Deze score is berekend op basis van 122 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Smits Arnhem.
SmitsArnhem is in 1912 begonnen als Fotovakzaak en is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van Audio- en Videoapparatuur in de regio. In de winkel aan de Steenstraat treft u, behalve een enorm assortiment aan A/V-producten, een team van specialisten aan met uitstekende kennis van zaken. Daarnaast levert Smits een perfecte serviceverlening én is de prijs altijd lager! Zo niet, dan horen zij het graag, bij Smits is alles bespreekbaar!
Service
Uitstekend geholpen bij een storing in mijn subwoofer.
Na de melding van de storing kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd. Deze had echter schade tijdens transport opgelopen. Na de melding hiervan kreeg ik gelijk weer een nieuwe subwoofer toegestuurd. Kosteloos kon ik de andere subwoofers terugsturen.
Aanbeveling
Uitstekende service voor een goede prijs.
Gemak
Fijne Winkel, goede indeling, ruim opgezet.
Service
Prima service, ook toen er iets ontbrak snel opgelost.
Assortiment
Vele merken; goed apparatuur, ook de betere apparaten aanwezig
Geweldig geholpen!
Extra toelichting
Goed advies, goed geholpen en goede service.
Gemak
Makkelijk bestellen, snelle reactie en goede ondersteuning tijdens het koopproces.
Service
Zeer goed geholpen op het moment dat het gekozen product niet voorradig bleek te zijn.
Veel aaternatieven.
Aanbeveling
Vanwege mijn ervaring met deze winkel ook als het dus om grote en dure apparaten gaat is zeer goed.
Extra toelichting
Normaal gesproken maak ik nooit een review, maar deze keer wil ik mijn zeer prettige ervaring met Smits te Arnhem graag delen. Namelijk de Marantz receiver die ik had besteld bleek na akkoord/bevestiging van de winkel toch niet helemaal op voorraad. (niet dezelfde kleur. Ik ben toen gebeld door de eigenaar/ persoon met bevoegdheid, en liet blijken het echt vervelend te vinden. Uiteindelijk mij een voorstel gedaan waar ik geen nee tegen kon en wilde zeggen. Nu een nieuwer model met een zeer hoge korting en een zeer tevreden klant erbij!!
Gemak
De webshop zit logisch in elkaar
Service
Je word netjes geïnformeerd over de bezorg tijden en mijn vragen werden beantwoord aan de telefoon. Ze komen erg specialistisch over.
Fijn professioneel personeel!
Gemak
Heel goed de Service ik had een vraag in
en dat was Zeer snel Beantwoord.
Service
ook zeer goed met de+++++
ik met AVR-X 5200 Zwart Heel Mooi
Aan ieder een
Extra toelichting
Om dat ik dit heel goed vind
Gemak
Ze helpen met alles en de bestelling werd de volgende dag keurig geleverd.
Service
Ze regelen alles. Ook al is het niet standaard dat maakt hen niet uit! Top.
Assortiment
Nadat product was uitverkocht werd er een beter alternatief voor dezelfde prijs geboden.
Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en wens anderen dat ook toe
prima en eenvoudige webiste
Service
snelle email communicatie, vlotte afhandeling
dit had een 9 kunnen zijn als de status van hetgeen ik zocht klopte
Aanbeveling
de prijs maakt alles goed !
Extra toelichting
Email verkeer loopt soepel, moet ook wel want bellen naar een 0900 voor 0,45 euro p/m is een goede afschrikker. Ik heb nooit begrepen waarom ik zou moeten betalen om service te krijgen. Ik betaal toch ook geen entree bij de supermarkt? Smits gebruikt helaas DPD, niet zo snel en ook niet zo handig als je wilt weten hoe laat ze er zijn. Communicatie is wel oké als je daar weer per email vragen over stelt. Maar alle kleine nadelen die ik tegenkwam veranderden in een brede glimlach toen ik een uitstekend aanbod kreeg van Smits voor een vervangend product. Ik kreeg echt een superdeal, daarna nog een ander product gekocht wat ook scherper dan waar dan ook werd aangeboden. Smits staat nu natuurlijk nummer 1 op mijn favorieten lijst, dat mag duidelijk zijn. Gewoon een korte mail sturen en vragen om de scherpste prijs. Nee heb je al, de kans dat je bij Smits "ja" krijgt is blijkbaar groot.
Gemak
Zeer makkelijk alles te vinden.
Service
Ik heb met deze winkel zeer goede service meegemaakt in 2009 met mijn plasma tv.
Assortiment
Ze kunnen bijna aan alle bekende merken en typennummers komen.
Aanbeveling
Vanwege eerlijk en goede service naar de klant toe.
Extra toelichting
Al mijn tvs (inmiddels 4 tv vanaf 2009) heb ik hier gekocht, omdat er altijd eerlijke nformatie tegen de klanten wordt verteld. Ik moet wel toegeven dat ik altijd maar door 1 Smits medewerker wil geholpen worden. Mocht hij dit lezen dan weet de smits medewerker wel welke klant dit is.
Gemak
Je maakt een account aan. Stopt het gewenste produkt in de winkelwagen.
Geeft aan dat je cash betaald bij afhalen en klaar is Kees.
Service
Helaas was mijn gewenste produkt uitverkocht. Kreeg wel de aanbieding om met korting de nieuwere versie Samsung UE40F7000 te kopen, maar daar was ik niet in geïnterresseerd. Uiteindelijk na goed te zijn voorgelicht voor een scherpe prijs de UE40F6740 gekocht.
Assortiment
Ze hebben niet alle modellen (kan ook niet) en niet altijd alles op voorraad. Daarentegen wordt je goed geholpen en kan je nog weleens heel voordelig uit zijn. Niet altijd, heb ook wel eens geen korting gekregen, maar dan is er gewoon te weinig marge.
Aanbeveling
Als je weet wat je wilt en SmitsArnhem heeft dit artikel in hun assortiment, dan zal ik altijd eerst bij hen binnenlopen. Service en aftersale is top. Mocht je niet in overeenstemming komen over de aangeboden prijs, kan je altijd nog naar de ander stappen. Maar of je dan ook een goede aftersale heb?
Extra toelichting
Artikelen op de website zijn niet altijd voorradig. Zeker als het een topaanbieding is. Daarentegen bieden ze je altijd een heel scherp alternatief waar soms internetaanbieders niet tegenop kunnen en je bent verzekerd van een NL gecertificeerd model.
Daarnaast is hun service top. Ze durven eerlijk te zeggen, dat type met zoveel Herz zou ik afraden. Dan kun je beter de goedkopere 32" kopen i.p.v. de tv aan jouw te slijten.
32" vond ik zelf te klein. Kreeg van SmitsArnhem een mooi aanbod voor de Samsung UE40F6740 waar ik geen nee tegen kon zeggen. Zelfde avond de tv geïnstalleerd. Echter de tv begon na een half uur kuren te vertonen. Volgende ochtend gebeld naar SmitsArnhem en uitgelegd. Een dag later (op dat moment niet op voorraad, moest besteld worden) kon ik de tv komen omruilen. Top.
Service
Goed advies, meerdere opties duidelijk aangegeven!
Extra toelichting
Telefonisch goed geadviseerd over product en interessante alternatieven gebaseerd op mijn bestaande audio configuratie.
Zeer scherpe aanbieding en na vooruitbetaling keurig binnen 2 dagen geleverd! Top!
Gemak
Makkelijk on line besteld. Betreffend product was niet meer leverbaar, voor 2 tientjes meer kreeg ik de opvolger die €80,00 duurder was.
Service
Toen mijn toestel na reparatie op kosten van Smits teruggestuurd was en verdwenen bleek, hebben zij contact opgenomen met de bezorger. Alles keurig afgehandeld, steeds goed gecommuniceerd, en toen Smits nog bezig was met het geld van de verzekering terug te krijgen mocht ik al een nieuw fototoestel uit komen zoeken ter waarde van het vorige toestel.
Assortiment
Zeer veel keuze van goede kwaliteit tegen zeeeeeer scherpe prijzen.
Aanbeveling
Geweldig vriendelijk deskundig personeel. Je krijgt echt het gevoel dat je koning bent als klant, en dat vind je niet veel meer tegenwoordig.
Extra toelichting
Geweldig! Ik kom er zeker terug als ik weer wat nodig heb.
Gemak
Winkel is goed, maar niet overdreven rijk gesorteerd. Bij de aanschaf van een camera (ik wist al precies wat ik wilde) uiterst prettig geholpen. Op professionele wijze gewezen op alternatieven.
Service
Bij de verkoop uiterst professioneel geholpen. Hoewel ik precies wist wat ik wilde hebben wees verkoper mij op alternatieven met een goede motivatie.
Bij controle thuis bleek de accu niet in de verpakking aanwezig te (demo model gekocht). Een telefoontje naar de verkoper zorgde ervoor dat een accu werd klaargelegd.
Bij ophalen bleek deze op een sd-kaart te zijn geplakt. Degene die mij hielp haalde de accu eraf en gaf alleen deze mee. Opmerking over speciale reis maken lever opmerking "dom om te vergeten". Gemiste kans.
Volgende keer toch maar weer ergens anders!
Assortiment
In winkel redelijk, maar niet super uitgebreid.
Aanbeveling
Service tweeslachtig. Goed om aanbiedingen te kopen.
Extra toelichting
Enerzijds is de service beperkt, maar de kleinzieligheid van degene die mij hielp maakt dat ik een nare smaak heb overgehouden.
Gemak
Gemakkelijke besting via de site. Alleen geeft de site geen indicatie van het op voorraad hebben van het bestelde product en dat zou gemakkelijk te realiseren moeten zijn zelfs met zowel een winkel als een webwinkel
Service
Zeer behulpzame en adequate service die erop gericht is om een oplossing te vinden voor een probleem in plaats van het afwimpelen ervan. Ze doen zich echt moeite en dat valt te waarderen.
Assortiment
De winkel heeft een beperkt assortiment elektronica. Geen computers ed. Alleen beeld, geluid en foto.
Aanbeveling
Product dat we besteld hadden was uitverkocht omdat het een uitloopartikel was. Smits heeft ons daarop een werkelijk aantrekkelijk alternatief aangeboden waar we goed mee konden leven. De meerkosten van het alternatief werd goedgemaakt door een fabrieksactie van een gratis tablet.
Extra toelichting
zie hiervoor. We zijn steeds vriendelijk een reeel behandeld door Smits en de levering verliep perfect. Beetje traditioneel met betalen via bankoverschrijving. PayPal en iDeal zouden sneller werken, maar kosten geld en daarmee biedt Smits concurrerende prijzen.
Prima afwikkeling en wat betreft after sales hoop ik ze nooit nodig te hebben, dus geen ervaring op te doen.
Gemak
Voordat je het product op de site ziet moet je eerst inloggen met je e-mail en wachtwoord. Dan heb je de aanbieding dus nog niet gevonden. Betaling alleen per vooruitbetaling of afhalen. Vooruitbetalen bij een nogal vage site.. ik heb maar gekozen voor afhalen ook al lag de winkel in Arnhem. Op de site is niet terug te vinden over het al dan niet op voorraad zijn van artikelen.
Service
Het supergoedkope artikel bleek net uitverkocht en niet meer leverbaar..?
Assortiment
De artikelen die ze aanbieden kunnen dus blijken uitverkocht te zijn. Op de site leek overigens verder niet veel keuze.
Gemak
Duidelijke website, zo gevonden wat ik zocht
Service
Zelf bezorgdatum gekozen, was geen probleem. Vragen per email: gelijk snelle kundige reactie
Assortiment
Goede voorraad, boden gelijk alternatief toen product niet meer leverbaar was
Aanbeveling
Snelle service, snelle reactie op emails