Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 2149 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 605 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wesley 14-04-2021

Algemene score

1,0
de website vermeld voor 12.00 uur besteld morgen in huis, na 8 dagen nog niets in huis. producten waren wel op voorraad maar de klantenservice kon niet vertellen wanneer het verstuurd kon worden.

Annuleren die handel en hier nooit meer iets bestellen.

Reageer

sander groot 14-04-2021

Algemene score

1,0
Zeer slechte service door ene ******van de klantenservice ,
machine gaat na dag stuk zeggen ze doodleuk zijn geen onderdelen voor momenteel maar een oplossing word niet geboden....

Waardeloos deze winkel

Reageer

William 14-04-2021

Algemene score

2,0
Zeer slechte service betreft garantie afhandeling. Ik zit nu inmiddels 6 weken te wachten op mijn onderdelen. Verschillende keren ge chat hier over want telefonische bereikbaarheid is ook zeer slecht.
Er word steeds gezegd onderdelen zijn onderweg of komen begin van de maand binnen. Maar om in gesprek gaan naar een oplossing zit er niet in. Behulpzaamheid en klant vriendelijkheid is ver te zoeken. Voor garantie niet bij gereedschapscentrum zijn. Ze blijven zich maar verschuilen achter de leverancier. Klant staat niet centraal als er iets is helaas. Ze zijn ook nergens bij aangesloten om je klacht onafhankelijk neer te leggen. Denk dus goed na als je iets koopt bij gereedschapscentrum.

Reageer

Paul 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment met goede omschrijving op de website - goed geprijsd .
Telefonische hulp bij vragen. Snel geleverd.

Reageer

Fred 13-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling liep voorspoedig, goede mailcommunicatie en snelle bestelling. Het artikel werkt prima.

Reageer

Ton 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere aankopen gedaan en tot nu toe zeer tevreden. Er worden altijd kwalitatief goed materiaal en gereedschappen met scherpe prijzen aangeboden.

Reageer

Ontevreden klant 12-04-2021

Algemene score

1,0
Incomplete levering. Geen verzendbon. Geen aankondiging dat verzending wellicht in delen wordt geleverd. Er werken NoNo's bij Gereedschapcentrum. Nooit meer doen. Waardeloos.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 13-04-2021

Bedankt voor je review.

Helaas kunnen wij op basis van de ingevulde gegevens geen order erbij pakken. Graag zouden wij meer gegevens van je willen ontvangen (zoals bijvoorbeeld het ordernummer) zodat wij kunnen nagaan wat er aan de hand is.

Reageer

Patrick 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes verpakte artikelen, complete levering en was sneller binnen dan verwacht.

Reageer

Anton van de Wiel 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Met grote regelmaat ontvang is aanbiedingen. Dit keer eentje waarin de aandacht gericht was een luchtcompressor van Stanley. Dit keer werd dit ding prompt de volgende dag geleverd.
Ben ik tevreden? Matig. Waarom matig? Omdat het ding niet compleet blijkt. In de advertentie had moeten staan 'je hebt een luchtpistool nodig'.
Door niet volledig te zijn roept dat irritatie op.

Reageer

John 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website, makkelijk te bestellen en levering top! Al meerdere keren artikelen besteld en altijd op tijd en met kwaliteit afgeleverd.

Reageer

Henk 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima bestelprocedure en snelle levering van bestelde artikelen

Reageer

Rup 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten bij Gereedschapcentrum zijn netjes geprijsd en de website is goed voor elkaar. De medewerkers zijn in de chat netjes en proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Reageer

Teun 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
HEEL GOED BEDRIJF!! snelle levering binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. ook goeie communicatie van het bedrijf.

Reageer

Peter 08-04-2021

Algemene score

1,0
Ik wacht nu al meer dan 2 weken op een bestelling die, toen ik bestelde, gewoon voorradig was. Bij de klantenservice weten ze het ook niet en is het antwoord steevast : we doen onze uiterste best om zo snel mogelijk te versturen.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 12-04-2021

Bedankt voor je review Peter.


Omdat wij op basis van alleen je naam geen order kunnen vinden, willen wij je adviseren om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice zodat er nagekeken kan worden wat er precies aan de hand is.

Reageer

Ton 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het wordt altijd snel geleverd. Nu zelf veel eerder. Het was 7 weken levertijd en het was er met 2weken. Super.

Reageer

Maarten 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle afhandelingen van bestellingen. Altijd alles bezorgd zoals op de site staat en goed verpakt. Helemaal top!

Reageer

Richard 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk op de site de producten kunnen vinden en super netjes verpakt en afgeleverd . Erg blij mee .
Ga hier zeker vaker bestellen . 👍🏻💪🏻

Reageer

Remy 08-04-2021

Algemene score

1,0
Op de site stond dat alles op voorraad was. Inmiddels 8 weken verder nog niets ontvangen. Wel een aantal mails dat de leverancier niet geleverd heeft. Ik heb ervaren dat er geen direct contact te krijgen is met het bedrijf. Iedere keer schuift de beloofde leveringstermijn verder op.
Door het bedrijf wordt aangegeven dat geld terug bij annuleren van de bestelling ook lang (2 maanden) gaat duren.
Ik heb ervaren dat de beloofde afspraken en claims absoluut niet worden nagekomen, Ik Bestel zeker nooit meer bij dit bedrijf.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 12-04-2021

Hartelijk dank voor je review.

Helaas kunnen wij op basis van alleen je naam geen order vinden waardoor een inhoudelijke reactie niet mogelijk is.

Wij willen je adviseren om contact op te nemen met onze klantenservice en te refereren naar je review.

Reageer

Melvin 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijkheid is perfect alles is netjes en goed beschreven hoe het werkt.. Valt niks negetiefs te vermelden toppie..

Reageer

Roel 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb een bestelling geplaatst. Deze bestelling is snel in behandeling genomen, echter mistte 1 onderdeel van de combiset. Er is aangegeven dat er een nalevering komt, echter kunnen ze niet inzien wat deze nalevering inhoud. Door het hoge bedrag wekt dit toch wat argwaan. Maar tot nu toe nog in volle afwachting op een goede afhandeling

Reageer

John 06-04-2021

Algemene score

8,0
Hier wordt ten minste Waar gemaakt wat ze beloven.
Dus goede service.
Had een hogedrukreiniger gekocht werkt fantastisch.
Kort om zeer tevreden

Reageer

Pieter 06-04-2021

Algemene score

1,0
Bestelling met levertijd van 2 werkdagen na 8 dagen nog niet ontvangen. Klantenservice liegt de eerste keer dat het die dag verzendklaar gemaakt wordt en blijft bij 2e contact in algemeenheden hangen van "Het is erg druk in ons magazijn, gaat nog een paar dagen duren" Ondertussen nog steeds geen apparaat ontvangen. Zet gewoon op je website als je het werk niet aan kan en de beloofde tijden niet haalt!
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 13-04-2021

Bedankt voor je review.

Wij doen er alles aan om alle bestellingen op tijd te verzenden maar helaas kan er altijd een vertraging ontstaan waardoor een bestelling later bezorgd wordt dan aangegeven. Excuus hiervoor.

Op basis van je gegevens kunnen wij je bestelling er niet bij pakken waardoor een inhoudelijke reactie niet mogelijk is.

Reageer

Ella 04-04-2021

Algemene score

7,0
Snelle verzending. Apparaat was alleen niet verzonden in aparte doos dus originele doos van zaag is beschadigd en minder makkelijk op te ruimen nu.

Reageer

Rowan wolters 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is fantastisch gegaan ik bestelde voor het eerst hier na veel zere goede verhalen dus ik heb besloten het een keer te proberen maar heb er zeker geen spijt van Heb er veel plezier van.helaas was er een product defect maar na goede telefonisch hulp werd er gelijk een nieuwe opgestuurd terwijl de ander nog retour aangemeld moest worden de service is echt geweldig ik beveel het zeer zeker aan en ben van plan veel vaker te bestellen bij gereedschapscentrum te bestellen

Reageer

Jan 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed geleverd. Alleen geen Nederlandse handleiding erbij. Voor de rest zeer snel geleverd

Reageer

Oscar van Beek 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snelle levering, 1 item verkeerd geleverd maar dat werd ook weer goed opgelost.

Reageer

Frits 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top., snelle en vriendelijke klantenservice! Aantrekkelijke prijzen, (voor mijn bestelling) supersnelle levering.

Reageer

Nico 02-04-2021

Algemene score

1,0
Nou voor 21.00 uur besteld dan zou het de dag erop geleverd worden . Oke corona prima dat er later geleverd kan worden maar kom niet met een mail erachter aan dat het 10 dagen kan duren dat het geleverd kan worden en binnen de 10 dagen hoef je niet te bellen .
Kortom ik wacht nog op mijn bestelling ..... Zucht had ik het maar ergens anders besteld .......
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 13-04-2021

Hartelijk dank voor je review.

Helaas kunnen wij geen inhoudelijke reactie geven omdat wij op basis van alleen je voornaam geen order erbij kunnen pakken.

Wij willen je dan ook adviseren om hierover contact op te nemen met onze klantenservice.

Reageer

John 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijzen, levering wat langer maar daar ligt waarschijnlijk de bron van de prijs. Slim concept voor wie kan plannen!

Reageer

Patrick Wiersma 02-04-2021

Algemene score

3,0
Ik had een artikel besteld dat nu nog steeds niet binnen is. Ik begrijp dat het druk is, maar op de site staat dat het de volgende dag wordt geleverd, ook bij het artikel staat een levertijd die korte is dan het aantal dagen dat ik er nu op wacht. Ik zie dat de pagina vandaag is aangepast.
Ze zullen best prima producten hebben, maar dit kon ik niet vaak tegen bij webshops. Dus tot nu toe niet tevreden.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 13-04-2021

Bedankt voor je review.

De bestelling is geplaatst met een vooraf gecommuniceerde levertijd. De verwachtte leverdatum stond bij het plaatsen van de bestelling op 09-04-2021. Dit stond zo aangegeven op de website en tevens ook in de orderbevestiging.

De leverancier heeft de levering eerder bij ons geleverd waardoor je bestelling op 30-03 vanuit ons magazijn overgedragen is aan PostNL. Helaas heeft de bezorging bij PostNL vertraging opgelopen waardoor een pakket op 10-04 bij je bezorgd is en het tweede pakket op 12-04. Helaas hebben wij hier ook geen invloed op.

Onze excuses voor de vertraging.

Reageer

Christian 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een bestelling geplaatst, volgende dag werd het al geleverd. Ik kreeg een verkeerd artikel opgestuurd. Factuur nagekeken , goed besteld maar verkeerd geleverd. 1 telefoontje gepleegd, heb netjes een retourticket gekregen. Artikel terug gestuurd en de volgende dag alsnog het goede artikel ontvangen. Netjes geregeld en koste weinig moeite.

Reageer

Kenny 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima website, kwaliteit/ prijs verhouding voor het gereedschap zijn goed. Zelfde geldt voor de service en verzendsnelheid, deze zijn goed. Bestel volgende keer weer het gereedschap hier.

Reageer

Marion 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service! Goede begeleiding met kennis van zaken. Kwaliteit gereedschappen tegen mooie prijzen. Aanrader!

Reageer

John 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service! Ben echt tevreden! Moest alleen wat terugbrengen en toen zei de klantenservice dat ik het moest opsturen en de verkoopmedewerker zei dat ik het gewoon kon afleveren daar. Kleine miscommunicatie! De winkel is een aanrader voor elke klusser die op zoek is naar kwaliteit.

Reageer

E van Oostrom 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb op zondag besteld en op maandag binnen
Ik zou het iedereen aanrade het artikel was op andere sites niet leverbaar
Was prima verpakt

Reageer

ErwinV 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijkheid van de producten en de prijs waren doorslaggevend. Alles is overzichtelijk.

Reageer

Richard Verhoeven 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na telefonisch contact over een aankoop is aankoop snel geleverd top afgehandeld

Reageer

P.Brans 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en levering dik in orde. Ook goede communicatie met e-mail over de status. Kortom dik tevreden

Reageer

Kooiman 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de perfecte shop voor gereedschap, snelle en complete levering. En als ik iets niet goed heb besteld wordt het zonder problemen in retour genomen en snel het geld overgemaakt. Perfect dus!!!

Reageer

Syb 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben super tevreden snelle levering goed verpakt.
Prima bedrijf.
Een dikke voldoende.

Reageer

Sander 29-03-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, snelle levering, goed product. Erg enthousiast als ik weer wat nodig heb bestel ik het hier.

Reageer

J.Dalhuisen 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima bedrijf, afspraak is afspraak. Prettig winkelen en het produkt voldoet aan verwachting.
Sterk aanbevolen.

Reageer

Sjoerd 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product, voldoet helemaal aan de verwachtingen en het product is snel geleverd. Dik tevreden!

Reageer

Rinus 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden bij vergelijken op internet. Bleken goede aanbiedingen te hebben en ook nog goed bereikbaar waardoor nog een specifiekere aanbieding kon worden gegeven door een vriendelijke en adequate medewerkster

Reageer

Hans Beije 28-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel geleverd ben er erg blij met en het werk goed dus ik zou het zeker aan raden om hier wat te kopen

Reageer

Ham 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Exact gekregen wat er besteld was.de volgende dag al en ik ben er blij mee

Reageer

Machiel 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie boorhamer gekocht om 23:00 in de avond en de volgende dag geleverd! Top service en een geweldige prijs voor de beste kwalitijd!

Reageer

F. Tuijtelaars 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een breed assortiment gereedschap in alle prijsklassen met duidelijk omschreven productspecificaties. Je kan makkelijk vergelijken en zo tot een passende keuze komen.
Daarnaast is het fijn dat als je besteld hebt het de volgende dag al geleverd wordt

Reageer

Bram 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, groot aanbod, scherp geprijsd en ook altijd snel met leveren! Al meerdere malen bij besteld en stelt nooit teleur.

Reageer

wim 24-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
supersnelle levering vrijdagavond besteld zaterdagmorgen geleverd super!! top bedrijf

Reageer

Toon meer reviews