Samsung Shop

Benieuwd naar ervaringen met de Samsung Shop? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.5

Deze score is gebaseerd op 341 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Samsung Shop zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

M. Hageman12-11-2022
Ik had problemen met mijn tablet en had een aantal vragen voor de klantenservice. Na afloop kreeg ik een link met leuke korting op een nieuwe telefoon of tablet. Via de link heb ik een nieuwe telefoon gekocht en een paar dagen later een tablet. Zeer tevreden met Samsung haar producten, service en klantenservice
Micky11-11-2022
Ik heb n.a.v een aanbieding besloten een sd kaart te bestellen. Bij Samsung. De site laadde wat moeizaam met alle afbeeldingen per categorie maar dat helpt wel met de overzichtelijkheid dus uiteindelijk is dat een voordeel. Retour was niet goed afgehandeld in automatisering in eerste instantie. Contact gehad via whatsapp en opgelost in een relatief kort gesprek waarbij er even werd gekeken.
Natascha10-11-2022
Product is prima, goed op de hoogte gehouden omtrent de bezorging, MAAR de bestelling bestond uit 2 kleine doosjes die we in 2 hele grote dozen bezorgd kregen. Alle lucht werd opgevuld door plastic. Waar gaat het hier mis????

Cath10-11-2022
Al jaren apparaten van samsung, assecoires eigenlijk wat niet. Ben er zo tevreden over dat ik niet meer anders wilt. Ook dit hoesje is perfect. Hij kan staan liggen etc kan heerlijk series kijken. Erg tevreden
Kaz06-11-2022
Ik heb een galaxy watch 4 gekocht, die compleet aanpasbaar was op de website. Het bandje en het klokje zelf kon je helemaal zelf uitkiezen en het leukste is, de prijs was precies hetzelfde als die op andere plekken is. Bestellen via Samsung is zeker een aanrader!
Julian04-11-2022
Via de Consumentenbond een stofzuiger (jet 60) besteld met extra korting bij Samsung. Top apparaat en goede ervaring met het bestelproces. Fijn dat je
Nazif04-11-2022
Ik heb via de ICS korting de Samsung shop bezocht en daar een S22 besteld. Mijn algemene indruk is dat de site traag is. Ik heb tijdens het bestel process ingelogd en toen zag ik dat mijn winkelwagen leeg was waardoor ik opnieuw kon beginnen. met opnieuw bedoel ik , bij inruil van je telefoon moest ik 2 maal de IMEI code invoeren en telefoon selecteren, 1 maal bij de producten pagina en de andere in de winkelwagen, terwijl de winkelwagen automatisch de ingevoerde gegevens over zou moeten nemen, en daarnaast het vinden van de juiste accessoires voor mijn S22 viel niet mee, mijn huidige telefoon de S10 waarbij ik de native samsung browser gebruik kon ik geen accessoires erbij selecteren, de scherm bleef hangen. dus terug naar de desktop computer waarbij alles weer opnieuw begint. Daar moest ik de accessoires weer apart terug zien te vinden, want er wordt geen adapter erbij geleverd. Nadat mijn bestelling heb ontvangen heb ik 2 maal een mail van Samsung ontvangen "Je bestelling is onderweg!" terwijl mijn bestelling al is geleverd. Al den al met de korting via ICS gekregen en de inruil korting is het zeker de moeite waard om te bestellen via de Samsung shop.
Henno Eggenkamp03-11-2022
Ik kan alleen maar vertellen dat er helemaal niets mankeerde en dus is mijn tekst te kort
Andre van Maaren03-11-2022
Vindt de Samsung shop geweldig. Duidelijk en overzichtelijk. Heb onlangs een Samsung galaxy s4 classic watch aangeschaft . Over de watch kan ik zeggen een echte upgrade van mijn huidige classic s3 frontier. Meer functies beter werkgeheugen. Ook de bouwkwaliteit is top Het bestelproces is goed geregeld. Ook duidelijk communicatie tijdens bezorging. Kortom beveel de Samsung shop zeer warm aan.
Frankhan03-11-2022
Samsung Fold 4. Ik heb even gewacht tot dat de Fold zichzelf bewezen had. Fout van mijn kant,ik had veel eerder deze stap moeten maken. Wat een zaligheid om een keuse te hebben uit een klein scherm en een formaat wat is gemaakt om prettig te bellen en een groot scherm waar ik uitstekend mijn servers kan onderhouden zonde constant te moeten inzoomen. Uiteraard ook de pen gekocht (heb een voorliefde voor de Note en later de S22 ultra) en dat is een hele verbetering. Pen is een stuk groter en werkt perfect met het grote scherm. De constructie van het toestel is zonder meer stevig. Ik heb nooit het idee met openen dat ik voorzichtig moet zijn. Alles voelt (en is) degelijk. Ik adviseer wel direct een origineel Samsung hoesje te bestellen wat wat er te koop is ( bv Spigen) geeft wel eens een probleem. Kort om een fantastisch toestel. Ik heb nu spijt dat ik de stap niet eerder heb gemaakt.
Eklie02-11-2022
Op een donderdag een Galaxy Book2 besteld met een hoes en gratis Galaxy buds, de maanda erop al geleverd, goed verpakt in een stevige omdoos en met track en trace. Keurig volgens opgave geleverd, ben zeer tevreden.
Kilik02-11-2022
Snel geleverd en super mooi scherp beeld Samsung UHD Curved Monitor LU32R590CWRXEN
Ismail02-11-2022
Tv’s besteld nooit binnen gekregen. Na 3 weken sturen ze het geld terug zonder excuses en dan ook nog vragen hoe de nieuwe tv bevalt. Ongelofelijk slecht service!!!
Iris02-11-2022
Vanwege de studentenkorting koos ik voor de Samsung webshop om mijn nieuwe smartphone aan te schaffen, een Samsung Galaxy A53. De website was klantvriendelijk, het regelen van de korting ging eenvoudig en de eerstvolgende dag werd mijn bestelling (met Ear Buds erbij) al bezorgd.
Jules71mmc31-10-2022
Steeds vaker kun je artikelen rechtstreeks geleverd krijgen door een fabrikant. Zo ook bij Samsung waar ik de Buds2 bestelde. Makkelijk te bestellen in de webshop, duidelijke communicatie na het bestelproces, tot aan de aflevering aan toe. Daarnaast laten de Buds2 je genieten van een prachtig geluid met legio afstel mogelijkheden. Blij met de service en dit product van Samsung.
Eline Smetsers31-10-2022
Super nette service over product en levering. Gratis Earbuds geleverd die je bij andere firma's er niet zomaar bij krijgt. Rechtstreeks bij merk kopen werkt in mijn ogen met garantie etc ook handiger. En je spaart samsung punten die je dus in kan gaan leveren uiteindelijk daar. Mijn telefoon, oortjes, tablet etc is allemaal Samsung.
Lex30-10-2022
De QLED TV van Samsung is een geweldige goede koop geweest, perfect beeld en gemakkelijk te installeren.
isap29-10-2022
Soms is de website een beetje onoverzichtelijk maar over het algemeen wel prima!
Ikke29-10-2022
4.0
4.0
De webshop toont wel promoties maar die kan je niet bestellen, de chat functie leidt nergens toe, ergens volgende week komt het er voorraad en als die op tijd is kan je gebruik maken van de promotie en anders pech. Een uur later is er plots wel voorraad. Vervolgens kies je een leverdatum wat verder in de toekomst omdat we dan zeker thuis zijn, alleen het pakket komt niet. Op de dag dat het wel geleverd wordt gaat het laat in de avond naar een van de buren.
Alexey29-10-2022
I chose the Samsung shop because the product prices were the lowest among competitors. The product description was great, all the needed info was in one place. The delivery was on the next day. It was a dryer and they must help me to install it. Unfortunately, the help with installment was terrible. They don't even have the Level to balance the new product correctly. They just put the dryer on top of my washing machine and said to me that the work was done and left me.
Robin27-10-2022
Ik heb een samsung galaxy watch 4 classic besteld. En ben er super tevreden over! Hij werkt top en de service was ook super! Ik kreeg netjes over mails of smsjes van. En werd goed op de hoogte gehouden van de levering!!
Varol Taskit26-10-2022
geweldige tv is net aangekomen samsung tv 900b mijn ogen zijn verheugd het geluidspatroon is echt testgeluid ik ben zeer tevreden
Joyce26-10-2022
Samsung komt belofte niet na, ze hebben beloofd ( heb bewijs van in de app) dat ze mijn Amerikaanse koelkast tot 4 hoog zonder lift naar boven zouden laten bezorgen. Hun transporteur Dynalogic zegt dat ze niet doen. Behalve dat hebben ze er anderhalve week over gedaan om te bezorgen. Zelf laten ze niks horen. Samsung krijgt van mij een dikke 0
Loetje26-10-2022
Goede website, makkelijk te bestellen, goed verpakt en snel geleverd. Bestelde artikel voldoet prima.
Nathalie26-10-2022
Ik bestel hier niet weer. Leuke aanbieding gezien via ICS. Helaas, de bestelling werd na betaling zonder opgave van reden geannuleerd. Ook werd de creditcard betaling pas na 12 dagen gerestitueerd. Van de kant van Samsung totaal geen communicatie hierover.