Expert
Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9
Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Als u niet alleen op prijs zoekt maar gewoon een eerlijk advies en persoonlijke service wilt krijgen, kies dan voor Expert. De lokale ondernemer die u en service nog serieus neemt.
wij hadden alles duidelijk op papier gezet dus jammer van die mannen bij aflevering
Onze ervaring is zeer positief. Er is vast wel een expertwinkel bij u in de buurt. De moeite waard om een bezoekje te brengen
Waarschijnlijk door personeelsgebrek zou de bestelling pas na 10 dagen zijn. Terwijl website 5 dagen aangaf. Nadat ik de bestelling wilde annuleren als het niet op die vrijdag kon komen, kreeg ik als antwoord: als iedereen doet wat ze moeten doen” gaan we het proberen. Verder niks meer gehoord ;”(alleen via mail) maar vrijdag dtonden ze ineens voor de deur. Ik werkte wel thuis maar het was wel lastig omdat ik ook klanten tel aan de lijn heb. Mail of sms zou erg fijn geweest zijn. Met andere woorden, hier kan veel verbeterd worden.
Alles prima verlopen, de aflevering en de installatie van de combi magnetron.
Bezorgers hebben de producten beschadigd bij levering, kreeg het aanbod 35 euro compensatie (1% van totaalbedrag artikelen). Besloten terug te sturen, moest betalen voor bezorgen en leveren, 225 euro kwijt. Terwijl schade niet door mij kwam.
Zeer goed geholpen, supersnelle levering en de bezorger was zeer behulpzaam tijdens de levering. Allemaal Top!
Bij de aankoop van mijn Kobo Libra Colour heb ik uiteindelijk gekozen voor Expert. De bevestiging van de bestelling kwam snel en ook het telefonisch contact met de vestigingen Laren en Huizen verliep vlot, professioneel en zeer klantvriendelijk. Ik werd op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum en inmiddels heb ik mijn e-reader ontvangen. Voor de volgende aankoop kies ik hoogstwaarschijnlijk weer voor Expert.
Ik vind het fijn dat er een electronica winkel in het dorp is, waar ik heen kan voor persoonlijk advies. Of als er iets mis gaat achteraf. En ik vind het thuis laten bezorgen niet nodig.
prima winkel , waar de klant centraal staat , ben al 35 jaar klant , tot volle tevredenheid
Mijn wasdroger was kapot en direct van een bepaald type een nieuwe besteld welke in voorraad was in de winkel. in overleg werd deze de volgende dag al bezorgd en aangesloten.
Ben over deze service heel tevreden.
Het personeel neemt de tijd, vriendelijk.
Ook bij t thuis bezorgen en aansluiten
We hadden onze wasmachine stuk, iets wat je niet kan missen. Langsgeweest en een mooie uitgezocht en heel snel geplaatst en aangesloten. Super!!!
Een fysieke winkel waarbij het personeel met je meedenkt en goed helpt is tegenwoordig goud waard
Kies Expert!
Goede prijs kwaliteit verhouding en ontzettend goede service.
Goed advies en goede service. Ook bij bezorging goed advies en meedenken in oplossingen. Voor mijn volgende aankoop ga ik weer naar expert.
Prettige enthousiaste medewerkers. Vaak goede produkten en aanbiedingen. Als we iets nodig hebben kijken we eerst altijd bij Expert.
dit was zonder meer goed te noemen vooral toen we aangaven wat we zochten kwam de verkoper gelijk met enige voorstellen waaruit wij een keuze hebben kunnen maken desalniettemin zijn we zeer tevreden over de vaatwasser.
Laatste maanden een aantal dingen gekocht bij Expert, een wasmachine, vaatwasser, contactgrill en beveiligingcamera`s en ben zeer netjes en vriendelijk geholpen, van het bezorgen tot het aansluiten ging perfect, en zelfs als je vraagt of ze de oude wasmachine de trap af willen brengen voor je wordt daar niet moeilijk over gedaan.
Ik raad deze winkel zeker aan, ouderwetse service daar hou ik van.
prima ervaring met Expert bij uitkiezen en laten installeren van Siemens vaatwasser
Zeer nette winkel en professioneel personeel met oog voor de klant en zijn wensen, ook de service en afhandeling zijn van hoge kwaliteit.
Personeel is zeer vriendelijk.
Ik ben professioneel geholpen bij de keuze van mijn vaatwasser, de bezorging en installatie hiervan was perfect !!
maak duidelijke afspraken voor de verkoop en niet naderhand als je het produkt al gekocht heb dat is mijn ervaring
Goed luisterend personeel dat mij geholpen heeft een afgewogen keuze te maken passend bij mijn wensen en budget. Ik kom hierom elke keer weer bij Expert terug.
Mijn (online) ervaring met Expert is tot nu toe heel goed. De contacten bij verschillende vestigingen zijn heel vriendelijk en doen wat er beloofd wordt. Ga zo door!