Expert
Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9
Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Uit eerdere ervaaring met Expert Roosendaal, kan ik zeggen een eerlijke fijne zaak.
Een populaire wasdroger was niet op voorraad bij Expert Dieren , ze hebben veel moeite gedaan de wasdroger toch snel te bestellen en binnen te krijgen. Volgend probleem het bezorgen en aansluiten ( anderhalve week vol ) . In overleg de droger zelf gehaald + een extra korting ! Super service
Ik had een nieuwe magnetron nodig, dus vanzelfsprekend naar Telkamp in Ter Apel gegaan. Altijd betrouwbaar en een geweldige service, een echte aanrader !
Vriendelijk personeel, heel geduldige en rustige uitleg. Nemen de tijd voor je. Werken netjes en nemen de oude apparatuur mee terug.
wij zijn al meer da 50 jaar vaste klant omdat we
wat er ook gebeurd altijd netjes en correct geholpen
worden
en de aflevering en garantie (als nodig)ook er na prima
is
Ik was op zoek naar een koelkast. Ben zeer vriendelijk en geduldig te woord gestaan door een jonge verkoper. Ben later terug gekomen om te bevestigen en ook dit werd vriendelijk en geduldig gedaan. De koelkast is een week eerder geleverd en omdat ik op dat moment geen hulp had om de oude buiten te zetten, werd deze door de bezorger, ook weer vriendelijk en behulpzaam, kosteloos uit huis gehaald en wilde hij de nieuwe plaatsen en aansluiten, al had ik daar niet voor betaald.
Heel behulpzaam, ze namen alle tijd om verschillende merken te vergelijken, zodat ik beter mijn keuze kon maken.
Zeer tevreden over Expert Asten. Een winkel waar we al jaren komen. De vakkundigheid van het personeel en de vriendelijkheid helpen mee om een goede keuze te kunnen maken.
Hebben voor ons naar de passende inbouw koelvriescombinatie gezocht en gevonden
Ik koop altijd bij Expert vanwege de uitstekende service,deskundigheid,
kwaliteit en vriendelijkheid.
In een woord gezegd geweldig.
Expert is een aanwinst voor Zwolle-Zuid en Stadshagen vanwege kwaliteit en deskundigheid.....
Een kortbwinkelbezoek.Via een advertentie in de krant de aanbieding van mijn product reeds gezien. Nl.een scheerapparaat.
De voorlichting in de winkel, de demonstratie, bezorging en installatie was uitstekend.
Expert Nijkerk is een professionele winkel met deskundig en vriendelijk personeel.
Ik bin bij expert prima behandeld een aanrader als goeg geinformeerd wil worden
Super familie bedrijf. Vertrouwd en correct. Ik kom hier al ruim 40 jaar. Aandacht voor de klant en zijn wensen.
Wij hadden een nieuwe centrifuge nodig. En hebben gebeld of Expert deze nog kon leveren. Een vriendelijke verkoper heeft alle moeite genomen om dit uit te zoeken bij de leveranciers. Al vrij snel was deze gevonden en twee dagen later konden wij de centrifuge al ophalen.
Kortom prima service.
Prettige klantvriendelijke behandeling door het personeel. Hebben verstand van hun producten.
Het is een goede zaak . Waar klant op 1 staat en je woord snel geholpen en de service is ook heel goed. Je woord heel goed geadviseerd over producten
Expert helpt je de goede keuze te maken een fijne winkel met veel mooie producten
ruime keuze in wasmachines in hogere en mindere klasse en daarbij goed voorgelicht.
Kocht vroeger al in Zaandam bij expert. Heb de winkel weer in a'dam ontdekt. Dus ga weer naar expert. Wordt goed geholpen en ze zijn in mijn ogen deskundig genoeg.
Ga naar Expert in Goor en je krijgt op al je vragen antwoord. Ze helpen je overal mee.
Een nette winkel in Ter Apel. Ook goede Service.Veel aanbod in de winkel. Ook online te bestellen of eigen wensen aan te geven.
ik heb eerst thuis wat informatie opgezocht. dan in de winkel, kon ik wat gerichter informatie vragen.