Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 448 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 291 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joeri 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe aanbieding. Eenvoudig te installeren en precies afgestemd op het al aanwezige abonnement, waardoor het netjes in elkaar over loopt.

Reageer

F. Eikenbroek 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb ook dit jaar weer gekozen voor Licentie2Go, de redenen zijn o.a.. ze zijn niet duur zijn en de installatie was gewoon simpel. ik had even gechat en ook dit ging gewoon erg goed.
Dus ook volgend jaar weer Licentie2Go weer even benaderen voor een perfecte bescherming van mijn laptop

Reageer

Peter 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Leveren wat ze beloven en voor een goede prijs (aanbod vlak voor verlengen is ook erg prettig). Verder vooral heel duidelijk met stappenplannen voor installatie etc. Voor zowel ervaren als onervaren computergebruikers goed te doen!

Reageer

Koos 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product, snel te installeren en goedkoper dan het verlengingsaanbod van Kaspersky zelf

Reageer

Johan 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg wederom, zoals elk jaar, een handige reminder dat ik mijn licentie van F-Secure kon verlengen. Via Licentie2Go echt binnen een paar muisklikken snel geregeld en voordeliger ook nog!

Tot de volgende upgrade!

Reageer

Rob 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima deal welke keurig op tijd wordt aangekondigd ivm de verlenging van de licentie. Nette omschrijving van hoe te installeren en tevens tip om automatisch verlengen uit te zetten, hetgeen geld scheelt. Even wat verwarring door twee soorten Office 365 en family, maar de helpdesk gaf daar zeer snel en adequaat antwoord op. Kortom prima organisatie die zeker het aanbevelen waard is.

Reageer

Frisiae 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Absolute aanrader dit bedrijf. Hier is goedkoop GEEN duurkoop. Snel en prima helpdesk.

Reageer

Hdiesupport 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima producten, snelle levering, scherpe prijs. Ook als een licentie niet werkt, wordt je goed geholpen en de problemen naar tevredenheid opgelost. Complimenten.

Reageer

Egbert 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een 9 had gekund, maar de informatie voor het hele traject was wat onduidelijk. ook het installeren op de andere tablets en telefoons is niet helemaal duidelijk.

Reageer

Evert 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gewoon erg goed geregeld en dat tegen een hele nette prijs. en dat al jaren achter elkaar.

Reageer

Arno 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al tweede jaar na zelf een abonnement gehad te hebben op McaFee wederom aangeschaft, nette prijs en zelfde service.

Reageer

Jan 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Licentie2GO heb ik Office 365 Abonnement verlengt Ik gebruik dit paket zowel op een Windows computer als op een Mac.
De verlenging ging heel eenvoudig. De code die ik via Licentie2GO heb ontvangen in gevoerd op de Office 365 site en toen was het al klaar.
De uitleg op de site van Licentie2GO is wat omslachtig.

Reageer

Piet 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering met duidelijke uitleg, makkelijke installatie,tegen een scherpe prijs.

Reageer

Joke 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden omdat ik op tijd gewaarschuwd wordt wanneer mij abonnement verloopt en omdat de prijs heel aantrekkelijk is ten opzichte van andere aanbieders.
Ook is het downloaden van mijn verlenging prima verlopen.

Reageer

Remko 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en heel simpel. Met een reminder-service om te verlengen, in mijn geval een stuk goedkoper dan rechtstreeks bij de producent. Ik zal altijd eerst even bij licentie2Go kijken voor ik software koop.

Reageer

Frank 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Software (office 365) is gemakkelijk te downloaden en te activeren. Daarnaast zijn de prijzen zeer voordelig t.o.v Microsoft. Ben er al jaren zeer tevreden mee.

Reageer

Erik 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je koopt de licentie, vult 'm in en klaar. Heb geen hulp nodig gehad maar die bieden ze wel.

Reageer

Ronald De Vuyst 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en alles staat goed uitgelegd.
Kan ook de help inschakelen in geval van problemen en met een bericht word je ook snel geholpen. SUPER

Reageer

Piet langenberg 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo,
Echt een top bedrijf, goede begeleiding, en ook belangrijk een scherpe prijs

Reageer

Nannie 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima snelle en deskundige klantenservice. Ik had een probleem en ben snel en vakkundig geholpen.

Reageer

TomDS 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede webshop, en super snelle servicedesk.
Voor mij persoonlijk goed assortiment.

Reageer

Ad 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aanvankelijk een probleem om te installeren was het met één mailtje opgelost

Reageer

Wouter de Jong 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en duidelijke Installatie-instructies. Vanwege de lage prijs heb ik Bitdefender total security via Licentie2go aangeschaft.

Reageer

Luc 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling verloopt zeer gemakkelijk, aan zeer voordelige prijzen.
Software onmiddellijk te downloaden en gemakkelijk te installeren. Top

Reageer

Roger 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De AVG licentie2GO werkt goed, is betrouwbaar, is gebruikersvriendelijk. Had een Engelstalige versie gedownload maar moest die vervangen door een Nederlandstalige en dan pas is alles in orde gekomen met behulp van de service van AVG. Is aan te raden om te gebruiken.

Reageer

Klaas 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordeliger dan bij Microsoft zelf en een zeer duidelijk stappenplan om de licentie te vernieuwen of nieuw aan te schaffen.

Reageer

Leen 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen na fout bij het installeren ook na kantoor uren.
Hierna ging het installeren helemaal goed.
Geweldig

Reageer

Frank van der Steen 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men vindt op deze site software voor betaalbare prijzen.
Men krijgt een reminder via de mail als de licentie gaat verlopen.

De helpdesk die ze bij Licentie2Go hebben is ook van zeer goede kwaliteit.
Ze leggen alles zeer duidelijk en rustig uit.
Een aanrader voor iedereen om hier hun software aan te kopen.

Reageer

Mathieu 15-08-2020

Algemene score

9,0
Betrek via Licentie2Go mijn virusscanner. Vanuit hun webapplicatie wordt je na aanschaf van de licentie geautomatiseerd meegenomen om je virrusscanner te updaten of te installeren.

Reageer

Lucky8090 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Duidelijke installatie instructies.
Automatisch bericht wanneer licentie bijna moet worden verlengd.
Er gaan geen dagen verloren.

Reageer

Frankie 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betaalbaar, eenvoudige installatie bij verlenging van de Norton Security.
Al jaren trouw gebruiker van hun service. Ik hoef nooit meer anders.

Reageer

Theo 13-08-2020

Algemene score

10,0
netjes op tijd werd ik attent gemaakt dat mijn internet beveiliging ging verlopen. zodat ik op tijd kon verlengen. Kreeg tevens weer een mooie aanbieding van hun.

Reageer

Tina 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was er eerst niet 100% gerust in... normaal betaalde ik bijna het dubbele van de prijs in een gewone winkel.
Heb het dan toch geriskeerd en heb besloten vanaf nu al men software hier te bestellen...
Onmiddelijke download, je krijgt uitleg stap voor stap, indien het niet lukt hebben ze mensen om je te helpen. Kortom je krijgt meer voor een goedkopere prijs! Zeker een aanrader.

Reageer

Henas 11-08-2020

Algemene score

10,0
Super snelle service en competitieve prijzen. Bestellen al jaren de antivirus via Licentie2Go!

Reageer

Hillenbrink 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving en snelle levering, ja echt een aanrader. Heb het nu twee jaar en ben zeer tevreden.

Reageer

Joop Jansen 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Norton Security besteld. Goedkoop, directe levering en zeer heldere en uitgebreide installatie handleiding. Perfect bedrijf, een aan reader

Reageer

Bram 10-08-2020

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van van wat geboden wordt. Goede informatie over de procedure.
In de praktijk klopt wat gezegd wordt. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

Dick 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelproces verloopt soepel en overzichtelijk. Minpunt: de bron vanwaar de software kan worden gedownload (mysoftwaredownload.com) werd door mijn virusscanner (Bitdefender) al dan niet ten onrechte aangemerkt als gevaarlijk en de download werd geblokkeerd. Ik heb dit probleem uiteindelijk weten te omzeilen en de software kunnen downloaden en installeren, maar het veroorzaakt wel onnodige onrust die voorkomen kan worden.

Reageer

Tevreden klant 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed werkende producten met een makkelijke handleiding, goede service en ondersteuning, goede prijs, geen automatische incasso, wel een herinnering als je product verloopt,
AAN TE BEVELEN..

Reageer

Irene 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al een paar jaar bij licentie2go en zal ook niet meer anders willen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Makkelijk te bestellen en het installeren gaat ook erg makelijk.

Reageer

nobody 09-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
toegangkelijke website en duidelijke instructies. goede uitleg bij de verschillende producten.

Reageer

olga Aranguren 08-08-2020

Algemene score

1,0
Ik geef dit cijfer. Omdat de software van de tablet van mijn twee licenties zomaar afgeschaft zijn. En dat vond ik niet fatsoenlijk. Het afspraak was per licentie 3 software voor 3 apparaten
Om een nieuwe software op een tablet te installeren kostte mij veel moeite, want ik ben niet goed met de handeling van informatica.
Maar ik moet bedanken aan de persoon. Die met me twee dage gechat heeft. Hij probeerde mij heel intensief en geduldig met dit probleem te helpen om een oplossing te vinden. En dit persoon heet Adre en hij verdient van me een 20 in plaats van een 10.

Reageer

Dick Hogenkamp 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Directe digitale levering. Makkelijk te installeren op twee verschillende computers.

Reageer

Menno 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima afhandeling, scherpe prijs en bij vragen of installatie probremen is de klantenservice makkelijk te bereiken en word je snel geholpen.

Reageer

Brigitte 07-08-2020

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Correct op alle vlakken: prijs, levering, gemak, legale download.
Aanrader!

Reageer

DeSpiRo 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verlenging van de software zonder problemen. En bovendien zeer belangrijk: prijzen zoals men ze nergens anders kan vinden en dit op een legale manier.

Reageer

Rinke 06-08-2020

Algemene score

9,0
Eigenlijk ging het bestellen en betalen vlot en zonder rare dingen. Ook de installatie van het anti virus programma ging prima. Zou zo weer gebruik maken van Licentie2GO.

Reageer

Erikds 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omwille van de goede aanbieding voor antivirus software op deze website....

Reageer

Ben van Assendelft 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk heel simpel. Perfecte 100% veilige en goede software voor een fantastische prijs met alle hulp die je maar kunt wensen. Wat wil je nog meer? Niets want alles werkt perfect bij Licentie2go. Ga zo door!

Reageer

Mike 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betaalbaar en klantvriendelijk. Goed geholpen na verkeerde bestelling (door mijzelf).

Reageer

Toon meer reviews