Licentie2go - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 119 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2go.

Licentie2go stelt zich voor

Licentie2GO staat voor legitieme downloads met installatie-garantie; Geleverd inclusief licentie-certificaat. Onze software is 24 uur per dag beschikbaar, direct na de bestelling digitaal geleverd! Installeren kan door middel van de zeer eenvoudige installatie-handleiding. Stap voor stap leggen we alles uit. Toch een beetje hulp nodig? Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar! 99% van onze software is gratis te proberen dus bevalt het niet dan kan er altijd geruild worden of we storten het geld terug. Uniek in Nederland.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 104 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean Pierre 22-10-2017 Via de website gekocht

Service installatiehulp, scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een abonnement van 2 jaar op Norton 360 Multi-device.
Een verlenging kostte mij 109 euro voor een abonnement van één jaar.
Via googel vond ik Licentie2GO. De scherpe prijs maar vooral de aangeboden installatiehulp deed mij overstag gaan voor een nieuw abonnement bij deze aanbieder. Ondertussen geniet ik van Norton security premium de vervanger van Norton 360. De installatie is vlekkeloos verlopen dankzij de duidelijke instructies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 22-10-2017 Via de website gekocht

Service zoals ze hoort te zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De lage prijzen van de pakketten is niet dat dit ook een lagere service betekend. Is iets niet helemaal duidelijk dan krijg je goede uitleg en is er een installatie probleem, dan wordt dat opgelost. Desnoods met een aanvullende software actie.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ASTE 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima en makkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie over de software. Makkelijk te bestellen en goede installatie instructie.
Aanbevolen om software hier aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinie van der Wal 12-10-2017 Via de website gekocht

Bedankt voor de fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent gekocht AVG Internet Security en AVG PC TuneUp, beide programma's zijn prettig om mee te werken. Ik gebruik al meerdere jaren AVG en is mij altijd heel goed bevallen. Nu voor het eerst bij Licentie2Go besteld, betrouwbare en vlotte levering. Had wel hulp nodig bij het registreren van TuneUp, ben heel vriendelijk (met meekijken op de computer) geholpen door een van de medewerkers van Licentie2Go, maar dat mag ook wel gezien mijn leeftijd (vrouw 77 jaar). AVG bestellen via Licentie2Go raad ik iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 10-10-2017 Via de website gekocht

Makkelijke bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelproces verliep vlot. Het ging om downloadbare software, met directe levering. Dat ging prima, geen problemen bij het installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 08-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij licentie2go Norton security de luxe aangeschaft. De productsleutel was gelijk beschikbaar en heb via een Norton account Norton security gedownload op 3 computers. Binnen 2 uur was dit allemaal gedaan. Ben hier zeer tevreden over en beveel het iedereen aan, temeer daar de prijs een stuk lager is dan bij Norton zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Wouters 08-10-2017 Via de website gekocht

Goede informatieve service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg, waardoor makkelijk te installeren.
Ook voor de minder onderlegden ivm computers, voor vragen kun je altijd terecht.
Daardoor zeker een aanbeveling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 05-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering en handleiding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar Microsoft Office 365 kwam ik bij Licentie2Go terecht. Vanwege de zeer scherpe prijs heb ik besloten om het pakket hier aan te schaffen. Alles ging zeer vlot. De handleiding voor de installatie was duidelijk en goed. Binnen een kwartier had ik aanschaf en installatie geregeld. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 28-09-2017 Via de website gekocht

Prima, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb prijsvergelijking bij Kieskeurig gedaan en daar kwamen ze met de prijs als goedkoopste uit de bus. Prima prijs en direct software downloaden. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norton, maar dan goedkoper 28-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct product geleverd aan een veel goedkopere prijs. Goede uitleg bij het geleverde product. Alles werkte direct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ 28-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk. Indien nodig met online hulp. Scherpe prijzen en veelal direct leverbaar. Hier komen we zeker terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nan 26-09-2017 Via de website gekocht

Vlug en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede uitleg over produkt, goed prijs kwaliteit.
Belangstelling na verkoop uitstekent .
Vlug betaalt en geleverd.
Meer kun je toch niet verlangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week bij Licentie2GO Norton Security Deluxe 5-Apparaten 1,5 jaar aangeschaft. Een goedkope en snelle manier om dit pakket te kopen.
De uitleg was prima. Via chat kon je eventueel nog vragen stellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel geerts 19-09-2017 Via de website gekocht

Goeie winkel

Algemene score

9,0
Goedkoop, snel en duidelijke service. Deze webwinkel bied de service die je van ze verwacht en de levering is haat direct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WG 18-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
licentie was bijna eerder binnen dan dat ie betaald was. Goede uitleg voor installatie van de aankoop. Zelfs voor een digibeet als ik goed te doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Koevermans 18-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aanschaf van mijn product ging geruisloos. Het downloaden en installeren gaat zeer snel, verder staan er goede handleidingen die je door het proces leiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 17-09-2017 Via de website gekocht

Simpeler kan het niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en heel makkelijk te bestellen en installeren. Makkelijker kan het niet. Office besteld, downloaden, installeren en klaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 16-09-2017 Via de website gekocht

Kaspersky beveiliging voor pc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Probleemloze levering en goede begeleiding voor installatie. Ook een duidelijke website en een concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 15-09-2017 Via de website gekocht

snelle en perfecte levering in luttele minuten via internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omwille van snelle levering en correcte prijs en levering. Geen beloftes gewoon snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne360 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima, snel, duidelijk, voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelig (veel voordeliger san microsoft zelf en de meeste winkels)
Makkelijk te installeren, goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen 14-09-2017 Via de website gekocht

Vlotte en snelle werking.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles gebeurde online, geen gedoe met de post. Enkel de instructies voor de installatie waren niet helemaal correct.

Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima en goed benaderbare webshop. Zeer positieve ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze webshop omdat zij de beste aanbieding/prijs boden. Via kieskeurig op deze site gekomen. Duidelijk en makkelijk te bestellen. Snelle levering en duidelijke handleiding in de mail ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herbert Kwak 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima srevice bij installeren Norton

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat Norton slechts een 30 dagen proefversie had geïnstalleerd, ben ik door een van de medewerkers op afstand geholpen bij de vervolg installatie. Liep perfect het enige wat ik moeste doen was een wachtwoord zelf intypen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede luisterende en meedenkende hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ofschoon ik best opzag tegen het overschakelen naar een andere virusscanner, werd ik uitstekend door een medewerker geholpen en was hij instaat op afstand mee te kijken en de juiste hulp te bieden. Hij kon goed luisteren en herhaalde diverse malen zijn aanwijzingen. De hulp was niet te verbeteren! Bravo! Ook de aanschafprijs is heel scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hoving 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij prijsvergelijkingen kwam Licentie2Go er als gunstigste uit. Ik had er nog nooit van gehoord maar nam de gok. Direct na betaling werd alles correct afgehandeld. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Boodts 10-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service. Professioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service. Proffesionele afhandeling van de bestelling. Zeker aan te bevelen aan potentiele klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieno 09-09-2017 Via de website gekocht

uitstekende helpdesk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben enorm geholpen bij het instaleren van antivirus software/
Via mobiel en hulp op afstand werd software geinstalleerd.
Had dit zelf niet voor elkaar gekregen, dit i.v.m. oude wachtwoorden enz.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Geraedts 09-09-2017 Via de website gekocht

Beloven meer dan ze waarmaken.

Algemene score

6,0
Getracht om het weekeinde mijn abonnement aan te passen. Helaas krijg je dan een bandje met de mededeling dat ze maandag weer bereikbaar zijn.
Geen 24/7 bereikbaarheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruitertje 08-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie vooraf en afspraken goed uitgevoerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs verhouding t.o.v vergelijkbare sites + goede referenties van gebruikers + afspraken zijn goed uitgevoerd + duidelijke omschrijving van installeren pakket

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 08-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, maar niet meteen duidelijk

Algemene score

7,0
Makkelijk te downloaden virusscanner aangeschaft.
Alleen was het niet meteen duidelijk dat ik naar de website van Norton moest om hier een account aan te maken om vervolgens de installatie te voltooien.
Het zou duidelijker zijn als meteen een link naar de site van Norton geplaatst werd met een korte uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy Boodts 06-09-2017 Via de website gekocht

Professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en gunstige prijs tegenover de concurrentie. Geen problemen met installatie. Echt aan te raden voor potentiële klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ko 05-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik twijfelde eerst aan de echtheid vanwege de prijs, maar het is een betrouwbare website. De codes werken echt :) Ik ga hier volgend jaar weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pinkrulez 02-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke afhandeling met een goede uitleg. Het product was ook niet te duur, goedkoper dan bij een ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanWillem 30-08-2017 Via de website gekocht

Geen verkopers maar meedenkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was toe aan verlenging van mijn virusscanner en aan de hand van de consumentenbond kwam ik bij licentie2go terecht. Door gerichte vragen werd een advies gegeven, wat ik heb opgevolgd.
Bij de installatie dacht ik het niet goed gedaan te hebben maar de medewerker keek over de schouder mee en alles was prima voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Graaf 24-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende software

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met mijn Windows pc met eerst W98 en later Wxp werkte Acronis True Image ook al goed. Bij W7 had ik geen True Image gekocht, maar een gratis backup programma, slecht resultaat, werkte niet toen de nood aan de man kwam. Nu een nieuwe notebook met W10 en hierop een nieuw gekochte True Image geinstalleerd. Na wat uitzoeken en veranderen in de bios werkt het perfect; ik had eigenlijk ook niet anders verwacht gezien mijn ervaringen in het verleden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KIT 17-08-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat het mogelijk is om je computer te beschermen tegen virussen voor veel minder geld dan bij Norton zelf. Het installeren ging zonder moeite.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Azw 13-08-2017 Via de website gekocht

Binnen 5 minuten werkend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezien ervaring in het verleden met een andere leverancier ben ik altijd een beetje argwanend of er nog de nodige problemen moeten worden opgelost na de levering. Ik had Windows 10 al geïnstalleerd, vervolgens de bestelling geplaatst, binnen 5 minuten was de licentie binnen, Windows10 met de code geactiveerd en werken!
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijntug 11-08-2017 Via de website gekocht

Bij een probleem, prima geholpen dit op te lossen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende deze site niet, maar gevonden door Kieskeurig.
Levering was snel
Bij instaleren kreeg ik een probleem met de code.
Gebeld en dit probleem werd direct opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 10-08-2017 Via de website gekocht

supersnel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na de betaling stond direct de licentie code op mijn scherm Daarna via office . com de software gedownload key opgegeven en de installatie was voltooid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 04-08-2017 Via de website gekocht

Prima, alleen lastig zoeken naar het gewenste product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht simpele antivirus McAfee en je wordt snel geleid naar variant voor meer computers. Dat kostte even tijd. Maar wordt goed gemaakt door prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Reijk 01-08-2017 Via de website gekocht

Lage prijzen, prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wie denkt dat goedkoop ook altijd mindere kwaliteit betekent heeft het mis. Hoewel Licentie2go een van de goedkoopste leveranciers van software is, is de service uitstekend. Bij mijn problemen met de installatie van Bitdefender, die voornamelijk te wijten waren aan de krappe systeemeigenschappen van mijn laptop, kreeg ik veel ondersteuning. De hulpverlening vindt plaats via een persoonlijk contact, waarbij je niet wordt behandeld als een nummer. Het is een veilig gevoel als je met een bedrijf in zee gaat waar je op kunt rekenen als er iets mis gaat en dat is bij Licentie2go zeker het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

echte winkel 01-08-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. Voor € 24,95 heb je voor 13 mnd een goede virusscanner want je krijgt het pakket eerst 30 dgn op proef. Installatie was heel gemakkelijk door de stappen, die heel duidelijk uitgelegd worden, te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pensionado 31-07-2017 Via de website gekocht

Excellente prijs/prestatie

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor beste IT beveiligingspakket. Snelle levering. Overzichtelijke en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 21-07-2017 Via de website gekocht

Prima site. Norton voor de helft van de prijs gekocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geeft mooie kortingen op belangrijke software. Ze hebben een handige en duidelijke site. Complete handleidingen bij de software. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaanR 11-07-2017 Via de website gekocht

Perfect alternatief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfde producten als originele aanbieders, in mijn geval Norton Antivirus de Luxe voor 5 apparaten. Alleen voor helft van originele prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diederik Tak Labrijn 09-07-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze op Licentie2go volgde na lezing van tests van securityprogramma's van de Consumentenbond. Ik ging er van uit dat een leverancier die hierin vermeld staat betrouwbaar is en dat is inmiddels gebleken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dijk 07-07-2017 Via de website gekocht

klik klik je bent er

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het was even onduidelijk dat apart ingelogd moest worden voor het product maar daarna liep alles vlot.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

een "zunige" zeeuw 06-07-2017 Via de website gekocht

Als nieuwe (argwanende) klant, voorlopig tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het gebruiken van een aantal andere types Antivirus en beschermingssoftware nu overgestapt op dit type ( was een aantrekkelijk aanbod )
het is nog erg kort dag om hierover een definitief oordeel te vormen
groeten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

lja 05-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site
Zeer goede prijzen
Makkelijke aankoop en onmiddellijke levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beet Kalsbeek 03-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Was alleen nog maar op de site aan het zoeken toen er al iemand via de chat kwam vragen of hij kon helpen.
Wat mij betreft een perfecte en snelle service en kan ik site zekers aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews