Samsung Shop
Benieuwd naar ervaringen met de Samsung Shop? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.5
Deze score is gebaseerd op 341 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Samsung Shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik had hier een hoesje besteld
Deze werd vlot geleverd
Maar omdat ik toch een andere telefoon had besteld moest het hoesje teruggestuurd worden.
Nou dat was echt een crime.
Je moet dan de klantenservice benaderen die haast niet te benaderen is en ik ben nu een hele tijd verder en hen nu pas een code gekregen waarmee ik naar een servicepunt kan gaan waar ze de code kunnen scannen om het pakje terug te sturen.
Ik heb er heel veel uren en tijd in moeten steken om dat voor elkaar te krijgen helaas
OP zich werky het goed, maar de inruiloptie bleef hangen nadat ik mijn MEI en Serienr van jet in te ruilen toestel heb ingevuld. UIteindelijk maar besteld zonder inruil (was ook zeer lage waarde van 12 Euro voor een werkende S6.
3x Galaxy Tab A8 Wi-Fi zeer tevreden met de tabletten, ik ben ook tevreden met klantenservice, heel vriendelijk en aardig top service
De Z Fold4 in de kleur Burgondy is een prachtig apparaat. In deze kleur straal het luxe uit.
De meegeleverde Galaxy Bud2 Pro zijn een leuke meevaller.
I loved the galaxy s8 tab, it is amazing. High quality, great performance, good for daily tasks. Easy to have it with anywhere you go. Plus I had amazing offer from Samsung, the galaxy puds 2 pro and the keyboard cover for the tablet. Thank you so much Samsung for the amazing service and offers.
Duidelijke info, snel in huis. Suoer tevreden over mijn aankoop. Tab s6 lite.
heb geen negatieve ervaring met samsung Fold 4 besteld volgende dag thuis. wat ik wel minder vind is Wireless Mono Pad Fast Charging Excl. Adapter kan je niet zomaar met een adapter gebruiken je hebt echt een snellader van samsung zelf nodig
Bij de aankoop van een tablet S8 was er een gratis cover met klavier te krijgen. Heb die inderdaad gekregen maar het is geen azerty klavier. Kan er dus niet mee typen en zie daardoor het nut van die cover in. Had dan beter een gewone cover geweest.
Of kan die cover geruild worden
Overzichtelijke website. Duidelijk bestelproces en goede communicatie daarover. Snelle levering.
Nette service en overzichtelijke site. Prijs klopte niet met overzicht en de uiteindelijke prijs in het winkelmandje. Na contact te hebben opgenomen dit door Samsung opgelost.
Ik kon alle informatie makkelijk vinden en de afronding van mijn bestelling verliep soepel.
Supersnel geleverd en aangesloten.
Jammer dat de kraan lekt ( geen fout van de leverancier) anders had hij al vrolijk staan draaien.
Mede vergeleken bij de consumentenbond en hij kwam voor mij als beste keus.
Prima apparaat voor een hele goede prijs.
Zeker de aanschaf waard.
Zeer positief over de klantenservice die met me meedacht en me goed heeft geholpen.
Makkelijk om te vergelijken als je iets wil kopen en daarbij was de koelkast snel geleverd die ik besteld hebt en vakkundig uitgepakt en geïnstalleerd.
watch 5 plus gratis strap keurig ontvangen. In mijn opriumwoede zijn de gegevens om in aanmerking te komen voor de Adidas korting al door de vuilnisman meegenomen. Mijn fout maar Samsung (al jaren een goede klant) kon er geen begrip voor opbrengen. Jammer
Bestelling ging vlekkeloos.
Daarna ging het mis, bestelling kwijt maar wel €1612,00 afgeschreven. Contact opgenomen met Samsung en die gaven aan dat ik 24 uur moest wachten. Volgende dag bestelling gevonden zou de volgende dag geleverd worden tussen 830-1300 uur
Dat ging wederom niet door vanwege een technische storing. De dag erna toch geleverd maar nu weer problemen met de registratie van de tv in mijn account.
Zeer tevreden een snelle levering en ben super blij met de s6 en het leuke ervan was dat ik er ern gratis hoes met toetsenbord bij kreeg
Smartwatch 5 lte 40 mm besteld en ontvangen. Vlot geleverd, maar aanbieding was met extra bandje en dat heb ik niet ontvangen.
I have bought a pair of galaxy buds 2 from Samsung and I am really happy about them. Many said that ANC does not work or is bad, but from my experience i can firmly state that the ANC from Galaxy Buds 2 is quite a good one, you mights still hear some noise in the background, but when you turn it off you realise how much it actually covers, so definitely a bargain for their price. The only drawback that i see is that they hurt my ear if i hold them more than 1h but i think that it is just my problem and i just have to find some better tips that match my ear hole.
NB: i have an iphone and they work perfectly, you dont need that application too much, same with my Mac👌
Duidelijk, overzichtelijk en zeer gemakkelijk te begrijpen.
Mijn bestelling zou tussen 3 en 5 weken geleverd worden maar al na 2 1/2 week had ik deze al ontvangen.
Bestelling was heel goed verpakt en keurig bezorgd.
Fijn dat Samsung mij voor mijn verjaardag een kadootje gaf in de vorm van een behoorlijke korting.
Chapeau Samsung, mijn volgende gsm wordt weer een Samsung.
Ik had een samsung wasmachine die na vele jaren stuk was gegaan. Dus op zoek naar een nieuwe. Had eerst gebeld mer samsung voor info en een kortingscode gekregen, daarna veel reviews bekeken en een nieuwe machine gekocht. Ging supersnel. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag stond hij werkend bij me thuis. Prima service. Ik ga ervan uit weer vele jaren en vele wassen met deze machine te kunnen doen.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop van tv met soundbar. Ik had de tv al op t oog en werd toen afgeprijsd!
Fijn vond ik dat ik de levering kon plannen en half uur vantevoren kreeg ik netjes n SMS en was t te volgen met track & trace.
Alles was goed verpakt en de installatie van t hele gebeuren was goed te doen zelfs voor mij!
Kwaliteit van het beeld is goed maar het geluid is door die soundbar wel echt fantastisch!
Het kopen via de webshop van Samsung was prima, de monteur helaas wel. Mijn vriendin was thuis, ikzelf aan het werk. De monteur heeft de waterslagdemper die ik op mijn oude machine had staan eraf gehaald en niet meer op de nieuwe gezet, de slang was zo sterk aangedraaid dat ik hem niet los kteeg zonder misschien iets kapot te maken dus hij moet helaas nogmaals komen
Samsung webshop opzich prima, maar wel traag.
Vergelijk functie tussen producten matig. Vergeleken punten maakten het verschil helemaal niet duidelijk.
Uiteindelijk wel een koelvries combinatie besteld welke snel en goed geleverd werd. Helaas niet op het gekozen tijdvak. Toevallig was ik thuis...
prima webshop , pakketje snel geleverd .
Uiteindelijk was het item. niet wat ik er van had verwacht .
Ik had een koelvries combinatie besteld. Die kreeg ik binnen zonder doos er zat alleen tempex en plastic omheen. Ik wilde de verpakking alvast bekijken voor beschadigingen maar dat mocht niet en ik stond maar in de weg. Toen de bezorgers het plastic eraf haalde zaten er deukjes in. Ik zei dat ze hem mee terug moesten nemen maar dat deden ze niet. Vervolgens Samsung gebeld en die zeiden dat ze dat verplicht waren en nu zouden ze de volgende dag de koelkast weer ophalen maar ze konden niet meteen de nieuwe leveren dat zou de dag erop dan weer zijn. Ik hoorde niets over dat de nieuwe zou komen. Toen belde ik weer en zeiden ze dat ze eerst de kapotte terug moesten hebben en dat ze dan pas de nieuwe op sturen. Ik vind dit niet normaal. Het is hun schuld en ik kan dagen wachten op mijn koelkast .