Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 4581 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 839 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma Van Wezel 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering kwam zoals afgesproken
De Kwaliteit is wat ze vertelde ( UMC Utrecht )
Ik ben er blij mee !
De Kwaliteit voor zoveel minder euros als op vele andere sites is geweldig !

Reageer

Aafke 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site met veel keuze en prijs voor de producten die ik bestel echt top!! Bezorgen volgens afspraak, alles gaat volgens afspraak dus maken waar wat ze doen!!! Top site

Reageer

Anja 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site terecht gekomen door eerst de reviews te raadplegen.....zeer tevreden,goede aanbieding, snelle en perfecte bezorging! Ik ga, wannneer weer nodig, zeker weer bij dit bedrijf een bestelling plaatsen.

Reageer

Marie-José 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor Tandenborstel.com gekozen vanwege de vele positieve reviews. De mijne sluit daar bij aan. Duidelijke webshop, betaling achteraf verliep prima, levering op beloofde datum en tijdstip, netjes verpakt. Tandenborstel werkt prima.

Reageer

Henrie J. 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Tandenborstel.com zijn ze accuraat, denken mee, zoeken uit voor zover het in hun vermogen ligt en proberen het/de bestelde artikel(en) zo snel als mogelijk te verzenden en zij zijn uiterst vriendelijk (als je het zelf ook bent). De website zit goed in elkaar. Bij e-mail contact reageren zij zo snel als mogelijk is. Product(en) wordt/worden goed verpakt afgeleverd.

Reageer

brigje 02-12-2020

Algemene score

9,0
Vandaag besteld morgen al in huis. Goede info op de site en een prompte levering. Ik was op zoek naar tandenborstels voor 9 en 10 jarige. Oral B zat in jullie assortiment.

Reageer

Bea 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was de goedkoopste voor de OralB elektrische tandenborstel.
De volgende dag werd het al geleverd.
Keurig bericht hoe laat ik het pakketje op kon halen.
Meerdere betalingsmogelijkheden.
Pakketje zorgvuldig verpakt

Reageer

Mees 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en ook nog eens wat kleine presentjes erbij. Heel attent👍

Reageer

Jo 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service .Mijn product was niet op voorraad dus hebben ze het op een andere manier opgelost ,heel fijn en je word ook goed op de hoogte gehouden.Goede winkel .

Reageer

Hans 30-11-2020

Algemene score

9,0
Prima service , artikelen geleverd als besteld en op de afgesproken tijd bezorgd.

Reageer

Monique 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, duidelijke communicatie, snelle levering en een vriendelijke prijsjes! Ik kom zeker terug!

Reageer

Gylianh 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shop is snel met de levering en de prijs is super vergeleken met andere aanbieders voor herhaling vatbaar

Reageer

Hervé 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service. De verstuurde items waren goed en verzorgd verpakt.

Reageer

Yvonne 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site makkelijk te bestellen product zoals omschreven en snel in huis toppie zo mogen meer bedrijf handelen

Reageer

Karin Pubben 29-11-2020

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en goede acties. De service is prima, had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ben erg tevreden over het product.

Reageer

Diana 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is heel overzichtelijk, met een duidelijke beschrijving van de producten. Levering volgens belofte al de volgende dag in huis. Wanneer we nieuwe opzetborstels nodig hebben weet ik jullie te vinden.

Reageer

Wendy 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja ik geef eigenlijk nooit tienen maar waarom niet als er binnen 2 dagen geleverd is wat je besteld hebt?

Fijne tandenborstel ook, wel even wennen dat elektrisch poetsen, er loopt meer water en tandpasta langs mijn kin naar buiten als dat er in mijn mond blijft zitten :-)

Reageer

Linda 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is genoeg keuze, de site is erg overzichtelijk. En supersnelle levering! Aanrader!

Reageer

Margriet Plukaard 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende en snelle service
Moet nog uitgeprobeerd worden is sinterklaas cadeau voor kleinkinderen.
Beveel deze tandenborstel.com zeker aan.

Reageer

Hetty 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en keurig geleverd! Een speciale kokostandpasta besteld. Moet nog uitproberen.

Reageer

Lau 27-11-2020

Algemene score

9,0
Snel en goed geleverd. Eerste bestelling via Bol.com geplaatst, en ontdekt dat er zoiets als tandenborstel.com bestaat. Dus voor een elektrische tandenborstel direct naar de site gegaan. Ik zocht in een bepaalde richting, en op basis van de duidelijke info bij de verschillende opties was de keus snel gemaakt.

Reageer

Ronald 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig verpakt. Netjes geleverd zonder beschadigingen. Sympathiek geprijsd. Ik kom graag een keer terug.

Reageer

Cor 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijkheid is prima. Ik kan hier alleen maar aan toevoegen dat op de bezorging van het door mij bestelde product niets was aan te merken.
Houden zo!!!

Reageer

winky 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en een snelle levering. Dit laatste wat betreft de snelheid van versturen en de juiste verpakking ervan. Goede prijs en veel keuze.

Reageer

Ikkuh66 23-11-2020

Algemene score

9,0
een super fijne site voor electrische tandenborstel aan te schaffen, omdat hier veel keuze heb van verschillende merken.
Er is in verschillende prijsklassen te kiezen ook de de opzetborstels zijn er in vele typen te verkrijgen met een goede uitleg erbij voor waar je deze te gebruiken zijn.
De site is makkelijk in gebruik net als het afrekenen is zo gebeurt.
Dus ga even zelf kijken op de site ze hebben erg veel producten dus wat je ook zoekt kom je daar wel tegen met goeden prijzen.

Reageer

Hans 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een makkelijk site. Je kunt snel de producten vinden en vergelijken met andere uitvoeringen en merken. De informatie over de levering was uitstekend en zoals beloofd de volgende dag.

Reageer

klant 22-11-2020

Algemene score

8,0
Goede prijs en een correcte levering. Dit laatste wat betreft de snelheid van versturen en de juiste verpakking ervan.

Reageer

Jos 22-11-2020

Algemene score

6,0
Een monddouche van waterpik besteld. Het artikel werd snel geleverd, alleen ontbrak een Nederlandse beschrijving van het product.

Reageer

Joey 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel .. goed verpakt en goede communicatie !!
Zal er zeker een volgende keer weer gebruik van maken

Reageer

Peter 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Reageer

torgeir 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel overzichtelijk, zeer vlotte levering. ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Reageer

Walther 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede dienstverlening, goede website en goede prijzen. Zo moet het eigenlijk zijn.

Reageer

BJ 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop Oral-B tandenborstel
- Goede duidelijke site
- Prijs voor product is goed
- Levering snel en goed/leuk verpakt
- Meegeleverd kaart met hierop alle opzettandenborstel en waarvoor geschikt van Oral-B
Kortom prima, snel en to the point

Reageer

Chris Kleijweg 20-11-2020

Algemene score

9,0
Tweede keer dat ik Braun producten bij tandenborstel.com heb gekocht. Beide keren was het de beste prijs, een uitstekende service en een snelle gratis bezorging. De site is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.

Reageer

Henk Wester. 18-11-2020

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden over Tandenborstel.com
Prijzen aanzienlijk lager dan collega/concurrenten.
Snelle bezorging, en goed verpakt.
We gaan zeker er weer een bestelling doen.

Reageer

Lieneke 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google op de website gekomen.
De site is erg overzichtelijk en duidelijk.
Tevens was de prijs voor het benodigde artikel erg interessant. Direct besteld en de volgende dag in huis. Goede service en ik zal hier de volgende keer zeker weer bestellen.

Reageer

Elly van der Lelij 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag bezorgd, vooraf wanneer precies het zou komen.
Goed ingepakt.
Prima kwaliteit

Reageer

Arnold 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering! Doen wat ze beloven op de site. Zeker aan te bevelen!

Reageer

AG 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site waardoor kiezen gemakkelijk was. Vanaf het begin van de bestelling tot en met de informatie en aflevering is alles goed en vooral snel gegaan. Kortom het hoogste cijfer is hier op zijn plaats.

Reageer

Mourad 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en doen altijd wat ze zeggen. Levering komt altijd op tijd binnen.

Reageer

hansihansi 15-11-2020

Algemene score

8,0
Heb mij uitvoerig georiënteerd alvorens te kiezen voor Tandenborstel.com. Op geen enkele wijze hiervan spijt gehad: goede communicatie, aflevering en niet onbelangrijk de beste prijs.

Reageer

JackvO 15-11-2020

Algemene score

10,0
Snelle levering, nette verpakking en schappelijke prijzen.

Reageer

Anja 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, zeer snelle levering en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Rachel 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop, snel geleverd, netjes ingepakt,goeie produkten, mooi prijsje! 👌

Reageer

Esther 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn webshop, snelle levering.goed verpakt.
Helemaal top,en de prijs is ook goedkoper dan op een andere website

Reageer

Hilde 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, veel keuze en goede prijzen. Al meermaals iets besteld en zeer tevreden. Een aanrader!

Reageer

irma 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is mij aangeraden door mijn mondhygiënist. De producten zijn makkelijk te vinden en hebben een goede prijs. Snelle bezorging, binnen een dag. Zeer tevreden.

Reageer

Helene 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder opzetborstels besteld en ook deze keer de elektrische tandenborstel weer snel en netjes geleverd!

Reageer

Jetje 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht de ragertjes van TePe en die waren hier echt goedkoop. Snelle levering, reeele verzendkosten en netjes op de hoogte gehouden

Reageer

Peters 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site die ik via mijn mondhygiëniste heb gekregen. Twee keer iets besteld en twee keer alles volgens de beloftes gekregen. Zelfs in coronatijd. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment dus keuze voor iedereen. En bestellen is zelfs voor mij gemakkelijk terwijl ik heel onhandig ben met computers. Zeker een aanrader.

Reageer

Toon meer reviews