Licentie2go - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 140 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2go.

Licentie2go stelt zich voor

Licentie2GO staat voor legitieme downloads met installatie-garantie; Geleverd inclusief licentie-certificaat. Onze software is 24 uur per dag beschikbaar, direct na de bestelling digitaal geleverd! Installeren kan door middel van de zeer eenvoudige installatie-handleiding. Stap voor stap leggen we alles uit. Toch een beetje hulp nodig? Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar! 99% van onze software is gratis te proberen dus bevalt het niet dan kan er altijd geruild worden of we storten het geld terug. Uniek in Nederland.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 120 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.H. Groen 23-01-2018 Via de website gekocht

Service van de bovenste plank. Probleemloze levering.

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop top. Bestellen en leveren gaat supersnel. Software bestellen is gemakkelijk, het wordt razendsnel geleverd via downloaden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tomaso 12-01-2018 Via de website gekocht

Top service, prima prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb weer voor Licentie2GO gekozen omdat ik elk jaar mijn virusscanner daar koop (Panda) en ik simpel en snel de juiste bestelling kan plaatsen. Nooit problemen gehad met de installatie of een code die onjuist blijkt te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M v Bergen 11-01-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer hier besteld omdat ik bij toeval hier terecht kwam. Heb een goede keuze gemaakt! Vlot, makkelijk en met tevredenheid aangeschaft en aangeleverd en afgewerkt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim vriens 11-01-2018 Via de website gekocht

zal altijd terug komen voor u producten goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk goede servive en zeker klantvriedelijk een goedkope prijs en zal zeker als klant terug blijven komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 05-01-2018 Via de website gekocht

Probleemloze installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om te bestellen en goed instructie daarna, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe software

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JFW 03-01-2018 Via de website gekocht

Bestelling en installeren verlopen gemakkelijk en feilloos.

Algemene score

10,0
Een uitstekende kwaliteit : prijsverhouding en het bestellen en installeren verlopen gemakkelijk en feilloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert v.W. 03-01-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind licentie2go.com super, heb mijn pc beveiliging besteld en deze was makkelijk te installeren met goede gebruiksaanwijzing. Volgende keer zou ik zeker weer hier mijn licentie kopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs 03-01-2018 Via de website gekocht

Iedere keer snel geregeld voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, snel geregeld en goede prijs. Bij de aanschaf krijg je een handleiding over hoe je de licentie moet activeren, ook in geval van verlenging. Kortom aanrader voor je licenties!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Website product ondersteuning support TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Licentie2go bied voor een scherpe prijs producten. Daarnaast een zeer duidelijke handleiding bij installatie en verwijderen van oude software. De mogelijkheid tot een live chat voor vragen en een flexibele klantgerichte support. Zeer aan te bevelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roord 28-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geregeld en overzichtelijk. Website was goed te vinden. Duidelijke uitleg en overzicht van mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heleen 20-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Office 365 Home via Bol.com besteld, de levering van de licentie ontving ik de volgende dag. Op de dag van bestelling ontving ik al een link om de software vast te downloaden en kon ik meteen aan de slag. Hulp via de helpdesk werd ook geboden, maar dat was door het duidelijke stappenplan dat werd meegestuurd niet nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinado 15-12-2017 Via de website gekocht

Service met een Hoofdletter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar info en software bij een aantal web shops kwam ik bij License2go terecht.
Ondanks de vele verschillen in prijzen gaf License2go in zijn service voor mij toch de doorslag.
Vooral met direct contact (live chat) was mijn keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drs. H.M. de Bruijn 14-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed, geen gedoe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig tegengekomen op het Web. Gezocht en genomen, en goed... klaar. Gelukkig geen kleine lettertjes gezeur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Poel 14-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Alles correct gedaan!
Ben tevreden, ook met de nazorg.

Dan maar niet, als u deze tekst te kort vind.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John van Iperen 13-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website; heldere uitleg en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken op het web sprong deze firma er direct uit, ten eerste de uitleg/info over de werking en daarnaast de prijzen en aanbiedingen. Als je vragen hebt werkt de live chat super. Een aanrader deze zaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 11-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, mooie korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, na mooie korting op Kaspersky Internet Security
Met de chatfunctie werd ik snel en effectief geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAWO 10-12-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een norton security besteld .Door mijn fout ging er iets mis met de geldingsduur. Gebeld en binnen 20 minuten had ik een uitgebreide handleiding wat te doen. Geweldig deze vlotte telefonische- en email-service! jawo

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 07-12-2017 Via de website gekocht

Toppperrrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service is geweldig! Enige minpuntje was het installatieproces, dat verliep wat warrig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 01-11-2017 Via de website gekocht

Simpele aankoop en goede deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Software is goedkoop in aanschaf en wordt voorzien van een duidelijke installatiehandleiding. Per direct kan je er dus mee aan de slag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Margé 29-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goedkoopste aanbieding en snelle levering.
Bij wat twijfel telefonisch contact met de helpdesk gehad, maar ik had al juist gehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 24-10-2017 Via de website gekocht

Fantastisch goed en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je snel software nodig hebt ben je bij Licentie2GO op HET juiste adres. Wat ze beloven maken ze 100% waar. Voor de prijs moet je zeker niet wegblijven want je vindt het nergens goedkoper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Pierre 22-10-2017 Via de website gekocht

Service installatiehulp, scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een abonnement van 2 jaar op Norton 360 Multi-device.
Een verlenging kostte mij 109 euro voor een abonnement van één jaar.
Via googel vond ik Licentie2GO. De scherpe prijs maar vooral de aangeboden installatiehulp deed mij overstag gaan voor een nieuw abonnement bij deze aanbieder. Ondertussen geniet ik van Norton security premium de vervanger van Norton 360. De installatie is vlekkeloos verlopen dankzij de duidelijke instructies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 22-10-2017 Via de website gekocht

Service zoals ze hoort te zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De lage prijzen van de pakketten is niet dat dit ook een lagere service betekend. Is iets niet helemaal duidelijk dan krijg je goede uitleg en is er een installatie probleem, dan wordt dat opgelost. Desnoods met een aanvullende software actie.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ASTE 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima en makkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie over de software. Makkelijk te bestellen en goede installatie instructie.
Aanbevolen om software hier aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinie van der Wal 12-10-2017 Via de website gekocht

Bedankt voor de fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent gekocht AVG Internet Security en AVG PC TuneUp, beide programma's zijn prettig om mee te werken. Ik gebruik al meerdere jaren AVG en is mij altijd heel goed bevallen. Nu voor het eerst bij Licentie2Go besteld, betrouwbare en vlotte levering. Had wel hulp nodig bij het registreren van TuneUp, ben heel vriendelijk (met meekijken op de computer) geholpen door een van de medewerkers van Licentie2Go, maar dat mag ook wel gezien mijn leeftijd (vrouw 77 jaar). AVG bestellen via Licentie2Go raad ik iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 10-10-2017 Via de website gekocht

Makkelijke bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelproces verliep vlot. Het ging om downloadbare software, met directe levering. Dat ging prima, geen problemen bij het installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 08-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij licentie2go Norton security de luxe aangeschaft. De productsleutel was gelijk beschikbaar en heb via een Norton account Norton security gedownload op 3 computers. Binnen 2 uur was dit allemaal gedaan. Ben hier zeer tevreden over en beveel het iedereen aan, temeer daar de prijs een stuk lager is dan bij Norton zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Wouters 08-10-2017 Via de website gekocht

Goede informatieve service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg, waardoor makkelijk te installeren.
Ook voor de minder onderlegden ivm computers, voor vragen kun je altijd terecht.
Daardoor zeker een aanbeveling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 05-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering en handleiding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar Microsoft Office 365 kwam ik bij Licentie2Go terecht. Vanwege de zeer scherpe prijs heb ik besloten om het pakket hier aan te schaffen. Alles ging zeer vlot. De handleiding voor de installatie was duidelijk en goed. Binnen een kwartier had ik aanschaf en installatie geregeld. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 28-09-2017 Via de website gekocht

Prima, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb prijsvergelijking bij Kieskeurig gedaan en daar kwamen ze met de prijs als goedkoopste uit de bus. Prima prijs en direct software downloaden. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norton, maar dan goedkoper 28-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct product geleverd aan een veel goedkopere prijs. Goede uitleg bij het geleverde product. Alles werkte direct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ 28-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk. Indien nodig met online hulp. Scherpe prijzen en veelal direct leverbaar. Hier komen we zeker terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nan 26-09-2017 Via de website gekocht

Vlug en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede uitleg over produkt, goed prijs kwaliteit.
Belangstelling na verkoop uitstekent .
Vlug betaalt en geleverd.
Meer kun je toch niet verlangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week bij Licentie2GO Norton Security Deluxe 5-Apparaten 1,5 jaar aangeschaft. Een goedkope en snelle manier om dit pakket te kopen.
De uitleg was prima. Via chat kon je eventueel nog vragen stellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel geerts 19-09-2017 Via de website gekocht

Goeie winkel

Algemene score

9,0
Goedkoop, snel en duidelijke service. Deze webwinkel bied de service die je van ze verwacht en de levering is haat direct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WG 18-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
licentie was bijna eerder binnen dan dat ie betaald was. Goede uitleg voor installatie van de aankoop. Zelfs voor een digibeet als ik goed te doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Koevermans 18-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aanschaf van mijn product ging geruisloos. Het downloaden en installeren gaat zeer snel, verder staan er goede handleidingen die je door het proces leiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 17-09-2017 Via de website gekocht

Simpeler kan het niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en heel makkelijk te bestellen en installeren. Makkelijker kan het niet. Office besteld, downloaden, installeren en klaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 16-09-2017 Via de website gekocht

Kaspersky beveiliging voor pc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Probleemloze levering en goede begeleiding voor installatie. Ook een duidelijke website en een concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 15-09-2017 Via de website gekocht

snelle en perfecte levering in luttele minuten via internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omwille van snelle levering en correcte prijs en levering. Geen beloftes gewoon snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne360 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima, snel, duidelijk, voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelig (veel voordeliger san microsoft zelf en de meeste winkels)
Makkelijk te installeren, goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen 14-09-2017 Via de website gekocht

Vlotte en snelle werking.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles gebeurde online, geen gedoe met de post. Enkel de instructies voor de installatie waren niet helemaal correct.

Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima en goed benaderbare webshop. Zeer positieve ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze webshop omdat zij de beste aanbieding/prijs boden. Via kieskeurig op deze site gekomen. Duidelijk en makkelijk te bestellen. Snelle levering en duidelijke handleiding in de mail ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herbert Kwak 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima srevice bij installeren Norton

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat Norton slechts een 30 dagen proefversie had geïnstalleerd, ben ik door een van de medewerkers op afstand geholpen bij de vervolg installatie. Liep perfect het enige wat ik moeste doen was een wachtwoord zelf intypen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede luisterende en meedenkende hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ofschoon ik best opzag tegen het overschakelen naar een andere virusscanner, werd ik uitstekend door een medewerker geholpen en was hij instaat op afstand mee te kijken en de juiste hulp te bieden. Hij kon goed luisteren en herhaalde diverse malen zijn aanwijzingen. De hulp was niet te verbeteren! Bravo! Ook de aanschafprijs is heel scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hoving 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij prijsvergelijkingen kwam Licentie2Go er als gunstigste uit. Ik had er nog nooit van gehoord maar nam de gok. Direct na betaling werd alles correct afgehandeld. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Boodts 10-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service. Professioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service. Proffesionele afhandeling van de bestelling. Zeker aan te bevelen aan potentiele klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieno 09-09-2017 Via de website gekocht

uitstekende helpdesk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben enorm geholpen bij het instaleren van antivirus software/
Via mobiel en hulp op afstand werd software geinstalleerd.
Had dit zelf niet voor elkaar gekregen, dit i.v.m. oude wachtwoorden enz.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Geraedts 09-09-2017 Via de website gekocht

Beloven meer dan ze waarmaken.

Algemene score

6,0
Getracht om het weekeinde mijn abonnement aan te passen. Helaas krijg je dan een bandje met de mededeling dat ze maandag weer bereikbaar zijn.
Geen 24/7 bereikbaarheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruitertje 08-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie vooraf en afspraken goed uitgevoerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs verhouding t.o.v vergelijkbare sites + goede referenties van gebruikers + afspraken zijn goed uitgevoerd + duidelijke omschrijving van installeren pakket

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews