Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 749 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 506 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 15-08-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste hoef je geen account aan te maken om iets te bestellen.
Levering heel snel en je wordt goed geinformeerd door diverse mailberichten over de status.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 14-08-2018 Via de website gekocht

Top levering en snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top levering
Snel en keurig
Raad het iedereen aan
Machine prima, zoals verwacht,
Geleverd binnen 1 dag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hommel... 14-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel , bij a alles op voorraad en supersnel in huis, niet goed , geen probleem, gewoon ff gratis retour doen, voor mij de nr 1 gereedschapswinkel...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. wessel 11-08-2018 Via de website gekocht

goede levering en bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb hier al meermaals besteld, goed spul en geen klachten. De telefonische bereikbaarheid is goed. Ook vragen via e-mail worden redelijk snel beantwoord.
Jammer dat niet altijd alles op voorraad is.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilprit 11-08-2018 Via de website gekocht

Super aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onderdelen voor machine besteld, de volgende dag geleverd. Precies wat besteld was. Dit was heel goed te zien op de site en zeer duidelijk omschreven. Makkelijke site, goede zoekfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 10-08-2018 Via de website gekocht

Fijn dat ze snel leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had met spoed een nieuwe accu nodig voor mijn boor/schroefmachine en Gereedschapscentrum.nl biedt een snelle levering, dezelfde dag. Dat werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank B 10-08-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds besteld en de volgende dag geleverd. Superservice. Er zijn meer websites die hiermee adverteren maar ik dit is voor mij de eerste die het ook waar maakt. Duidelijke website met goede beschrijvingen van de artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maken waar wat wat ze zeggen. In 1 dag geleverd. Wordt met E-mail goed op de hoogte gehouden. Klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette levering,

zending middels tpg post loopt alleen niet altijd goed maar dat ligt aan TPG post die in vakantie tijd bezorgers van de straat plukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Albers 09-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig degelijke en praktische koffer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom weer een bestelling geplaatst vanwege de super scherpe prijs en de duidelijke informatie op de website. Daarnaast zoals gewoonlijk weer correct en snel geleverd.
Ongeveer 9 van de 10 keer blijkt deze webwinkel de scherpste prijs te hebben, en ook nog eens het grootste assortiment.
Een van mijn meest favoriete webwinkels!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 08-08-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld, zelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd. Zoals aangegeven op de website, zelfs in de bouwvak!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petfecte aankoop 06-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond deze shop bij het zoeken naar een festool steekwagen .de bestelling was zo gedaan , de prijs was scherp en de volgende dag in huis .
En door de tracker app was de hele weg te volgen tot en met de bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 05-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering binnen 1 dag namiddags besteld en volgende dag geleverd super zeker aan te bevelen . Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 04-08-2018 In de winkel gekocht
Hoofdkantoor

Prima zaak en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima zaak, heel veel keuze. Nadat er contact op was gekomen met de klantenservice wat de status van ons pakket was, antwoordden ze snel en uitgebreid. Duidelijke informatie en goede kwaliteit producten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 04-08-2018 Via de website gekocht

Goede service en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren bestelling gedaan bij deze winkel. Altijd worden afspraken keurig nagekomen. Vlotte levering zonder mankementen. Scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Machine gekocht bij de voordeligste aanbieder. S'avonds besteld de volgende ochtend om 9.00 uur al in huis.Werd goed op de hoogte gehouden i. v. m. de levering. Machine doet wat er verlangt wordt. Lekker licht qua gewicht en heel krachtig. Dus een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Willems 03-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop gekozen omdat ze het artikel wat ik zocht op voorraad hadden, en de prijs erg redelijk was.
En niet geheel onbelangrijk !!! Een overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter willemsen 03-08-2018 Via de website gekocht

Prima web site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer hier besteld ,gevonden via Google want ik zocht een zaagblad voor Trespa en eigenlijk ook nog een beetje met spoed en voor een redelijke prijs.
Dus ik kwam bij jullie uit en geen spijt de volgende dag thuis bezorgd en niet duur
Dus prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.o.f. Het Meubel 03-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aantrekkelijke prijzen en zeer snelle levering. Groot assortiment. Indien weer op zoek naar gereedschap gaan we zeker hier even langs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle bezorging van een supermachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wist wat ik wilde hebben maar de levering was super snel en ben zeer tevreden over de service die geleverd is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vuijst 02-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op Zondagavond besteld, maandag rond het middaguur bezorgd. Prima service! Gereedschapscentrum is een super webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 31-07-2018 Via de website gekocht

Echt top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn makita set was super snel gevonden in de overzichtelijke webshop met enorme keuze tegen zeer scherpe prijzen. Bestelling met iDeal vlekkeloos, levering volgende dag ook vlekkeloos. Onderwijl nette mails met update van de order, track & trace, echt zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 31-07-2018 Via de website gekocht

vriendelijke en behulpzame mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De webshop is oke,ik heb de flex mixer 1800 watt besteld. ik heb hem vandaag in ontvangst mogen nemen en kom erachter dat het geen 1800 watt maar een 1600 watt is. dus de mixer die ik heb besteld is niet goed. Graag zou ik deze terug willen sturen en de 1800 watt terug krijgen. verder is alle correspondenttie goed gegaan en ben heel netjes geholpen ook met vragen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jerry 29-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering zoals gewoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze hebben veel, heel veel tegen scherpe prijzen. vragen staat vrij en bijna alles is mogelijk. Klantenservice is erg vriendelijk en deskundig. en ze doen niet moeilijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn K 27-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, eerder dan aanvankelijk gedacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enig zoekwerk hier terecht gekomen, aanzienlijk goedkoper dan zijn concurrenten. De levering was ook nog een dag eerder dan aanvankelijk aangegeven werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanderhaansmontage 26-07-2018 Via de website gekocht

Perfect en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb online meerdere machines en accu's besteld.
Alles was makkelijk te vinden en er zaten uitgebreide specificaties bij. Dat maakt de keuze nog makkelijker.
Na het afronden van de bestelling waren de producten binnen 2 dagen binnen. Alles netjes verpakt en geen beschadigingen. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Ginkel 26-07-2018 Via de website gekocht

Ontvanger laser DeWalt

Algemene score

9,0
Helemaal tevreden mee en voor de prijs kan je hem niet laten liggen. Hij werkt optimaal voor mijn rode lasterlijn. Ik ben erg tevreden met de hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper Prins 24-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg me bestelling de volgende dag binnen. Er miste 1 item. Zat eigenlijk een aanbieding op het product wat ik had besteld. Maar na een belletje kreeg ik deze de volgende dag alsnog binnen. En ook een mailtje met de Excuses voor het ongemak. En ook een mailtje om te vragen of ik mijn product van binnen gehad erg netjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yorick 24-07-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld! Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie ervaring met deze winkel, doordat ik een paar specifieke vragen had over een product heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice. Goed geholpen en heb gevonden wat ik zocht. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Huiberts 23-07-2018 Via de website gekocht

Wat een snelheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is prima overzichtelijk, je wordt uitgebreid op de hoogte gehouden van de order. De prijzen zijn goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erkamp Glas 23-07-2018 Via de website gekocht

Verkeerde spullen

Algemene score

1,0
Eerst krijg ik waar ik niet om vraag. Dan word belooft dat het meteen word opgestuurd
ik zit er nog op te wachten en hebben dus gereedschap te kort al 2 dagen. TOP!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

van son 23-07-2018 In de winkel gekocht
tilburg

ben zeker tevreden over de stanlie schragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vind de shop een van de betere alles wat je nodig hebt is aanwezig en alles is goed zichtbaar en ingedeeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rh 21-07-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top product, goeie service en snel geleverd, savond om half 10 besteld de volgende dag nog in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elco 20-07-2018 Via de website gekocht

Makita heggeschaar op accu werk super en snelle levering Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerder malen spullen gekocht
Wat ze beloven komen ze na Top bedrijf
Echt aan te raden voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 19-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle afhandeling en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na wat vergelijken een Bosch GTA 2600 zaagtafel aangeschaft, teven 22:00 uur, voor een hele goede prijs. Binnen anderhalf uur was de bestelling al verzonden en kreeg hem de volgende dag keurig rond het middaguur bezorgd. Erg blij mee, dank voor de snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zaagtafel 15-07-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omstreeks 16.00 uur een zaagtafel met onderstel besteld. De volgende dag werd de bestelling al om 11.00 uur afgeleverd. Zeer snel, zeker gezien de relatief grote omvang van de bestelling. Behoorlijk zwaar, stond op een pallet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas poelstra 15-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bevalt mij goed. En snel in huis.
Heb er al veel spul van makita gekocht
Niet slecht in de prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 14-07-2018 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum heeft een super service! Was keurig op tijd en netjes verpakt! Helemaal top! Ik zou dit aan meerdere aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rizo 14-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was op internet de goedkoopste in de a-merken en beloofde veel met snelle verzending. 's Avonds heb ik het besteld en de volgende dag stond het netjes verpakt op de keukentafel. Top service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn Tla 14-07-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Algemene score

4,0
Ik ben erg blij dat ik mijn bestelling toch heb ontvangen. De levertijd van 4 weken was veel langer dan de aangegeven 5 tot 10 dagen. Na telefonisch contact kon mij niemand vertellen hoe lang ik nog moest wachten op deze bestelling.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Dennis 14-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum levert snel, ze bieden goede service en hanteren scherpe prijzen. In de schowroom kun je ook fysiek advies inwinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Straet 13-07-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laat op de avond nog besteld maar de dag erna thoch nog geleverd. Andere vergelijkbare webshops moet je al vaker voor 11:00 bestellen om het de dag erna in huis te hebben. Goeide prijs!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob Lodewijl 13-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, geweldige communicatie over de status van de verzending en keurig en snel afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blije klusvrouw 10-07-2018 Via de website gekocht

makita accu grasmaaier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima grasmaaier met gemak van accu's zodat je niet met die vervelende verlengsnoeren zit. aangezien we al in bezit waren van accu's van makita is het ook een heel voordelige machine.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stultjens 10-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service. En zeer goed machine. Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hoorde van collega's over de winkel en heb er nu een paar keer besteld. Overzicht bestelling top. Levering top.product top. Zal voortaan al mijn gereedschap bij gereedschap. Nl bestellen prijstechnisch goed. Er zijn bedrijven die ms íets goedkoper zijn maar is maar afwachten áls het allemaal goed verloopt. Als eenmaal goed is is het goed. Is een zeer betrouwbare website kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen. Nogmaals bedankt gereedschap. Nl voor de goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 08-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, snelle levering zoals aangegeven, goed verpakt kortom blij
dat ik gereedschapscentrum heb leren kennen :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 07-07-2018 Via de website gekocht

Goed assortiment, prijs en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe 3x een machine besteld en allemaal zeer te vreden. Avond ervoor besteld en volgende dag geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hoenderdos 05-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super snelle levering . voor een goede prijs . maandag avond besteld dinsdag middag geleverd netjes verpakt en de zending makkelijk te volgen via de post

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van der Dussen 05-07-2018 Via de website gekocht

Prettige ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een bepaald set van Makita. Duidelijk het goedkoopste bij Gereedschapcentrum. Dat zie ik graag! Vervolgens in de avond besteld en de volgende dag om 11.00 in mijn bezit! Gelijk aan de slag dus! Dank jullie wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennert 04-07-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending en goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen loopt soepel, service is goed, vriendelijke prijs en de bestelling was netjes verpakt.

Website is vrij duidelijk maar de grote hoeveelheid producten maakt het soms lastig om snel het juiste te kunnen vinden, hier zouden iets meer filter opties kunnen helpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews