Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 418 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 261 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Boer 26-10-2020

Algemene score

9,0
Heb al meerdere malen hier besteld, word keurig afgeleverd. Alles via de mail en met duidelijke uitleg super

Reageer

Ron 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop voor legale software.
Een goede howto om je te helpen bij de installatie tot activeren van je licentie.
Snel geleverd en goede eerlijke prijzen.
Ga zo door.

Reageer

Arthur 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima softwarewinkel en je kunt altijd de informatie over je aankoop terug vinden.
Ook de prijs van de software is beter dan de winkel van de leverancier.

Reageer

Nick 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer interessant om op deze wijze voordelig een licentie aan te kopen. Zelf gekozen voor office 365 en heel tevreden. Na aankoop volgt duidelijke uitleg met stappenplan. Zeker en vast aan te raden

Reageer

Monique 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik maak al een aantal jaar gebruik van het verlengaanbod van Licentie2go. Het is even downloaden en installeren van het Office pakket en ik kan er weer voor 1 jaar tegenaan. Je moet wel oppassen om niet de automatische verlenging aan te zetten. Deze gaat, bij mij althans, rechtstreeks via Microsoft en is veel duurder. Ik moet hem nog uitzetten. Dat is even zoeken....

Reageer

Bobe 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben er erg blij mee, het heeft ervoor gezorgd dat ik geen virus heb op mijn computer en als ik iets wil downloaden waarschuwt het mij op tijd met het geven van advies

Reageer

Sjaak de Zeeuw 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en zeer duidelijke uitleg om snel office te installeren. Prijs/prestatieverhouding top

Reageer

Dirk 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product, snel geleverd, goede informatie en tegen een hele nette prijs.

Reageer

Rudi 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aanbod op overzichtelijke website met correcte prijzen. Ook de duidelijke instructies zijn een meerwaarde.

Reageer

Gerard 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren ieder jaar een nieuwe licentie, naar volle tevredenheid. Afhandeling gaat bijzonder correct met duidelijke omschrijving en eventuele vragen worden per direct beantwoord.

Reageer

Rene 19-10-2020

Algemene score

10,0
Klantdeskundigheid, samen met clientèle zoeken naar de perfecte oplossing. Afgelopen week bij Adobepakket verlengd, verliep fantastisch, via licentie2go. Het streven van mezelf om meer pakketten, onder te brengen. Eset Internet Security zo wie zo per 6-1-21.

Reageer

Viviane Schrooten 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte service, bijzonder goede handleiding, prima communicatie - beter dan Microsoft zelf!

Reageer

Francis 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor ik een bestelling deed, had ik nog een vraag.
Men beantwoorde mijn vraag dadelijk via mail.
Ik bestelde het product, en installeerde het zonder problemen op mijn computer.

Reageer

Rinus Gouverneur 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele proces verliep snel en perfect. Bestelling plaatsen, downloaden, duidelijke instructies voor het installeren volgen, registreren.
Heel gemakkelijk en niet duur.
Deze firma is een echte aanrader.

Reageer

Jo 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is per omgaande, prijs is prima en instructie duidelijk en kloppend.

Reageer

IvdH 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Legale software voor een prettige prijs. Was ooit mijn codes kwijt, snel en goed opgelost door klantenservice.

Reageer

Tom 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt altijd precies wat ze beloven en hebben heldere handleidingen voor het installeren.

Reageer

Christ 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Software die we bestelde werkt perfect.
Ook een snelle hulplijn ter beschikking!

Reageer

Rigobert 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd een herinnering, makkelijk te betalen en daarna installeren of her-activeren :)

Reageer

aan vrienden familie en kennissen 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar,overzichtelijk,makelijk en vooral prijsvriendelijk. Aan te bevelen voor iedereen

Reageer

Fllorus 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, goed toegankelijk, geen poespas, productvergelijkong helpt je prima op weg naar een voor jou verantwoorde keuze.

Reageer

Evert V 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top, bieden de antivirussoftware goedkoop aan én leveren een goed werkende download en handleiding mee.

Reageer

Mon 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onklopbare prijzen en goed uitgelegde installatieprocedure. Ook voor verlengingen van licentie's is deze side optimaal, zowel wat prijs betreft als de bijhorende installatie = duidelijke begeleiding is voorbeeldig. Super cool !

Reageer

Herman 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site voor een snelle en goedkope manier om je abonnement te verlengen bij Bitdefender.
Het werkt simpel met een duidelijke omschrijving hoe je het kunt installeren. Na betaling ontvang je onmiddellijk de benodigde code via de mail.

Reageer

avdbergh 24-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een scherpe prijs voor een goed product. Ik koop ondertussen al 3 jaar na elkaar bij hen een virusscan. Vorig jaar had ik hulp nodig en ik werd perfect geholpen en dit zelfs op een zaterdagnamiddag.

Reageer

Jan 24-09-2020

Algemene score

9,0
Installatie wordt stap voor stap goed uitgelegd. En anders is er nog altijd de prima helpdesk!

Reageer

Marianne 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg goed geholpen. Het is erg goedkoop en alles was makkelijk te installeren. Zeker een aanrader.

Reageer

Peter OdB 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en duidelijke bestelprocedure. Bij installatie en herinstallatie van het product werd er heel snel en vooral duidelijk op mijn vragen geantwoord - prima service !

Reageer

J.B.Zippro 21-09-2020

Algemene score

10,0
zeer duidelijke beschrijving van product en hoe te installeren,snelle levering en tegen zeer aantrekkelijke prijzen!daarnaast goede ondersteuning in service wanneer nodig!
zeer zeker ook mijn volgende keus bij een nieuw product!

Reageer

Engin 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Licentie2GO.
Het is makkelijk te bestellen zeer overzichtelijk.
Goede uitleg ,en volgens mij goedkoop.

Reageer

Lieke 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog steeds een van de goedkoopste aanbieders.
De installatie hebben ze wel heel erg makkelijk gemaakt. Zelfs een computeranalfabeet als ik, heeft het moeiteloos in no time op drie apparaten (desktop comp., laptop en mobiel) kunnen installeren.

Reageer

Hans N. 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop levert de bestelde software vrijwel onmiddellijk met een email waarin online-link. De bijgevoegde installatie instructies zijn glashelder, stapsgewijs en bovendien voorzien van zeer bruikbare tips. Eerder contact met de helpdesk was zeer positief en prettig verlopen, verlopen en het probleem op een eenvoudige manier opgelost.

Reageer

F.Kluften 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al vaker iets gekocht en nooit problemen gehad .
Je hebt de licentie bijna direkt na de betaling en het werkt ook direkt .

Reageer

Jan 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Software snel en eenvoudig geleverd (download ) en zeer aantrekkelijke prijs 🏆

Reageer

Tevreden klant 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf mailtje gestuurd voordat te vragen en op nog geen 20 min antwoord gekregen. De anti virus besteld en paar min later zat deze al in mijn mail hier ga ik zeker nog bestellen. Top doe zo verder zeker een aanrader

Reageer

DMP 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep vlot: echt zoals het was aangekondigd. De bestelling, de aankoop, de installatie... Alles prima!

Reageer

c.poppelaars 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben PERFECT geholpen door de medewerkers van Licentie2GO, !!
MEER dan verwacht, prima!!!!
Kan niets negatiefs bedenken.

Reageer

Jonathan 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk platform om software aan te kopen. Zeer snel, wat in deze tijden de standaard aan het worden is maar toch niet altijd voorkomt. Zeer duidelijke hulp bij de installatie van de software. Dus kan enkel 10/10 geven want zeer gebruiksvriendelijk en zeer duidelijk allemaal.

Reageer

Hans 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was een zinvolle manier om in dit geval een Norton abonnement te verlengen. Veel goedkoper, te gebruiken/installeren op het moment dat het je uitkomt, tijdig gewaarschuwd voor het verlopen van je abonnement, goede handleiding voor het installeren en met waarschuwingen om automatische dure verlengingen te voorkomen. Kortom een aanrader! Al meerdere bekenden op deze mogelijkheid gewezen.

Reageer

Simone 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding bij aankoop van Norton virusscanner. Stap voor stap hulp bij installatie en het weer verwijderen van jaarabonnement en bankgegevens bij Norton.

Reageer

Ronald V. 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Licentie2Go geeft je een betrouwbare deal voor een prijs die bijna te mooi lijkt om waar te zijn...dus een prettige verrassing dat het toch echt waar is!

Reageer

B&B Antoniushoeve 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Prima klantenservice.
Goede programma's voor een prima prijs

Reageer

Martine 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verlenging Kaspersky Internet security, goedkoper dan elders, onmiddelijk beschikbaar na aankoop.
Zeer gemakkelijk in gebruik.

Reageer

R.Remie 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Plezierige website met een overzichtelijk aanbod. Goede instructies die voor vrijwel iedereen met wat computerervaring uit te voeren zijn. En dat alles tegen een concurrerende pijs.

Reageer

Philip 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering volgens afspraak, aantrekkelijke prijsstelling en voldoende keuze.

Reageer

Hotlips 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vertrouwd en snelle levering. Heb er nu 2 x licenties gekocht, en nog nooit problemen gehad! Ze zijn altijd de goedkoopste en dus was de keus niet zo moeilijk.

Reageer

Jan 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site een verlenging voor Bullguard besteld,binnen 5 minuten kreeg ik de code die nodig was, en kon zo de verlenging activeren.TOP.

Reageer

Stekel 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste goedkoop. Ten tweede directe levering. Volledig legaal. De beschrijving over installatie, activatie en gebruik van pakket is heel duidelijk.
Wat valt er dan nog te wensen over !

Reageer

Eveline Malfait 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is supersnel geactiveerd en het is bovendien nog goedkoop ook!Goede aankoop!

Reageer

Ben van Assendelft 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd. Goede prijs. Makkelijk installeren. Als er hulp nodig is gaat dat heel correct via chat. Ik beveel jullie aan!

Reageer

Toon meer reviews