Via een advertentie op marktplaats ben ik deze week bij Smits uitgekomen.
Ik reageerde in de avond op een advertentie op marktplaats en kreeg al snel een reactie. Omdat ik in de markt was voor een nieuwe tv, heb ik op basis van de goede reviews op internet om meer informatie gevraagd over de Sony 65XH9505, een van de flagship modellen van Sony op dit moment. Ik ga nooit over een nacht eis en heb me al enkele weken goed geïnformeerd via internet en marktplaats en heb deze tv de voorkeur gegeven boven de LG OLED 55CX6LA en de Samsung QLED. De laatste kan geen Dolby Vision afspelen, alleen HDR10+ en de LG heeft prachtig beeld, maar ik wilde geen enkel risico lopen op inbranden en ook meldingen van van connectiviteit problemen tussen de LG en mijn Nvidia Shield hebben mij doen kiezen voor de Sony. Bovendien krijg je voor hetzelfde geld een tv van 65 ipv 55 inch.
Ik werd gelijk terug gebeld naar aanleiding van mijn informatie aanvraag via de website van Smits en werd vriendelijk en netjes geholpen. Kort daarna heb ik via de website de bestelling afgerond.
De levering verliep snel. Op maandag middag heb ik de tv besteld en op woensdag ochtend werd deze door de transporteur geleverd door een vriendelijke bezorger.
De tv werd netjes in de woonkamer afgeleverd.
De avond voor bezorging werd er ook nog even netjes gebeld om de bezorging ook nog telefonisch af te stemmen.
Ik ben erg te spreken over de service en afhandeling van deze aankoop bij Smits en zou in de toekomst beslist nog eens bestellen. Hun prijsniveau is scherp en scherper als andere aanbieders op het internet.
Ik heb gelijk op advies van de medewerker een geschikte muurbeugel van Vogels meebesteld, waar de tv nu prima aan hangt.
Ik ben zeer tevreden met deze tv. De connectiviteit met mijn Samsung soundbar en Nvidia Shield werkt perfect.
Ik heb het beeld en het geluid nog aanpast met de instellingen van Rthings en een thread op reddit, waardoor het beeld nóg beter is! De tv is erg eenvoudig te bedienen middels het Android systeem.
Denk bij aanschaf van een 4K UHD tv aan de aanschaf van goede HDMI 2.0b , 60hz 4:4:4 kabels zodat de bron zoals Netflix ook daadwerkelijk het Dolby Vision of UHD beeld kan doorgeven aan de tv als je er een extern apparaat aan hangt. De tv geeft werkelijk prachtig beeld en in combinatie met een goede soundbar ga ik hier de komende jaren heel veel plezier aan beleven!!