Gereedschapcentrum.nl
Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle nette levering, goed en duidelijk retourproces. Ik ga hier zeker weer bestellen!!!
Als hobbyist die in hoofdzaak met hout werkt, krijg ik een goede uitleg bij alle gereedschappen waar ik belangstelling voor heb.
Goede en overzichtelijke webshop en heel erg snel geleverd. Ook 1 van de goedkoopste in veel artikelen vergelijking tot andere winkels.
Prima website snelle levering als het op voorraad is. Anders kan ik namelijk wel een paar weken duren.
Metabo 2860-2 boor gekocht, snelle levering en goed product.
Had factuur per ongeluk weggegooid en dit gemeld. Netjes opnieuw ontvangen.
Communicatie vind ik dus ook goed
Zeer uitgebreide winkel.
Makkelijk met zoeken.
Goede prijs en kwaliteits verhouding.
Goedkope prijs.
Supergoede aanbiedingen, koop er vaak, klein minpuntje is dat het soms later wordt verstuurd dan aangegeven, zou daar dan graag bericht over ontvangen, verder dikke voldoende👍🏼
Gereedschapcentrum zit op een goede toegankelijke locatie.
Hebben mooie merken, en aanbiedingen
Snel, producten zijn netjes ingepakt. Meestal ook nog de goedkoopste op internet.
Ik kon het goed vinden. Goede prijs. Snel geleverd. Goed verpakt. Volgende keer ga ik weer hier terug.
In de avond besteld en de volgende dag al geleverd. Handig ingepakt dus helemaal top.
2 kasten gekocht keter voor in de garage. Echt totaal niet de kwaliteit die we hadden verwacht. Wilden er 1 terugsturen in de doos, nog helemaal originele verpakking, maar dat kon niet. Reden was niet geldig? Maar wel eerst een retourlabel sturen.. super vaag. Communicatie was niet best, onze antwoorden werden niet goed gelezen of verkeerd geïnterpreteerd. Jammer, want over het algemeen waren tot heden tevreden over de service en producten.
Zeer snelle levering.
‘s middags besteld, ‘s avonds al een track&trace en de volgend dag geleverd, TOP
Het assortiment van gereedschap centrum is kompleet en zeer omvangrijk, welk stuk gereedschap je ook zoek het is hier te vinden en op voorraad.
Bestel proces verloopt soepel, hierna een snelle levering met duidelijke communicatie wanneer de levering exact plaatvind, Ga zo door echt top.
Ben heel tevreden over jullie site. En de service. Alleen was het niet netjes in de doos verpakt. Handleiding zat helemaal dubbel gevouwen tussen de machine. Ezelsoren eraan. En bij dhl was het heel rommelig. Eerst konden ze de straat niet vinden en via de chat/ telefoon ook niet de goede info. Uiteindelijk de volgende dag geleverd.
Groot assortiment, prettige intuïtieve website . Besteld en de volgende dag in huis. Mooie deals/ bundels trouwens. Zou hier weer bestellen.
Fijne webshop die netjes op tijd levert en ook nog eens concurrerende prijzen heeft! Groot aanbod en regelmatig interessante acties!
Meerdere machines hier al gekocht en zeer tevreden.
Wij zijn via een bruiloftlijstje bij uw site gekomen. Ziet er goed en duidelijk uit. Het bestelde artikel is snel en goed geleverd.
De prijzen zijn goedkoper dan bij andere winkels en de levering is ook snel, een bestelling geplaatst om 17.30 en volgende dag om 10 uur al in huis
Uitstekende webshop.
Product op zondag besteld en maandag al in huis.
Tevens zeer scherpe prijsstelling.
Duidelijke omschrijving op de website i.c.m. reviews die helpen een goede aankoop te doen. Breed assortiment.
Binnen een dag geleverd en prima kwaliteit gereedschap tegen een nette prijs.
Gewoon goed dus.
Op de website een machine gezien en deze was als voorradig aangegeven. Even langs Gereedschapcentrum gereden en snel en netjes geholpen door de medewerker dus kon ik weer snel aan de klus.
Ze hebben een groot assortiment en scherpe prijzen.
De bezorging is zoals beloofd vaak de volgende dag.
Dewalt laser 360 besteld. Staat direct leverbaar voor 22:00 besteld zelfde dag verzonden, maar als er betaald is staat op de factuur verwachte levertijd 3 weken. Heel gek , want ik kijk nu elke dag even (al 4 dagen) en er staat nog steeds hetzelfde.