Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 363 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. Bankers 21-01-2018 Via de website gekocht

groot aanbod, goede service en goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gereedschapcentrum heeft een groot aanbod , dagelijks vaak een interessante aanbieding. Bij een klacht een snelle reactie en een snelle oplossing. leveringen tot nu toe gedaan volgens afspraak. een klein minpuntje, een bezoek gebracht aan de showroom maar die viel echt tegen. verder alleen maar complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Winfred Kooij 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb eerst contact gehad met vriendelijke en behulpzame man bij de klantenservice. Gaf goede informatie.
Ook al eerder meerdere producten besteld van DeWalt bij gereedschapcentrum.nl.
Levering is altijd snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perry 20-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel en erg duidelijke website en een super snelle levering er stond 5 tot10 werkdagen maar naar 2 dagen geleverd TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 20-01-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijs ,personeel heeft kennis van producten-personeel is altijd vriendelijk soms druk maar word altijd goed geholpen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Zweden 19-01-2018 Via de website gekocht

Goede producten, goede prijs en prima op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke site, makkelijk zoeken, aantrekkelijke prijzen en stipte levering. Regelmatig wat besteld en dat blijft zo. Ook collega's getipt die het ook goed bevalt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag een bosch boormachine op de site staan, daar had ik een vraag over, werdt keurig te woord gestaan via de telefoon. Medewerker gaf aan dat het 3 tot 8 werkdagen kon duren tot levering, evengoed na 1 dag geleverd! Erg prettig nu kon ik door met mijn klus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 16-01-2018 Via de website gekocht

Fijne service, scherp geprijsd en altijd snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, scherp geprijsd, altijd alles snel in huis.
Tip: Vergeet niet te vragen naar de combikorting bij een grote bestelling.
1x per ongeluk het verkeerde besteld en kon zonder problemen geruild worden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit gereedschappen en super snelle levertijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum.nl is een goede en duidelijke website. Ik als zakelijk gebruiker bestel graag via Gereedschapcentrum.nl. Mits op voorraad de volgende dag in huis. Hulde aan het team.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard Polderman 16-01-2018 Via de website gekocht

wat een perfecte kwaliteit en een mooie vormgeving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is helder en duidelijk en zeer gebruiks vriendelijk,alleen jammer dat de shop de concurrenten niet in de gaten houdt , waardoor je van een bepaald merk bij diverse aanbieders uit komt en je dus niet alles bij de zelfde shop koopt, omdat er dan te grootte prijs verschil in zit en dat vind ik dan weer jammer.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hacio 16-01-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en accuraat informatie en service zoals het hoort. Online chat via de website en binnen enkele uren een offerte.
Prijs kwaliteit zoals atijd prima bij Makita.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Driel Waterwerken 16-01-2018 Via de website gekocht

zeer slechte informatie service

Algemene score

1,0
bij bestelling via de webshop levertijd 3 tot 8 dagen. na 9 dagen nog niks in huis gebeld met klantenservice melden ze er is vertraging het duurt nog 2 weken stuur dan even een mail of bel even dus wat dat betreft zeer slechte klanten service en dit helaas al eerder meegemaakt waarop ik nu besloten heb om nu nooit meer wat bij hun te bestellen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ed 15-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, fijne website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De service was goed, de levering duurde wat lang omdat niet alles op voorraad was, dat stond ook al aangegeven tijdens het bestellen, en alles werd in een keer verzonden werd (wel zo goed voor het milieu). Wanneer ik belde over de levering werd ik goed geholpen, het was ook mogelijk de spullen op voorraad toch al te laten komen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Corver 15-01-2018 Via de website gekocht

Voordelig gereedschap en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk webshop en daarbij ook nog voordelig , en een super snelle levering , als ik nog een stuk gereedschap nodig heb ,zal ik het zeker bij deze webshop bestellen, super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

stefan hoekerd 15-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service snelle levering spotgoedkope prijzen!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
echte aanrader gereedschapcentrum snelle levering goede service website in orde en spot goedkope prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Richard 14-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzaam, zowel telefonisch als per mail en kennis van zaken over de aangeboden producten....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 12-01-2018 Via de website gekocht

goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ander product geleverd gekregen maar direct opgelost door de klantenservice , dezelfde dag nog . prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Joosten 11-01-2018 Via de website gekocht

Meer dan 100 % tevereden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben dik tevreden over mijn bestelling en de gang van zaken bij gereedschapcentrum.nl . Ik kan het iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en goede prijs. Zoekfunctie werkt super handig.
S'avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Topservice!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos schot 11-01-2018 Via de website gekocht

nog niet goed,wel heel beleefd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
trap en lamp besteld;trap is o.k. lamp was verkeerd artikel! de nummers leken op elkaar, maar super beleefde reactie/verontschuldiging en de goed lamp wordt alsnog opgestuurd... door de nette reactie geef ik ze toch een voldoende

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Barry Domhof 11-01-2018 Via de website gekocht

Onvoorstelbaar, ook op zondag!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was werkelijk onvoorstelbaar! Een bestelling zaterdagavond laat geplaatst en op maandagochtend bezorgd.

Product zeer goed verpakt, extra bescherming aangebracht om beschadigingen te voorkomen.

Schragen van goede kwaliteit, dat ligt niet aan gereedschapcentrum maar aan de fabrikant, gereedschapcentrum had wel de scherpste prijs en nu blijkt ook een zeer goede en snelle service!

Volgende keer weer!

Gereedschapcentrum bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima stofzuiger/kruimeldief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De makita 10.8v kruimeldief werkt prima. Met de bijgeleverde steel en zuigmond is de vloer ook te doen. Gekocht voor het klussen en voor de caravan. Al meerdere machines gekocht in deze webshop. Snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joey 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, een aanrader !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een echte aanrader gereedschap centrum, meerdere malen verschillende gereedschappen gekocht via internet. Altijd snel geleverd en als er iets niet op voorraad is word dat duidelijk aangegeven. Vorig jaar een accu recipo zaag gekocht, deze was na 9 maanden stuk een reparatie verzoek ingediend en binnen 2 weken was deze zonder problemen gerepareerd. Daar kunnen veel winkels nog wat van leren !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien Hoste 28-12-2017 Via de website gekocht

Goed zaak! veel kennis en uitgebreid aanbod. Ik kom terug!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de service uitstekend. Toen ik een speciaal apparaat zocht en de verkoper dat niet goed kon vinden werd ik een dag later teruggebeld. Super!
Verder is prijs/kwaliteitsverhouding erg goed.
Ook levering ging uitstekend en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Eijk 24-12-2017 Via de website gekocht

Gebruiksvriendelijke webshop, en aankoop doen snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi overzichtelijke webshop, met alle goede merken.
Alle produkten van de merken zijn van A tm Z aanwezig.
Zeer goede product informatie en afbeeldingen
En product bestellen is snel voor elkaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 22-12-2017 Via de website gekocht

Komen afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en eind van de middag besteld en volgende middag gewoon in huis.
Prima, niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CBS 21-12-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak, super, snel, goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, pakket kwam op de afgesproken vooraf aangegeven datum netjes binnen, en werkt uiteraard perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

handzaag van Fiskars 21-12-2017 Via de website gekocht

Mooie zaag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop werkt prima, in dit geval lag het aan de kerstdrukte dat we de zaag vanmiddag pas hebben ontvangen, maar de zaag ziet er op en top in orde uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 20-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Beste mensen je kan hier gerust bestellen van je gereedschappen mijn product was netjes op tijd geleverd en goed verpakt .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berrie 19-12-2017 Via de website gekocht

Snelle complete levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en de prijzen zijn goed. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de levering savonds besteld en al voor de middag geleverd kon ik weer mooi door.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 17-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijzen en overzichtelijk.
Zeker een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit en prijs gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boertje 16-12-2017 Via de website gekocht

Afspraken zijn afspraken en ze komen ze na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gereedschapcentrum is een geweldige webwinkel. Alles perfect in orde, goed verpakt en duidelijk aangegeven.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-12-2017 In de winkel gekocht
moordrecht

echte snoepwinkel

Algemene score

9,0
Ik had op internet al gezien wat een groot assortiment ze hadden, dus dat wilde ik graag met mijn eigen ogen zien. Daar aangekomen vielen mijn ogen uit mijn hoofd. Nog nooit zoiets gezien. inderdaad een echte snoepwinkel. Verschrikkelijk groot assortiment wat do.or alle prijsklasses heen loopt en heel veel nevenartikelen. Ik ging voor een houten freestafel en daar ben ik geweldig in geslaagd. Ook gelijk een mooi assortiment frezen aangeschaft dus deze jongen komt de kerstvakantie wel door. Het personeel hielp nog netjes om de doos in de auto te zetten. Hier kom ik zeker terug

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-12-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Stanley opvouwbare zaagbokken besteld en gekregen het is een geweldig item en handig om weer op te bergen als een klein pakket.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jelle 14-12-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en geleverd zoals verwacht, precies wat je van een webshop verwacht. Verstuurd via PostNL, dus makkelijk af te halen bij mij dichtbij afhaalpunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kruijmel onderhoud en timmerwerken 14-12-2017 Via de website gekocht

Peet kruijmel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige en zeer snelle op correcte wijze verpakte levering
Een aanrader voor iedere bouwvakkert! Dus aarzel niet en probeer het zelf en geloof me na 1 keer volgt een tweede

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 13-12-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed gereedsschap voor eer zeer scherpe prijs
Supersnelle levering en keuring volgens afspraak geleverd
Niets aan veranderen

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Rademakers 12-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke website, waar ook je gekochte artikel gratis verzekerd Is! Tevens een zeer snelle en correcte leverrring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-12-2017 Via de website gekocht

Eerste aankoop, verwachte service prompte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam er terecht door te zoeken naar een bepaald product, kwam direct vertrouwd op me over.
Bestelde producten goed verpakt en snel geleverd. Winkel is Ok.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Dob 12-12-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst op de drukste maand van het jaar, en toch de bestelling netjes binnen 1 dag gekregen. Gelijk open gemaakt en wat een geweldige bouwstofzuiger voor een mooi prijsje. Ik kan niet anders zeggen dan Sjapoo en super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Derksen 10-12-2017 Via de website gekocht

Een alerte club die prima gereedschappen snel leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een multitool in een goede uitvoering. Omdat ik goede ervaringen heb met Gereedschapscentrum hun site als eerste bezocht. En zag dat men een goed aanbod deden: een set Bosch Pro. En net met het vermogen dat ik wilde: 400 Watt: Een sterke jongen, geen patser van 500 watt. Niet eens verder gesurfed en meteen aangeschaft. Ik clickte er iets naast. Zodat ik bijna 2 tools opgestuurd zou krijgen. Maar de ladies van Gereedschapscentrum waren zo alert dat ze meteen contact met me opnamen en mijn clickmisser konden corrigeren.
Prima de Luxe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 10-12-2017 Via de website gekocht

Mooie aanbiedingen en keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving voor de artikelen en komt de service voorwaarden keurig na. Veel mooie aanbiedingen en veel prijzen zijn erg scherp.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pam 10-12-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaak hier al gereedschap van laten komen, snelle en goede levering garant. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Wil je annuleren geen probleem en snel je aankoopbedrag weer terug. Al met al fijne en goede webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nic van der aar 10-12-2017 Via de website gekocht

Prima levering, mooi op de dag die beloofd was.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks mis met de bestelling, volgende keer weer hier bestellen. Vele sits vergeleken, maar steeds weer hier uitgekomen. Telefonische hulp was oke.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Priester 10-12-2017 Via de website gekocht

Super deal, netjes geïnformeerd over de levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe aanbiedingen, nergens goedkoper gezien. Met combivoordeel nog voordeliger. Snelle levering en coorecte service en communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 09-12-2017 Via de website gekocht

Wat een service!

Algemene score

10,0
Zeer fijne en duidelijke communicatie, snelle levering en tip service!. Zeker aan te raden voor al het gereedschap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 09-12-2017 Via de website gekocht

Super gereedschap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop besteld
En super gereedschap dik tevreden
En nette prijs en snel geleverd
Gaan zeker weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bauke 08-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeker een aandrader ik
Gebruik het op school voor de opleiding echt top spul goeie kwaliteit zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Accuboormachine besteld nooit gekregen 08-12-2017 Via de website gekocht

Valt zwaar tegen

Algemene score

2,0
Accuboormachine besteld levering bleek een probleem.
Kreeg na meer dan twee weken pas een melding dat er door een fout in de voorraad de leverdatum niet gehaald werd. Na weer een week gewacht te hebben en diverse telefoontjes gepleegd was er nog geen leverdatum bekend. Daarna de order geannuleerd. Dit ging overigens wel goed.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Herman 07-12-2017 Via de website gekocht

Herman

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat precies wat ik er van had verwacht. Mooi klein en handig om mee te nemen. Ook de app is erg handig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 07-12-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke en nette zeer uitgebreide website waar het product goed te vinden is. Een zeer grote keuze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews