Licentie2GO
9.6
Deze score is gebaseerd op 1550 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Licentie2GO zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
gisterenavond besteld, deze middag reeds geleverd....supersnelle levering en eenvoudig te bestellen via bewaard printer profiel in account.
Tegen een flinke korting originele software supersnel geregeld binnen 2 minuten besteld en code ingeboerd
Aanvaardbare prijs voor het dit aangekochte product. Installatie is perfect verlopen.
goede en eerlijke website bied licenties aan tegen aantrekkelijke prijzen. al vaker gebruik gemaakt en bevalt erg goed
Snelle levering van het product en duidelijke handleiding voor installatie.
Ik koop reeds verschillende jaren items bij Licentie2GO. Zeer degelijk materiaal en vooral een snelle reactie bij eventuele vragen via de chat. TOP!
De website is goed overzichtelijk ingedeeld en alles is keurig geprijsd. Prijzen zijn gunstig.
Bestellen gaat ook heel gemakkelijk, net als afrekenen.
En hulp staat altijd paraat bv. bij het installeren.
Een aanrader
Prettig geprijsd, snelle en heldere begeleiding bij de probleemloze installatie.
Uitstekende shop met goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Duidelijke site en fijne service. Ik winkel er graag. Van harte aanbevolen door een blije klant.
Mooie software voor een zeer voordelige prijs , goedkoper als bij andere aanbieders! Kan deze shop echt aanbevelen!
Ik vind de site zeer gebruiksvriendelijk en de producten zeer betaalbaar. Ik verleng ieder jaar weer via Licentie 2 GO mijn Norton 360 Deluxe abonnement en dat scheelt mij echt euro's.
Ik koop al verschillende jaren online bij Licentie@go mijn beveiligingssoftware. De eerste keer met hulp, maar het blijkt redelijk eenvoudig te zijn en het is heet voordelig om het bij hen te kopen. Heel tevreden. Als er iets is zijn ze heel eenvoudig en snel te bereiken.
Goedkoop,prima service en gemakkelijke installatie.TOP firma met een goede ondersteuning
Prima webwinkel, ruime keuze om te vergelijken. Na aankoop duidelijke handleiding om te installeren.
Zeer behulpzame klantenservice. Maar ook het instaleren, zijn door de werkbeschrijvingen makkelijk, tot zeer makkelijk te instaleren. Vandaar het hoogste cijfer. Uitmuntend gewoon.
Goede prijs, easy to go! Licentie downloaden en activeren. Snel ( a la minute) je licentie in huis.
gemakkelijk thuis bestellen en ook nog eens goedkoop.je word ook goed en vriendelijk online geholpen als er iets niet zelf lukt.topwinkel
Ik zie er altijd tegenop om software via internet aan te schaffen. Installatie is soms lastig en vrees soms te betalen en niks bruikbaars te ontvangen. Maar telkens als ik iets aanschaf via Licentie2Go loopt de installatie gesmeerd. En de prijs is nog vaak de laagste in de markt ook. Be dus heel blijk met mijn aanschaf.
snelle aankoop leidt tot een snelle installatie. En dat klopt.
Wat alleen een beetje warrig is: het lijkt net of ik mijn Norton licentie verlengd heb bij Norton.... En dat er dus een rekening komt..
Licentie 2go bezweert dat het niet zo is.
Ik hou ze aan hun woord.
Goede aanbiedingen en omschrijving van het product.
Tevens goede beschrijvingen over het product en mogelijkheid om vragen te stellen.
Goede prijs en ruime keuze. Na aankoop goede instructies over installatie van gekocht product.
Alles is altijd prima in orde!
Ben al jaren klant en ondertussen al 70 jaar geworden en de installaties op al onze toestellen lukken steeds prima via de meegeleverde handleiding
Dikke proficiat
Ik vind het uitermate goed. Ook vanwege de duidelijke ondersteuning via internet die je krijgt top bedrijf.
goede aanbiedingen en een redelijk goede installatie handleiding online. al een aantal jaren klant en zeer tevreden over de produkten
Mooie prijs en installatie staat erg goed omschreven waardoor je zonder veel moeite je software kan installeren op elk device