Gereedschapcentrum.nl

Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

RL08-03-2024
Duidelijke site, handige links naar bijbehorende accessoires en scherpe prijzen. Goede voorraden, snelle verzending, degelijk verpakt en niet te veel onnodig mailverkeer.
René07-03-2024
Ondanks dat we uit Den Haag komen vinden wij het de moeite waard om voor de aanschaf van gereedschap naar Tilburg te rijden. Vanwege de klantvriendelijkheid en het deskundig advies. Ga zo door!
JW07-03-2024
Al jaren mijn vaste adres voor gereedschap. Zeer breed assortiment. Scherpe prijzen. Prettige website en snelle levering.

Ronald06-03-2024
Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering, goede communicatie m.b.t de status van de levering.
Ryan04-03-2024
Aanmelden ging makkelijk. Prijs zeer aantrekkelijk. Snelle levering. Product zoals beschreven. Ik zal zeker vaker gereedschappen bestellen voor mijn bedrijf!
Leo01-03-2024
Ik had een nieuwe as voor mijn auto binnen gekregen, dus wilde graag een goede slagschroefmachine. Gereedschapcentrum had deze gewoon op voorraad, en het mooiste.......de volgende dag in huis. Dus top en heel blij met deze shop.
Julien01-03-2024
Mooie deals tegen zeer betaalbare prijzen. Snelle leveringen en zoals het hoort netjes en degelijk verpakt. Een aanrader voor de goederen welke je wil aanschaffen.
Robin29-02-2024
Meerdere keer Makita tools gekocht. Snelle levering goede prijs(volgende dag in huis). Als er vragen zijn snelle reactie over whatsapp. Volgende keer bestel ik weer hier.
Robbert29-02-2024
Deze shop is gewoon uitmuntend. Ik heb hier al een aantal machines gehaald. Vandaag besteld en inderdaad morgen in huis.
MW28-02-2024
Na een beschadigd product contact opgenomen. Snelle reactie terug en een nieuwe weer gekregen. Mooi bedrijf met scherpe prijzen.
Harry25-02-2024
Goede shop, Producten zijn zoals beschreven op de website en met een goede prijs. Klantenservice is goed bereikbaar en zijn vriendelijk en oplossing gericht. Tevens ondanks dat er door de post bezorger vaak wel een product defect / beschadigd aankomt is de RMA afdeling erg snel met een vervangend / nieuw product en meestal al de volgende dag binnen.
Hendrik fennema24-02-2024
Helder en eerlijke prijzen, waar je op aan kunt. Je kan nog laat bestellen, en de volgende dag wordt het geleverd. Gewoon super handig.
Leon22-02-2024
Mooie winkel met een groot assortiment gereedschap. Ik had een Makita accuboormachine gekocht maar kreeg toch spijt, ik had toch de professionele moeten nemen, omruilen was geen probleem!!
Wessel de jong22-02-2024
Ik vindt het een erg makkelijke website en alles is netjes ingedeeld ook vindt ik dat gereedschap centrum altijd een nette prijs heeft
Leon16-02-2024
Overzichtelijke website. Goede prijzen. Snelle bevestiging van bestelling en update verwerking. Snelle levering.
Dool16-02-2024
Ik kan alleen maar zeggen dat ik op alle punten tevreden ben. 11 Februari besteld en een dag later werd deze thuis bezorgd. Website werkt prima, kan gemakkelijk zoeken en bestellen
Bas16-02-2024
Snelle service, scherpe prijs. De volgende dag binnen dus ik kon meteen weer door met de klus.
Jan15-02-2024
De goedkoopste prijs. Binnen 1 dag geleverd in goede conditie Duidelijke website
Michel13-02-2024
Veel artikelen op voorraad, dus bijna altijd de volgende dag geleverd als het op tijd besteld is. Top bedrijf
Kevin10-02-2024
Makita gereedschap bestellen wij altijd hier, Officiële dealer nooit problemen. Vandaag besteld morgen in huis !
Jan10-02-2024
Het was makkelijk zoeken op de website. Juiste spullen op voorraad die ik in een reguliere winkel niet kon vinden of een levertijd van een week. Nu was het binnen 24 uur in huis.
cees van arendonk08-02-2024
Site oké alles goed te vinden, levering correct goed verpakt en snel. Produkt oké
Elze02-02-2024
Gereedschapcentrum geeft niet de volledige wettelijke garantie terug, hoewel dit wel vermeld wordt in hun email naar ons toe: "wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen vijf werkdagen aan je terugbetaald" Het product was nog geen jaar oud toen het stuk ging, kostte 350 euro en er werd maar 200 euro terugbetaald. Daarnaast hebben ze dit te lage bedrag ook nog eens naar de vorige eigenaar overgemaakt, terwijl het product inmiddels op onze naam stond. Meerdere malen contact gehad met het bedrijf, maar ze nemen niet hun verantwoording!
van dijck agri01-02-2024
heel duidelijke website , levering zeer snel en alles volgens afspraak . Machine werkt geheel naar behoren. Prijs technisch zeer gunstig.,
Frans van Rijn01-02-2024
2.0
2.0
Bij de laatste bestelling heb ik twee problemen ondervonden Ik kreeg een foutmelding toen ik met een cadeaubon wilde betalen contact via de chat was ongeinteresseerd en leidde niet tot een oplossing. Uiteindelijk via ideal betaald maarvde bestelling is niet aangekomen