Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Janssen 10-07-2024

Vertrouwen in deskundigheid, service en advies maakt dat wij alleen maar bij Expert al ons elektrisch aparaatuur kopen.

Bengel Nuenen 10-07-2024

10,0
uitstekende prijs kwaliteit verhouding , altijd zeer vriendelijke en vakkundige service

Schiphorst 10-07-2024

Behulpzaam personeel, mooie winkel, om de hoek, prijzen zijn vergelijkbaar en wij kopen feitelijk alles in ons dorp. Muv auto’s.

t************@g******** 10-07-2024

Een prettige winkel met een groot assortiment en deskundig en eerlijk advies.

Visser 10-07-2024

10,0
Prima winkel, prima artikelen en deskundige, vriendelijke medewerkers;

Heb je een vraag; ze denken mee in een oplossing, top!

Koene 10-07-2024

Als je iets. Heb gekocht dat na een tijdje niet werkt zo als het moet zijn En op nieuw moet instellen kost dat veel geld

Veel instellingen zijn voor veel ouderen te moeilijk

r*****@v************************* 10-07-2024

10,0
In de winkel hadden wij een zeer vakkundige medewerker die van alle producten exacte de informatie wist en onze vragen kon beantwoorden. Dat is bijzonder goed bevallen. De levering was verder op tijd, goed en snel verzorgd en ook naar tevredenheid. Een uitstekende ervaring.

Den Otter 10-07-2024

Op zaterdag de tv gekocht en maandag al geplaatst. Het ophangen van de tv was wat ingewikkeld doordat er weinig ruimte voor de kabels waren maar dat werd goed opgelost door de Expert medewerker. Top !!!!

Bijmholt 09-07-2024

10,0
Wij zijn zeer te vreden over het meedenken,het goede advies en de hulpvaardigheid, zelfs onze aankoop is keurig in onze auto gezet.door de verkoper. Dat is voor ons een dikke 10 waard

v***************@g******** 09-07-2024

Fijne webshop en levering zoals aangegeven in de email door een winkel uit de buurt. Op de plek neergezet beneden waar de vaatwasser moest komen.

De Haan 09-07-2024

4,0
Het bestelde product is goed, echter afhandeling levering erg slecht bevallen.

Polhoud 09-07-2024

7,0
Monteur kreeg toestel niet ingeregeld dit is later gedaan door medewerker van itt.toestel werkt niet op nederland maar moest wordeningesteld op Denemarken.

Toestel in dronten gekocht na dit verhaal verteld te hebben werd ik weer doorverwezen kortom geen service en mijn volgende aankoop is zeker niet meer bij deze mensen.

l*************@g******** 09-07-2024

Fijn een winkel in ons dorp te hebben met goede kwaliteit en fijn personeel!

Giroldi 09-07-2024

10,0
Zoals het hoort, geen dozenschuiver, maar echte service en kennis van zaken. Al jaren zeer tevreden klant.

b********@g******** 09-07-2024

10,0
Je kunt wel iets kopen bij een groot bedrijf, dan ben je een nummer. Bij Expert loopt alles lekker en goed.

Jonker 09-07-2024

Wij kopen bijna alles en al meer dan 40 jaar bij expert, goede service vriendelijke mensen. ik hou van deze winkel

Pennings 09-07-2024

Medewerkers die weten goed te adviseren en helpen met het oplossen van garantie-gevallen. Duidelijk en snel.

j**********@g******** 09-07-2024

1,0
Ik voel me echt ontzettend bedonderd door Expert.Ik heb mijn senseo maestro online bij hen gekocht omdat in de advertentie stond dat je 25,00 euro cashback kreeg en hij kostte 115,00 euro.Nu krijg ik bericht van senseo dat er op dit model helemaal geen cashback actie zit.Als dit zo is had ik hem wel ergens anders gekocht bij een bedrijf waar hij maar 97,95 kostte.Er stond specifiek bij alle 4 de Maestro modellen actie 25,00 euro cashback!

s****************@h********** 09-07-2024

10,0
Wasmachine besteld, dag erna gebeld wanneer deze geleverd zou worden, paar dagen voor de levering weer een telefoontje ontvangen met de daadwerkelijke leverdatum. Top service

p****************@g******** 09-07-2024

5,0
Er stond bij de productomschrijving niet dat de Chromebook geen touchscreen had. Ik wist niet dat dat ook bestond, ik had elders goedkopere chromebooks gezien die achteraf gezien wel touchscreen hebben.

Tijdens de verkoop werd een leverdag gemeld. De levering was een dag eerder. Toen was ik niet thuis. Had ik het beter zelf op kunnen komen halen op een tijdstip dat het me goed uit kwam dus.

Van der Linder 09-07-2024

Wij zijn goed geholpen bij het maken van een keuze. Erg behulpzaam en vriendelijk!

Nieuwenhuizen 09-07-2024

Product op tijd bezorgd, vriendelijke monteurs en de doos netjes mee genomen .

c***********@q********** 09-07-2024

10,0
Een aanrader om bij Expert iets te bestellen. In dit geval filiaal Purmerend.

Lubbinge 09-07-2024

7,0
Gewoon prima , gebracht geïnstalleerd, oude apparaten meegenomen incl. Verpakking .

Dus tevreden.

Verbeek 09-07-2024

10,0
Byzonder nog in deze tijd! Top service! Goed advies aanschaf Koel vries combinatie. Ook de service medewerkers die de koelkast inbouwden waren zeer ter zake kundig en heel netjes gewerkt.

Toon meer reviews