Gereedschapcentrum.nl
Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle levering, duidelijke product omschrijving op de site .
makkelijk en goed overzicht om uit te zoeken en te bestellen.
Heel snel geholpen, en vandaag besteld morgen in huis is hier een van de weinige die zich aan deze afspraak houdt
Prima takkenschaar, snel en goed verpakt verzonden
Prima bedrijf om iets aan te schaffen!
Heel snel geleverd
Makkelijk bestellen en keurig verpakt en netjes afgeleverd!!!
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de leverings voorgang van het bestelde product.
Als bedrijf kopen we vaak op rekening of met overboeking. Deze mogelijkheid was niet van toepassing op de site. Ik heb met verkoop afdeling gesproken en ze hebben geregeld dat we een proforma ontvangen enalsnog onze bestelling kunnen afronden bij Gereedschapcentrum!
Snel geleverd, goed verpakt, prima!!
Zeer scherpe aanbieding en snelle bezorging.
Gewoon top!
lekker veel keus en mooie prijzen
ik kocht een boven freesmachine klasse spul
mooi op tijd geleverd echt klasse
ga zo door en ga zeker meer bestellen ERG TE VREDEN
Gereedschapcentrum Tilburg heeft een zeer ruime assortiment, zowel voor de professional als de gevorderde klusser.
Zoek je goed gereedschap voor de juiste prijs kom je bij Gereedschapcentrum terecht.
Op de site is aangegeven of een artikel op voorraad is of wanneer het wordt verwacht in de winkel.
Zo 'grijp' je nooit mis en kan zelf de keuze maken of je even wacht op een artikel.
Wij kopen veel van ons benodigde elektrische gereedschap bij gereedschapcentrum
Goed prijs en prima service
Goeie website, snelle levering, prima prijzen.
Meerdere keren wat besteld. Goede service en snelle levering.prijs kwaliteit prima
In het weekend besteld, en al maandag thuis afgeleverd!
Kortom helemaal in orde makkelijk bestellen snel geleverd netjes verpakt.
Goede leesbare website, goede YouTube filmpjes met recensie.
Ik heb voor jullie gekozen omdat ik al meer spullen bij jullie heb gekocht tot volle tevredenheid dankjewel.
Snelle levering goed omschrijvingen
Tot nu toe altijd de beste deals gevonden bij gereedsschapcentrum. Site is overzichtelijk met voorraad posities. Word inderdaad snel geleverd. En het fijne is dat ze div. Betaal methodes aanbieden. Voor als je even hulp nodig hebt. Zeker een positieve ervaring met hun. Keer op keer.
Houdoe
Ik kom al jaren bij GereedschapCentrum en dat is niet voor niks. Ze hebben een groot aanbod van professionele gereedschappen die netjes geprijsd zijn en ook de mogelijkheid om alleen een "body" te kopen zonder batterijen en lader, wat interessant is voor als je nog genoeg batterijen hebt. Verder is het personeel vakkundig en vriendelijk. Een aanrader dus, als je op zoek bent naar een leverancier.
Fijne service en een snelle levering, ook als je een product dezelfde dag nodig hebt. Wel optijd bestellen
Producten voldoen helemaal aan de verwachting. Snelle levering. Helemaal prima
De reden dat ik al het gereedschap via Gereedschapcentrum bestel is omdat ze alles overzichtelijk op hun site hebben verwerkt. Alles is op voorraad en je hebt het de volgende dag in huis.
Ik verwijs mijn relaties ook door naar Gereedschapcentrum en krijg van hen ook zeer positieve reacties terug.
Al met al een fijne online winkel. Gewoon geweldig!