Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Richard04-11-2024
Prima service Correcte aflevering en super op tijd
jantie de roos04-11-2024
Fijn zo'n mooie en klantvriendelijke witgoed winkel in de buurt te hebben. Ik ben sinds jaar en dag klant bij Praalder, nog nooit teleurgesteld.
Leo04-11-2024
Wat is het fijn als er vakmensen in een winkel werken. Dat weten ze bij Electro World maar al te goed. Nu een mooie televisie voor een nette prijs. Thuisbezorgd binnen 30 minuten nadat ik de winkel uit liep. Top!

A.H.de Haan04-11-2024
We hebben ook n kookplaat bij jullie gekocht en dat is zo goed bevallen ,dat we besloten hebben om ook n wasautomaat te kopen bij u. En we werden goed en vriendelijk door uw verkoper te woord gestaan.
M & W04-11-2024
Prima winkel, goed en behulpzaam personeel. Alleen nadat de installatie klaar is en de nieuwe apparatuur uitgelegd zal gaan worden krijgen we geen volledige uitleg. Na een dag puzzelen krijgen we de vaatwasser wel zo ingesteld als wij het hebben willen. Er was ons verteld dat bepaalde functies automatisch uitgevoerd zouden worden door de vaatwasser. Dat is ook wel zo maar dan moet de instelling wel kloppen.
Frans04-11-2024
Service,uitleg,afspraken! Top
Jeroen04-11-2024
Perfecte vlotte hulp deskundig advies snelle levering afspraak is afspraak prijsbkwaliteit verhouding prima
Veerle03-11-2024
Je krijgt goede uitleg over product keuze. Ze zijn eerlijk als iets kan vervangen worden ipv nieuw toestel te kopen. Snelle levering en zeer vriendelijk personeel. Verschillende dingen gekocht en zeer tevreden. Ik raad deze winkel zeker aan.
A.E. Janssen03-11-2024
Al ons witgoed en audio komt uit deze winkel in Barneveld. We worden er zeer klantvriendelijk geholpen.
E. Verheijden03-11-2024
Bijzonder vriendelijk en goed geholpen. Eerlijke informatie en goede uitleg gekregen. De bezorging verliep ook goed. Zeker aan te bevelen heel erg tevreden.
R van de Plas03-11-2024
Snelle service, goed en vakkundig.
Dick Bouman03-11-2024
Heel goed geholpen. Vriendelijk maar vooral ook heel snel. Vijf dagen tussen eerste contact en plaatsing vaatwasser. Heel goed meegedacht over wat het meest geschikte apparaat was.
M.Heemskerk03-11-2024
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en een goede service.
Verbeek - Zuijderwijk03-11-2024
In de winkel is altijd goede eerlijke en duidelijke uitleg van de aan te schaffen producten, service is Top Ze nemen de tijd voor je. We kopen er al jaren, zijn dik tevreden.
Kees03-11-2024
Prima koelkast met uitstekend advies en montage. De monteur gaf ook een goede tip over hoe ik een tien jaar oud probleem met een aanlopende deur kon oplossen.
Zoethout03-11-2024
Er zat iets in onze wasmachine. Ze zijn gekomen en ze hadden een vervangende wasmachine meegenomen. Ze hebben de wasmachine meegenomen en er een bh beugel uitgehaald . Wasmachine weer terug en weer geïnstalleerd . Kosten € 85 . Wij zijn heel blij met deze service!!
Jan02-11-2024
Het personeel heeft hier kennis van zaken. De shop ziet er netjes uit. Men zegt wat men doet en doet wat men heeft gezegd. De levering en instalatie van de wasmachine ging vlekkeloos. De monteur nam alle tijd om de werking van de machine uit te leggen. We komen zeker terug in de toekomst.
Willem02-11-2024
Super vriendelijke en deskundig advies.
René02-11-2024
Prima advies en vriendelijk. Met een goed werkend product naar huis gegaan
Guus Mutsaers02-11-2024
Snelle levering Keuring afgeleverd en aangesloten Vriendelijke personeel
Ztje01-11-2024
S middags om 16 uur de was en droger gekocht. En s avonds om 18.30 al bezorgd ,geplaatst en aangesloten. Zeer vriendelijke mensen. Voordeel... Kopen bij de lokale winkelier
An01-11-2024
Even een klein op onthoud, maar werd opgelost, prima service!
Jeanette01-11-2024
Je word er altijd vriendelijk geholpen met goed advies en goede uitleg.
Wil Kleinmeulman01-11-2024
het is bijzonder prettig om te winkelen bij Electroworld in Heeten. zeer vriendelijk en deskundig personeel. bij aanschaf van electronica is dit mijn adres. in dit geval ging ik voor een toestel om goed te tv te kunnen horen en heeft de verkoper mij een tvstemversterker aanbevolen. ik heb hier zeer veel plezier van
W Brouwer01-11-2024
Prima service op mijn miele vaatwasser die na 3 jaar er mee stopte. Wout heeft deze gerepareerd. Echter aan de telefoon kreeg bik te horen "onder garantie". Dit speelde rind carnaval in maart 24. Krijg ik eind oktober opeens een rekening met de tekst "onder coulance" 80% korting en daarbij de reparatiekosten. Kijk, als ik dat al op voorhand had geweten had ik dat graag afgetikt maar als de rekening dan opeens na 7 maanden binnenkomt dan is dat wel even anders en zeker na de teksten in maart "onder garantie ". Jammer....