijke site. Snelle levering in degelijke verpakking en een goede prijs.

Reageer

Ben 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie en snelle webshop. Vriendelijke service. Ik
Ik kocht eerst de verkeerde scheerkop, dus graag meer en grotere foto's vanuit meerdere hoeken op de site aub!
daarna de goeie. Die werden vlot geleverd en ik kreeg 1 refund. Per saldo was ik ongeveer net zo duur uit,

Reageer

Astrid 03-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs voor prima product. Snelle levering en goed ingepakt, kortom super!

Reageer

Harold Tjong 03-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site is het makkelijk een product te bestellen. Snelle levering in een degelijke verpakking tegen een concurrerende prijs.

Reageer

Jeseni 02-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima afhandeling en kostentechnisch een voorbeeld. Ik heb bij menige prijsvechterdrogist en electronicazaak gekeken maar dit is waar voor je geld.

Reageer

Yvonne 02-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superprijs voor mijn monddouche betaald en keurig verpakt thuis gekregen. Niets op aan te merken.

Reageer

Aline 01-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind dit een prima shop, professioneel , snel op zaterdag geleverd. Ook met vragen over het product snel beantwoord.

Reageer

E kroon 31-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit voor lagere prijs.
Gelijk mail dat het verzonden word.
Snel afgeleverd.

Reageer

Lisa 31-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle leveringen en goede service

Reageer

Jetty 31-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, snelle verzending. Pakket zeer netjes en degelijk verpakt. Communicatie duidelijk en correct.

Reageer

Erwin 31-05-2021

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering en er zat ook nog een toepasselijke attentie bij !

Reageer

Inge Janssen 31-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en informatie, betrouwbaar in de levering. En heel leuk: kleine attentie extra!

Reageer

A.E. Dekker 31-05-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering tegen een gunstige prijs van producten vab bewezen kwaliteit.

Reageer

bestelling bij tandenborstel.com 31-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was keurig ingepakt en met een leuke verrassing erbij. Ik ben er blij mee.

Reageer

Martin Venlo 30-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Alles keurig verpakt. Prima prijsstelling! Het was de eerste bestelling bij tandenborstel en zeker niet de laatste. Prima service.

Reageer

Tevreden klant 30-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Interessante prijs, perfecte afspraken , op tijd geleverd , geen opmerkingen.Alles zoals gewenst.

Reageer

Linda 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, zeker niet duur en supersnelle levering. Weer heel blij mee!

Reageer

hellen 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super blij mee.
zeer goed verpakt en gunstig in de prijs.
echt aan te bevelen

Reageer

Co van vuuren 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is de goedkoopste en netjes volgende dag bezorgd.
Ik wist niet eens dat er een aparte winkel was voor tandenborstels!

Reageer

M. Marks 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24 uur geleverd, zeer voordelig in prijs. Tanden voelen veel schoner aan, ik ben er super blij en tevreden mee.

Reageer

Will 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding Een aanrader Reden Mooi assortiment en prima service

Reageer

Michiel 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate tevreden over de service die ze leveren! Bij de tandenborstel zelf stond een levertijd van +/+ 14 dagen daarop heb ik de klantenservice (Tim) gebeld en gevraagd of het echt zo lang zou duren. Na zijn advies de tandenborstel wel besteld en aangevinkt dat afrekening achteraf zou plaatsvinden zodat ik hem nog kon annuleren als het te lang zou duren. Hij dacht zelf dat de borstel waarschijnlijk wel sneller geleverd zou kunnen worden en werd mij gevraagd om na 3 dagen nog een keer terug te bellen. Na 3 dagen nog niet helemaal duidelijk wanneer de bestelling zou komen maar ben na dag 4 zelf teruggebeld dat hij die week binnen kwam dus uiteindelijk binnen een week toch de tandenborstel keurig thuis afgeleverd. Echt zeer tevreden op de manier waarop ik geholpen ben kan deze webwinkel zeker aanraden!!!

Reageer

Willeke 24-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit is zeer goed. Ruime keuze en veel is voorradig.
De belofte vandaag bestellen morgen in huis klopt. Een snelle levering en netjes verpakt.
Kortom, alles prima in orde!

Reageer

Jos 24-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer veel keuze van goede producten en betaalbaar !
Snelle verzending en goede service en ben zeer tevreden .
Zal er zeker weer bestellen !

Reageer

Monique van der Ham 24-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb er een tandenborstel gevonden die zeer betaalbaar was, goedkoper dan bij de drogist, een zeer ruime keuze, snelle levering van 2 dagen, gewoon klasse!

Reageer

Ah 24-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Veel goedkoper het product kunnen aanschaffen dan op de site van de officiële dealer.
Assortiment mag van mij nog wat groter.

Reageer

Toon meer reviews