Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kölker19-12-2023
Wij zijn al lang klant bij Expert, vooral vanwege de service die werd geboden. Die blijkt echter verdwenen, of slechts tegen extra betaling(en) te worden geleverd. Zo werd vroeger een apparaat door de bezorgers aangesloten en het emballagemateriaal werd meegenomen. Nu was dat anders: je blijkt voor elke geleverde dienst bij te moeten betalen. Omdat ik bij de bezorging niet thuis was moest mijn vrouw, van 71 jaar, dus met een oven/magnetron aan het sjouwen. Expert is nog wel eens wat duurder dan andere aanbieders, maar wij kozen er altijd toch voor omdat de dienstverlening beter was. Het lijkt er nu op dat we net zo goed online ergens anders kunnen kopen, die bezorgen ook gratis.
f**********@g********19-12-2023
Het personeel geeft de indruk van een goede dorpswinkel. Waar er nog aandacht is voor de klant. Waar service hoog in het vaandel staat. Waar je de hele keten van het uitzoeken tot en met de installatie met een gerust hart aan het personeel kan overlaten.
g************@g********19-12-2023
Zeer makkelijk wordt op tijd geleverd en je kunt in termijnen betalen ,als er iets kapot gaat zeer goede servers.

Visser19-12-2023
Via de good old telefoon ben ik uitstekend geholpen door een Expert-medewerker.
Middel19-12-2023
Vlot en goed geregeld. Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling. Personeel altijd vriendelijk en denken goed mee.
m*******@g********19-12-2023
Ga bij een eventuele aankoop naar expert. Zeer goede uitleg van professioneel personeel. Ervaar het zelf!!
De Waal19-12-2023
betrouwbaar, nette en vriendelijke personeelsleden en uiterst behulpzaam in het geven van adviezen en eventuele alternatieven.
Ruud19-12-2023
Vriendelijk en deskundig advies, prima assortiment. Een artikel dat niet voorradig was werd direct geregeld via een filiaal in de buurt.
Wisselink19-12-2023
Blij met de nieuwe AEG wasmachine,de vorige AEG heeft het maar liefst 17 jaar volgehouden (!)goed advies op maat in de winkel en prima service.
c***********@p********19-12-2023
Er wordt goed tijd voor je genomen, maar de prijzen liggen wel een stuk hoger dan in andere winkels.
e*********@g********19-12-2023
5.0
5.0
Bestelling kwam 5 dagen te laat zonder enige berichtgeving en op mails wordt niet gereageerd. Laatste online bestelling bij expert
c***********@g********19-12-2023
Expert zet zich volledig in voor de klant. Wij hadden een droger besteld waar we 1,5 maand op moesten wachten in eerste instantie. Na een telefoontje vd medewerker kwam die dezelfde week! Helemaal top!
Westerhuis18-12-2023
De Expert winkel in St.Anne is een zeer ruime winkel met vriendelijk en professioneel personeel. Wij hadden een nieuwe wasmachine nodig en werden van goede informatie voorzien. De verkoper had ook alle tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden. Zo gingen wij met een tevreden gevoel en een wasmachine de winkel uit. Een echte aanrader.
p**********@o**********18-12-2023
Ze zouden een woensdag komen ,niet geweest maar ik had wel vrij moeten nemen.toen kwamen ze een vrijdag.
m*******@z************18-12-2023
Product is besteld maar wordt later geleverd, maar ga al jaren naar Bakker expert en ben al jaren een zeer tevreden klant.
Daniel18-12-2023
Op Black Friday online een Nespresso machine gekocht die verder overal uitverkocht was. Ondanks de drukte overal had ik de machine de volgende dag netjes bezorgd gekregen. De prijs kwam overeen met de laagste prijs van andere (grote) aanbieders. Apparaat werkt perfect.
i***@p************18-12-2023
Deskundig advies in de winkel, staan open voor mijn wensen, goede leverafspraken en die ook nakomen.
n*******@h**********18-12-2023
Ik ga altijd naar expert alleen al om de goede uitleg..en vriendelijk personeel.
Marian18-12-2023
Het is een fijne winkel, werd heel goed geholpen door verkoper in Den Bosch (helftheuvel).
Kerkhoven18-12-2023
Ben goed geholpen (info ed.) ook met de cash back werd ik geholpen, eerste keer in de winkel door te zien naar welke dit ik moet en later telefonische informatie
d********@g********18-12-2023
Maken zelf alvast een voorkeuze in de producten. Staat geen goedkope rommel tussen, wat bijna altijd zonde is van je geld. Scheelt erg veel tijd in uitzoeken.
Peter Wefels18-12-2023
Overzichtelijke winkel(s). Vriendelijk personeel, die duidelijk advies geven en een luisterend oor hebben.
f*******@t***************18-12-2023
een zeer goede zaak met vakkundig personeel en een uitstekende service
d*****@w********18-12-2023
Een goede keus als je hier je product kunt vinden dat je zoekt. Ze helpen je graag met het maken van een goede keuze en aan huis wordt netjes bezorgd
Kreukels18-12-2023
Goed product, tegen beste prijs. Zeer goed advies in winkel. Afspraken over levering kon iets beter. In totaliteit: zeer tevreden