Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 583 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 444 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robin 20-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende ervaring over het gehele kooptraject.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een goede webshop, je gehele koopervaring is goed geregeld. Als eerst bieden ze een goede prijs, hierna bieden ze een ruime keuze aan betaalmogelijkheden, vervolgens is de levering ook goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D koops 20-04-2018 Via de website gekocht

Blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snelle levering
Dus als prettig ervaren
Ik ben verplicht 100 karakters te schrijven, maar wat nog te zeggen ?
Goed is goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 20-04-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische service. Overal is aan gedacht. Zeer heldere website en wat ik nog niet eerder heb meegemaakt zelfs een mogelijkheid om je aankoop te verzekeren. Mooi aanbod van producten en ook nog eens scherp geprijsd. Ik zeg aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 17-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed product en lage prijzen. Wat ze beloven doen ze ook dus wat wil je nog meer. Anrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kevin 17-04-2018 Via de website gekocht

Top product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, snelle verzending, ondersteunt afterpay en de webshop werkt simpelweg naar behoren, niks op aan te merken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

joost 17-04-2018 Via de website gekocht

De juiste winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Normaliter niet zo een review schrijver maar deze winkel verdient het, verschillende aankopen gedaan, waaronder ook iets moeten retourneren, geen enkel probleem.
Klantenservice werkt goed en is vriendelijk.
Levering snel en netjes.
Al met al een winkel die doet zoals het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-04-2018 Via de website gekocht

hele snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijkheid, snelle keuze kunnen maken, wat besteld is kwam ook precies aan.
heldere site, goed te doorgronden klaarheid

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn GB 15-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en vaak interessante acties!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gereedschapcentrum.nl is een zèèr overzichtelijke site die ikzelf dagelijks in de gaten houd vanwege de leuke aanbiedingen. Zowel privé als zakelijk haal ik hier graag mijn spullen.
Pluspunten:
- Super webshop (overzichtelijk, functioneert goed, eenvoudig in gebruik)
- Snelle levering van bestelde artikelen
- Goede communicatie omtrent status bestelling en levering
- Goed bereikbaar voor vragen (telefonisch, whatsapp, chat, e-mail)
En niet te vergeten vriendelijke service in de showroom/winkel in Tilburg. Waar ze daadwerkelijk meedenken met jouw portemonnee in plaats van hun winst of verkoop van het duurste artikel.

Enige minpunt die mij zo te binnenschiet is de ik zo kan verzinnen is eigenlijk meer een luxe!
- Geen bezorging op zondag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 15-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk makkelijk en aanbiedingen zijn erg goed in prijs en kwaliteit en genoeg dag aanbiedingen voor iedereen Top Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 15-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Algemene score

9,0
Een goeie winkel waar je goed gereedschap kan kopen voor een goeie prijs.
Een snelle service want je hebt 9 van de 10 keer heb je de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DERK 14-04-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Savonds om 22.30 besteld en de volgende dag om 11.30 geleverd.
Duidelijke site en goede info kwa betaling en levering.
TOPPIE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 14-04-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe 18v 5ah dewalt accu besteld niet alleen de goedkoopste maar ook topsevice smiddags besteld de volgende ochtend in huis kon ik weer vlot verder met mijn werkzaamheden een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Post 13-04-2018 Via de website gekocht

echt super snelle levering, top!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb deze winkel gekozen omdat de prijsstelling mij erg aansprak, daarbij komt nu nog eens de geweldige service van het supersnel leveren. 's avonds om 23.00 uur besteld en de volgende ochtend om 11.00 uur bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Om 22.15 uur nog snel 2 klemmen voor mijn festoolgeleider besteld, de dag erna al geleverd! Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 13-04-2018 Via de website gekocht

Goede service super mooi spul

Algemene score

8,0
Gewoon een fijne service en net gereedschap waar voor je geld . Daarbij de prijzen zijn echt goed en aantrekkelijk dus van alle gemakken voorzien mvgr Rudy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 13-04-2018 Via de website gekocht

Top geregeld, had het snel binnen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en goede prijzen, levering was zoals gezegd netje de volgende dag in huis en werd netjes op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak Ots 13-04-2018 Via de website gekocht

Prima levering van het gereedschap

Algemene score

8,0
De heggeschaar werd op tijd geleverd en keurig verpakt. Het uitzoeken op de website was gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 12-04-2018 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds besteld en volgende dag netjes meteen in huis. Top service! .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-04-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Deskundig advies en uit voorraad geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat een webwinkel met een normale winkel wordt gecombineerd. Lekker orienteren op het internet en voor de laatste expertise kun je bij de winkel terecht. Verder goede prijsstelling, direct uit voorraad leverbaar en deskundig advies.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metebo verstekzaag 12-04-2018 Via de website gekocht

Metabo verstekzaag, prima machine met veel extras

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, goeie prijs en kwaliteits gereedschap zowel electrisch als hand gereedschap, ga zeker nog meer bestellen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Kreijfelt 11-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen voor de goede prijzen,super snelle levering binnen 24 uur, ze zijn telefonisch goed te bereiken en hebben verstand van zaken (en gereedschap).
De website is gebruiksvriendelijk en de producten worden heel goed beschreven.
En ja, ik beveel deze winkel aan en zal zeker in de toekomst wederom mijn gereedschap hier bestellen. Een dikke thumbs up!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 10-04-2018 Via de website gekocht

betrouwbaar en snel

Algemene score

8,0
goed en snel, na vergelijk van de prijs meteen gekocht en was de volgende dag binnen. Netjes verpakt. geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

uranj16 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne shop. Goede info incl. specificaties.
Website is categorisch goed ingedeeld.
In vergelijking met andere webshops zijn de prijzen naar mijn mening prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piotr 10-04-2018 Via de website gekocht

Professionele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was niet op voorraad, maar ik wachtte slechts 3 dagen. Dus alles snel en zonder probleem. Ik raad het iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenzy 08-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering product voldoet. Precies zoals omschreven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site overzichtelijk. Eerlijke revieuws echt aan te bevelen.
Zal er zeker meer gaan bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandikli 08-04-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel ik vind heel erg vriendelijk. Persoonlijk aardige medewerkers en help altijd en ik ben blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac Te Baerts 08-04-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze shop heeft werkelijk alles op het gebied van gereedschap. bij telefonisch contact gaven ze duidelijke antwoord en waren zeer vriendelijk.
de prijzen zijn ook zeer gunstig.
levering gebeurt ook volgens aankoop.
ben zeer goed tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Roza 08-04-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Zeer fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je ziet een aanbieding en wat dan zo fijn is het is er gewoon
betalen en mee nemen
super winkel kom zeker weer terug.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-04-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Geweldige service en de goedkoopste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service zeer goed behandeld . Laser defect viel niet onder de garantie van dewalt.
Gereedschapscentrum heeft alles zelf opgelost bedankt mannen voor de goede service !!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RolieS 07-04-2018 Via de website gekocht

gewoon doen wat je zegt prima service en levering

Algemene score

10,0
geen sterke verhalen gewoon zoals je verwacht. bestellen en leveren zoals afgesproken, en lekker snel goede prijsvoering Toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OdinKlust 05-04-2018 Via de website gekocht

Gereedschapcentrum maakt meer waar dan ze belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gereedschapcentrum is elke keer wanneer ik gereedschap wil aanschaffen concurrerend. En bovenal de snelste levertijd. Zelfs als je op tweede paasdagen iets besteld is het er de volgende dag. En dat vind ik boven verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 05-04-2018 Via de website gekocht

Slechtste service die ik ooit heb gehad bij een webwinkel

Algemene score

1,0
Wat een ongelofelijk prutsbedrijf. Ze verkopen in december iets met de aantekening "levertijd 4-7 dagen". Pas 29 maart gaat het op de post, vanwege pasen komt het zelfs pas begin april aan. Vier maanden levertijd voor een product wat bij andere leveranciers volop op voorraad is. Een beetje klantvriendelijk bedrijf had haar verlies genomen en desnoods bij de concurrent besteld.

(Wel had ik mogen annuleren, maar dat gaat natuurlijk niet werken met een pakket-deal, waarbij de apparaten die wel geleverd zijn al in gebruik zijn genomen en gebruikssporen bevatten.)

Al zoekend naar informatie over dit bedrijf begrijp ik wel dat winstmaximalisatie voor dit bedrijf op nummer 1 staat, niet de klant.

Tot slot: ik wil ivm de garantie een goede factuur van ze gedateerd rondom de leverdatum ipv op de besteldatum maanden eerder, maar krijg ik gewoon niet. Dus wanneer ze failliet gaan, kan ik fluiten naar (een deel van) de garantie, ook via de fabrikant.

Samenvattend is dit voor mij, met stip op nummer één, de allerslechtste service die ik ooit van een webwinkel heb gezien.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

gerry 02-04-2018 Via de website gekocht

slechte leverring

Algemene score

1,0
slechte zaak 9 maart een bestelling gedaan nu 2 april nog steeds niets ontvangen omdat het niet op voorraad is verkoop het dan niet en haal het van de website dan had ik het bij een ander besteld

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 06-04-2018

Beste, ontzettend vervelend dat de bestelling vertraging heeft. Onze excuses hiervoor. We werken er hard aan onze levertijden waar te maken.

Reageer

Jan 31-03-2018 Via de website gekocht

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel bezorgd en nette duidelijke website. Heb er al meerdere bestellingen gedaan. Nooit geen problemen gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 30-03-2018 Via de website gekocht

Kon echt veel beter...

Algemene score

5,0
We hadden een afkortzaag besteld. Deze moest verzonden worden naar een ander adres dan het factuur adres. Vervolgens krijgen we een stofzuiger toegezonden. Na contact zou er direct actie worden ondernomen en zou de zaag gelijk verzonden worden. Helaas werd dit pas 2 dagen later gedaan. Een van onze jongens hebben we op locatie laten wachten om de zaag op locatie in ontvangst te nemen. We waren eigenlijk klaar.. na 17:00 blijkt de zaag geleverd te zijn alleen niet bij ons.. dus ik kom thuis staat dat ding daar.. vroeger deden jullie dit wel iets beter. Maar ja. Het is en blijft gereedschapcentrum meestal goedkoop en snel.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 06-04-2018

Beste Eric, er is inderdaad eea mis gegaan bij uw bestelling. Hartelijk dank voor uw feedback, we gaan dit intern zeker opnemen. Hopelijk bent u het vertrouwen in ons bedrijf niet verloren en zien we u dan ook snel terug voor een volgende bestelling.

Reageer

Drooppie 27-03-2018 Via de website gekocht

Hebben veel verschillende artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hadden als een van de weinige het juiste artikel voor de juiste prijs.
Veel keus en eenvoudig op te zoeken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sander 25-03-2018 Via de website gekocht

nog niet compleet

Algemene score

5,0
Ik heb de Thoughwork c700 werktafelset besteld en kreeg maar 1 bok toegezonden.
Direct gebeld en de lieftallige dame aan de andere kant gaat de camerabeelden van het inpakproces bekijken en de ontbrekende bok daarna aan mij toezenden.

Ik ben benieuwd of daar dan weer 7 dagen overheen gaan of dat hun service toereikend is om het sneller te bezorgen.
Update volgt:...

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 06-04-2018

Beste Sander, er stond inderdaad een foutje op onze website, met alle gevolgen van dien. We hebben je op 30 maart alsnog de ontbrekende zaagbok toegezonden. Onze excuses voor de verwarring. We zien je graag nog eens terug voor een volgende aankoop.

Reageer

Jo 25-03-2018 Via de website gekocht

Niet heel duidelijk maar het klopt wel

Algemene score

5,0
Levering tussen 5/10 werkdagen vind ik vrij ruim.
Ik denk dat ze wel weten wat er op voorraad is en wanneer ze kunnen keveren dus een datum zou beter zijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 06-04-2018

Beste Jo, wij hebben meer dan 60.000 producten in ons assortiment. Deze hebben wij niet allemaal op voorraad. Daarom staan alle levertijden bij de producten vermeld. Als u daar vragen over heeft mag u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Reageer

N. Heijmans 23-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gereedschapscentrum.nl heeft een duidelijke site waar ik mijn accuschroefmachine van Bosch voor een scherpe prijs heb kunnen bemachtigen! Laat in de avond besteld en de volgende dag al in hiis en helemaal top in orde! Superblij met de aankoop en service :-D Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 22-03-2018 Via de website gekocht

Goeie dagactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij jullie .De aanbiedingen zijn super scherp geprijsd en Je heb het ook snel in huis .Super services

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.G. van Daal 21-03-2018 Via de website gekocht

super artikel, snelle levering en perfecte informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Titel zegt genoeg daarbij waren ze ook nog een stuk goedkoper met deze festtool zaagblad.
Dus en een superprijs een zeer snelle levering en doen wat ze beloven. Geen fa x die beloofd vandaag besteld morgen in huis kom hier zeker terug !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 21-03-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles is duidelijk aangegeven en het overzicht wat betreft de betaling is heel duidelijk
en wat voor mij belangrijk is de verzending via post.nl het enige bedrijf waar ik tot nu toe
geen problemen mee heeft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurry 20-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Metabo nat/ droog stofzuiger aangeschaft.
Omdat ze verreweg de goedkoopste waren/ zijn.
Vandaar een logische keus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Clarence 20-03-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering voor een beest van een combihamer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Al eerder bij gereedschapcentrum besteld. Toen ging er iets mis met een incomplete levering, maar dat is keurig en vlot opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kbrock 20-03-2018 In de winkel gekocht
tilburg

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies en een goede machine voor een scherpe prijs!! Ik zou iedereen deze winkel willen aanraden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Claude 20-03-2018 Via de website gekocht

Service perfect en snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere en duidelijke omschrijving. Prijs altijd één van de scherpste in de markt. Goede track & trace service zodat de zending goed gevolgd kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward 19-03-2018 Via de website gekocht

Goed advies en razendsnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opzoek naar een accuschroefboormachine en bij gereedschapcentrum.nl een uitstekend exemplaar gevonden. Na contact met de klantenservice over de extra setboren heb ik de keuze gemaakt en besteld. Ik kreeg bericht dat de set binnen 10 werkdagen verstuurd zou worden, maar na 3 dagen had ik alles al in huis.

Na het uitpakken had ik nog een vraag en ook deze was kundig beantwoord door de klantenservice. De schroefboormachine is tevens net zo goed als de service van gereedschapcentrum.nl: De volgende machine wordt wederom een Bosch bij gereedschapcentrum.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Langenhof 18-03-2018 Via de website gekocht

De service is perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder wat bij deze winkel besteld dat was ook perfect .Dus nu ook weer een nieuwe haakse slijpmachine op accu besteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-03-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering. Zondag besteld.maandag al gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superaanbieding generator .nergens zo goedkoop en supersnel geleverd.kan het echt andere ook aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko 16-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en goeie levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst in de avond met een vraag. De volgende dag was het al verstuurd en de vraag beantwoord. Geweldige service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews