Electroworld.nl

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar
9.2(1928)
9.2

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Electroworld.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jacqueline Bezoen25-06-2023
Super snelle hulp, klein misverstandje mbt de monteur, maar dubbel en dwars geoedgemaakt met de levering van onze wasmachine Super vriendelijk en goede service!!
Stan Leistra25-06-2023
De service bij Grootaarts is altijd van een zeer hoog niveau. Iedere medewerker is goed op de hoogte van alle producten en technische specificaties. Ook de klantbediening is constant en van een hoog niveau. Ik ben nog nooit teleurgesteld door electroworld Grootaarts, niet in de kwaliteit van de producten en ook niet in de kwaliteit van dienstverlening. Hier kan geen webshop tegenop!
Hamers Electroworld25-06-2023
Goed advies werd duidelijk uitgelegd hoe ik het zelf kon instaleren. Top bedrijf!!

Salon HipSS Valkenburg25-06-2023
Perfecte en snelle service. Goede uitleg over de verschillen zeker voor zakelijke klanten
Danny25-06-2023
Nou deze Elektroworld ligt bij ons in het dorp. Had de wasmachine kapot, had ff online gekeken wat ze hadden, dag erna gebeld of die op voorraad was en dag erna geleverd. Dat is service
Mw. Schuijt24-06-2023
De laatste weken heb ik een nieuwe wasmachine, een nieuwe vaatwasser en een reparatie aan mijn oven gehad. Ik ben zeer tevreden over de service van Elektroworld van Dijk.
Sascha24-06-2023
Erg vriendelijk geholpen in de winkel en goed geadviseerd. Goede service door apparatuur optijd te bestellen (voor nieuwe woning) en op gewenste datum te bezorgen.
Hospice lansingerland24-06-2023
Fantastische service door electroworld van dijk in Bergschenhoek.heel meedenkend na een kapotte tv in een kamer van 1 van onze gasten in het hospice. Binnen 4 uur was de monteur er met een nieuwe, zeer betaalbare, tv. Heeft hem opgehangen en zenders ingesteld.
Sander24-06-2023
Heel goed advies gekregen, echt met ons meegedacht en nergens naar toe gepraat. Snelle service, keurige installatie. Nergens een negatief punt eigenlijk, gewoon top wij gaan hier vaker aanschaffen.
HM24-06-2023
Een combinatie van service expertise en klant gericht heeft mij een tevreden klant gemaakt
André Neefjes24-06-2023
Liever mijn collega winkeliers dan bijvoorbeeld webshops. Bovendien altijd goed ervaringen met Stadhouder.
Brugman24-06-2023
De medewerkers van de winkel zijn erg behulpzaam, ze denken met je mee. Leggen goed uit hoe een product werkt en welke keuze de beste is voor jou. Altijd fijn om weer terug te gaan.
A Tolner24-06-2023
Een winkel waar je goede uitleg krijgt en waar ze naar je luisteren over wat je wilt aanschaffen en als ze het brengen en gaan installeren je hele goede uitleg krijgt waar zelfs ik wat mee kan ben nl super A technisch zeer tevreden ben ik
Gerard Boot24-06-2023
Kookplaat deed het niet goed meer, gevraagd om te komen, zijn ook direct gekomen, onderzocht en ook een eerlijk antwoord gekregen. Daarom ook een nieuwe kookplaat bij dit bedrijf besteld. Binnen 2 dagen geleverd en ook gemonteerd. Alles Prima verlopen.
jos24-06-2023
snelle reactie op melding. correcte en deskundige afwikkeling. voldoende info ten aanzien van de problematiek.
Gasj Guichelaar23-06-2023
De levering was goed en is door de monteur perfect aangesloten ,dus zijn heel tevreden
Koster Ed23-06-2023
Een klein klusje, het vervangen van koelkastscharnieren, perfect uitgevoerd.
Huizinga23-06-2023
Goede advies en uitleg van de verkoopmedewerker gehad. Product was op voorraad... superblij mee.
Jos23-06-2023
Een winkel die niet alleen verkoopt, maar ook repareert en service verleent. Dat is de reden dat ik bij Electro World Gulpen nieuwe keukenapparatuur heb gekocht. Door een (overmatig) lange levertijd van Siemens apparatuur kwam de levering in twee delen en als geheel 10 maanden na besteldatum. De rekening bleek 10% hoger dan bij bestelling. Hier ben ik uiteraard niet mee akkoord gegaan. We gebruiken (de prima) apparaten inmiddels 3 maanden zonder te betalen. Een defect koffieapparaat zorgde ervoor dat ik weer in de winkel kwam, en face to face met de zaakvoerder sprak. We waren er binnen 2 minuten uit. Ik heb iets meer betaald, maar niet meer dan ongeveer +2,5%. Dat vind ik redelijk, omdat alles intussen duurder geworden is, en ik de "kwestie" wilde afronden.
ceessie23-06-2023
snel en goed geholpen en een mooie prijs, dus dik tevreden. Overzichtelijke zaak met mooi assortiment
Geert23-06-2023
5.0
5.0
Slechte communicatie over de planning en de daadwerkelijke levering. Bezorger kwam op een ander tijdstip dan door de winkel was aangegeven. Gelukkig dat we nog thuis waren.
Nic23-06-2023
Fijne website, grote keuze. Werd meteen gebeld om levering in te plannen want was op voorraad. Vandaag werd de droger precies op de afgesproken tijd geleverd. Na installatie werd er een goede en duidelijke uitleg gegeven over hoe het apparaat werkt. Kortom: top!
Jos en Hetty van Stappershoef23-06-2023
Fijne en vertrouwde zaak, die altijd klaar staat voor zijn klanten. Je kunt altijd van hen op aan. Ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Beter kan het niet!23-06-2023
Ben deskundig en vriendelijk geholpen, ze kwamen hun afspraak na. Installatie ging deskundig. Aanrader op daar te kopen.
Lei23-06-2023
Snelle levering, was wel verwarrend dat in opdrachtbevestiging verkeerde vestiging was vermeld, Someren ipv Helmond. Na enkele telefoontjes uiteindelijk netjes geregeld.