Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 1555 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 409 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 25-05-2020

Algemene score

2,0
Bestelling gedaan medio april. Een deel is nooit geleverd. Na geruime tijd een deel van de bestelling ontvangen en vandaag een nalevering. Ik heb echter al diverse malen per mail aangegeven dat een deel van de zending er de eerste keer niet bij zat. Stonden wel op de pakbon, maar zaten niet in de doos. Op vragen per mail hierover reageren ze niet. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Zeer slechte service. Wel geld rekenen en geen spullen leveren kan natuurlijk niet.

Reageer

Freek Schoonheijm 23-05-2020

Algemene score

1,0
Ik heb een deel van mijn bestelling nooit binnen gekregen, maar er staat wel dat het afgeleverd is.
Ik had in totaal 2 scheppen besteld.
De Fiskars Spade is nooit aangekomen, de andere schep wel.
Ik hoefte daar niet voor te tekenen, waarschijnlijk vanwege corona.
Het gaat hier om order nummer OL-110463064

Nu heb ik een week geleden een klacht ingediend via de website maar ik krijg geen reactie.
De opvouwbare schep van het merk Faithfull is nu al kapot, maar daar zal ik het verder niet teveel over hebben, zoals je kunt begrijpen heb ik de andere schep nodig van mijn bestelling!!
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 25-05-2020

Bedankt voor uw review. Dit is zeker niet de bedoeling. Wij zien dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en dat zij het voor u uit gaan zoeken. Wij verzoeken u nog even geduld te hebben tot u een antwoord heeft van de klantenservice.

Reageer

Danielle 22-05-2020

Algemene score

1,0
23 April wat besteld voor een verjaardag 10 mei. Hierbij 2 automatische mails gekregen dat de bestelling vertraagd was. Dit snap ik in deze tijden. Maar daarna een mail dat het 15 mei waarschijnlijk verstuurd zou worden. 15 mei geen mail ontvangen. Na 2 mails van mijn kant en bericht op facebook geen enkele reactie terug. Ik vind het erg vervelend dat er geen duidelijkheid is en ik niet eens zeker weet of het wel binnenkomt. Vind het erg slechte klantenservice na al het geduld wat ik al heb gehad na de vertragingen, nu 20 mei en nog niks binnen..
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 25-05-2020

Bedankt voor uw review. Wij doen onze uiterste best alle producten op tijd te leveren. Het is vreemd dat u nog geen reactie op uw bericht ontvangen heeft. Op uw voornaam kunnen wij geen order oproepen en inhoudelijk op uw vraag reageren. Wij verzoeken u daarom in de ochtend via de chat contact met ons te zoeken. Dan kunnen wij antwoord geven op uw vragen. Onze excuses voor de vertraging.

Reageer

Bart 20-05-2020

Algemene score

1,0
- Verkeerd artikel geleverd;
- Klantenservice slecht bereikbaar en onwelwillend om problemen op te
lossen;
- De mogelijkheid om te reageren op een mail van de klantenservice is niet aanwezig, je moet dan via hun contactpagina weer een nieuwe melding aanmaken (waarvan je overigens geen bevestiging krijgt);
- Slappe smoezen (het is druk, het ligt aan de vervoerder, het ligt aan de klant zelf). Overtuig uzelf en lees de overige reviews en de laffe reacties van het bedrijf. Als het zo druk is, waarom dan wel nog promotie en acties? Richt je dan op werven van extra capaciteit als bedrijf. Een excuus om verkeerde materialen te leveren en vervolgens niet bereikbaar te zijn, de klant de schuld te geven en geen verantwoordelijkheid te nemen voor eigen incompetentie bestaat in mijn ogen niet;
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 25-05-2020

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de communicatie met onze klantenservice niet correct is verlopen. Wij hadden dit direct voor u op kunnen lossen. Wij zien in uw order dat afgelopen zaterdag het juiste pakket alsnog geleverd is.

Reageer

Ton 09-05-2020

Algemene score

1,0
deze week, 4-8 mei 2020, van de 1 op de andere dag prijzen "even" aangepast, met slechts 15-20%, en nee, niet naar beneden. Oppassen!
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 11-05-2020

Bedankt voor uw review. Het kan voorkomen dat we tegen hogere prijzen inkopen. Dat is dan ook de rede dat we onze prijzen ook aan moeten passen. Wij streven ernaar de scherpste prijs op onze website te hanteren.

Reageer

Ramon 06-05-2020

Algemene score

1,0
Bestelnummer *********
Waardeloze service....
Ik heb een Makita radio besteld via bol.com die kapot was binnen de garantie. Ik kreeg een voorstel om 30 euro te betalen en zou dan een nieuwe krijgen maar heb toen aangegeven dat ik geen gebruik wilde maken van deze optie . We zijn inmiddels al bijna 7 weken verder en krijg geen enkele reactie, ook telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Voor het retourneren moest ik ook nog eens 7,50 betalen.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 07-05-2020

Bedankt voor uw review. Op basis van deze gegevens kunnen wij order oproepen. Wij adviseren u om contact op te nemen met onze klantenservice via de chat. Dan kunnen wij voor u de status nakijken.

Reageer

Djien 02-05-2020

Algemene score

3,0
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Door de drukte werd dit een dag uitgesteld. De dag daarop werd het weer uitgesteld en nu is na een week het product nog steeds niet geleverd. Als ik het bedrijf bel word ik onvriendelijk te woord gestaan en krijg te horen dat het probleem bij post.nl ligt. Ik heb echter gebeld en het product was daar nog niet aangeboden.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 04-05-2020

Bedankt voor uw review. Wat vervelend te lezen dat uw pakket nog niet aangekomen is. Op basis van uw naam kan ik de order helaas niet oproepen voor de exacte status. U heeft een Track & Trace code ontvangen, wij verzoeken u deze te volgen.

Reageer

Marcel 28-04-2020

Algemene score

2,0
Al weken zit ik te wachten op bericht ivm garantie Makita machine. Na meerdere email nog steeds geen reactie. Bellen lukt niet, lange wachttijden.
Inmidddels heb ik maar een nieuwe makita aangeschaft, binnen een paar weken weer defect. Wat een rotzooi verkopen ze daar, waarschijnlijk machine uit Engeland o.i.d
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 30-04-2020

Bedankt voor uw review. Wat vervelend te horen dat beide machines defect zijn gegaan. Dat is niet gebruikelijk voor Makita. Op basis van uw gegevens kunnen wij de order niet oproepen. Wij verzoeken u via de chat contact met ons op te nemen om naar een oplossing te kijken. Onze excuses voor het ongemak.

Reageer

Jonkers 28-04-2020

Algemene score

1,0
wel betalen maar niet leveren, geen communicatie niks. zeer slecht
Is niet de eerste keer dat ze dit doen
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 28-04-2020

Bedankt voor uw review. Wij hebben vele klanten met de achternaam Jonkers, wij kunnen dus niet zien welke order dit betreft. Wij merken dat vooral de bezorgdiensten enorme vertraging hebben in het leveren van de orders. Heeft u nog geen Track & Trace code ontvangen en wilt u inhoudelijk meer informatie willen over de status van uw bestelling dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via de chat.

Reageer

Martine 24-04-2020

Algemene score

4,0
De geleverde haakse slijper zou geleverd worden met een diamant schijf die omdat de spoed van M14x1,5 anders is dan de minder sterke haakse slijpers.Omdat deze schijf niet in de doos aanwezig was kunnen wij de machine niet gebruiken.
Ik verwacht alsnog deze schijf en dan wordt mijn cijfer verhoogd naar een 9.
Met groetjes Martine.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 28-04-2020

Bedankt voor uw review. Op basis van uw voornaam kunnen wij de betreffende order helaas niet oproepen. Mocht het nog niet opgelost zijn verzoeken wij u via de chat contact met ons op te nemen zodat we dit voor u op kunnen lossen.

Reageer

Gerrit 18-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bestelling ontvangen maar niet geheel zoals verwacht. Set (slagschroefboor en schroefboormachine) zat in een ander kist van zelfde merk, binnenwerk van kist stoffig en kapot, gebruiksaanwijzing van schroefboormachine ontbreekt, maar machines verder prima.
Heb een chat gedaan en advies was retourneren via formulier op site. Alles ingevuld, maar na ‘ok’ gebeurt er vrij weinig. Er staat dat de klantenservice contact zal opnemen, maar ik heb geen mail ter bevestiging ontvangen.
Had de machines graag gebruikt maar moet eerst weten wat ze willen.
Laat ik het maar zien als een ‘test’ voor de klantenservice. Zal ze vooralsnog het voordeel van de twijfel geven.
Ondertussen de oude Makita tevoorschijn gehaald en de klus met wat hulp van de accuboormachine van de buurman geklaard....
Wordt vervolgd...denk ik.... 🤔
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 21-04-2020

Bedankt voor uw review. Wat vervelend te lezen dat het niet naar wens is. Op basis van uw gegevens kan ik de order niet oproepen en helaas niet inhoudelijk ingaan op de situatie. Normaliter zou u al een reactie moeten hebben op uw retour melding. Heeft u deze nog niet ontvangen dan verzoek ik u contact op te nemen met de klantenservice. Onze excuses voor het ongemak.

Gerrit 21-04-2020

UPDATE van de review:
Toegegeven, mijn verwachtingen zijn overtroffen!
Hoewel ik geen bericht per mail had ontvangen heeft Gereedschapcentrum.nl direct na het weekend een vervangend, juist artikel gestuurd. Tiptop in orde en ook meteen een retourbon voor de andere machine.
Klantenservice krijgt wat mij betreft een hele dikke voldoende, zou zeggen een 9.

Reageer

Rob L 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben tevreden over het artikel dat ik gekocht heb (triton wandrek), maar weer is de levering niet volgens de " besteld voor bepaalde tijd is levering volgend dag". Nu zijn het gekke tijden, maar ik ontvang een mailtje dat het artikel is aangeboden aan post.nl, maar deze geeft 2 dagen aan dat het pakket nog niet bij hun is afgegeven! Daarna is het druk bij post.nl en die doet er ook 2 dagen over om het pakket te leveren. In totaal 4 dagen moeten wachten op pakket en omdat berichtgeving via de site niet correct was (gereedschapcentrum en post.nl) is er alle 4 de dagen iemand thuis moeten blijven!

Reageer

Grrrrrrrrrr 07-04-2020

Algemene score

1,0
Slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had een schroefboor body online gekocht bij hun. Mijn eigen domme fout niet gelezen dat het alleen een body betrof. Online gechat met een medewerker en gevraagd wat ik nodig had bij deze body. Geeft hij aan wat ik nodig heb en vraag ik nog is dit alles wat ik nodig heb. Antwoord was ja. Ik bestel de lader (blijkt) komt het aan na lang wachten. kan ik er nog niks mee want er mist nog een accu. Chat ik weder zegt ze. Ik kan me niet voorstellen dat mijn collega dit over het hoofd heeft gezien. Dus maw .... vul maar in. Ik was er zo klaar mee en hebt niet eens meer de moeite gedaan om de accu te bestellen had er niet voor over. Ik ga het zo retourzenden.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 09-04-2020

Bedankt voor uw review. Naast complete sets bieden wij ook alle onderdelen los aan. Op basis van deze gegevens kunnen wij de gesprekken en de orders niet achterhalen. Wij kunnen dus niet zien waar het mis is gegaan. Doordat wij alles los verkopen is het dus ook mogelijk om de set alsnog compleet te maken. Dan is terugzenden niet nodig en kunt u er alsnog mee aan de slag.

Reageer

Stefan van ‘t Einde 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was snel en keurig, producten goed verpakt en goed apparatuur. Het merk Mikita bevalt mij erg goed en is ook logisch dat gereedschap centrum dit verkoopt! Ik zou wegens de snelle levering en goede producten zeker gereedschapcentrum aanraden.

Reageer

Tielse Flip 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles qua levering, prijs, track en tracé is perfect gelopen. Daarnaast ook nog even iets uit de sale mee besteld. Duidelijke website erg ruim assortiment met in iedere prijsklasse een alternatief. Waarom dan geen 10, ik mis een product vergelijker. Zeker zal je geen achtergrond info hebt.

Reageer

Ruud 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling ging makkelijk, duidelijke omschrijving van de artikelen, reviews erbij, beste prijs die ik vinden kon. Ondanks de Corona crisis toch binnen 3 dagen geleverd! Helemaal goed!

Reageer

AHMe 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lijkt een open deur maar dus wel waar: ze doen wat ze beloven met een prima prijs/pret-verhouding. En snel. Wat kun je nog meer wensen ?

Reageer

Jaap Reidinga 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zondag een nieuwe Dewalt bovenfrees/kantenfrees besteld en maandag al geleverd. Prachtige set. Ik ben zeer tevreden over het assortiment van gereedschapscentrum, snelle levering en mocht er iets op nalevering zijn sturen ze wat ze hebben alvast op zonder extra verzendkosten te rekenen, dat is goeie service, ook alles goed verpakt, alles bij elkaar kan ik alleen een tien geven. Ik koop hier ook al jaren mijn dewalt gereedschap en blijf dat ook doen

Reageer

Stefan 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer toffe winkel voor elektrische gereedschap, hebben vele machines op voorraad. Van elk gewenst merk, met of zonder accu.
Iedere keer weer kun je daar perfect slagen, ook het personeel helpt je graag verder.

Reageer

Mark 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Op zich goede prijs maar de leveringen mogen wel wat vlugger. 3 weken wachten is echt te lang.

Reageer

Michiel 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn overzichtelijke website en scherpe prijzen.
Levering altijd super snel!

Reageer

Goodje58 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd dag later bezorgt als eerst aangegeven, maar vond dt geen probleem. Verder goed product voor een goede prijs dus tevreden met mijn aankoop..

Reageer

Albert 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een accuboormachine, bij de Consumentenbond vond ik welke de beste is. Gereedschapscentrum was een voordelige keus. De website van deze winkel vond ik zeer overzichtelijk. Ik plaatste de bestelling en alles verliep perfect. Eerst kreeg ik de mededeling dat de levering pas over 8 werkdagen kon zijn. Gelukkig duurde het helemaal niet zolang en kon ik binnen een week met de boormachine aan de slag.

Reageer

A.Michielsen 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid aanbod, correcte en tijdige levering, kortom ben ik tevreden met de service

Reageer

Woltjer Klusbedrijf 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop! Alles duidelijk, overzichtelijk en tegen betaalbare prijs.
Keurig de volgende dag bezorgd en anders wordt dit aangegeven alvorens je bestelling plaatst.
1 x garantie gevalletje gehad en dit is prima afgehandeld TOP!!!

Reageer

Peter 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site, artikelen snel te bestellen in het bestelproces.
Door Corona perikelen 1 dag vertraging in de aflevering, maar begrijpelijk

Reageer

chris 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie website met heel veel keuze van alle topmerken en voor zeer scherpe prijzen en snelle levering en goede service

Reageer

Raoul 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service. nette leverin, het cijfer 8, er is altijd verbetering nodig. prijs en kwaliteit verhoudingen netjes en goed. zou echt aan bevelen.

Reageer

Peter 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd correct en vriendelijk, staan direct voor je klaar en niets is te veel

Reageer

Erwin 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke website en breed aanbod van producten. Ik was op zoek naar een grasmaaier en had al de neiging te bestellen bij een grote bekende webshop. Na even verder kijken kwam ik op gereedschapcentrum, hier werd dezelfde grasmaaier stukken goedkoper aangeboden. Duidelijke communicatie en snelle verzending. Top service!

Reageer

Mateusz 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
welkom. Ik beveel de diensten van uw bedrijven ten zeerste aan. Ik ben er 100% tevreden over. zoals altijd, alles op tijd. groeten

Reageer

Stefan 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de bestelde gereedschappen en duidelijk voordeliger dan vele concurrenten. Tijdens en na het bestel proces duidelijke informatie over producten en levertijden.

Reageer

Björn 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en de volgende dag geleverd via PostNL.
Betrof een Makita decoupeerzaag 18V.
Ze zijn de goedkoopste aanbieder op internet die met een dag kan leveren.
Daarna nog een enkele vraag over de makita gratis accu actie en die werd snel beantwoord en opgelost met een voorstel.

Reageer

Arie den Breejen 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en duidelijk en zeer goed om te kopen. Wel is de levertijd een beetje lang, maar voor ons absoluut geen probleem.

Reageer

Rutherford 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en een goede prijs! Bij Gereedschapcentrum.nl verkopen ze veel gereedschap van hoge kwaliteit! Veel topmerken met een prijs die goed concurreren met andere aanbieders.

Reageer

Vd berg 17-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus goed gereedschap. En vlot geleverd.
En daarbij een concurrerende prijs.

Reageer

Keesvdplastkm 17-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site, op donderdag een slijptol set van Makita besteld deze werd keurig verpakt vrijdag thuis bezorgd.
Mijn volgend bestelling is zeker weer bij Gereedschapcentrum.

Reageer

Bert van Baaren 16-03-2020

Algemene score

9,0
Kan kort en krachtig zijn .

Overzichtelijk, alleen wat ik graag zou zien is dat de foto's vergroot kunnen worden , dus inzoomen of meer details !

Snelle verzending
Keurig verpakt

Allemaal netjes en top geregeld.
Heb een account aangemaakt , veel makkelijker voor de volgende bestellingen

Ga zo door

Reageer

Jacqueline 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies dat doen wat er beloofd wordt.
Goed materiaal tegen goede prijs. Top

Reageer

Jacek24 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Milwaukee Super Narzędzia elektryczne na baterie, Polecam Gereedschapcentrum.nl

Reageer

Bart 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze uit topmerken met goede prijzen.
Makkelijk bestellen on line en betalen en vlotte levering. Geen spijt van.

Reageer

Marcel Lenssen 13-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is ongelooflijk ik bestelde mijn gereedschap en kreeg binnen een mum van tijd het bericht dat mijn bestelling gereed was gemaakt en verzonden.
ook de dag er na werd mijn bestelling op tijd geleverd zoals ook vermeld werd.
afspraak is afspraak, dit kan ik ten zeerste waarderen.
het bestelde product is niets mis mee en van goede kwaliteit.

Reageer

David 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere informatie, duidelijke prijzen en geen gezeik. Bestellingen worden snel geleverd en de klantenservice is ook erg vriendelijk.

Reageer

Cd 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke mensen, super service, en zeer snelle verzending, Top bedrijf! Zeker een aanrader!

Reageer

Wouter 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een tegelboortje via deze website aangeschaft.
De boor werkt goed en de prijs was goed.

Snelle levering

Reageer

Max Wigt 08-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en snelle levering. Problemen worden vakbekwaam opgelost. Verzendkosten voor kleine artikelen zouden goedkoper mogen. Anders een 10 als beoordeling

Reageer

Joris van der Stap 07-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel geleverd! Savonds besteld volgende dag in huis. Zelfs een keer gehad dat ik een decoupeerzaag had besteld en later, na de bestelling, een zag voor dezelfde prijs maar met koffer. Even gebeld en zo geregeld! Super service en vriendelijk personeel aan de lijn!

Reageer

BobM 07-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behandeling bestelling adequaat, op basis van groot aanbod met scherpe prijzen.

Reageer

marianneke60 07-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via prijs vergelijken scoorde gereedschapcentrum hoog. Ik had mijn twijfel over mijn aankoop, (verkeerde keuze) Het was totaal geen probleem om het te retourneren en voor informatie over mijn andere te maken keuze, kreeg ik prima advies via de telefoon. Het retourneren ging soepel. Ik werd respectvol en begripvol beluisterd en geadviseerd. Ik ben heel tevreden nu met de andere aankoop. De bezorging verloopt ook soepel en snel.

Reageer

Cor 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gemak van bestellen door een goede webshop met uitgebreide beschrijvingbij het door mijn gekochte artikel en de snelle levering . Is uitstekend vervallen.

Reageer

Toon meer reviews