Expert
Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9
Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Onze ervaring met Expert is prima. Goed advies bij aankoop. Levering conform afspraak. Duidelijke uitleg over bediening aangekochte wasmachine AEG. Zeer tevreden dus.
Wij worden altijd goed en deskundig geholpen in de winkel en we krijgen een eerlijk advies.
De actie was helaas voorbij toen ik bij de winkel was, buiten stond het grote reclamebord nog met de actie waar ik voor kwam, maar ging helaas niet meer, moesten ze nog veranderen zijden ze. Vind het jammer dat het zo ging.
Advies in winkel prima; installatie thuis niet erg professioneel. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Expert is natuurlijk een gevestigde naam die al zo lang bestaat als ik leef, maar, dat is geen garantie voor kwaliteit tegenwoordig. Ik was daarom aangenaam verrast door de snelheid, bereikbaarheid, en updates van dit bedrijf. Ook de installatie van het product dat ik gekocht had (vaatwasser) werd keurig en netjes geïnstalleerd door twee zeer bekwame installateurs.
Overal een super fijne ervaring en geen verkoop van onzin! Daar kunnen de mediamarkten in onze wereld nog wat van leren.
Mooie overzichtelijke winkel. Goede service en uitleg over het te kopen product. Heldere afspraken. Snelle en correcte bezorging en aansluiting aan huis.
Er moet mij alleen van het hart dat Expert geen betaalpassen van de Triosbank accepteerd, dat is heel erg lastig bij het aankopen van een groot artikel.
Dichtbij, goede service en echt contact met mensen die je altijd te woord staan zowel aan de telefoon als in de winkel. Kunnen de ‘grote’ winkelketens een voorbeeld aan nemen!
Goed en zeer snel thuis geleverd binnen 24 uur Doornebal Nijverdal is een super winkel en een super service
Telefonisch een bestelling gedaan met het verzoek de bestelling klaar te leggen omdat ik niet veel tijd had.
En inderdaad alles lag klaar.
Dus pinnen en wegwezen.
Precies zoals beloofd!
Zeer vriendelijk, hulpvaardige en kundige medewerkers. Goed advies tegen prima prijs en kwalitatief goed product
Had wat vragen over een warmtepompdroger snelle reactie vanuit de winkel met achteraf ook de juiste info. Communiceren fijn over een eventuele eerdere afleverdatum en tijd. Hulpvaardig bij het plaatsen. Kortom; helemaal prima allemaal
Voor goede adviezen op gebied van TV, video en audio is dit een uitstekend adres.
Ben erg te vrede heb het product net een dag . Maar mijn vorige koelvriescombinatie had ik 19 jaar . Vandaar dat ik weer een koelvriescombinatie van Liepherr heb gekocht .
Bij Expert Zeewolde stopt de relatie niet 'na de verkoop'. Ook bij problemen / storingen helpt Expert Zeewolde in woord en daad.
Lastig dat ze trlegonisch niet goed bereikbaar waren.Verder wel snel geholpen.
Zonder meer, altijd goed! Nog nooit een probleem gehad! Kan niet beter en prettiger! En is er wel iets, uitstekend geholpen!
Expert, de winkel met grote keuze, vriendelijk personeel en hele goede bezorging met verzorging.
Ik beveel iedereen Expert Surhuisterveen aan . Je wordt altijd goed geholpen door deskundige vaklui. De service is prima en reparaties worden altijd snel ingepland.
Ik ben kundig en goed geadviseerd bij mijn keuze van het product en daarom aanbevelingswaardig om je daar te laten adviseren alvorens je aankoop te doen.
zeer slecht! alles in de verkeerde kleur geleverd, besteld was RVS, witte vaatwasser en zwarte oven geleverd gekregen...nooit meer expert
Top mensen die weten waar ze het over hebben en met een super snelle service
Vindt het niet kunnen dat een nieuwe telefoon zo op de stoep wordt gelegd als je niet thuis bent. Lag erg in het zicht. Was blij dat het er nog lag toen ik thuis was.
Goeie service, vakkundige voorlichting en levering/plaatsing volgens afspraak.
Winkel op Texel zeer goed geholpen. Helaas product niet op voorraad maar toch snel geleverd.
Super vriendelijk personeel en keurige winkel. Wordt er altijd heel goed geholpen en kom zeker terug