Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

9,5 Lees 551 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cha-Cha 15-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een digitaal abonnement voor d3 beveiliging van mijn laptop kopen, maar vond enkel CD-roms. Via contactname werd ik snel, vriendelijk en efficiënt geholpen en nu is mijn smartphone ook beveiligd.

Reageer

Paul 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aantrekkelijke aanbiedingen met heldere instructies en een goede klantenservice.

Reageer

Ivan Van Calster 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en verwerking van de licentie voor office 365 zijn perfect en vlot verlopen.

Reageer

Flip Breukers 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Heb Norton gekocht en wordt jaarlijks herinnerd tegen de tijd dat de licentie afloopt. Ook krijg ik dan een verlengaanbod wat aanzienlijk goedkoper is dan het door Norton laten verlengen.
Ook de online instructies zijn duidelijk en makkelijk te vinden.

Reageer

Paddeltje 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jarenlang bestel ik bij Licentie2Go mijn PC-beveiliging aangeschaft, omdat het een variatie van de beste producten op dit gebied aanbied tegen zeer schappelijke prijzen. Op de website kan men een zeer duidelijke en uitgebreide installatie instructie vinden en waar dat nog niet voldoende is, is er de mogelijkheid om telefonische ondersteuning te krijgen. Kortom een aanrader!

Reageer

Aalderd 04-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
was op zoek naar een goedkope en goede virusbescherming en kwam uit bij Licentie2Go.
Was heel makkelijk in te stellen en voor een goede prijs.
Ik beveel deze site van harte aan.

Reageer

Johan 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een een fijne ervaring om bij Licentie2GO te winkelen heb al een paar keer hele fijne ervaringen gehad, ben geen dief van je eigen beurs winkel bij Licentie2GO het bevalt mij al jaren zeer goed het zelfde product alleen een stuk goedkoper.

Reageer

G. 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service tegen een hele scherpe prijs, met de goede installatie instructie is installatie zo gedaan !

Reageer

Jeanne 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop mijn Norton Security al jaren via Licentie2GO. Laten ruim van te voren weten dat de licentie vervalt. Duidelijke communicatie. Goede prijs. Én.. niet opdringerig!!

Reageer

prima 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed en snel en prima klantenservice bij problemen
goede uitleg installatie

Reageer

Rene 28-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte levering en snelle, prettige en adequate respons bij vragen per mail.

Reageer

Blondie 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben vrijwilliger van een stichting die computerhulp geeft voor mensen met een kleine beurs, super bedrijf perfecte kwaliteit en zeer goede klantenservice, ga zo door.......

Reageer

TVDP 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te installeren en we zijn weer vertrokken voor een jaar met een officiële versie waar alle updates automatisch in orde komen

Reageer

Robert 22-03-2021

Algemene score

10,0
Simpelweg het beste en dus eerste adres voor al mijn licenties. Wat is het een oerwoud van ellendige licentie problemen als je Licentie2GO niet zou hebben zeg, mijn goedheid. Scherpe prijzen ook.

Reageer

Barbara 20-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, makkelijk en goedkoop. Hulplijn beschikbaar. Stapsgewijze instructie

Reageer

PW 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product tegen eerlijk tarief. Had een beetje hulp nodig om licenties actief te krijgen, ook dat werd prima en snel geregeld.

Reageer

Ingrid 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goede producten voor een heel leuke prijs en daarnaast ook nog een goede begeleiding als je het nodig hebt.

Reageer

kylimo 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling, betaling en installatie verliep vlekkeloos dus alles wat je eigenlijk wilt bij een bestelling. Niets meer en niets minder.

Reageer

Arjen 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het lijkt allemaal heel simpel en dat is het ook! Het doet wat het moet doen al jaren. Een tevreden terugkerende gebruiker

Reageer

Peter B. 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed met duidelijke instructies voor een goede prijs. Kijk voor nieuwe software altijd eerst bij deze aanbieder en gaat al jaren goed.

Reageer

Frits 11-03-2021

Algemene score

9,0
Gewezen op een update, betaalde ik voor de verlenging van MIcrosoft 365, maar er traden enkele complicaties op bij het installeren ervan. Dit werd via de klantenservice/chatfunctie voortreffelijk en duidelijk opgelost.

Reageer

Jan.Donker 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct bedrijf ,alles werkt goed.
Nooit een probleem gehad.
Komt leveranties altijd na.

Reageer

Gerrit Tossijn 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk, omdat ik elk jaar bericht krijg om het te verlengen. En het is heel eenvoudig om te installeren.

Reageer

Gert 08-03-2021

Algemene score

10,0
Voordelige aanschaf van professionele software mét perfecte service ondersteuning bij activatie!
Duidelijke instructiehandleidingen zijn stap voor stap, zodat er bij een probleem de nodige info beschikbaar is.

Reageer

Sam Nederweert 07-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer billijk in prijs
en snel en efficient waneer je hulp nodig hebt bij installatie

Reageer

Remmie 06-03-2021

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en een goede uitleg voor het installeren van de gekochte software. Plug & Play :-)

Reageer

06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en goedkoop je krijgt goede uitleg hoe je installeert en een mail als je licentie jaar bijna is verlopen.

Reageer

Joeri 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, vlotte bestelling. Correcte betaal mogelijkheden en email met duidelijke uitleg hoe de digitale code te gebruiken. Maar voor al goedkoper licenties.

Reageer

Ed 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren heb ik tot tevredenheid Norton software aangeschaft bij “Licentie2Go”.
De software is mede door de hulp van de support zeer eenvoudig te installeren en is bovendien zeer voordelig. Als je moeite hebt met het installeren kan de support dit eventueel voor je doen.

Reageer

Mario 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 5 minuten je software verlengd of geactiveerd tegen zeer scherpe prijzen. Fijn bedrijf.

Reageer

Henk 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede beschrijving ; eenvoudige installatie. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat je er niet zelf uitkomt bij de installatie.

Reageer

Liesbeth B 27-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed overzichtelijke website, duidelijke installatie en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Echte aanrader!

Reageer

Meuwissen 25-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst en vooral een goede prijs van dit product, verder een meer dan deftige uitleg hoe je te werk moet gaan om dit product te installeren. Als je aandachtig de instructies leest en indien nodig nog eens herleest, moet je dat gewoon lukken zonder bijstand. Bedankt langs deze weg om, er zal dan ook naar de toekomst toe heel zeker rekening gehouden worden met jullie bij aankoop van andere software, welke dan ook.

Reageer

Jacco 18-02-2021

Algemene score

10,0
Bestel hier al jaren. Goedkoop, nooit problemen. Het toegevoegde stappenplan zorgt ervoor dat zelfs mijn ouders de bestelde producten zouden kunnen installeren

Reageer

Kyra 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Licence2go heeft goede producten, zeer scherpe prijzen en duidelijke instructies op de site

Reageer

HB 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en heldere uitleg van via de mail. Makkelijke installatie en uitleg. Ga zo door!

Reageer

Peter Haaring 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Licentie2GO is goed bereikbaar en is pro-actief bij verlengingen van licenties. Daarnaast zijn de licentiekosten fors lager dan bij wanneer deze rechtstreeks bij de leverancier worden afgesloten.

Reageer

Links 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijkheid aan informatie van geplaatste artikelen waardoor het voor de consument of bedrijfsleven goed is in te schatten

Reageer

Peter 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en behulpzame site/accounts, scherpe prijzen. Goede informatie en handleidingen.

Reageer

Ruud 13-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Download voor Norton besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding en super goede handleiding voor het installeren van Norton.

Reageer

Franss 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische begeleiding, stap voor stap. Kost geen enkele moeite. Kind kan de was doen.

Reageer

Harry Atteveld 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke handleiding en de voordeligste aanbiedingen.
Niet alleen dit jaar maar alle jaren. Dat maakt het zoeken ook erg makkelijk.

Reageer

Franky Fl. 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was eerst wat sceptisch maar kreeg heel makkelijk een Norton 360 licentie voor 10 apparaten voor 35€ i.p.v 89€. Activatie was ook heel duidelijk uitgelegd. Mijn volgende licenties koop ik vast en zeker ook bij Licentie2Go.

Reageer

Jeroen 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden wat ik nodig had, gemakkelijk met afrekenen en de licentie vlot in de mail ontvangen.

Reageer

sontje 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Licentie2GO is een echte aanrader, vlotte aankoop, perfecte beschrijving....super gewoon.

Reageer

Jan39 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke site, goed aanbod tegen uitermate vriendelijk prijzen. Gemakkelijk te bestellen en installeren is een fluitje van een cent.

Reageer

Bob 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren via chat een uitstekend contact gehad , kreeg daardoor een prima indruk van het bedrijf en ben daarin , na aanschaf van het product , niet in teleurgesteld.

Reageer

Harry 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
AVG ultimate besteld en geleverd en werkt na installatie na het ingeven van de code. Ik ben weer 2 jaar tevreden.

Reageer

-Herman- 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop mijn Microsoft Family365 abonnement al jaren bij Licentie2Go, tot volle tevredenheid. Elk jaar krijg ik keurig een herinnering dat mijn abonnement binnenkort afloopt, met daaraan gekoppeld een persoonlijke aanbieding, die weer enkele euro's onder de prijs ligt die op hun website ligt.
Buiten de erg scherpe prijs, krijg je ook uitgebreide instructies hoe en waar je de code kan activeren.

Ik kan iedereen aanraden om hier te kopen! 5*****

Reageer

Jan 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omschrijving en installatie zeer duidelijk toepasbaar, alles heel correct afgeleverd en gecommuniceerd!!

Reageer

Toon meer reviews