Gereedschapcentrum.nl

Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

sander31-01-2024
Snelle en accurate levering van mijn nieuwe schuurmachine. Ik bestel hier wel vaker, en meestal de volgende dag al geleverd
Sebastiaan Renes26-01-2024
Ik bestel hier regelmatig mijn gereedschappen, ze zijn niet de allergoedkoopste maar het komt altijd netjes aan en het word snel verzonden en dat vind ik wel belangrijk. Ook het assortiment is lekker uitgebreid zodat je vaak wel vind wat je zoekt.
Robert Hornemann24-01-2024
Festool Delta gekocht. Altijd scherpe prijzen, goede service en snelle levering.

Hans22-01-2024
Heb al eerder besteld bij gereedschap centrum, ook nu weer was het door mij gezochte product snel vindbaar.‘s middags besteld en de volgende dag in huis. Top.
Gerard19-01-2024
Scherp geprijsde artikelen en vlotte verzending. Artikelen zijn stevig verpakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!
Mat Matheij18-01-2024
De prijzen bij gereedschapcentrum.nl zijn in het algemeen de laagste. Ook werd een eerdere Makita reparatie naar behoren afgehandeld. De betaalopties zijn ruim afdoende en schepenen additioneel vertrouwen in het bedrijf.
Mat Matheij18-01-2024
Gereedschap Centrum.nl heeft zonder enige twijfel veelal de goedkoopste prijs. Ook werd een reparatie van Makita apparatuur naar behoren afgehandeld. De keur aan betaalopties als Achteraf Betalen, In3 - Drie Termijnen schept additioneel vertrouwen.
Het Camper Atelier15-01-2024
Snel geleverd. Veel mail over bezorging door zowel leverancier als transporteur: verwarrend. En als afzender staat Fixami en die herkendevik niet direct als leverancier.
René MPP12-01-2024
Zeer tevreden met deze webshop. Snel alles kunnen vinden wat ik nodig had. En ook nog eens alles op voorraad en precies zoals in de omschrijving. Goede en snelle service. Bedankt
Bas09-01-2024
Fijn bedrijf die snel levert. Vrijdag besteld en zaterdag in huis!!! Genoeg op voorraad zodat je niet lang hoeft te wachten en door kan met je klus.
Rhon Lamberink09-01-2024
Ik zou het fijn vinden wanneer je een artikel bekeken hebt, en vervolgens op vorige drukt. Dat je weer bij het product bent wat je bekeken hebt. Zodat je niet weer de hele lijst door moet waar je gebleven bent. Verder gebruiksvriendelijke site, artikelen ook goed binnen gekregen.
Ries03-01-2024
Ontzettend goed geholpen Vriendelijke mensen Duidelijke opzet van assortiment Top formule 👌👌 Vr gr Ries
JdB02-01-2024
Ruime keuze, en goede bezorging. Betaald met een cadeaubon en dat werkte allemaal goed! Ik raad deze webshop aan.
Fridosse31-12-2023
Mijn bestelling is lekker op tijd verzonden en op tijd geleverd. Pakket was niet beschadigd. Verder vind ik ik de webshop echt top. Dit was mijn eerste bestelling bij Gereedschapcentrum en zeker niet de laatste
John van gestel30-12-2023
Goedenservice en zeer klantgericht ze zoeken mee naar de beste machine voor de klant .
Jan W27-12-2023
Duidelijke website, makkelijk bestellen. Levering de volgende dag. verpakking ok, producten ok.
Britt27-12-2023
Hele overzichtelijke webshop, waar alle producten makkelijk en snel te vinden zijn. Bestellingen zijn altijd netjes ingepakt en altijd snel geleverd
X26-12-2023
3.0
3.0
Prijzen zijn te hoog. Het is dat ik een tegoed bon heb gekregen met kerst. Anders had ik hier niet mijn spullen gekocht....
Vriesholt24-12-2023
Eerste bestelling hier. Ging vlekkeloos, mooie aanbieding, dezelfde avond verstuurd en de volgende dag in huis. En dat tijdens de feestdagen.. prima ervaring.
Harry23-12-2023
Goede prijs voor de Makita DRT50ZJX9 18V Li-Ion accu en al met al toch nog snel aan huis geleverd.
Rik Jansen21-12-2023
Snelle service, ruime voorraad en scherp geprijsd. Helaas is de keuze voor afhalen in de showroom niet mogelijk bij een online bestelling
Koen20-12-2023
Duidelijk gebruiksvriendelijke website, goede beschrijving van leveringsomvang. Bij vragen of specifieke dingen word er duidelijk gehandeld/geantwoord. Super! Wel erg jammer dat als er een verwachte leverdatum staat en je het product toch besteld, dat deze datum meerdere malen kan worden verschoven. Maar ik neem aan dat gereedschapcentrum hier niks aan kan doen maar dit door toeleverancier ontstaat/veroorzaakt word en product uiteindelijk toch een keer geleverd word.
Olthof Elektrotechniek18-12-2023
Donderdag 14-12 de sleuvenfrees met stofzuiger gekocht samen met de dozenboor en diverse benodigdheden, telefonisch geholpen door de verkoper en alles keurig afgehandeld. Volgende dag werd bijna alles in één keer geleverd dus kon er zaterdag meteen mee aan de slag! Top service en goede kwaliteit.
Desiree16-12-2023
Ik vond het een duidelijke site en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Top!!!
Arie15-12-2023
Snelle levering, goedkoper dan meeste andere aanbieders en als er onverhoopt wat is dan wordt je altijd goed en met verstand van zaken geholpen. Kortom een hele fijne en goede aanvulling op het bedrijven van ons vak ( bouw )