Gereedschapcentrum.nl

Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ruud12-06-2024
Duidelijke webshop met veel keus. Heb later op de avond de bestelling gedaan, maar toch de volgende dag al geleverd. Dat had ik niet verwacht en was top. Product zat netjes verpakt en zag er netjes uit. Niks op aan te merken.
Steve.11-06-2024
de site is duidelijk en in enkele stappen heb je een overzicht van alle merken voor het gezochte artikel. Zelf gebruik ik Makita gereedschap en dat is hier ook scherp geprijsd. En het bestelde is vaak de volgende dag in huis.
Hans10-06-2024
Prima assortiment, goede beschrijvingen. Levering prima op orde.

Niek08-06-2024
Groot assortiment, goede service bij vragen en altijd snelle levering indien het product voorradig is. Prijstechnisch weet ik niet vergeleken bij andere aanbieders, maar maakt ook niet uit omdat de service altijd goed is
Gino07-06-2024
Alles duidelijk weergegeven en volgens afspraak. Dat is voor mij een speerpunt voor internet aankoop.
M.Machiels07-06-2024
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop. De website is overzichtelijk en het aanbod aan gereedschap is groot. Mijn bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Ik raad het zeker aan voor iedereen die gereedschap nodig heeft.
René03-06-2024
Goed en deskundig advies. Hierdoor heb ik de juiste aanschaf gedaan. Ben blij met de nieuwe invalzaag.
kees poorters01-06-2024
ruime keuze op de site leuke aanbiedingen die het voor een ondernemer aantrekkelijk maakt daarnaast ook snelle leveringen en keurig verpakt
Jos31-05-2024
Heldere omschrijving product geleverd volgens afspraak. Goed verzorgd product top kwaliteit Kortom zeer betrouwbaar leverancier
Ton28-05-2024
Gewoon goede service, mits op voorraad is ook echt morgen aan huis.. En gewoon scherpe prijzen, die vaak nergens anders goedkoper zijn.. gewoon top! Ook heb ik in het verleden eens een ontbrekend artikel in de verzending meegemaakt, (Stond wel als verzonden in de order) werd netjes door de klantenservice opgepakt en de volgende dag had ik het ontbrekende artikel in huis zonder gedoe..
vdDorpelServices27-05-2024
Fijne webshop, al eerder spullen besteld. Levering duurde wat langer, omdat artikel niet op voorraad was. Werd netjes op de hoogte gehouden.. Zending keurig verpakt en compleet geleverd.
Willy27-05-2024
Zeer ruim aanbod, prijs gunstig ten opzichte van concurenten en zeer snelle levering van uiterst goed verpakte artikelen.
Joep23-05-2024
Fijne en vriendelijk ontvangst aan de verkoop balie, en ben goed geholpen, top, dit is wel anders geweest.
Michiel21-05-2024
Goede en duidelijke webshop, makkelijk bestellen en goede levering. 1 item verkeerd besteld maar na contact was terugsturen geen probleem. een echte aanrader!
HJ19-05-2024
Makita afkortzaag ls1019l gekocht, prachtige machine met veel mogelijkheden. Afkortzaag werd zeer snel geleverd.
Jacques18-05-2024
In eerste instantie gekozen uit een ruim aanbod en de vriendelijke prijs. Vervolgens een vlotte levering en duidelijke communicatie. En nu blij met een mooie Makita set accu boor/schroefmachine.
Rxxmbo17-05-2024
Hele snelle service, mensen die er werken ook heel vriendelijk. zeker een aanrader!!
Bartjan17-05-2024
Het zoeken naar de producten die ik nodig had was heel eenvoudig. De bestelling via de websitebeheerder was ook makkelijk en had de producten de volgende dag ook al in huis. Snelle en nette afhandeling van de bestelling.
Batenburg11-05-2024
Voordelig geprijsde decoupeerzaag van Makita, Zeer snel geleverd en betaling via PayPal is ook een uitkomst.
Ben van Deutekom10-05-2024
Prima shop, weer een pareltje van Makita gekocht, bij deze shop , kwaliteit voor een goede prijs. De volgende aankoop doe ik zeker weer bij deze shop .
Simon09-05-2024
Een winkel waar je bijna elk gereedschap kunt kopen. Zeer snelle verzending. ik raad aan
J. Hattinger08-05-2024
Heel behulpzaam bij omruilen altijd direct contact bijvragen kennis van zaken en goed geregeld
Remko06-05-2024
goeie prijs, wat lange levertijd. werd wel over gecommuniceerd, maar was bij aankoop niet gelijk duidelijk
John01-05-2024
Ruime voorraad en snelle levering van de producten. Regelmatig wat besteld en altijd goed gegaan zonder problemen.
Han29-04-2024
Gekozen voor Gereedschapcentrum n.a.v. goede ervaringen van anderen. Inderdaad goede voorlichting door vakbekwaam personeel.