Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 448 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 291 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Het is nooit te laat 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen veel keus .
Zeer betrouwbaar snelle levering .
Doe dit al meerdere jaren gaat altijd goed.
Een aanrader Licentie2GO !!!!!

Reageer

Stefan 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze houden je keurig op de hoogte wanneer verlenging nodig is en zijn goedkoper dan bij de leverancier zelf.

Reageer

Frank 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede prijs kwaliteit verhouding met originele licenties. Uitgebreide en goede instructies om installaties op de juiste manier te doen. Al jaren een tevreden klant!

Reageer

André 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig en duidelijk bestelproces. Veilig betalen. Duidelijke handleiding hoe de software te activeren. En niet geheel onbelangrijk, mooie korting op de adviesprijs.

Reageer

Chris Cox 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbiedingen, leuke prijzen.
Bij installeren probleem met activering, meteen opgelost
Heel tevreden over aankoop

Reageer

H. Bartels 06-07-2020

Algemene score

9,0
Een goedkoop alternatief voor een MSoffice installatie. Alles verliep vlekkeloos. Had vorig jaar al een jaar licentie aangeschaft bij license2go. Een mailtje waarschuwt dat hij licentie moet worden verlengd. User interface is erg gebruiksvriendelijk met een paar muisklikjes installeert de software vanzelf. Zeker een aanrader.

Reageer

wim 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
product is prima en ben fantastisch geholpen met de installatie , ook buiten het half uur wat er voor gereserveerd was. Dank u wel.

Reageer

Van der Leeuw 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en prijs is gunstig voor de rest goede service daar ik al meerdere producten heb gekocht

Reageer

Louis Klaassen 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb u ontdekt op het Internet en sindsdien heb ik van uw diensten gebruik gemaakt. Bij problemen werd ik vriendelijke en op een duidelijke wijze geholpen.

Reageer

jef 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede communicatie, en vlotte levering. Na downloaden geen enkel probleem met installatie.

Reageer

fabian 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik maak al jaren gebruik van Licentie2go voor mijn Microsoft 365 licentie. Prijzen zijn goedkoper dan via Microsoft zelf, facturatie gebeurt vlekkeloos en ook het installeren gebeurt in minder dan een minuut dankzij de duidelijke handleiding. Ik raad dit Licentie2go zeker aan.

Reageer

Shurpy 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een gemak iets aan te schaffen via jullie! Daarnaast duiken jullie ook onder de prijzen van andere firma's/websites. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

Adriana 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service en ook vragen worden snel en goed beantwoord. Ga zo door.

Reageer

Charles 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg zeker op tijd een melding wanneer de licentie zou verlopen. Goede informatie hoe je de verlenging moest activeren.

Reageer

Yvon 03-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de licentie voor de Norton hier goedkoper is dan bij Norton zelf . Ik raad dan ook iedereen aan deze Website te bezoeken. Dank je wel Licentie2GO . Groetjes xxxx .

Reageer

Ton Bouma 03-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als iets jongere oudere had ik de verkeerde sleutel ingevoerd. Ik was in de Filipijnen en xxxx uit Winterswijk heeft me uitstekend geholpen. Volgend jaar koop ik weer bij licentie2 go. Goede prijs goede kwaliteit en service

Reageer

Marcel 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig om je bestelling te plaatsen en vervolgens uitgebreide uitleg hoe je het programma moet installeren. Tevens op tijd een aanbieding wanneer je programma een upgrade nodig heeft.

Reageer

Hans Berg 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen voor legale software en duidelijke instructies voor installatie.

Reageer

Nico 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afwikkeling van de aankoop en eenvoudige gebruiksaanwijzing voor het activeren van de licentie

Reageer

Hoogland 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voordelige licenties en snelle levering. Je kunt ook zelf het moment van activering kiezen binnen de account omgeving, daarmee blijf je flexibel. Aandachtspuntje is soms nog de handleiding, maar er moet ook wat te verbeteren blijven toch?

Reageer

Egon 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Licentie2GO levert een voordelig 365 abonnement. Ze sturen een mail ruim voordat Microsoft dit doet. Hierdoor kan je altijd op tijd verlengen en dus altijd voor een lage prijs gebruik maakt van het office pakket. Activeren gaat eenvoudig en probleemloos. Dus ik zie geen reden om het duurdere abonnement rechtstreeks bij Microsoft af te sluiten.

Reageer

scopie 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoud en gemak, daarbij zeer goede ondersteuning mocht dat nodig zijn.
En dat alles voor een vriendelijke prijs!

Reageer

Vital 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correctie levering met een duidelijke handleiding van hoe je je product moet registreren.

Reageer

John 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect!
Voor de tweede maal gebruik gemaakt van Licentie2GO.
Overzichtelijke site met zeer scherpe acties.
Bestelling gaat vlot, zo ook de installatie.
Duidelijke Nederlandse instructies.
Ga hier zeker meer gebruik van maken in de toekomst.

Reageer

red 26-06-2020

Algemene score

9,0
Alles verliep vlotjes en correcte. Het product was eenvoudig te installeren .

Reageer

A 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling gaat uiterst makkelijk en in een paar klikken is het met duidelijke informatie de software zo geïnstalleerd

Reageer

Jean 26-06-2020

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste bestelling bij Licentie 2GO en ik heb er geen spijt van. Alles was duidelijk en heel correct. Zeker voor herhaling vatbaar.
Xxxxx

Reageer

Sebastiaan 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop werkt met on-line licenties en je krijgt daar een zeer uitgebreide handleiding bij hoe je de desbetreffende software moet installeren.

In mijn geval Acronis True image aangeschaft en dat werkt uitsteken!

Reageer

Achterbrinker 26-06-2020

Algemene score

9,0
Snelle levering tegen scherpe prijs. Aan te bevelen als goedkoop adres voor o.a. Microsoft Office.

Reageer

Sjaak 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van Licentie2GO is overzichtelijk, de producten zijn gunstig geprijsd en het bestelproces is eenvoudig.

Reageer

Han 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels drie licenties gekocht. Gunstige prijs en duidelijke instructies voor activeren van een licentie.

Reageer

Harry 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare site. Goede service. krijg elk jaar weer een aantrekkelijk aanbod om Norton te verlengen.

Reageer

B. Murray 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
licentie voor antivirus vind je nergens goedkoper. De instructies zijn duidelijk. Bestel hier al jaren en zal dat ook blijven doen

Reageer

Arno Sleegers 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop, snelle levering en goede prijs-/kwaliteit verhouding! Ik beveel anderen aan om hier ook hun product(ten) aan te schaffen.

Reageer

Kris Belgium 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar Microsoft Office-programmapakket en kwam via google op Licentie2GO terecht: duidelijke website met duidelijke omschrijvingen van het product. het product was er goedkoper dan via andere aanbieders, en toch de zekerheid dat het om het officiële programmapakket ging. Pluspunt is ook assistentie via de chat op de website. Vlotte afhandeling van mijn bestelling, en het programmapakket onmiddellijk dezelfde dag ontvangen en de installatie verliep vlot en snel. Heel tevreden.

Reageer

dalek69 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima prijsstelling van de diverse licenties. ik heb er al een aantal hier aangeschaft. de bestelwijze is gemakkelijk, volop betaalmogelijkheden, snelle verwerking, alles gaat heel gemakkelijk en er volgt een zeer duidelijke uitleg in de eigen taal (idg NL) over hoe de software op te halen en te activeren. ook enkele maanden nadien valt dit nog gemakkelijk te herhalen.
Zeer tevreden over deze winkel/webshop.

Reageer

Rienus 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was snel geregeld voor een goede prijs en de installatie was zeer duidelijk en ik kon direct met het programma werken.

Reageer

tiepie 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze winkel puur gekozen op informatie vanaf Internet. Gekeken naar prijs en aanbod.

Reageer

Esther 22-06-2020

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn Norton virusscanner, die ik inmiddels al een aantal jaren bij deze webshop koop. De uitleg na mijn aankoop over de installatie van de virusscanner was heel duidelijk. Ik vond het ook erg prettig dat er tijdens de installatie op de website van Licentie2GO een uitleg stond over het verwijderen van mijn creditcardgegevens die Norton tegenwoordig van je wil weten voordat je de virusscanner kunt installeren. Daardoor kon ik mijn creditcardgegevens na de installatie verwijderen van de Norton website en hoefde ik niet bang te zijn voor misbruik van mijn creditcardgegevens. De prijs was ook veel goedkoper dan het programma bij Norton zelf te verlengen. In het verleden heb ik ook naar volle tevredenheid bij hen mijn Microsoft Office pakket gekocht voor een goede prijs. De installatie na mijn aankoop verliep toen ook zonder problemen. Ik beveel hen daarom aan iedereen in mijn omgeving aan.

Reageer

Rezi 21-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TOP! Duidelijk site. Prima prijs. Hulp bij instaleren van het gekochte abonnement was niet nodig (wel handig dat ook dit te koop is). Ik kies volgend jaar zeker weer voor Licentie2Go.!

Reageer

danny 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In vind het een goed ding dat je tijdig op de hoogte word gehouden wanneer je antivirus verloopt.
En ook de prijs is goed !!

Reageer

Zunny 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd een herinnering voor verlenging en alles werd goed en snel geregeld.

Reageer

Harrij 19-06-2020

Algemene score

9,0
bij problemen kun je direct met iemand chatten wat erg makkelijk is en men doet wat ze beloven

Reageer

Chris 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
enkele minuten na aanmelden van mijn probleem werd ik reeds begeleid en/of een voorstel om het probleem op te lossen
een model voorbeeld van "dienst na verkoop" waar sommigen niet kunnen aan tippen

Reageer

Henk Procé 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, snel, betaalbaar en een goed assortiment. Ik kan License2GO van harte aanbevelen.

Reageer

Marc 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop software netjes binnen enkele minuten afgehandeld. Als ik nog iets zou bestellen ga ik zeker ook hier weer kopen.

Reageer

Bert van Essen 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima ervaringen met deze firma.
De afspraken worden correct nagekomen tegen sympathieke prijzen.

Reageer

Jan 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim voor het aflopen van mijn Kaspersky licentie een mailtje gekregen met een velengings aanbieding.
Dit is een prima service met een goede prijsstelling.

Reageer

Annelies 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en heldere website.
Duidelijke instructies tbv invoeren en in gebruik nemen licenties.
Prijs en kwaliteit in verhouding.
Goede service.

Reageer

Sylvia de Vries-Saelman 16-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al zoekende naar een leuk fotobewerkingsprogramma kwam ik uit bij licentie2go. eerst wat reviews gelezen her en der, maar die waren eigenlijk alleen maar lovend. Dus de sprong gewaagd en na het aanmelden het programma van corel paintshop pro 2020 gekocht. na de betaling kreeg ik keurig alle download, exe en code en kon ik aan de gang. Alles ging goed tot... de code niet pakte.. oei.. het zal toch niet.. contact op genomen met de klantenservice en heel veel uurtjes later en veel gezoek, kwamen we er achter dat ik per ongeluk de verkeerde productcode had ontvangen. Die van de ultimate. geen probleem.. ik kreeg hulp, maar ook hun lukte het niet. Het probleem werd doorgespeeld naar een andere afdeling die mij de volgende dag mij (zonder extra kosten) zou helpen met installeren. na dat bleek dat de code totaal niet werkte, werd er een vervangende code aangevraagd bij Corel en werd het programma alsnog succesvol geïnstalleerd.. Licentie2go krijgt van mij een dikke vette 10 voor alle tijd en aandacht die zij in het helpen hebben gestoken..

Reageer

Toon meer reviews