Stuff Enough.be - Reviews & Ervaringen

7,2 Lees 147 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Stuff Enough.be.

Stuff Enough.be stelt zich voor

Van harte welkom bij Stuff Enough! Bij ons kan u terecht voor al uw telefoonaccessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen. Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt. Yes, we have the stuff.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 67 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 07-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen gaat goed. Meeste van de bestelling gaat ook goed.

Maar de powerbank die in de bestelling zat bleef maar op zich wachten... Bleek dat die naar een verkeerd adres ging. Fouten zijn natuurlijk menselijk.

Reageer

Karl 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind het een prima internet winkel. Heb keiveel hoesjes zien staan dus het aanbod is aannemelijk groot.

Voor de rest heb ik mijn bestelling op tijd kunnen aannemen voor de verjaardag waarvoor die bedoeld is.

Reageer

Jese 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is toegankelijk en de klantendienst is vriendelijk, ook van de producten ben ik tevreden. Qua levering is er alleen nog veel werk aan als je standaard periode 1 á 2 weken bedraagt.

Reageer

Josephine 19-05-2022

Algemene score

1,0
Zeer slecht. Telefoon hoesje besteld voor mijn zoon waar hij zelf voor gespaard had. Hoesje is nooit gekomen. Klantenservice heeft 1 x gereageerd op mijn e-mail dat het hoesje bezorgd zou zijn. Er word niet verteld waar het hoesje is afgegeven nog de vereiste handtekening word niet getoond nadat ik daar over gemaild heb. Inmiddels worden mijn e-mails en WhatsApp berichten niet meer beantwoord en heb ik nog steeds het hoesje niet.
Nee, ik kan de pakketbezorger niet gemist hebben want ik heb een videodeurbel en mis geen bezorgers meer.
Het ergste vind ik het voor mijn zoon die nu zijn geld kwijt is en geen hoesje voor zijn telefoon heeft.

Reageer

Philip 12-05-2022

Algemene score

9,0
Professionele klantendienst. De powerbank die ik bestelde leek wel in elkaar gevallen te zijn, de USBs waren helemaal verschoven en kon er niets inkrijgen. Foto's gestuurd en direct antwoord gekregen dat er een nieuwe onderweg is. Niks teruggestuurd of verder moeten doen. Goedgekeurd!

Reageer

Marloes 28-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een elektrische scooter besteld, nu heeft het even geduurd voor die aankwam. Het is een grote som en als je zo lang moet wachten begin je wantrouwig te worden. Maar toch afgelopen deze week heb ik het volledige pakket ontvangen. Paar testritjes ermee gedaan en al best tevreden.

Reageer

Jordan Vasquez 22-04-2022

Algemene score

7,0
Veel keuze van hoesjes. We hebben voor drie personen met andere gsm's een hoesje gevonden op één site. Alleen duurt de verzending erg lang wat ik zeker als een minpunt beschouw...

Reageer

Britt 14-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet de goedkoopste maar het is zeker een scherpe prijs voor betrouwbaarheid.
De gemaakte afspraken van de bestelling worden nagekomen.

-Levering komt op tijd
-Verpakking is netjes
-Betaald op paypal

Reageer

Khan Meeran 28-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was erg vertraagd dat was spijtig. Gemakkelijke site en goede producten. We hebben een verwarmertje besteld en wij zijn super tevreden.

Reageer

Angela 26-03-2022

Algemene score

1,0
Nooit iets bij bestellen!! 2022. Tot op heden niets ontvangen. De enige reactie die je krijgt is dat het vertraagd is. Ik wil mijn geld terug maar dat kan dus niet. Tot op heden nog steeds niets ontvangen het is nu eind maart. Vlgs klantenservice duurt het nog 25 dagen maar dit wordt steeds verlengd.
Heel slecht!!

Reageer

Lamil 19-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet altijd de goedkoopste in tegenstelling tot wat ze vermelden. Maar hier was het wel te vinden met de veilige betaalmethoden. Levering ging OK en product is naar verwachting.

Reageer

Maro Thyssens 15-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toffe webshop met goede klantenservice als er wat dingen misgaan. Qua mijn ervaring kan ik het aanraden.

Reageer

Komt goed 13-03-2022

Algemene score

2,0
Een hoesje besteld voor mijn telefoon, stond bij op voorraad en de d volgende dag verzonden. Nu tot op heden nog steeds niks ontvangen. Meerdere keren per mail een vraag verstuurd wanneer het geleverd gaat worden. Maar blijven steeds zeggen het is onderweg. Weet alleen niet van waar en waar naar toe. Nooit meer iets bij bestellen, zal wel uit China nog moeten komen en dat duurt veel langer. Wil mij geld terug naar daar reageren ze niet op. Dus mijn conclusie ZEER SLECHT.

Reageer

Kimberley Sch 12-03-2022

Algemene score

6,0
Eerst en vooral moet ik zeggen dat de vervang LCD schermen die ik besteld heb zeer kwaliteitsvol waren en gemakkelijk geïnstalleerd werden. Dat is positief.

Dan nu het negatieve... toen ik na twee weken de bestelling nog niet had gekregen nam ik contact op met de klantendienst. Die vertelden me dat er 10-18 dagen vertraging zou zijn opgelopen:: nou dan, 10 dagen gewacht en nog steeds niet, nu zeggen ze dat het 12 dagen zou duren. Bleef steeds langer worden maar dan toch (na langer dan een maand) kreeg ik het.

Reageer

Dani de Brou 07-03-2022

Algemene score

7,0
Voldoende. Producten worden correct geleverd maar zeker niet aan de snelheid die je gewend bent van andere winkels. Dat vind ik echt belangrijk waarom ga je anders online.

Reageer

Anoniem 27-02-2022

Algemene score

8,0
Voor mij was de bestelling goed in orde enkel de verzendtijd (hoewel die werd nagekomen) is echt lang en niet meteen duidelijk.

Reageer

Brandon Rivera 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb nu voor de tweede keer iets besteld. Eerste keer een projector die ik nu al bijna twee maand gebruik ben er ontzettend tevreden van .Nu sinds kort geleden ook een passende standaard ervoor gekocht die ik vandaag gekregen heb. Past perfect zoals je verwacht.

Reageer

Louis 10-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik mijn bestelling opende zag ik dat het niet mijn model was. Naar Stuff Enough een berichtje gestuurd en bleek dat ik de verkeerde besteld had. Stom natuurlijk.

De mensen van de servicie zeiden dat ik het kon terugsturen voor het juiste model en dat heb ik dan ook gedaan. Juiste model (met een vertraging) een week later binnen.

Reageer

Jan 10-02-2022

Algemene score

1,0
Levertijd daar hebben ze nog nooit van gehoord, op de site zeggen ze 10-15 werkdagen, maar daar komen nog minimaal 6 tot 10 weken bij voordat ze zeggen te leveren. En u begrijpt ook dat maken ze niet waar. Ze verzinnen keer op keer smoesjes (grote vertraging is opgelopen voor de levering van uw bestelling) (De zending wordt nu doorgegeven aan de lokale post rederij en wordt vervolgens binnen 4 tot 12 werkdagen bij u geleverd) en zo gaat het steeds maar weer. Koop nooit maar dan ook nooit bij deze oplichters wat dat zijn ze. Het is dat ik niet lager als een 1 kan geven anders hadden ze beslist een 0 gekregen.

Reageer

Alan Soto 06-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kostprijs van het onderdeel was zeer goed en het was meer dan voldoende om mijn oude telefoon wat langer mee te laten gaan

Reageer

Linda 23-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed kwalitatief product. En het komt via brievenbus post. Alleen jammer dat ze je 1 - 2 weken laten wachten erop.

Reageer

Michael 12-01-2022

Algemene score

1,0
Op de site kan je niet goed zien hoe lang bezorging duurt. Er staat wel verzending binnen 24 uur. Om te beginnen is dat niet waar gemaakt. Maar vervolgens duurt het weken voor het pakket in NL is en nu heb ik vanaf 27-12 al niet meer gehoord. Waardeloos, hier bestel ik nooit meer iets.

Reageer

Guy Screwitz 03-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De levering liep een paar dagen uit en daar krijg je helaas niet echt info over. Gelukkig was ik op de (werkelijke) leverdag ook thuis. Met de product en prijs ben ik tevreden.

Reageer

Vincent Janssens 16-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles netjes op tijd afgeleverd, het hoesje is iets minder dan de afbeelding maar ik ben er wel tevreden over.

Enkel laat de klantenservice soms echt wel lang op zich wachten, 3 dagen voor ik men antwoord kreeg.

Reageer

Chris Hogenkamp 05-12-2021

Algemene score

3,0
Ik bestelde een telefoonhoesje en kreeg binnen een dag bericht dat mijn bestelling binnen 24 uur zou worden verstuurd. Daarna kreeg ik bericht dat dat telefoonhoesje niet meer leverbaar was en dat ze eenzijdig besloten hadden om ons een andere te leveren. Ik had een mooie bewerkte besteld en nu zou een bruin hoesje worden geleverd waarvan er 13 in een dozijn passen. En die kunnen je overal kopen. Maar geen gedoe van gemaakt en eerst maar afwachten omdat het wel mee zou vallen. Na een week nog niets geleverd en contact gezocht. Toen kwam de aap uit de mouw. Mijn hoesje kwam gewoon van een Chinese website en werd doorgestuurd naar mij. Had ik dat maar geweten dan was ik veel goedkoper uit geweest. En ik kreeg een linkje wanneer het werd geleverd en toen ontdekte ik waar het hoesje weg kwam. Nog een paar keer geïnformeerd en ik kreeg steeds andere horen. Uiteindelijk werd het hoesje een maand later geleverd. Achteraf realiseer ik me dat ik vooraf de reviews had moeten bekijken dan had ik hier echt niets gekocht.

Reageer

Maxwell 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vragen & zorgen zijn heel goed beantwoord en aangepakt door de klantendesk. Pakje volgende dag binnen.

Reageer

Marguerite Wilke 09-11-2021

Algemene score

6,0
Sinds kort bij deze winkeld bestelt en 2 van de 3 bestellingen gingen waren prima, no problemo!

Maar de derde bestelling is na bijna een maand nog niet toegekomen. Bij de berichtjes met de klantenservice laten ze me weten dat het nog 18 dagen kan duren... Dat kan toch niet??
ChrisHo 11-11-2021

Dit kan wel. in veel gevallenzijn ze niet meer en minder dan een Chinese website. Met dat verschil dat zij ook verdienen aan het door jou gekochte product. En daarmee heb je ook een verklaring voor de lange wachttijd. Het moet gewoon uit China komen nadat je het hebt besteld. En nu je dit weet kun je beter rechtstreeks zaken doen met een chinese websites als Aliexpress, Wish etc etc

Reageer

HK 21-10-2021

Algemene score

2,0
Ik heb 24september een hardcase voor mijn telefoon gekocht en kreeg dezelfde dag nog het bericht dat de bestelling verzonden was. De bestelling is nu dus een maand onderweg!??
ChrisHo 11-11-2021

in veel gevallenzijn ze niet meer en minder dan een Chinese website. Met dat verschil dat zij ook verdienen aan het door jou gekochte product. En daarmee heb je ook een verklaring voor de lange wachttijd. Het moet gewoon uit China komen nadat je het hebt besteld. En nu je dit weet kun je beter rechtstreeks zaken doen met een chinese websites als Aliexpress, Wish etc etc

Reageer

Saimir Prifti 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed je kan gewoon snel bestellen n afrekenen. Heb een kortingscode gekregen erbij en het was best al ene mooie prijs. Geen negativiteit.

Reageer

Veronique Meernot 05-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De zending van mijn projector met vertraging binnengekomen, lijkt of het wel vaker gebeurt. Langs de andere kant best wel tevreden over de prijs kwaliteit. Je betaalt wat minder in ruil voor te wachten.

Reageer

Gertrude 27-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel proactieve dienst;kreeg de verkeerde bestelling maar na contact hebben ze me direct ook het juiste gestuurd.

Reageer

Vincent 20-09-2021

Algemene score

1,0
Een powerbank besteld om de iPhone mee op te laden. Het pakketje duurde een eeuwigheid eer het toekwam. Eerst nog een mail gestuurd met de vraag waar het bleef. Eens toegekomen bleek het enorm slechte kwaliteit. De aan/uit toets kwam al meteen los voor die de 1ste maal helemaal was opgeladen. Terug een mail gestuurd naar maar geen reactie meer… Echt geen aanrader om bij hun iets te kopen
ChrisHo 11-11-2021

je kunt beter een aankoop doen op een chinese website. Is voordeliger en Stuff Enough.be doet precies hetzelfde.

Reageer

Nadiya 19-09-2021

Algemene score

6,0
Als je een goed accessoire wil voor je telefoon kan je dat hier vinden, maar je zal er wel heel lang op moeten wachten!! in mijn geval meer dan 3 wkn :(

Reageer

Farid 16-09-2021

Algemene score

7,0
Hoesje en Samsung batterij besteld. De batterij had ik na twee dagen al binnenshuis maar dat hoesje bleek langer te zijn. Ik heb gemaild en ze vertelden me dat dat 1-2 weken kan duren wat best teleurstellend is.
ChrisHo 11-11-2021

komt gewoon uit China.

Reageer

Tmmy 08-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal bestel ik niet met vooraf betalen maar klarna leek niet te werken. Toen ik contact opnam op de mail kreeg ik van de medewerker te horen dat het kan gebeuren als ik al iets heb gekocht met klarna en dat was idd zo.

Dan toch een gokje gewaagd en vooraf betaald. Dat is goed gegaan en paar dagen later had ik het al in men brievenbus.

Reageer

Kay 04-09-2021

Algemene score

1,0
Pakketje na 100 e-mails heen en weer na een half jaar(!) toch nog aangekomen, hoefde het toen niet meer omdat ik reeds het product ergens anders besteld had. Heb het pakket teruggestuurd maar ze zeggen dat het pakket nooit bij hun is aangekomen. Puur oplichterij

Reageer

Werner 01-08-2021

Algemene score

1,0
Wat een slechte service echt verschrikkelijk. Nu al meer dan een maand aan het wachten , en heb product niet meer nodig. Email verzonden of ik order kan cancellen etc , maar kan niet. Moet nog maar 14 werkdagen wachten en dan zelf retour sturen. Eerste en vooral laatste keer dat ik hier iets hebt besteld. Ik wilde dit product voor vakantie , dus dan betaal je meer . Maar als ik zelf bij ome Ali besteld had , dan had ik het al binnen voor een stuk goedkoper. Ik houd mijn hart vast hoe snel de retouren procedure zal duren. Nooit en nooit meer hier iets bestellen bagger.

Reageer

R 17-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen loopt vrij gemakkelijk en de afhandeling gebeurt snel. Helaas wel weekje moeten wachten erop.

Reageer

Frankie Benninger 13-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na mijn derde bestelling die goed verliep moet ik aangeven dat dit een bonafide bedrijf is, hoewel het voor sommige anderen niet altijd zo lijkt te lopen?

Voor mij persoonlijk werden de bestellingen tijdig aangeleverd. De kwaliteit van beide schermen was goed, en het hoesje was gemiddeld maar ja wat kan je verwachten voor 9 euro. Bestellen loopt ook best makkelijk.

Reageer

HB 12-03-2021

Algemene score

1,0
Ontzettend schlechte service, herhaling van reeds gestuurde bericht van 1 maand geleden..bedrijf is schlecht bereikbaar, product screen protector niet geleverd, althans bestellt op 25-1-2021

Reageer

Suras Raina 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat op de site staat dat je bestelling op 24 uur verzonden wordt betekent niet dat ie ook geleverd wordt op 24 uur zegt de klantenservice. Dat vond ik best jammer want ik had het product snel nodig.

Maar goed, paar weken later dan toch de bestelling ontvangen en ben wel tevreden over de verschillende functies van de mediaspeler die ik niet had verwacht. Kocht het enkel om naar een paar zenders te kunnen kijken maar kan er zo veel meer mee doen!

Reageer

Waldy Lecluijze 24-02-2021

Algemene score

1,0
Ca 130 dagen geleden een bestelling gedaan en betaald. Tot op de dag van vandaag niets ontvangen en nu mijn geld teruggevraagd.
Ze geven geen reacties meer op mails. Ik zal dan ook stappen moeten ondernemen

Reageer

Erma 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Buiten de verlengde verzending van mijn schermpje is mijn aankoop hier best oké verlopen. Je kan makkelijk achteraf betalen met Klarna (mijn favoriet) en ik heb de bestelling op 6 dagen ontvangen. Dat was aanvankelijk wel 24 uur. De spullen zijn goed verpakt.

Reageer

N. Kizilkaya 12-02-2021

Algemene score

1,0
Mijn ervaring met stuffenough.be is dat deze website niet goed met haar klanten omgaat.
Heb een joystick besteld en die na 3 maanden nog niet ontvangen. Uiteindelijk was de bestelling retour gezonden en met meerdere mails aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren. Stuffenough heeft expres mijn mails over de annulering genegeerd en opnieuw de bestelling verzonden.
Kortom, geen goede ervaring met stuffenough.be

Reageer

Abdel 18-01-2021

Algemene score

1,0
Prouveren zijn van slecht kwaliteit en bij het retourneren moet je alsnog ook betalen want ze geven aan dat het product niet is ontvangen. Is af te raden.

Reageer

Maarten 15-01-2021

Algemene score

7,0
Na lang wachten dan toch mijn bestelling ontvangen. Ik ben erg blij over de kwaliteit van de projector maar de levertijd vind ik echt niet oké. Er wordt vermeld dat je bestelling binnen 24 uur wordt verzonden maar dat betekent niet dat je hem ook zo snel geleverd krijgt.

Reageer

Aanpassing review StuffEnough 13-01-2021

Algemene score

3,0
Na veel gemaild te hebben met de klantenservice van StuffEnough, kreeg ik bericht dat men bereid was het volledige aankoopbedrag terug te storten op mijn rekening. Maar.......geen geld
Weer gemaild en kreeg toen als antwoord dat ik eerst de review moest aanpassen voordat zij het geld ( zónder verzendkostenvergoeding! Dit in tegenstelling wat op hun site staat) terug zouden storten. Zij wilden zekerheid! En ik dan? Nee, ik kan geen positievere review plaatsen. Maar heb hem wel gewijzigd dus.

Reageer

Hermine 28-12-2020

Algemene score

1,0
Puur slecht. Lang gewacht op levering telefoonhoesje, té laat geleverd! TrackenTrace werkte niet. Verschillende keren contact gehad via de mail. Hoesje uiteindelijk via brievenbuspost ontvangen. Ongeopend teruggestuurd via brievenbuspost,wederom na contact via mail met Stuff Enough en hun site nog eens goed gelezen te hebben. Ze beweren nu mijn retourzending niet ontvangen te hebben. Hun whattsapp werkt niet. Mail wordt wel beantwoord, evenals sms-jes. Alleen weet daar de rechterhand niet wat de linker doet. Het gaat dan wel om een relatief klein bedrag maar vele kleintjes maken een groot bedrag.

Reageer

GWFontein 09-12-2020

Algemene score

6,0
Na eerdere review hier een update. Na flink wat communicatie via WhatsApp sms,mail en na plaatsing van eerdere reviews op diverse sites over dit bedrijf en manier van werken, kreeg ik dan eindelijk gehoor en is bedrag volledig terug gestort na retourzending. Fijn dat het is opgelost.

Review 15-8-2020
Levering duurde al lang (vanuit China...dus niet vanuit voorraad) Product bleek niet aan de verwachtingen te voldoen. Netjes retour gestuurd. Let op: verzendkosten worden niet vergoed. Is toch snel € 13,00. Ik heb nu een maand moeten wachten om geld terug te krijgen . Heb daar veel over gecommuniceerd. Nu blijkt dat er ook nog 15% van de prijs wordt afgehaald vanwege schade aan de verpakking! Hiervoor zijn geen foto's overlegd danwel afspraken over gemaakt. Gewoon een waardeloos bedrijf. Overigens moeten we geen troep vanuit China bestellen en zeker niet via Stuff Enough.

Reageer

De Witte 03-09-2020

Algemene score

1,0
Ik heb hier een smartwatch besteld, de Zeblaze VIBE 3, maar bleek totaal niet volgens omschrijving, display niet te veranderen zoals afgebeeld, geen meegeleverde laadkabel zoals omschreven maar zelf dure batterijen kopen, enige wat het horloge met de telefoon doet is melden als er een bericht (geen Whatsapp) binnenkomt.
Terugsturen is voor eigen rekening en aangetekend, dus minimaal 15 €.

Reageer

Toon meer reviews