Foto de Vakman - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 3038 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto de Vakman.

Foto de Vakman stelt zich voor

Welkom bij fotodevakman.nl! Al 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 666 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nadine 23-10-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had wat problemen met het aanvragen van een cashback actie en ik ben erg goed geholpen door Foto De Vakman!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 23-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service - kwaliteitsproducten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellingen bij Foto de Vakman zijn aan te raden! Snelle service, klantvriendelijk en kwalitatief goede producten. Voor mijn fotospullen ga ik altijd even naar de winkel of bestel online.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CM Roeffen 23-10-2018 In de winkel gekocht
Wijchen

Fijne winkel, goed advies.

Algemene score

8,0
Het personeel is klantvriendelijk, ze geven eerlijk advies en leveren goede service.
De prijs van het artikel is prima, dan kies ik graag voor de winkel ipv het internet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fr jeunen 22-10-2018 Via de website gekocht

Fr jeunen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klant vriendelijk zeer behulpzaam bij bestelling iets fout besteld telefonisch het veranderd het teveel betaald bedrag was snel teruggestort dus echt vertrouwenswaardig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 22-10-2018 Via de website gekocht

Ink sent quickly

Algemene score

9,0
WeCare ink works well in my Canon iP7250, good price and was sent quickly. They did sign me up to a newsletter I didn't want, but one click of unsubscribe sorted that out.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prinssen 21-10-2018 In de winkel gekocht
Uden

Foto de vakman Uden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom hier al jaren. Foto de vakman in Uden is een mooie winkel met groot aanbod in artikelen. Goede prijs en fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Leijten/Spaans 21-10-2018 In de winkel gekocht
Foto vakman Wijchen

Uit stekkende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat is de winkel voor een goede fotocamera maar ook wat het beste fotocamera is.
Als je ook niet uit kom hoe de camera werk dan leggen zij aan u nog eens uit.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

niels 20-10-2018 In de winkel gekocht
Uden

Goede, uitgebreide uitleg,klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kregen uitgebreide uitleg over de verschillende modellen en de mogelijkheden daarvan. Waardoor we een goed beeld kregen welk toestel het best bij ons past.
Veel kennis en goede service, zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 20-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes gebeld dat meteen meteen kon worden uitgeleverd omdat niet alles op voorraad was. Toch nog binnen een week de complete bestelling ontvangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René Dubbeldam 18-10-2018 Via de website gekocht

FotoDeVakman: inderdaad - vakman!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik schafte net een inkjetprinter aan (Epson ET-7700) bij FotoDeVakman, via de webshop. De volgende dag werd de printer gratis afgeleverd. Alles zat keurig in de stevige doos, inclusief 10 flesjes inkt.
Verder werd ik telefonisch uitstekend en snel geholpen door het team van het bedrijf (ik had een vraagje over betaling).
En ... de printer werkt ook naar volle tevredenheid.
Wat wil een mens nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TDx 18-10-2018 Via de website gekocht

Goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke web site. Bestelde producten werden conform afspraak netjes de volgende dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 18-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goed geholpen, zelfs voor kleine aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde artikel niet meer voorradig en kreeg voor dezelfde prijs een duurder aangeboden. Gratis thuisgeleverd, top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SNO66 17-10-2018 Via de website gekocht

Scherpe Prijs, Verlengde Garantie !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na grondig onderzoek gekozen voor de Panasonic GX80 Triple kit. Dat is een prachtige set met 3 objectieven en de grip. Daarmee kan je direct aan de slag voor foto en video. Foto De Vakman biedt de set aan voor een scherpe prijs én met 6 jaar garantie. Makkelijke keuze dus.....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-10-2018 In de winkel gekocht
uden

aankoop g7

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden al eerder informatie gehaald bij deze winkel en nu hebben we een keuze kunnen maken voor de g7 heg van panasonic, we hebben een prima uitleg gehad.Prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBJ 14-10-2018 In de winkel gekocht
Uden

Foto De Vakman Uden is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Uden word je goed geholpen, fijn advies, vriendelijk en groot assortiment.
Erg blij met mijn camera.
Kreeg ook advies hoe ik gratis mijn garantie kon verlengen van 2 naar 6 jaar, erg vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John 11-10-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en netjes geleverd in een beschermende envelop met bubbel plastic. Binnen 24 uur op de deurmat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred vd m 11-10-2018 In de winkel gekocht
filiaal in uden

super goed geholpen altijd een goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
foto de vakman is de winkel waar je terecht kan met al je vragen over fotografie, je word goed geholpen en je krijgt goed advies zelfs na aankoop van je product kun je altijd terecht voor als er evt problemen zijn dan staat het team je goed te woord en is niets teveel kom hier zeker terug ook de website ziet er goed uit ook daar is de service top

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 11-10-2018 In de winkel gekocht
Uden

Behulpzaam, vriendelijk, goed kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn camera apparatuur en benodigdheden ga ik altijd naar foto de vakman te Uden. Het is een fijne overzichtelijke winkel. Personeel is vriendelijk, behulpzaam, heeft goede Kennis over de artikelen, goede kwaliteit en service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-10-2018 In de winkel gekocht
WIJCHEN

goede toelichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meedenken met de klant en van daaruit voor- en nadelen geven.
Niet per se iets willen verkopen
Niet gericht om het duurste te willen verkopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Deepak 06-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service, duidelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site staat duidelijk wat je koopt met uitgebreide omschrijving waaruit blijkt dat ze er ervaring mee hebben.

Als je naar andere reviews kijkt zijn die ook zeer te spreken over deze shop. Dat heeft voor mij de keuze gemaakt om daar te shoppen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjanny 05-10-2018 In de winkel gekocht
uden

Waardevolle informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettige bediening. Ondanks dat het vaak druk is in deze winkel wordt er de tijd voor je genomen.
Goede zinvolle en bruikbare uitleg. Luisteren goed naar je vraag.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilberto 05-10-2018 In de winkel gekocht
Uden

goed geholpen, goede inruil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg een heel mooi bedrag terug voor mijn camera dus heb daar meteen een sony a7 iii met lens en een Ronin S aangeschaft. Ik ben in de winkel in Uden geweest en keurig geholpen. Mooie winkel ook en ze hebben bijna alles op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 04-10-2018 Via de website gekocht

zeer correct en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vond hier de beste prijzen en een uitgebreide keuze voor mijn fotolenzen. De bestelling en levering gingen zeer snel, zelfs een telefoontje van een medewerkster om nog es te bevestigen dat het om een bulkartikel ging en dat de zending eraan kwam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Roordink 03-10-2018 Via de website gekocht

correcte, snelle levering. TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gemakkelijke bestelling via internet. Snelle correcte levering. Vanwege een cursus was een snelle levering zeer gewenst en dat is gelukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-10-2018 Via de website gekocht

Extra info, snelle levering, prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch een paar informatieve gesprekjes gehad en tips gekregen over snelle geheugenkaart, beschermfilter, monopod steun, etc. Zoekfunctie op website bleek handig bij het vullen van het winkelmandje (met de juiste spullen...).
De Coolpix P1000 is vervolgens zeer snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen 30-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede pakketsamenstellingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met direct toegang na pakketdeals van camera met extra batterij en tasje en ook gelijk alle accessoires overzichtelijk gelijk te zien.
Snelle levering & deskundig verpakt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter Mooij 30-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en een scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling van mijn on-line bestelling met inderdaad de scherpste prijs van Nederland. Het bestelde werd de volgende dag keurig verpakt afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 30-09-2018 In de winkel gekocht
Wijchen

Prettige winkel met goed personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website een lens uit het filiaal in Uden besteld voor afhalen in de winkel in Wijchen.
Zoals altijd werd ik weer goed geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 28-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel en goed advies. Ik kreeg heel uitgebreid advies, alles werd uitgelegd met motivatie. Ook prima service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Guido van Veluw 27-09-2018 In de winkel gekocht
Wijchen

Vriendelijk en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb voor deze winkel gekozen omdat hij goed te bereiken is. Ook omdat je in een winkel een goede service kan krijgen en die heb ik gekregen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ted 27-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, overzichtelijke website en snelle levering! Dit is een echte aanrader. VHS banden zijn nergens meer zo makkelijk te verkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beuningen 26-09-2018 In de winkel gekocht
uden

Fijne fotozaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom er graag, hebben de meeste lenzen en camera's wel op voorraad en anders snel geleverd. Advies is prima. Website is duidelijk en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 26-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Altijd in de winkel kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude camera nat was geworden en niet meer werkten ben ik naar de fotozaak van de vakman gegaan voor een nieuwe camera. Ik koop graag dit soort dingen liever in de winkel omdat ik hier graag uitleg bij wil hebben. Ik ben daarom hier ook goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 25-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Echt zeer goed geholpen.

Algemene score

10,0
Omdat ik voor mijn reis naar Afrika een goede fotocamera wilde hebben, ben ik naar foto de vakman in Uden gegaan voor advies. Deze was zo goed dat ik meteen de camera van Panasonic heb gekocht. Prima geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jc 25-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Uden prima geholpen. Bij afhalen van mijn reservering (Nikon d5600) dacht de medewerker niet alleen goed mee over wat ik verder nog nodig zou hebben. Ook over wat ik niet nodig heb.
Gewoon goed meedenken op een prettige manier!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 24-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verleden week een Fuji XT-3 gekocht bij de DEMO dag van Foto de Vakman in Uden. De verkoper heeft mij zeer goed geholpen en duidelijke uitleg gegeven zodat ik besloten heb om maar meteen de camera te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 24-09-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen en een actuele voorraadstatus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe geheugenkaart nodig voor mijn nieuwe camera. Eerst ergens anders besteld, maar deze bediende zich met niet kloppende voorraadstatussen op de website. Dat geeft mij geen vertrouwd gevoel. Daar de order geannuleerd en op zoek gegaan naar een andere webshop. Gelukkig is het bij deze webshop anders. Netjes de producten op voorraad, prima prijzen, afterpay als betaaloptie en de levering ook netjes zoals aangegeven de volgende dag. Beter kan je het niet wensen.

Reageer

Willemien 23-09-2018 In de winkel gekocht
foto de vakman Wijchen

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hebben er verschillende artikelen gekocht vriendelijk personeel
goede uitleg pluspunt is dat je met vragen altijd terug kunt komen in de winkel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-09-2018 Via de website gekocht

zeker voor herhaling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
toevallig 's avonds laat op de site van de webwinkel terechtgekomen en een Canon eyecup besteld.
Zoals beloofd was die de volgende dag bij mij thuis. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob Vrijbergen 22-09-2018 In de winkel gekocht
Foto de vakman in Uden

Geweldige service vakmanschap en scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij deze winkel de volgende producten gekocht Pentax K1, Pentax 28-70, Pentax 1.4 50 mm (oud model), Pentax 1.4 50 mm. SDM AW (nieuw model), Pentax 28-105 mm, Pentax 31 mm. limited, Pentax 70 m. limited en een aantal filters
De verkopers weten waarover ze praten (veel technische kennis), nemen alle tijd voor je, krijgt goede adviezen. De prijzen zijn scherp.
Ik voel me helemaal thuis in deze winkel, en raad deze winkel bij iedereen aan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 21-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Weer goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn verjaardag wilde ik een systeem camera kopwn dus daarvoor ben ik vandaag naar de winkel van foto de vakman gegaan. Hier ben ik weer goed geholpen en heeft de verkoper alles voor mij ingesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.c. baaiman-smit 21-09-2018 Via de website gekocht

snelle en prima service..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop heb ik gevonden via de website..stond goed aangemerkt..was voor mij reden om hier te bestellen..

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 21-09-2018 In de winkel gekocht
Wijchen

Goede vakkennis en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed 'ingelezen' naar Foto de Vakman gegaan om een GoPro Hero 6 te kopen.
De vragen die ik had werden naar tevredenheid beantwoord. Hier sprak ik echt met iemand die kennis heeft van de producten die in de winkel worden verkocht.
Ik ervaar de winkel als prettig, een zaak om echt te gaan kijken en je te laten informeren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fajan 20-09-2018 Via de website gekocht

Snel en zorgvuldig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en in goede staat geleverd, op het afgesproken tijdstip; voor een scherpe prijs! Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Wel jammer dat je voor betaling met Creditcard een toeslag moest betalen. Dat is niet meer van deze tijd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

johp 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snelle levering met goede status.
Website duidelijk en makkelijk voor selecteren. Daarbij scherp geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Arends 17-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Fijn geholpen in de winkel professioneel en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en een scherpe prijs, snel geholpen! Keuze van de flitser goed toegelicht en een betere prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

zeer goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper heeft ons zeer goed geholpen. Hij heeft de camera voor ons helemaal ingesleld zodat we die meteen kunnen gebruiken. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna 13-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel met personeel die weten waar ze het over hebben. Voor mijn proffesionele foto apparatuur ga ik daar altijd naartoe!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

lukas 12-09-2018 Via de website gekocht

Klein ding nodig. Niet duur, gratis aan huis geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een verre vakantie ben ik een Sirui quick release plate verloren. Dus bij De Vakman een nieuwe besteld, omdat ie er goedkoop was, en deze had ik twee dagen later zonder bezorgkosten door de brievenbus. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-09-2018 In de winkel gekocht
Uden

Zeer goed geholpen echt prima

Algemene score

10,0
Vandaag mijn camera opgehaald en de andere ingeruild . Goed contact gehad via de mail i.v.m. inruil oude camera. Alles stond klaar en de inruilprijs was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews