Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 1050 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 512 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gereedschapcentrum heeft een erg compleet aanbod, levert snel en volgens afspraak. Prima service!

Reageer

AJ 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top product werd aangeboden op gereedschaps centrum.nl voor een scherpe prijs. Werd zeer snel geleverd! Top service

Reageer

gerrit 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gewoon kei goed bestellen en volgende dag leveren keurig zo als het hoort !!

Reageer

kamerling 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar gereedschap kwam ik bij deze winkel, mooie overzichtelijke en makkelijke website.
makkelijk besteld en keurig geleverd.

Reageer

JS 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs
Zeer snelle levering
Een aanrader om te kopen.
Duidelijke en gemakkelijke webshop. Bestellen makkie TOPPIE

Reageer

W 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en snelle levering! Ook fijne en duidelijke klantenservice waarmee je snel contact krijgt, bijvoorbeeld via de chat.

Reageer

Edwin van Leer 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteit service en info is zeer goed ze weten waar ze over praten. Daarom ga ik graag naar gereedschap center.

Reageer

Klussenbedrijf Klop Kortgene 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit cijfer geef ik, omdat het eenvoudig was om te vinden, bestellen en af te rekenen. Ik kreeg gelijk een bevestiging mail van wat ik besteld had en de volgende dag een mail van de verzending. Mijn bestelling was binnen 24 uur in huis.

Reageer

Ton 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime sortering van kwaliteitsapparatuur. Niet zo heel snel qua bezorging maar wel punctueel.

Reageer

Roel 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk te bestellen. Zeer snel in huis.
Nl. S'avonds besteld de volgende morgen voor 10 uur in huis.

Reageer

JorisIII 15-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door mij bestelde maaier is alleszins redelijk geprijsd èn wordt conform afgegeven prognose tijdig geleverd. Product is in orde. Binnenkort ga ik het in de praktijk uitproberen.

Reageer

Sluijter renovatie 15-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al best wat gereedschap gekocht
Maar mensen zijn vriendelijk en denken
Ook met je mee

Reageer

RJ Dijkman 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service was geweldig, aanpassingen gedaan gedurende het bestelproces netjes geholpen door .... , top. Ook de levering was eerder als verwacht met een zeer scherpe prijs, heel erg tevreden met de aankoop

Reageer

Ronald 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super services en zeer snelle afhandeling en kreeg het product precies zoals omschreven bedankt

Reageer

Rick 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoofdlamp perfect , alleen led lenser nemen, ideaal en gaat lang mee en erg snel en keurig bezorgd

Reageer

GJB 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering. Wel belachelijk grote verpakking om de verzendkosten te rechtvaardigen zo leek het. Dat kan anders en bewuster.

Reageer

Coen Roza 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook voor de zoveelste keer weer super goed geholpen in de showroom. Aankoop mogen testen voor de aankoop.

Reageer

Jantien 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een specifiek zaagje (fein multitool) en had het op deze site binnen no-time gevonden! s avonds rond 22u besteld en de volgende bezorgd (bij vergelijkbare sites was het niet op voorraad). Ik ben zeer tevreden!!

Reageer

Veltmaat 07-03-2019

Algemene score

1,0
Manchine besteld, en nooit ontvangen. Krijg je ze eindelijk te pakken is het een afschuifsysteem.

Waardeloze firma
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 11-03-2019

Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat uw pakket vermist is geraakt tijdens de bezorging. Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad met elkaar en besproken hoe dit het snelst voor u opgelost kan worden. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Reageer

GP 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en geweldige ervaring ermee ,de communicatie en service is heel goed

Reageer

Mart 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, duidelijk en goedkoop!
Uiteindelijk de gereedschap webwinkel waar ik het meeste van mijn gereedschap koop, toch meestal net even wat goedkoper dan de rest!

Reageer

Pascal 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een super shop. S avonds 19.00 besteld s morgens 10.00 in huis.

Reageer

kevin Ponsen 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
+ prijs was het beste
+ services/contact was snel en duidelijk
+ verzending nog de zelfde dag
+ volgende dag geleverd
+ keurig in omdoos verpakt zodat originele verpakking niet beschadigt

Reageer

Albert 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en vooral betrouwbaar. leveren is altijd volgens afspraak en daarmee kan je op jullie bouwen

Reageer

Jeffrey 04-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en goeie service. Zeker een aanrader om hier iets te kopen. Spullen worden netjes afgeleverd.

Reageer

Rik Bruin 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals elke bestelling werd ook dit weer keurig snel bezorgd! Goede prijzen en zeer overzichtelijke website.

Reageer

Veenhuijsen 03-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een hele duidelijke manier wordt een skala aan artikelen aangeboden. Onze lintzaag hebben we goed kunnen bekijken door de vele foto's op de site. Ook was er een complete productspecificatie omschreven en waren er reviews van andere consumenten te lezen.
Al met al een duidelijke site. Na aanschaf werden we goed op de hoogte gehouden wanneer we de lintzaag konden verwachten in de bus 😃😃
Na twee dagen konden we ermee aan de slag.

Topsite die ik zeker nog eens ga bezoeken.

Reageer

Dieter Rijkers 02-03-2019

Algemene score

5,0
Ik heb een online bestelling geplaatst bij dit bedrijf, nadat de standaard levertijd al lang was besloot ik het toch te doen en het prodxut daar te bestellen.
Nadat de tien dagen aan verzendtijd verstreken waren ontvang ik nog steeds niets.
Heeft 5 weken geduurd en veel bellen en berichten nadat ik te horen kreeg dat het er toch niet was.
In contact komen was moeilijk, maar er werd wel vervolgens altijd gereageerd, vooral het app contact was wel goed.
Jammer dat ik dot moest plaatsen boor de winkel zelf maar kan er niets beters van maken.
Naast het geld terugkrijgen stond er weinig tegenover als vergoeding voor de problemen die hebben plaatsgevonden afgelopen weken, vind dit zeer jammer vanuit het bedrijf.

Reageer

Matthijs V. 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker dingen besteld via de overzichtelijke en goed functionele webshop, waarop de producten duidelijke omschrijvingen hebben.
Veel betaalwijzes mogelijk. Snelle levering en netjes verpakt voor verzending.
Niets op aan te merken.

Reageer

John 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de gereedschapcentum staat de klant vooraan. Ze nemen de tijd voor je en houden het betaalbaar. Kwaliteit staat in het vondel hier. Wil jij een mooie deal haven. Dan ga je naar het gereedschapcentum. Ga zo door.

Reageer

C.v.Leeuwen 27-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf naar de winkel geweest en werd correkt en deskundig geholpen. Goede uitleg over de zaagtafel welke ik dan ook heb gekocht. Zeker een aanrader voor aanschaf van gereedschap.

Reageer

Sjerp broersma 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige site en niet moeilijk. Alles makkelijk te vinden en snel te bestellen. Ene dag besteld, andere dag thuis bezorgd. Top service

Reageer

Henry 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon een Prima shop met duidelijke levering.
Wel heb ik lang in de wachtstand moeten staan toen ik de service desk belde voor een vraag.
Dat kan en moet beter.

Reageer

Een ontevreden klant 26-02-2019

Algemene score

1,0
Wat een waardeloos bedrijf.
Plaats een bestelling maar krijg niets
Behalven niets zeggend mailtjes.
16 januari besteld 25 februari nog niets ontvangen en het zoet er ook niet naar uit dat het binnen kort geleverd word. Wat een waardeloos bedrijf

Reageer

Jean 25-02-2019

Algemene score

3,0
komen verzend afspraken niet na (ondanks herhaaldelijke beloftes).
Wanneer je in de winkel staat en ze alles op voorraad hebben kan je wel veilig kopen (dan ook wel echt goede service).
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 26-02-2019

Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat uw nazending ondanks toezeggingen niet verzonden kon worden. De artikelen zijn inmiddels door u bij ons opgehaald. Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij dit natuurlijk graag.

Reageer

Antonissen 24-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, betrouwbaar en een snelle en nette aflevering.
Duidelijke en mooie website.

Reageer

Gerard Slinkman Wijhe 24-02-2019

Algemene score

8,0
Het is een duidelijk en gemakkelijk webshop in vakgereedschap en een snel levering

Reageer

Jemmie 24-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor de prijs, gekocht voor de looks, beoordeeld voor de snelle levering. Top!

Reageer

Jaap Wind 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel heel vaak bij Gereedschapcentrum, omdat ze een duidelijke en overzichtelijke webshop hebben en de bestelling altijd op tijd geleverd wordt!

Reageer

Loek Hagendoorn 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer prettige winkel, heb al veel gereedschap bij hen besteld, snelle levering, goede kwaliteit, goede voorwaarden mits het niet naar wens is, is mij nog niet overkomen. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed, helemaal als je een dagaanbieding koopt.

Reageer

R.D. 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop met een groot assortiment en een prima prijsstelling.
Uitstekende communicatie en vlotte verzending.

Reageer

Andre 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goed contact ook de nalevering werd duidelijk aangegeven en ik moet zeggen de nalevering werd ook vlot nageleverd super service

Reageer

frank 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede producten veel keuze goede prijs kwaliteit verhouding
zeer snelle levering

Reageer

Ron Kalksma 18-02-2019

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en een snelle en correcte levering. Er zijn vele sites die vergelijkbaar aanbieden maar ik kom toch altijd weer terug.

Reageer

Suzette 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de webshop goede uitleg over gebruik. Kon goed vergelijken met eenzelfde product van een andere merk. Netjes verpakt afgeleverd. En de prijs was ook aantrekkelijk.

Reageer

Aart 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke prijs, geen verzendkosten en vlotte levering.
Groot assortiment van kwaliteitsproducten.

Reageer

Robert 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en duidelijke webshop. Fijn om te zien welke producten er direct leverbaar zijn en welke wat langer duren. Afhandeling is goed, duidelijke mails en uiteraard snelle levering! Wij als schildersbedrijf zullen zeker terugkomen indien we nog eens wat nodig hebben.

Reageer

Louis 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum.nl komt na wat ze beloofd.
Levering op tijd, scherpe prijs en een enorm assortiment.

Reageer

Frank van Heesewijk 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum.nl heeft de bestelling erg vlot en goed verzorgd afgehandeld.
Ik ben in eerste instantie voor de prijs gegaan. Ik zal zeker vaker gebruik maken van deze shop.

Reageer

Matthijs 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een stofzuiger (Eurom Force 1420S Alleszuiger / bouwstofzuiger) besteld en deze werd heel snel geleverd. De stofzuiger heeft een inschakelautomaat met stopcontacten. Deze wil ik gebruiken in combinatie met mijn afkortzaag.

Het is echt een prachtige stofzuiger. Echter helaas blijkt dat de inschakelduur heel lang is (ongeveer 7 seconden). Dit stond niet in de beschrijving. Dat is echt niet praktisch wanneer je hem gebruikt in combinatie met een zaag.

Gelukkig kan ik de stofzuiger terugsturen. Vandaag het formulier ontvangen en maandag gaat de stofzuiger terug. Goede service!

Reageer

Toon meer reviews