Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 338 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 272 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 22-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbieding, kwalitatief als prijstechnisch en snelle levering van de makita slagschroevendraaier

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciaran bouw 21-10-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Het is goedkoop ook heb Julie veel producten van veel merken . Julie heb heel goed website en is het makilijk te gebruik .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos W. Simons Pianohandel BV 21-10-2017 In de winkel gekocht
Tilburg

Het juiste advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoekend op het internet naar een nieuwe accu voor mijn schroefboormachine,kwam ik bij het "gereedschapcentrum.nl" uit. Omdat de betreffende accu niet op de site stond heb ik de winkel in Tilburg bezocht. De accu was nog leverbaar maar gezien de leeftijd van de schroefboormachine, de hoge kosten voor de accu en de ontwikkelingen op het gebied van accu's werd mij geadviseerd om een nieuwe machine te kopen met een betere accu. Verschillende machines en verschillende accu's heeft hij mij laten zien en uitvoerig besproken. Samen zijn we uiteindelijk tot een keuze gekomen.
De deskundigheid van de adviseur en de bereidheid te luisteren naar mijn wensen heeft mij doen besluiten het advies van de verkoper op te volgen en een nieuwe te kopen. Na de koop heb ik met een goed gevoel de winkel verlaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 20-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering 23.30 besteld volgende dag al geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie aanbiedingen en een snelle levering zijn voor mij belangrijk omdat het om gereedschap gaat en daar moet je van op aan kunnen natuurlijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Karelse 19-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website met duidelijke uitleg. Groot assortiment.
Bestelling supersnel netjes ontvangen. Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJW Onderhoud 19-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteitverhouding en een snelle levering. betaalgemakken ruimschoots.
Ruime keuze in allerlei gereedschappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Lion 18-10-2017 In de winkel gekocht
Tilburg, bij Boterberg

heel goed advies door vergelijken van andere schroefmachines

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via de website ben ik naar de shop gegaan om alle aanwezige machines te bekijken, het grote voordeel is dat je de machine handmatig op alles kan beoordelen. De prijs/kwaliteitsverhouding is nergens te vergelijken, vandaar deze makkelijke keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Casper 17-10-2017 Via de website gekocht

Duidelijke levertijd, prima website en scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Degelijke website en prima notificaties via mail. Levering via Post.nl is ook prima geregeld. Jammer van de minimaal €100,- bestellen voordat je vrij van verzendkosten bent. Een app zou ook niet verkeerd zijn.... 👍

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter 17-10-2017 Via de website gekocht

super service

Algemene score

10,0
Overzichtelijk website en super snelle levering. Vraag over afleveringen is direct beantwoord op zaterdag. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peutje 17-10-2017 Via de website gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, vergeleken met andere webshop's een goede prijs en super snelle levering die ook nog eens gegarandeerd is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 17-10-2017 Via de website gekocht

Echt voor 11:00 besteld en zelfde dag binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt voor 11:00 besteld ( 10:57)en zelfde dag binnen.
En ook nog goed betaalbaar.
Als ik weer een machine nodig heb zal ik hem weer bij gereedschapcentrum.nl kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.T.O. Timmerbedrijf 15-10-2017 Via de website gekocht

duidelijk verhaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zij prijzen hun gereedschap aan en met btw. geen onzin. snelle levering , en precies wat je besteld hebt. en je krijgt een nieuw brief met aanbiedingen , dus heb je iets nodig zo geleverd, prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harjo 15-10-2017 Via de website gekocht

Precies gedaan wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, goede bereikbaarheid helpdesk, overzichtelijke site
Kortom super
Beveel deze site iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-10-2017 Via de website gekocht

Zeer fijne machine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne machine die zeer goed z'n werk doet.
Kan lang schuren met een 5ah accu.
De stofafzuiging werkt redelijk goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 14-10-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na mijn bestelling een vraag neergelegd en binnen een half uur meteen al een reactie.
Dat is niet alleen snel maar ook nog goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J V S 13-10-2017 Via de website gekocht

Goed en deskundig advies bij moeilijke keuzes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop al meerdere machines besteld en correcte service met de afleveringen ook de na bestellingen zoek altijd bij het gereedschapcentrum als eerste

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 13-10-2017 Via de website gekocht

wat je mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling via de site geplaatst en zelf in de winkel opgehaald.
Alles was gewoon meteen goed en op orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mark Henderikx 13-10-2017 Via de website gekocht

goede servive en levering ,kon niet beter!!!

Algemene score

9,0
gewoon de laagste prijs voor kwaliteit gereedschap.Levering mooi op tijd ,en volgens afspraak. Top en bedankt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 12-10-2017 Via de website gekocht

Reliable

Algemene score

9,0
Satisfied with same day delivery option, not every store has that. Only down side is extra price. Suggestion for store owner - consider to make same day delivery free (over certain amount is ordered)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mogan007 12-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop vaker bij gereedschapcentrum en tot heden alleen maar goede service mee gemaakt. 1 keer een accuboormachine terug moeten sturen en dat liep ook zoals verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van kemenade 12-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige stofzuiger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De robot reinigt perfect, loods en kantoor.
Ideaal. Ik zou wel 4 accu's kopen als je deze iedere dag wil
Gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 12-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Prima prijs

Algemene score

8,0
Snelle levering. En heel belangrijk; een scherpe prijs! Gelukkig nog nooit gebruik hoeven maken van de garantie service, dus daar geen ervaring mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke Web-site. Goede informatie en prijzen. Ik heb mijn aangeschafte producten bij het Gereedschapcentrum.nl vergeleken met diverse andere aanbieders. Kwam steeds weer bij deze winkel uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon 10-10-2017 In de winkel gekocht
Tilburg

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In mijn zoektocht naar een reciprozaag kwam ik hier op de site een Makita tegen. Deze was scherp geprijsd dus maar even naar Tilburg gereden omdat ik de machine graag wou zien en voelen (gewicht en handzaamheid)
In de winkel werd ik geholpen door een erg vriendelijke verkoper en heb de machine uiteindelijk ook gekocht.

Prettige bijkomstigheid was dat de koffie goed smaakte

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris824 10-10-2017 Via de website gekocht

DeWalt laser met ontvanger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avond precies om 22.59 bestelt en online betaalt. En de volgende dag was met bestelling er al. Kom hem direct op de klus gebruiken 's avond en werkt spatzuiver. Gewoon weg een top webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-10-2017 Via de website gekocht

Kwaliteitsprodukt voor een prima prijs.

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum.nl is in staat een klasse produkt te leveren voor een zeer concurrerende prijs. De website is gebruiksvriendelijk en de levering van het produkt verliep snel en probleemloos.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 07-10-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gister besteld vandaag in huis, zoals het hoort.
Duidelijke site , met alles wat je wil weten op de juiste plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Vromans 06-10-2017 Via de website gekocht

Sneller geleverd dan vermeld. Dus prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snellerelevering dan op de site were aangegeven en scherpe prijs in vergelijking met andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 05-10-2017 Via de website gekocht

Service en levering top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, helaas verkeerd artikel ontvangen, dezelfde dag (na 19.00 uur) nog contact gehad en is alles in orde gemaakt en slechts 1 dag later de juiste artikelen in huis.
Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 05-10-2017 Via de website gekocht

Alles snel weer op de rol...

Algemene score

9,0
Had voor weinig een 3 aderig snoet gescoord op de jaarlijkse Rommelmarkt te Heeten. Ook dit snoer had ik graag ordentelijk op een haspel. Dan ben je hier echt aan het goede adres. Volgende dag "in huis".

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferry 05-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop gekozen omdat het gereedschap hier het goedkoopst was. Tevens werd mijn vraag online gelijk beantwoord zodat ik kon overgaan tot bestellen. Tevens had ik het product dezelfde dag nog in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowdy 05-10-2017 Via de website gekocht

Snel en simpel besteld en geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige shop met heldere site. Ben niet zo een handige internetter maar kan gemakkelijk de spullen vinden die ik nodig heb. Snel besteld en snel bezorgd. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering maar bij de bouwradio stat Vaal bij &saccu maar Dan zit er geen bij Moët je bij standard levering leesen dat er geen accu bij zit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Flo 04-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gereedschapscentrum heeft een duidelijke web catalogus; het zoeken en selecteren verloopt simpel en snel.
Gereedschap dat ik vrijdag avond rond 20:00 had besteld was zaterdag om 13:00 geleverd.
Leuk detail was dat het opvulmateriaal in de doos niet bestond uit plastic schuim, maar versnipperde kartonnen dozen, minder bijdrage aan de plastic soep dus.
Ze hadden ook nog de meest gunstige prijs voor de Makita die ik zocht.
Al met al een zeer fijne webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanno 03-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare leverancier met regelmatig scherpe aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed assortiment. Heel vaak aanbieding met de laagste prijs. Geen problemen ondervonden met de leveringen. Ik hou de Gereedschapcentrum aanbiedingen in ieder geval in de gaten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeBie 01-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig service en veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
website handig ingedeeld en gebruikersvriendelijk. Heel veel keuze en top prijzen. Levering erg snel. Problemen makkelijk opgelost telefonisch of per chat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 30-09-2017 Via de website gekocht

Tiptop hoor!

Algemene score

8,0
Hallo,
De spulletjes keurig netjes en vlot geleverd middels de verzorgde webwinkel. De producten functioneren naar wens alhoewel de bouwradio volgens mij n matige ontvangst heeft....
Maar dat ligt bij de firma Bosch. Over Gereedschap Centrum mag en kan ik niet klagen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Said 30-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig service! Maar daarnaast ook heel aantrekkelijke prijzen. Ik zal voortaan mijn gereedschap hier aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 30-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering voor een super prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs en kwaliteit is super en zeer snelle levering. Zou het zeker aanraden aan anderen.
De keuze is ook erg groot met goede uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Maasdijk 30-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed, ook als er iets mis gaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een foutje gemaakt bij aflevering, dit is zeer snel en goed opgelost. Vriendelijk te woord gestaan. Kortom: Gewoon een top winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Thijs 28-09-2017 Via de website gekocht

Snel en verrassend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een betaalbare prijs producten snel leveren en ook nog meer leveren dan je beloofd... Ik vond het fantastisch!
Naast de bestelde boor ontving ik een aanvullende set met bitjes en een nieuwe koffer. Verrassing dus...!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 28-09-2017 Via de website gekocht

Altijd snel de producten binnen voor scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel regelmatog bin gereedschapcentrum. Één meet te maken gehad met de aftersale om een verkeerd product. Dit werd zonder gedoe en (voor mij) bijkomende kosten professioneel opgelost.
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk, goed en snel advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop gekozen vanwege laagste prijs voor het product. Snelle reactie (binnen aantal uur) op inhoudelijke vragen over het product.
Verzending gebeurde via PostNL wat zorgde voor een bezorgwindow van 4 uur. Dit zou ik graag wat korter hebben. Verzonden in goed passende doos (geen berg onnodige lucht).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gert maas 26-09-2017 Via de website gekocht

Top website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site ,ongeloofelijk ruim aanbod , super snelle levering en van bestelling tot levering prima op de hoogte gehouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben, (Interieurbouwer) 24-09-2017 Via de website gekocht

De ideale gereedschapswinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het uitgebreide assortiment van goede en betaalbare kwaliteit.
Naast overzichtelijke website , ook goed advies in de winkel waar ik graag de bestelling ophaal.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tom 24-09-2017 Via de website gekocht

werkt super goed service ga hier vaker wat bestellen!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snelle service ga hier sowieso meer bestellen
vandaag besteld morgen is huis is sowieso waar!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-09-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd zelf kiezen hoe en wanneer
Bestel hier alles goede service als iets stuk of niet goed is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer van der Velde 21-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Had de rioolslang met spoed nodig, dus de snelle levering kwam goed uit.
Product voldoet volledig aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cvosk 21-09-2017 Via de website gekocht

Beoordeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring! Snelle levering! Duidelijke webshop. Ze maken waar wat ze zeggen. Prijs was aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TPTT 21-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en super aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en elke dag goede aanbiedingen!
Ook afhandeling van garantie is super!
Eerlijke en vakkundig advies

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews