Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 1930 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 762 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DCA van Aarle 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze mensen die bij deze shop werken hebben zeker wél verstand van zaken.
Mijn ervaring is dat zij altijd een oplossing proberen te vinden mocht er een probleem zijn.
Kortom zeker een topzaak!

Reageer

Zeegers 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne en duidelijke webshop. Goede kwaliteit en ook al heb ik maar 1 keer contact gehad een top klantenservice!

Reageer

Thomas 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super! Had aangegeven dat het een cadeau was en bij aankomst was het product al mooi ingepakt. Bespaard mij weer werk ;) helemaal tevreden

Reageer

Verplicht dit en moeten dat. 25-11-2021

Algemene score

9,0
Waarom ik niet meedoe aan beoordelingen : Deze tekst is te kort. Deze moet uit minimaal 75 karakters bestaan.

(Min. 75 karakters) Dit veld is verplicht. Dit veld is verplicht.

Reageer

Sonja 24-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al twee keer een bestelling bij deze winkel gedaan en beide keren zeer snel geleverd en prima verpakt.
Een heel informatieve en overzichtelijke site ook. Prettige prijzen en aanbiedingen. Betrouwbaar adres.

Reageer

Simone 24-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service, razend snel geleverd, gemakkelijke website, mooie producten

Reageer

René Broekman 24-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi sabreerzwaard gekocht en dat voldeed volledig aan de omschrijving en de verwachting! Snelle levering in mooie verpakking, goede en snelle communicatie, aanrader dit bedrijf!

Reageer

StefM 24-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb goede ervaringen met deze shop, ontzettend veel keuze, snelle reactie, onberispelijk verpakt..

Reageer

anne 24-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en zeer correcte levering, goede verpakking en precies wat ik zocht. ben er (weer) erg blij mee

Reageer

Nico 23-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi mes goed verpakt en super snel in huis.
Na ontvangst goede tips voor onderhoud.

Reageer

Victoria 23-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte informatie op de website. Keurig verpakt geleverd met extra brochure. Product was precies wat we verwacht hadden. De communicatie per mail verliep vlot.

Reageer

Nederlandse Transport Maatschappij B.V. 22-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site om te bestellen is duidelijk en makkelijk toegankelijk.
Zending snel en correct afgehandeld.
Zeer tevreden.

Reageer

Hans 21-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Communicatie een 10. Levering en verpakking een 10. Elke bestelling correct

Reageer

Dick 21-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een hoofdlamp ten behoeve van buitensport activiteiten zowel in het open veld als op de openbare weg. M.b.v. de selectiecriteria kon ik eenvoudig en snel een shortlist samenstellen en deze vervolgens op basis van de specificatie beoordelen. Keuze daardoor snel gemaakt. Nu 2 weken in gebruik en nog geen moment spijt van aankoop

Reageer

Leon 21-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van knives and tools is overzichtelijk en werkt snel. Bestellen gaat makkelijk en de levering is snel. Prima producten!

Reageer

Luk V.K. 20-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze van Victorinox messen, zeeeeer snelle levering en goede verpakking. En mogelijkheid om achteraf te betalen (in NL).

Reageer

Arshad 20-11-2021

Algemene score

6,0
De website is prima. Alles is duidelijk aangegeven.
De communicatie omtrent de levering was goed en het product was snel bezorgd.
Echter bij ontvangst heb ik een beschadiging op het product aangemerkt. Weliswaar een kleine beschadiging.
Ik heb dit niet gemeld bij de leverancier, maar dit haalt de score omlaag.
Officiele reactie van Knivesandtools.nl 23-11-2021

Beste Arshad,

Bedankt voor je review! Vervelend dat het product beschadigd geleverd is. Je kunt hierover altijd contact met ons opnemen en we helpen je hier dan ook graag bij verder.

Mochten we nu nog ergens bij kunnen helpen, laat ons dit weten :-).

Officiele reactie van Knivesandtools.nl 23-11-2021

Hey Arshad,

Bedankt voor jouw bericht.

Wat jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen, dan hadden wij met alle plezier het product terug genomen en voor jou omgeruild. Mocht je het product nog niet gebruikt hebben dan kan dit nog steeds.

Service team Knives and Tools

Reageer

Ms D 20-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de info en specificatie uitgebreid en duidelijk. Niet alleen van de site zelf maar ook van de procucent van het artikel.

Reageer

Hans E. 20-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
K&T levert kwaliteitsproducten, ik heb al vaker hier wat besteld. Altijd ook een snelle levering, keurig en veilig verpakt.

Reageer

Richard Otte 20-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kan echt niets slechts verzinnen over knivesandtools , ik vind het een top winkel al een keer of 10 wat bestelt zonder problemen . ik heb 1 keer een fietslamp binnen gekregen die niet in orde was , klanten service gebeld , fotos opgestuurd and een werkdag later had ik een nieuwe in huis , goede service !!

Reageer

Frans 20-11-2021

Algemene score

9,0
Hoesje besteld voor mijn feniks uc35. Helaas 2x de verkeerde gekregen. Het had iets duidelijker op de website moeten staan om teleurstelling te voorkomen. Anders 10 sterren.

Reageer

Bjorn 20-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Knives and Tools is uitstekende webshop, gebruiksvriendelijk, goede prijzen, verschillende betaal mogelijkheden en de producten worden goed verpakt verzonden.

Reageer

Aardrups 19-11-2021

Algemene score

10,0
Geen reden om minder te geven dan een 10 omdat alles goed gegaan is. Vlotte levering, passende niet te grote doos, zoals jullie in het verleden wel deden en prima website.

Reageer

Ben J. Bastiaans 19-11-2021

Algemene score

9,0
Een webwinkel waar je alles kunt kopen, van braadketel tot zaklamp, van survival mes tot hakbijl. Niet goedkoop maar van grote kwaliteit en van gerenommeerde merken!
Als ik op de website kom dan vind ik altijd weer iets voor mijn collectie.
Kijk op de website en oordeel zelf!
Grote Klasse!

Reageer

Moos 19-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer zorgvuldig geholpen met advies voor de aanschaf van goed gereedschap. Er werd de tijd genomen en de medewerker had echt verstand van zaken. Ben zeer tevreden

Reageer

Babs 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt, goede informatie over het product en natijds nog een email met informatie over hoe duurzaam met het product om te gaan.

Reageer

Marijn van Gemund 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is weinig wat knivesandtools nog kan verbeteren wat mij betreft. Website is duidelijk, assortiment is geweldig, en klantvriendelijkheid staat met hoofdletters geschreven.

Reageer

Christine 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel, ze hebben werkelijk alles en het is ook overzichtelijk.
Bestelling geplaatst en de volgende dag zeer goed verpakt in huis. Ik ben ook zeer tevreden over mijn aankopen.
Knives and Tools 8s zeke raan te bevelen!

Reageer

Jeroen 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit producten.
Verzorgde site.

Tot nu toe zijn alle artikelen die ik gekocht heb de volgende geleverd in goede staat.

Top winkel.

Reageer

Benno den Ouden 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede prijsstelling en correcte levering, kortom een goed en betrouwbaar bedrijf, aanrader dus.

Reageer

Margreet 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling van 2 kwaliteitsmessen bij Knives and Tool. Deze waren zeer scherp geprijsd en ''s avonds besteld en de volgende dag in huis. Ik zal een volgende keer ook weer hier mijn bestelling plaatsen en kan Knives and Tools ook zeker aanbevelen.

Reageer

Ian 17-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede keukenmessen.
Veel keuze ook.
Zijn de eden essentials geworden,(welke echt super scherp uit de verpakking komen)
Enige minpunt hieraan zijn de kunststof handgrepen.
Deze heb ik zelf vervangen voor eiken houten versie's

Bestelling kwam snel, net zoals vermeld was.

Reageer

David 17-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en klantvriendelijkheid staat op een ongekend hoog niveau. Een voorbeeld voor andere webwinkels.

Reageer

J.H.H. 17-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben 80 jr.en geen verstand van computer aankopen.Nu toch geprobeerd en ik maak fout.Na tel.overleg werd alles voor mij geregeld
de koop afgehandeld en de levering volgens afspraak uitgeleverd.Ik ben ZEER tevreden.

Reageer

W. Voormolen 17-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via een vriend ben ik attent gemaakt op de site van dit bedrijf. Een ruime sortering van mooie producten. Ik heb een Lansky messen aanzet set gekocht. De levering was snel geregeld met daarbij een mooie brochure van messen ed.

Reageer

WilcoT 15-11-2021

Algemene score

10,0
Geweldige klantenservice,
Ik had per ongeluk 1 artikel 2 keer aangevinkt. Maar dit zag ik pas later, na bezorging doorgeven aan klantenservice en binnen 1uur had ik een retour nummer. Opgestuurd en vrij snel mijn geld terug gekregen.
Dat ze geweldige artikelen hebben, dat weten we inmiddels vandaar dat ik het daar een keer niet over wil hebben.

Reageer

Maarten 15-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en leuke acties. Bij een bepaalde lijn kan je gebruik maken van een combinatie korting, echter is 1 van de messen uit gesloten van die korting. Uiteindelijk toch besloten dit mes achteraf als aanvulling te bestellen, maar vind het vreemd dat deze niet onder de combinatie korting viel. Indien dit mes deel uitmaakte van de korting, had ik deze gelijk mee besteld

Reageer

Edward 14-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering altijd conform belofte; goede, concurrerende prijstelling. Vragen worden snel en goed beantwoord. Een enkele mankement (jaren geleden) werd snel en tot tevredenheid hersteld. Goede communicatie en service.

Reageer

Dick Swiers 13-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, scherpe aanbiedingen, ruim assortiment. Zeker een 9 waard!

Reageer

Edwin Jansen 13-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed verpakt, nette prijzen, vriendelijke helpdesk!
Positieve ervaring over diverse artikelen/zendingen

Reageer

Bert 13-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige messen, zo ook de service, goed verpakt mooi op tijd volgens afspraak.

Reageer

J.mathijssen 12-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke site. Niet lang gezocht om het juiste artikel te vinden. Duidelijke afbeeldingen en goede beschrijving van het artikel. Alleen de bezorging was een dag later dan afspraak.

Reageer

Mozes 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ze hebben een ruim aanbod en altijd goede service.
Verzending is altijd snel.
Ik vind het jammer dat de prijzen op een bepaald moment flink zijn gestegen en dat je een retourformulier moet uitprinten wannee er iets retour moet.. dit kan anders!
Verder alleen maar positieve ervaringen met knives and tools.

Reageer

Hans 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met groot assortiment. Concurrerende prijzen, goede communicatie en snelle verzending. Tevreden klant, 2e keer dat ik er bestel en weer alles perfect.

Reageer

peter decaluwe 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
beste product , top kwaliteit aan eerlijke prijs. snel en correct geleverd.
is al ruime tijd mijn favoriete shop

Reageer

RF 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1e klasse webwinkel.
Uitstekende service. Heel vriendelijk personeel.
Veel mooi spul hebben ze er te koop.

Reageer

Gradus van Geest 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezocht en gevonden, met een duidelijke beschrijving. Besteld en keurig verpakt geleverd.

Reageer

Max T 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig artikelen bij Knives and Tools. Steeds zéér tevreden over het product en de professionele afhandeling. Kortom, voor mij de reden om hier mijn artikelen te bestellen.

Reageer

Sandstorm 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi product met snelle leveting. Geen 10 omdat er vanuit de website niets is toegevoegd aan het product in de vorm van een Nederlandse uitleg mbt onderhoud bijvoorbeeld. Dat zou het af maken. Maar verder super tevreden!

Reageer

Fam. Janssen 10-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na veel zoeken op internet naar een magnetisch messenrek die niet al te duur is en de gewenste lengte heeft zijn we bij Knives and Tools terecht gekomen. Na telefonisch contact waren we van harte welkom in de showroom. We zijn allervriendelijkst ontvangen. Tijdens het wachten op de bestelling werd een kop koffie aangeboden en werd er alle tijd genomen om de messenhouder te bekijken en in gegaan op nog wat vragen.

Reageer

Toon meer reviews