Smits Arnhem - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 364 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Smits Arnhem.

Smits Arnhem stelt zich voor

SmitsArnhem is in 1912 begonnen als Fotovakzaak en is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van Audio- en Videoapparatuur in de regio. In de winkel aan de Steenstraat treft u, behalve een enorm assortiment aan A/V-producten, een team van specialisten aan met uitstekende kennis van zaken. Daarnaast levert Smits een perfecte serviceverlening én is de prijs altijd lager! Zo niet, dan horen zij het graag, bij Smits is alles bespreekbaar!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Luppens 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en deskundige mensen op audiovisueel gebied.
Goed advies en dat voor een scherpe prijs.

Reageer

Justin 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geprijsd, Verstand van zaken. Vlot en vriendelijk. Deal snel gesloten.

Reageer

kat 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel vriendelijk en reageert snel. de spullen waren goed verpakt en mooi op tijd.

Reageer

AD 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag een Audio Receiver besteld via Smits webshop en binnen 48 uur thuisbezorgd. Geweldige prijs, service en communicatie. Sterk aanbevolen.

Reageer

Brian 01-12-2020

Algemene score

10,0
TOP zaak !

Goede uitleg , scherpe prijzen en zeer hoge klantenservice.
Gisteren een nieuwe tv via de site besteld en erbij aan gegeven dat ik hem snel mogelijk nodig had, kreeg ik binnen 10 minuten een telefoontje dat hij onderweg was en binnen 2 uur stond hij bij mij in de woonkamer te draaien.

Kijk dat is service en klantenbinding !

Reageer

Marcel G 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gemotiveerde medewerkers hebben veel verstand van de details van hun aanbod en weten deze met de specifieke vraag van de klant te combineren. Ik heb dan ook een goed en duidelijk advies gehad voor een concurrerende prijs. Top !!

Reageer

Kenneth D. 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig contact gehad via marktplaats, gelijk een scherpe prijs ontvangen voor een set speakers. Daarnaast ook eerlijke feedback dat mijn reeds aanwezige receiver en speakerkabels nog prima waren om deze speakers aan te sturen (waar ze bij andere winkels zeer fanatiek en onnodig aan het upsellen waren). Gezien de prettige ervaring de winkel ook aanbevolen bij een collega die op het punt stond iets te kopen, en die kreeg ook direct een scherpe prijs aangeboden en heeft bestelling geplaatst. Dus tot nu toe zeer tevreden, soeakers komen volgende week binnen maar heb er jet volste vertrouwen in!

Reageer

Julia Hoekstra 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder fijne service dienst. Helaas werkte mijn gekochte artikel niet vlekkeloos. Er werd meegedacht naar een oplossing. Het mocht kosteloos gemaakt worden of het artikel mocht terug. Ik koos voor het laatste. Retour verzending werd perfect geregeld. Ik had een verloopstekker perongeluk laten zitten na het terug sturen. Die kreeg ik een aantal dagen later per post retour gestuurd. Zeer attent!

Reageer

Harry Winters 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht nieuwe speakers en ging voor de Dali Oberon 5. Die vond ik overal eigenlijk te duur en bij Smits boden ze het overjarige model aan tegen een veel lagere prijs. Dat leek mij ook wel wat, echter was ik net te laat en bleken ze te zijn uitverkocht. “We kunnen u wel het nieuwe model aanbieden?”, met 25% korting! Zo goedkoop vond ik ze nergens. Ik woon niet in de buurt, maar binnen drie werkdagen werden ze keurig bij mij thuis afgeleverd, Top klasse!

Reageer

Thijs 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kennis van zaken, goede service, vriendelijk personeel en scherpe prijs. Voldoet aan al mijn verwachtingen.

Reageer

Martin 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een leuk gesprek gehad via Marktplaats, en ze hebben mij een mooi aanbod gedaan van een NAD receiver. Maar liefst 20% korting incl bezorging!!!
Heb ze later ook telefonish gesproken, en dat gesprek verliep ook plezierig.
Dus tot nu toe alleen maar positief over dit bedrijf!

Reageer

JGvH 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een goede prijs, perfecte service, inruil mogelijkheden, vriendelijke behulpzame medewerkers

Reageer

Arjan 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed contact met Smits medewerkers online. Duidelijk en snelle reactie op vragen mbt de producten.
Prettig dat er gevraagd werd of ik een tijd kon aangeven voor het ophalen van mijn aankoop zodat zij er rekening mee konden houden ivm de maatregelen rondom Corona.
In de winkel een stond alles klaar op aangegeven tijdstip en was het snel geregeld. Prima service..

Reageer

Friso 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Smits Arnhem heeft mij zeer goed geholpen met de aanschaf van Dali speakers. Het model dat ik had uitgezocht bleek niet voorradig, waarna ik een zeer scherpe aanbieding kreeg voor een alternatief. Snel geleverd en de speakers zijn fantastisch!

Reageer

Mike 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijk en snel contact gehad via de mail. Artikel hadden ze niet meer en kwamen met een alternatief.
In de winkel zelf waren er drie verkopers binnen (zichtbaar) toch duurde het vrij lang voordat ik geholpen werd. Twee zaten er achter een tafel achter de pc en die won van mij.
Uiteindelijk geholpen door een medewerker die duidelijk nog niet heel lang in dienst was. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Verder prima geholpen en over het product zeer tevreden.

Reageer

Rutger 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met afstand de beste prijs die ik kon vinden, nette aflevering op afspraak en goede service.

Reageer

HWF 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, duidelijke en snelle communicatie. Correcte levering. Een winkel zoals je het eigenlijk wilt.

Reageer

Roel lenaers 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Plezierige winkel met top service. Breed aanbod van goede merken. Tegenwoordig hebben meerdere winkels hetzelfde aanbod maar maak je verschil op service. Dat doet Smits. Helpen je bij de juiste keuze, goed bereikbaar voor vragen en snelle verzending. Aanbevolen dus!

Reageer

Jeroen 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Smits een nieuwe 65” Sony TV gekocht voor een zeer scherpe prijs. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en goed geholpen. Vooraf de maten van de doos doorgekregen, en toen bleek dat deze niet in mijn auto paste afgesproken dat de TV verzonden zou worden met hun eigen koerier. Binnen 2 dagen in huis, perfect afgeleverd. Er zat ook nog een cash back op de tv, en ook dat verliep vlekkeloos.

Al met al een dikke aanrader!

Reageer

Qton 15-11-2020

Algemene score

8,0
Goede service en scherp geprijsd. Ook tv van Sony gekocht en een Bluesound Node.

Reageer

Stefan 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 Dali zensor 7 speakers aangeschaft als 2de kans product. Als nieuw uit de doos.
Kabels waren helaas niet voorradig maar ook dit netjes opgelost met prima vervangende kabel
Al met al dus Zeer netjes geholpen door Wouter en Marijn
Speakers ook 2 dagen later gearriveerd en blij met de aanschaf !

Reageer

Richard 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten die zeer scherp zijn geprijsd. Zeer goede en vriendelijke communicatie. Erg behulpzaam en meedenkend.

Reageer

Vincent 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reageer snel op vragen.
Uitstekende service na verkoop.
Ik kijk uit naar de volgende aankoop.

Reageer

G Noziglia 10-11-2020

Algemene score

10,0
Product zoals afgesproken, top prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending en vriendelijk 👍

Reageer

top tent 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb hier een lg soundbar lg sl 10yg gekocht voor de voordeligste prijs in heel Nederland .
perfect geholpen door..... kom zeker nog de Lg oled 55 cx 6 bij jullie kopen.
prachtige zaak .
was h
de rit Lelystad Arnhem zeker waard

Reageer

Ian 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I have no problem with recommending this shop. The price, communication, and efficiency of getting everything to me was great and I'll shop with them again.

Reageer

mikail 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top dealer top deal snel leveren met hoog korting
De tv Sony KD 65 XH 9505 super mooi beeld
Bedankt voor het advies van SIMT in Arnhem

Reageer

Carlo_A70 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een tweedehands subwoofer, kwam ik op Marktplaats een advertentie van 'Wouter' tegen. Contact opgenomen om te vragen of deze nog beschikbaar was, snel antwoord ontvangen. Sub opgehaald in de winkel, was precies zoals geadverteerd. Prima geholpen!
Tip: zelf zou ik geen advertentie plaatsen onder de naam van een medewerker, maar gewoon onder Smits Arnhem, dat geeft meteen iets meer vertrouwen.

Reageer

DF.Kaart 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nieuwe Dali Oberon vocal centerspeaker bij smits gekocht.
Kan niks anders zeggen dan dat ze de beste prijs hebben voor al hun artikelen.
had de center de volgende dag binnen en in perfecte conditie, en met garantie garantie.
Als je een berichtje naar ze stuurt voor een bepaald artikel, ( waar ze niet mee adverteren ) kunnen ze dat ook vaak leveren tegen een scherpe prijs. ik weet waar ik voortaan moet zijn voor me apparatuur.
Ps. vraag naar wouter aardige man en valt goed mee te onderhandelen.

Reageer

Jeroen E. 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Marktplaats terecht gekomen bij Smits Arnhem voor de aanschaf van een Dali E-12 F subwoofer. Communicatie via Marktplaats verliep heel erg vlot. Snelle reacties en antwoorden op vragen. Ik heb de koop snel kunnen sluiten en kreeg zoals beloofd een kortingscode welke ik op de website kon gebruiken om mijn bestelling te plaatsen. Meteen de volgende dag al de bestelling ontvangen. Bij aankomst bleek er een kleine beschadiging aan de voet van de subwoofer te zitten welke direct de zelfde dag nog verholpen is door Smits. Heb een nieuw onderdeel ontvangen inclusief een retour label om het defecte kosteloos terug te sturen. Kortom TOP SERVICE!!

Ik kan niet anders zeggen dan dat de communicatie en service van een enorm hoog niveau zijn wat je niet heel vaak meer tegen komt. Ik kan iedereen deze winkel met een gerust hart aanraden

Reageer

Ruud 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een scherpe prijstelling op een TV terecht gekomen bij Smits im Arnhem. In de winkel werd ik aangenaam verrast het de gastvrijheid van het personeel. Daarnaast kon men mij allerlei technische informatie verschaffen waaruit ook de kundigheid van het personeel blijkt.
Al met al een zaak waar ik in de toekomst vaker zal terugkomen.

Reageer

Rein 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via marktplaats in contact gekomen met Smits in Arnhem. Snelle en duidelijke communicatie en bovendien een erg mooie prijs kunnen maken voor een set. De rit vanuit Amsterdam zeker waard!

Reageer

Edwin 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig en snel geholpen, subwoofer volgende dag netjes geleverd.... prima winkel.
Ga hier zeker nog een keer wat bestellen.

Reageer

WKV 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, ook blij met de prijs die ze rekenen voor het product wat ik zocht. Inmiddels al twee aankopen bij deze zaak gedaan. Zal zeker vaker kopen.

Reageer

Bert 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel in Arnhem , alles is mooi ruim en overzichtelijk opgesteld.
Ook kun je het apparatuur beluisteren in speciale ruimtes.
Ik ben goed geholpen, ik kwam voor de vergelijking van twee receivers , de verkoper had alles al aangesloten en nam alle tijd voor mij en legde alles goed uit.
Goede service dus.

Reageer

Mike 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via marktplaats in contact gekomen en vanaf het eerste bericht vriendelijk en deskundig geholpen. Ben zeer tevreden. Ze hebben veel verstand van zaken (tv’s in dit geval) en daarnaast goed geprijsd!

Reageer

Bjorn 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, goede en snelle afhandeling. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Reageer

Bertram 25-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen. Door mijn eigen fout de verkeerde TV mee genomen, kon zonder problemen terug ruilen voor de juiste. Vriendelijk personeel en goede prijs.
Kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Nathalie 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkelervaring bij Smits voor de aanschaf van een nieuwe speakerset (dali oberon 3's). Via Marktplaats bij hen terecht gekomen. In eerste instantie op zoek naar een ander model die ze op dat moment niet meer ter beschikking hadden, maar via de verkoper naar een goed alternatief doorverwezen en ook nog flinke korting ontvangen! Snelle levering, en een vriendelijke klantenservice waarbij tevens goed geholpen bij het tracen van mijn bestelling. Ik ben een tevreden klant.

Reageer

Robert 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reacties en top service. Wilde een faillissement product kopen maar het model was net weg. Vervolgens een top prijs geleverd voor een nieuw model!

Reageer

Hans 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, snel en netjes geholpen. Product snel en in perfecte staat afgeleverd. Achteraf was ik de factuur kwijt welke na vragen netjes is toegestuurd.

Reageer

Gerretje 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig en vlot geholpen. Tweedekansje via Marktplaats in de winkel afgehaald.. optische kabel ontbrak, op mijn verzoek vervangen door andere kabel: geen meerprijs. Het verhaal klopt: goede deal.

Reageer

Franklin 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer nette winkel, fijne medewerkers die goed de tijd nemen voor klanten en proberen je niet het duurste product aan te smeren.
Top winkel

Reageer

Jeroen 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een opvolger voor mijn KD-65XE9005 Sony tv en zag dat ze een scherpe aanbieding hadden voor de Sony KD-75XH9096. Contact opgenomen en werd netjes te woord gestaan en kreeg de informatie waar ik naar zocht. Opgehaald bij de Smits winkel zelf en ook daar netjes te woord gestaan. Nette winkel en je kan er prima een tv bekijken in het echt om een indruk te krijgen.

Zeer tevreden en kan Smits in Arnhem dan ook zeker aanbevelen!

Reageer

Oky 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Communication was really good. Employee offered a very good price, explanation was very clear and helpful, and hold themselves accountable giving price guarantee to make sure I get the best deal. Delivery was arranged to make sure the TV is delivered safely, even though it takes a bit longer.

Reageer

Robert 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijzen, goeie service en snel verzonden! Ik raad Smits zeker aan zowel particulier als voor zakelijke klanten.

Reageer

Martijn Perez 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn helemaal vanuit Beverwijk naar Arnhem gereden, omdat Smits hele scherpen prijzen heeft en een groot assortiment. We zijn prima geholpen in deze mooie winkel. Na ons 2e bakje koffie, zijn we huiswaarts gekeerd met een versterker, boxen en een soundbar. Deze winkel is echt een aanrader!

Reageer

Remco 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samen met een vriend hier geweest voor de aanschaf van een Dali Subwoofer. Prettig geholpen door verkoper xxxx en onder genot van kop koffie in de luisterstudio beide de sub gekozen die het best bij ons past. Prima prijs en men neemt echt de tijd voor je. Aanrader

Reageer

Jeroen App. 11-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel! Personeel neemt de tijd voor je. Mooie luister/testruimte . Goede prijzen en service.

Reageer

Srdjan 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle reacties op mijn vragen. Daarnaast werd er ook meteen goed meegedacht over wat het beste te nemen én kreeg ik ook nog eens een hele mooie aanbieding voor een setje speakers.
Levering tevens volgens planning. Ik zal hier zeker weer terugkomen.

Reageer

Toon meer reviews