Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iris 26-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde Adobe Creative Cloud aanschaffen maar was een beetje huiverig omdat het ruim 200 euro goedkoper was bij Licentie2Go versus bij Adobe zelf.
Maar na het lezen van vele goede reviews, toch de gok genomen en kan er nu zelf een goede review aan toevoegen

Binnen een halve minuut had ik al de mail met mijn bestelling en kon ik Adobe Creative Cloud installeren. Werkt perfect! En dat voor 200 euro minder, echt een aanrader! Het is al duur genoeg

Reageer

Henk 23-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al enkele jaren koop ik daar Norton beveiligen met volle tevredenheid en niet teduur , met goede uitleg .

Reageer

Roland 23-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren zijn computers mijn grote hobby daarbij hoort ook het up-to-date houden van de software. In de afgelopen jaren heb ik bij vele bedrijven software gedownload maar sinds een paar jaar ben ik software blijven downloaden bij Licentie2Go vanwege het feit de software een aantrekkelijke prijs heeft en de support fantastisch is.

Reageer

Hans den Besten 19-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2Go is als tussenpersoon zeer concurrerend in vergelijking met een abonnement afsluiten bij de directe aanbieder. De procedure van het afsluiten van een abonnement, in dit geval Adobe Acrobat Reader Pro, heb ik als 65-jarige makkelijk uit kunnen voeren. Dit is voor herhaling vatbaar!

Reageer

CMH 18-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke instructies hoe het produkt te gebruiken. Bovendien een zeer goede prijs.

Reageer

BruSen 18-04-2023

Algemene score

9,0
Simpel en snel geregeld. Na een jaar mail van aanbieding tot verlening,.. helemaal klasse

Reageer

Pieter 17-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Opnieuw software aangeschaft bij Licentie2go. Opnieuw gemakkelijk gedownload en dankzij de instructie eenvoudig geinstalleerd. De installatieservice niet nodig gehad. Prima instructie.

Reageer

Monique 16-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld op de site, betaald, instructie gevolgd. Klaar! Wat wil je nog meer? En natuurlijk de voordeligste prijs die ik kon vinden!

Reageer

Frank 16-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs ,en een goede duidelijke uitleg om software te instaleren.
En ze sturen je op tijd een reminder als het product afloopt

Reageer

T.KRAAN 16-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving van wat je gaat bestellen en de webshop zit goed in elkaar

Reageer

Bruno 15-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is altijd superscherp. Office 365 pakket aangekocht voor verlenging abonnement. Had wat hulp nodig bij de activatie op de Android toestellen en was via de chat binnen een mum van tijd duidelijk gemaakt dat zodra het abonnement geactiveerd is, dit op alle gekoppelde toestellen van toepassing is. Super service dus!

Reageer

Thesaurus Healthcare 14-04-2023

Algemene score

10,0
Goede klantenservice. Telefonisch contact gehad. Vriendelijke opvolging en accuraat.

Reageer

F.E.Lenderink 14-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, snel en zonder poespas. Bovendien wordt direct een goede ondersteuning, indien nodig, aangeboden dus een eerst klas keuze.

Reageer

Michel L 11-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens pensionering overgestapt van een bedrijfslidmaatschap naar een persoonlijk lidmaatschap (Adobe Photography Plan).
Ging vlekkeloos en snel en Lightroom en Photoshop hoefden niet opnieuw geïnstalleerd te worden.

Reageer

TdeJ 11-04-2023

Algemene score

9,0
Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer je licentie afloopt en krijgt een persoonlijk aanbod om te verlengen!
Enige min puntje is dat je alle apparaten opnieuw moet activeren!

Reageer

Thijs 09-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel een handleiding gekregen na de aanschaf van Norton. Dat werkte heel makkelijk. Een groot voordeel is natuurlijk de prijs bij Licentie2go, dat scheelt maar liefst 73%. Waar kom je dat tegen?
Ik kan iedereen Licentie2go aanbevelen.

Reageer

Luc K. 07-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. Support en website, incl gebruikshandleidingen zijn intuïtief.

Reageer

Jaap 06-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs, zeker afgezet t..o. de prijs van Norton.
Prima product en zeer duidelijke installatie-instructie.
Zeer snel te installeren.
KKDWD, kind kan de was doen.

Reageer

Cees van Baarle 05-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede begeleiding bij aanschaf en installatie softwarepakketten.
Bovendien wekkerfunctie tegen einde contractperiode.

Reageer

GJ ter Voert 04-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Office365 (tegenwoordig Microsoft 365 Family)licentie verlengen was nog nooit zo simpel, via de link in de aankondigings-email waar je meteen op de juiste pagina terecht komt. Kwestie van verlengen met extra korting (Microsoft wordt al elk jaar duurder), maar goed, teveel betalen kan altijd nog. Bij het bestellen kun je er zelfs voor kiezen om het te laten installeren voor €24,95, voor de mensen die dit "eng" vinden om te verlengen en het officepakket te activeren, kan ik me dat voorstellen. Maar met de duidelijke handleiding van Licentie2GO is het eigenlijk kinderspel. Kwestie van de stappen volgen, doen wat er staat en je licentie is zo geactiveerd en weer verlengd tot de oorspronkelijke einddatum. Kortom zeker een aanrader.

Reageer

yvonmaria 04-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De installatie c.q. activatie van de software zijn zo goed uitgelegd dat werkelijk iedereen deze software binnen enkele minuten op zijn apparaat heeft staan. Desondanks toch nog vragen dan wordt je goed en vriendelijk te woord gestaan. Aanrader!

Reageer

Flip 03-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede back office en perfecte priijskwaliteit. Op de site duidelijke uitleg.

Reageer

John, maastricht 02-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen om bij dit bedrijf een virusscanner aan te schaffen voor meerdere apparaten. Vergeleken met andere websites. De informatie was duidelijk. Geschikt voor windows, android, taal nederlands. Bij andere bekende en onbekende bedrijven bleek de versie bijv. spaans. Waren wel vaker goedoper maar bleken activatie codes e.d. niet te werken. Dat risico wilde ik niet.
Bij licentie2go binnen enkele minuten alles geregeld, top!

Reageer

Liliane Huljic-Joosen 01-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk vind ik het steeds vlot verlopen. Men krijgt duidelijke richtlijnen en tot hiertoe heb ik met Licentie2GO goede ervaringen.

Reageer

Armand 01-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Licentie2go heeft mij tijdig geïnformeerd over de afloop van mijn voorgaande Microsoft 365 licentie termijn.
De begeleiding van Licentie2go was voor, tijdens en na het verlengingsproces was uiters goed te noemen.
Ik ben zeer content overde samenwerking met genoemde online winkel.

Reageer

Toon meer reviews