Gereedschapcentrum.nl

Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jaap Nieuwenhuis11-10-2024
De site is enorm gebruiksvriendelijk en alles is goed te vinden. terugkoppeling via mail verloopt ook heel erg prettig.
Thijs P10-10-2024
Bestel nu al een paar jaar bij Gereedschapcentrum.nl. Goede website, goede service en snelle bezorging. Kortom, een aanrader!
Sijbring Solar08-10-2024
Zeker, ik zal een professionele review voor je Al geruime tijd ben ik klant bij Gereedschapcentrum en zij zijn inmiddels mijn vaste leverancier voor alles van het merk Makita. De producten zijn altijd keurig verpakt en de leveringen verlopen bijzonder snel. Wat ik vooral waardeer, is hun uitstekende service. Tijdens een van mijn recente bestellingen bleek een deel van mijn order op nalevering te staan. Ik werd proactief gebeld door Gereedschapcentrum met de vraag of ik de rest van de bestelling eerder nodig had. Dit gaf mij de mogelijkheid om de beschikbare producten direct op dezelfde dag nog mee te laten gaan met de vervoerder, wat voor mij een enorm voordeel was. Kortom, een uitstekende service en een betrouwbare leverancier waar ik graag terugkom. Zeer aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en klantgerichte service.

Ruurt van straten07-10-2024
Ik heb meermaals spullen gekocht en elke keer is het snel geleverd en precies wat ik zoek. Top site en erg voordelig
piet07-10-2024
Ik ben totaal niet tevreden over het gereedschapcentrum. Ik heb een bestelling geplaatst die ik wil wijzigen, wat ik ook probeer, bellen, mailen en berichtjes via whatt-app ik krijg totaal geen reactie. Daarom wil ik mijn bestelling annuleren maar hier kom ik er ook niet door. Als u het aan mij vraag, doe geen zaken met hun, het is een onbetrouwbaar bedrijf waar je geen zaken mee moet doen.
theo05-10-2024
ik bestel vaak bij gereedschapscentrum. er is altijd tijdig snel en correct geleverd. nooit problemen en netjes verpakt. Dus je kunt van je bestelling op aan. wel erg belangrijk als je ermee aan het werk moet.
Klussenbedrijf Arnhem03-10-2024
Goedkoopste en top kwaliteit assortiment, vandaag besteld vaak morgen al in huis
Shane Djakarija03-10-2024
Ik ben een zzp-timmerman dus heb vaak nieuw elektrische en handgereedschap nodig. Ik haal mijn gereedschap bijna altijd via gereedschapcentrum omdat ze vaak alles op voorraad hebben liggen en ik vind de medewerkers heel vriendelijk en deskundig! Ook online gaat alles erg vlot en heb mijn bestelling altijd de volgende dag in huis! Kortom Gereedschapcentrum is altijd mijn eerste keuze!
Jelle02-10-2024
Erg fijne webshop om gereedschap te bestellen. Groot assortiment, juiste informatie per product, snelle levertijd en zeker één van de goedkoopste !! mocht je ergens hulp bij nodig zijn, dan wordt je snel geholpen via chat en/of mail. Echt een aanrader om hier je gereedschap te halen!!
Goedkoop maar slechte klanten tel service01-10-2024
Bij een aankoop was er een product niet op voorraad, en is toen gezegd dat het binnen neen aantal dagen nageleverd zou worden. Na 2 weken gewacht te hebben even gebeld naar de klanten service. helaas had deze zeer onvriendelijke man ook nog even de mededeling dat het nog wel paar weken kon gaan duren.
Albert30-09-2024
Super snelle levering. De volgende dag al binnen. Ik ben zeer tevreden over het handelen en op de hoogte houden van de route van de bestelling.
Ae Son29-09-2024
21:56 nog een bestelling verricht en volgende dag echt in huis! Snel en betrouwbaar. Dit is top
T28-09-2024
10/10 duidelijke site, goede klantenservice en die video’s op youtube zijn ook too. En hier altijd een goeie deal
Malo28-09-2024
producten zijn zoals omschreven, precies wat ik verwacht had. levering en service zijn ook goed!
Luc27-09-2024
Duidelijke shop. Snelle levering. Goed verpakt. Volgende bestelling weer bij Gereedschapcentrum.nl
Arijbouw26-09-2024
professionele service en snelle verzending
Henri26-09-2024
duidelijke site, snelle bezorging, grote voorraad, we hebben in het verleden ook wel eens een machine die stuk ging binnen het garantie termijn, we kregen toen zonder problemen een nieuwe machine geleverd
Beijer25-09-2024
Gereedschapcentrum.nl heeft mij aangenaam verrast. Kreeg de naam als tip door nadat mijn accuboormachine het had begeven. Niet alleen de beste prijs kunnen scoren, maar ook nog levering binnen 1 dag (op zaterdag, mede dankzij DHL), erkend Makita-dealer (dus jubileumpunten cadeau) én handige filmpjes op de site om je te helpen met kiezen. Heel blij met de DF002GD201 XGT schroefboor met twee 40V 2,5 Ah accu's en handige Mbox opbergkist, die zijn krachtige belofte helemaal waarmaakt!
Koen25-09-2024
Duidelijke site snelle levering
Paul Kasel25-09-2024
Geleverd product kwam iets later dit stond ook op de website en er is netjes over gecommuniceerd
Roderik23-09-2024
Altijd goede prijzen. super snelle levering en top service.
A vd Linden23-09-2024
Leek een betrouwbaar bedrijf. Levering snel. Garantie afhandeling slecht. OP 6-8 koop ik een bosch schuurmachine. Op 9-8 geeft deze reeds na 1,5 uur schuren de geest. Kan gebeuren. Gelijk aangemeld voor retour. Op 12-8 reactie en verzendlabel. Op 16-8 Aangekomen bij gereedschapcentrum. Nu blijkt dat zij tot 5 weken de tijd nemen om deze garantie af te wikkelen in plaats van een vervangend product te verzenden. Op 23-8 nog steeds geen enkel bericht van gereedschapcentrum. Nu blijkt dat je dus alleen een helpdesk krijgt die niets voor me kan betekenen. Ligt volgens hen bij de fabrikant (bosch). Geld terugstorten is ook al geen optie. Eigenlijk is de boodschap "rustig afwachten". Intussen zit ik nu al ruim 6(!) weken zonder schuurmachine.
René22-09-2024
Snelle levering en uitstekende gereedschap
Schilderwerken Auke de Vries20-09-2024
Hele goede ervaring, al meerdere bestellingen gedaan en alles goed verlopen. Volgende dag in huis bezorgd. En laagste prijs niet te vergeten!
peter schoofs19-09-2024
een hele fijne webwinkel--- duidelijk --- overzichtelijk --- prijzen zijn zeker niet te hoog--- super snelle levering.