Licentie2go - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 84 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2go.

Licentie2go stelt zich voor

Licentie2GO staat voor legitieme downloads met installatie-garantie; Geleverd inclusief licentie-certificaat. Onze software is 24 uur per dag beschikbaar, direct na de bestelling digitaal geleverd! Installeren kan door middel van de zeer eenvoudige installatie-handleiding. Stap voor stap leggen we alles uit. Toch een beetje hulp nodig? Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar! 99% van onze software is gratis te proberen dus bevalt het niet dan kan er altijd geruild worden of we storten het geld terug. Uniek in Nederland.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 71 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KIT 17-08-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat het mogelijk is om je computer te beschermen tegen virussen voor veel minder geld dan bij Norton zelf. Het installeren ging zonder moeite.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Azw 13-08-2017 Via de website gekocht

Binnen 5 minuten werkend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezien ervaring in het verleden met een andere leverancier ben ik altijd een beetje argwanend of er nog de nodige problemen moeten worden opgelost na de levering. Ik had Windows 10 al geïnstalleerd, vervolgens de bestelling geplaatst, binnen 5 minuten was de licentie binnen, Windows10 met de code geactiveerd en werken!
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijntug 11-08-2017 Via de website gekocht

Bij een probleem, prima geholpen dit op te lossen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende deze site niet, maar gevonden door Kieskeurig.
Levering was snel
Bij instaleren kreeg ik een probleem met de code.
Gebeld en dit probleem werd direct opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 10-08-2017 Via de website gekocht

supersnel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na de betaling stond direct de licentie code op mijn scherm Daarna via office . com de software gedownload key opgegeven en de installatie was voltooid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 04-08-2017 Via de website gekocht

Prima, alleen lastig zoeken naar het gewenste product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht simpele antivirus McAfee en je wordt snel geleid naar variant voor meer computers. Dat kostte even tijd. Maar wordt goed gemaakt door prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Reijk 01-08-2017 Via de website gekocht

Lage prijzen, prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wie denkt dat goedkoop ook altijd mindere kwaliteit betekent heeft het mis. Hoewel Licentie2go een van de goedkoopste leveranciers van software is, is de service uitstekend. Bij mijn problemen met de installatie van Bitdefender, die voornamelijk te wijten waren aan de krappe systeemeigenschappen van mijn laptop, kreeg ik veel ondersteuning. De hulpverlening vindt plaats via een persoonlijk contact, waarbij je niet wordt behandeld als een nummer. Het is een veilig gevoel als je met een bedrijf in zee gaat waar je op kunt rekenen als er iets mis gaat en dat is bij Licentie2go zeker het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

echte winkel 01-08-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. Voor € 24,95 heb je voor 13 mnd een goede virusscanner want je krijgt het pakket eerst 30 dgn op proef. Installatie was heel gemakkelijk door de stappen, die heel duidelijk uitgelegd worden, te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pensionado 31-07-2017 Via de website gekocht

Excellente prijs/prestatie

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor beste IT beveiligingspakket. Snelle levering. Overzichtelijke en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 21-07-2017 Via de website gekocht

Prima site. Norton voor de helft van de prijs gekocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geeft mooie kortingen op belangrijke software. Ze hebben een handige en duidelijke site. Complete handleidingen bij de software. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaanR 11-07-2017 Via de website gekocht

Perfect alternatief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfde producten als originele aanbieders, in mijn geval Norton Antivirus de Luxe voor 5 apparaten. Alleen voor helft van originele prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diederik Tak Labrijn 09-07-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze op Licentie2go volgde na lezing van tests van securityprogramma's van de Consumentenbond. Ik ging er van uit dat een leverancier die hierin vermeld staat betrouwbaar is en dat is inmiddels gebleken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dijk 07-07-2017 Via de website gekocht

klik klik je bent er

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het was even onduidelijk dat apart ingelogd moest worden voor het product maar daarna liep alles vlot.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

een "zunige" zeeuw 06-07-2017 Via de website gekocht

Als nieuwe (argwanende) klant, voorlopig tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het gebruiken van een aantal andere types Antivirus en beschermingssoftware nu overgestapt op dit type ( was een aantrekkelijk aanbod )
het is nog erg kort dag om hierover een definitief oordeel te vormen
groeten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

lja 05-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site
Zeer goede prijzen
Makkelijke aankoop en onmiddellijke levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beet Kalsbeek 03-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Was alleen nog maar op de site aan het zoeken toen er al iemand via de chat kwam vragen of hij kon helpen.
Wat mij betreft een perfecte en snelle service en kan ik site zekers aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emma 03-07-2017 Via de website gekocht

Kiezen, kopen en binnen een minuut geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het product. Met een goede uitleg hoe de software geïnstalleerd dan wel geactiveerd moet worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JanS 30-06-2017 Via de website gekocht

Snel online geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een goede virusscanner en de aanschaf hiervan kwam ik bij licentie2go terecht. Binnen een half uur had ik alles geinstalleerd in een proefversie en stond mijn licentiecode gereed om opgehaald te worden. Na wat globale testen de licentie opgehaald en vanaf dat moment was ik weer helemaal beschermd. Bovendien was de prijs meer dan aangenaam.....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac 30-06-2017 Via de website gekocht

goede, duidelijk service

Algemene score

9,0
Geleverd wat is beloofd met duidelijke instructies.
Goedkoopste leverancier van contract verlenging Kaspersky Internet Security

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 27-06-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site, prettig winkelen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een goede site waar je makkelijk je weg in kan vinden. Daarnaast zijn de producten scherp geprijsd. Bevestiging en download van gekochte product volgt snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dido 27-06-2017 Via de website gekocht

Snel!

Algemene score

9,0
Volt, snel en goedkoop. Daar doe ik het voor! Makkelijk gevonden via google. Handige website met vlotte bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 26-06-2017 Via de website gekocht

Niet duur, vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betaalbare software, het is heel concurrerend in prijs, en je hebt een snelle levering met duidelijke instructies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 23-06-2017 Via de website gekocht

zeer snel en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Norton antivirus besteld. Binnen 5 seconden de link in mailbox. Werkt perfect en scheelt ruim 10euro met mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 21-06-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle serivice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een Microsoft Office pakket, zitten behoorlijke prijsverschillen tussen als je via internet vergelijkt. Kwam uiteindelijk uit op Licentie2Go, deze was een van de goedkoopste, werd allemaal duidelijk beschreven en kwam vertrouwd over. Na aankoop meteen via de mail de code voor het installeren van het Office Pakket, al met al binnen 10 minuten alles geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hay Wetzels 20-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles eenvoudig te downloaden en te installeren. Ook de betaling van het produkt was zeer eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred S 16-06-2017 Via de website gekocht

Vlotte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle on-line bestelling.
Mooi dat je een proefperiode krijgt, maar hinderlijk dat het aflopen daarvan steeds maar aangekondigd wordt terwijl het vaste abonnement al is ingegaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

johan kort 15-06-2017 Via de website gekocht

Service is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk een kind kan de was doen. Alles wat er staat is duidelijk, waar ieder
mee uit de voeten kan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 12-06-2017 Via de website gekocht

Werkt prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit voor mijn bestelde Kaspersky Antivirus. Duidelijke en overzichtelijke instructies voorhet installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 11-06-2017 Via de website gekocht

alles snel ter beschikking gesteld, hulde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van betaling tot en met installatie : Alles snel en correct geregeld, ik kon meteen de antivirus installeren .
Hulde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-06-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangeboden product kost goedkoop en de levering ging heel snel. Ik ben ik blij mee. Prijs/kwaliteit dus uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVBossche 07-06-2017 Via de website gekocht

Heel gebruiksvriendelijke interface met chat-ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst door voordelig prijskaartje geïnteresseerd, vervolgens overtuigd door heel snelle en accurate chat-ondersteuning. Geen min-punten te noteren, alleen dat het aanbod nog meer uitgebreid zo mogen zijn voor zulks uitstekende web-winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enzo Paolini 06-06-2017 Via de website gekocht

Spotgoedkoop, bloedsnel... wat wil je nog meer!?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Spotgoedkoop, bloedsnel... wat wil je nog meer!? Bovendien is er veel extra hulp te vinden hoe een en ander te installeren en/of verlengen. En je keys zijn ook nog eens later terug te vinden, dus hoef je je geen zorgen te maken ze kwijt te raken. Helemaal top! Nooit meer iets anders...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K.Z. te Boekelo 04-06-2017 Via de website gekocht

Installatie instructies van de winkel kunnen beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Antivirus s/w gekocht. Niet bij een schimmige Ierse brievenbusfirma maar bij eentje uit Enschede, met een degelijk Hollands BTW nummer. Installatie moest ik echter 2 x uitvoeren omdat na de eerste keer niets was geïnstalleerd. Kennelijk had ik daarbij de stap, in de set met instructies van de winkel, over "platform selectie" overgeslagen, zonder dat het instructie programma van de winkel daarbij protesteerde. Kreeg zelfs aan het eind de melding dat de AV scanner "actief" was. Dit terwijl er niets was geïnstalleerd - gecontroleerd met Configuratiescherm. De tweede keer ging de installatie wel goed maar bleef ik meldingen krijgen van een "account aanmaken". Terwijl ik dat al had gedaan om de installatie te kunnen voltooien. Nogal verwarrend. Toch maar gedaan, met een wachtwoord van voorgeschreven sterkte. De installatie en uiteindelijke ingebruikname ging niet van harte. Hier ligt ruimte voor verbetering van de website.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Licentie2Go 06-06-2017

Beste K.Z.,

Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de installatie de eerste keer niet direct gelukt is. Licentie2GO is een soort supermarkt op Internet voor vele antivirus-merken. Het kan dus inderdaad voorkomen dat de merken van u vragen om een account aan te maken. Gelukkig (en dat is een belangrijk voordeel) heeft u met een account bij de fabrikant (bijv. een Microsoft-account of een Norton-account) de zekerheid van originele, legitieme software.

We gaan uw verbeter-suggesties bespreken in ons development-team. We voeren de verbeteringen z.s.m. door. Ik hoop u volgend jaar terug te zien bij het verlengen van uw abonnement zodat u de verbeteringen kunt aanschouwen!

Mvg,
Robbin van Licentie2GO

Reageer

Nico Vlaming 02-06-2017 Via de website gekocht

Goede service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze duidelijke, goede en overzichtelijk ingerichte website. Indien nodig kun je gebruik maken van hulp bij installatie mocht het om wat voor reden niet lukken om de software op de juiste manier te installeren.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JZ 02-06-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een W10 licentie gekocht en de software gedownload.
Binnen een half uur (na betaling) kon ik W10 al installeren.
Dus snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 29-05-2017 Via de website gekocht

Strak geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs is de reden waarom ik bij Licentie2go heb gekocht. Goedkoper dan de 'aanbieding' die McAfee me zelf deed, strak hoor. Het betreft een verlenging in mijn geval. Wat betreft overzicht/simplicity in deze situatie had het iets duideijker gemogen, verder alles goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 26-05-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben via deze website Norton virusscanner tegen een zeer scherpe prijs gekocht en zijn heel tevreden. Direct na de bestelling konden wij de software heel makkelijk downloaden. Wij kunnen iedereen deze website aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieters 26-05-2017 Via de website gekocht

Goed en snel advies als het even tegen zit.

Algemene score

9,0
Deze shop kwam ik tegen op internet. Zag er toegankelijk uit. Zo werkte het ook. Alles snel en prettig geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-05-2017 Via de website gekocht

Snel goed en goedkoop

Algemene score

10,0
Norton virusscanner hier het goedkoopste. Snel en zonder problemen gedownload. Eerst dertig dagen proeftijd daarna gaat licentie in. Weet nog niet of dat werkt. Zal wel toch?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sven 24-05-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering en een duidelijke uitleg waardoor het abonnement meteen kon worden verlengd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans Ritzen 22-05-2017 Via de website gekocht

Nogal 'onhandig'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben niet zo handig met computers zoals ik al aangaf. Ondanks alle schriftelijke aanwijzingen toch niet eruit gekomen. Maar super geholpen door jullie, met behulp van jullie oneindig geduldige servicemedewerker (TOM) door het programma gelopen en alles werkt nu perfect. Als alle webwinkels zo werkte maar helaas.............

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 21-05-2017 Via de website gekocht

Snelle bestelling online en direct te gebruiken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral de laagste prijs sprak mij erg aan. Verder was de aanschaf online makkelijk en ook direct gebruikers klaar. Ik ben heel erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 18-05-2017 Via de website gekocht

snel en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het programma wat ik wilde kopen was makkelijk te vinden. Het downloaden ging ook makkelijk en zonder problemen. Het is makkelijk hulp vragen indien dat nodig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees Dekker 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder office via deze site bestelt en ook dat is zonder problemen verlopen. Mij computer starte de eerste keer na het downloaden niet automatisch opnieuw op maar bleef hangen. Toen ik hem handmatig stopte en opnieuw op starte werkte het prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Snel en makkelijk 16-05-2017 Via de website gekocht

Snel en eenvoudig met een goede installatie handleiding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en eenvoudig met een goede installatie handleiding
Direct te downloaden, makkelijk te installeren met een goede handleiding.
Tevens filmpje te volgen over hoe en wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 11-05-2017 Via de website gekocht

Beetje ingewikkelde, maar snelle, levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Levering was prima in orde. Eerste maand was enigszins verwarrend: Norton bood een trial-versie voor 30 dagen aan, terwijl Licentie2Go ondertussen reminders bleef sturen om het product te downloaden. Bij switch naar het definitieve product was het niet altijd duidelijk of je de gebruikersnaam en wachtwoord van Norton of van Licentie2Go in moest voeren. Gelukkig was de virtuele assistent van Norton op dit probleem voorbereid en werd de juiste hulp geboden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

tevreden klant 10-05-2017 Via de website gekocht

Tot nu toe alles naar wens verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tevreden, alles naar wens verlopen. Downloaden ging prima en prijs was ok. Ook installatie was geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 09-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk je licentie regelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb onze Office365 licentie hier verlengt. Is niet alleen goedkoper, maar ging heel makkelijk en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ricardoz 05-05-2017 Via de website gekocht

Top prijzen en snel binnen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top prijzen, snelle service en goede uitleg! Ik kom sowieso terug. Mailtje was binnen een minuut binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-05-2017 Via de website gekocht

top site voor het aanschaffen van software

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitstekend product tegen een prima prijs en het downloaden ging geheel naar wens! Ik kan iedereen de website aanraden voor het downloaden van software.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 04-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online virusscanner aangeschaft tegen een zeer scherpe prijs. De installatie lukte niet. Contact gezocht via de chat met Licentie2go. Binnen zeer korte tijd, werd na telefonisch contact het probleem op een zeer prettige wijze opgelost. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews