Licentie2GO

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!
9.6

Deze score is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Licentie2GO zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Leejooke29-04-2022
Eerlijke prijs voor goede producten , duidelijke handleidingen , you get wat you want
Niels28-04-2022
Prima bedrijf. Kan zon beetje alle software leveren, tegen lage prijzen en er is altijd ondersteuning beschikbaar van deskundige medewerkers die snel reageren. DOEN!
RAV28-04-2022
Office 365 gekocht, instant levering met richtlijnen voor installatie en prima online service als je dan toch nog een vraag hebt og hulp nodig hebt

Chris27-04-2022
Dit is een correcte afhandeling van deze licentie. Nadien geen overbodige reclame, dit is de max.
A_Timmerman26-04-2022
Heb via Licentie2Go Microsoft 365 Family verlengt. Hiermee 26 euro bespaard t.o.v. de normale prijs. Met ontvangen licentiecode verlenging doorgevoerd. Betrouwbaar qua betaling en levering.
Mar26-04-2022
Licentie2go....Fijne webshop. Snelle levering van de download en een duidelijke handleiding erbij
M.Gravendaal23-04-2022
Ik word op tijd geïnformeerd als het abonnement verloopt en krijg dan een mooie aanbieding. De hulp is altíjd vriendelijk en behulpzaam.
andre22-04-2022
Het is de eerste keer dat ik bij Licentie2Go bestel en alles is prima en vlot verlopen. Dus ik word hier vaste klant
Alfred De Bast21-04-2022
Ik heb voor licentie2Go gekozen omdat het heel eenvoudig is om een bestelling te plaatsen en het product even snel in je mailbox zit om het te installeren met een help beschrijving, ik raad het zeker aan
Henk21-04-2022
Is stukken goed koper dan Norton zelf, dit is 3 of 4jaar dat ik Norton bij licentie2go aanschaf gaat zonder problemen, Goeie uitleg voor installatie, Top
service20-04-2022
10/10 zeer tevreden over het produkt en de service. Degelijk antwoord op alle vragen.E zeker een topper.
Ludwig Glorieux20-04-2022
Deze review is gebaseerd op mijn ervaringen met Licentie2go bij een 20-tal aankopen van o.a. beveilgingssoftware, Office-pakketten en ook Adobe Photoshop. Licentie2go verkoopt legitieme software aan een lage prijs met daar bovenop regelmatig bijkomende promoties. De website is duidelijk, overzichtelijk en geeft veel informatie, bestellen en betalen gaat vlot en de software is onmiddelijk beschikbaar voor download. De installatie- en activatiehandleidingen zijn gemakkelijk te volgen, doen er zich toch problemen voor dan kan u terecht bij hun uitstekende klantensupport die u snel verder helpen.
hugelier jean-pierre20-04-2022
goede website. juiste info. goede prijzen. kortom ideale plaats om dergelijke produkten te kopen. daarna ook nog eens uitstekende opvolging met de juiste aanwijzingen.
Jenny van Dijk-Meuzelaar19-04-2022
Zodra ze tijd hadden, werd ik perfect geholpen! Ze hadden ook veel geduld met dit oudje van 81.
Michaël18-04-2022
Heel eenvoudig (al voor de derde keer) mijn Microsoft365 licentie verlengd. Direct beschikbaar met een stap voor stap handleiding. En de prijs is fair!
Floetsieman16-04-2022
zij bieden de software aan aan een veeeeeel betere prijs dan eender welke aanbieder en mits de bijgeleverde code is het een makkie om de gevraagde software te installeren. Echt super top, kan het alleen maar aanraden.
Luve16-04-2022
Een gunstige prijs gaat niet altijd gepaard met goede service maar bij deze onderneming is dat prima geregeld. Directe respons, duidelijke taal, begrijpelijke instructies. Gewoon klantvriendelijk tot in detail. Een aanrader!
P.J.L.15-04-2022
klantvriendelijk, klantgericht, snelle levering, prima artikelen voor een prima prijs.
Jan Oosterbeek14-04-2022
De zeer positieve beoordeling door de Consumentenbond was voor mij een goede reden om over te gaan tot de aanschaf van Bitdefender, en ik ben niet teleurgesteld. Perfecte stap voor stap begeleiding om de installatie op de juiste wijze uit te voeren, zelfs voor mij als een redelijke digibeet was het een fluitje van een cent. De beveiliging doet zijn werk zonder dat er hinderlijk op de voorgrond mededelingen verschijnen. ook is de snelheid van de computer niet minder geworden door Bitdefender. gewoon goed dus!
JeCe14-04-2022
Levert betaalbare licenties van premium softwarepaketten met duidelijke handleiding voor installatie en uitstekende telefonische hulp als er onverhoopt iets niet helemaal goed verloopt.
trijnders12-04-2022
Het Norton 360 pakket werd snel en goed geleverd. Dus ik ben tevreden, met mijn beveiliging.
Klaver11-04-2022
Goede en duidelijke site. Het product is snel en correct geleverd. Vlot en snel geïnstalleerd en voldoet aan de verwachtingen.
Jan de Leeuw11-04-2022
Mooie overzichtelijke website en zeer snelle levering, ook de responsetijd van de helpdesk is prima
Mike10-04-2022
Werkt geweldig, na betaling, direct je licentie en goedkoop ook nog.. Aanrader!
Roger10-04-2022
Alles is duidelijk omschreven voor een juiste keuze te maken. Er zitten geen addertjes onder het gras. Is toch heel wat goedkoper dan op veel andere sites. bestellen en betalen liepen zeer vlot en mail met de gegevens had ik zeer vlug. Installatie en activatie problemen heb ik niet gehad. Alles was klaar en duidelijk mits het goed lezen en noteren. Ben heel blij met mijn tweede aan koop bij Licentie2GO. Dank U.