EasyCosmetic - Reviews & Ervaringen

3,3 Lees 116 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EasyCosmetic.

EasyCosmetic stelt zich voor

Meer dan 10.000 schoonheidsproducten tegen outletprijzen

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

3,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 11-08-2022

Algemene score

1,0
Doordat Easy Cosmetic een verkeerde sticker op de dagcrème had geplakt de verkeerde crème geleverd gekregen.

Klantenservice niet bereikbaar via telefoon, mail alleen in het Engels.
Foto's als bewijs gestuurd dan mag je het terugsturen daarna krijg je de juiste crème toegestuurd , maar wel 2 weken verder.

Reageer

Dannyroermond 01-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grey Flannel zondag j.l besteld,vandaag vrijdag binnen gekomen top verpakt.
Gebruik deze geur al 35 jaar dus weet.wel of hij echt is,deze is ECHT.
En dan de prijs...15.99 voor 120 ml eau de toilette spray,betaal ik normaal dik 70 euro voor.....
5sterren dik waard,en jullie hebben een klant erbij TOP

Reageer

Bili 30-05-2022

Algemene score

1,0
Cacharel pour homme besteld. Voor bepaalde tijd besteld dag erna binnen. 2 dagen voor benodigde datum besteld 2 dagen later ontvangen. 4 dagen onderweg. Notabene zit dit bedrijf gevestigd in kerkrade 10 km verderop. Parfum is zeer zeker niet de originele parfum. De geur is totaal anders dan de originele die mijn man al jaren gebruikt. Zeer sterke chemische ondergeur erin en vervliegt meteen. Flesje ook niet origineel. Helaas voelen we ons opgelicht. Leuk kopen zo een verjaardagscadootje wat de kinderen hun vader wilde geven. We mogen de parfum terug sturen maar we lezen in de revieuws dat je er niks voor terug krijgt. We gaan ons er niet moe om maken, maar iedereen mag wel weten dat dit niet deugt.

Reageer

nooit nod aanbevelen 16-05-2022

Algemene score

1,0
slechste webshop ooit heb testaankoop gecontacteerd .aagezien ik nog steeds mijn bestelling verwacht.als DHL in de fout is,dan moet easycosmetic daar voor opdraaien

Reageer

Peter 06-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse keren wat besteld en binnen een paar werkdagen is een prima product binnen.

Reageer

Jan Jansen 25-03-2022

Algemene score

1,0
Ik bestel hier nooit meer! Ik voel me opgelicht.. Bestelling is niet geleverd terwijl men beweert dat DHL dit wel heeft gedaan. Geven geen geld terug. Gemaild en gebeld maar geen geld terug gekregen. Ik voel me opgelicht.
AnnT 27-04-2022

Bij mij hetzelfde probleem. DHL zou 2 dagen na de bestelling aan de deur hebben gestaan, wat we niet kunnen controleren omdat er niemand thuis is. Daar heeft DHL vastgesteld dat het pakketje beschadigd was en zou het terug genomen hebben. Opnieuw, niemand is getuige. Ondertussen staat het pakketje ergens in Duitsland maar niet op het depot van van Easy Cosmetics. Ik krijg mijn geld niet terug, het enige wat ik ontvang is een standaard mail. HELP ! Dit duurt al meer dan 1 maand. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Reageer

Am 14-03-2022

Algemene score

1,0
Jongens meerdere malen besteld geen problemen gehad totdat ik een retour verzond . Klantenservice nooit te bereiken en reageren nergens op. Heb 270€ betaald aan lira van xerjoff en ze blijven me negeren . Ga hier nooit meer wat bestellen. Heel dom! Ben lid van een grote parfum groep dus ze hebben nu de verkeerde . vrienden hebben ook problemen gehad meerdere malen

Reageer

Rina 28-02-2022

Algemene score

1,0
Probeerde een antwoord te vinden op de levertijd van een bepaald artikel.
Dus even bellen met de klantenservice, het was 16:55 uur. Werd in de wacht gezet en ja hoor om 17:00 uur werd de verbinding verbroken. Wat blijkt…… de klantenservice werkt tot 17:00 uur😡

Reageer

Caroline De weirt 07-02-2022

Algemene score

1,0
17 januari besteld .. nog steeds niet ontvangen..
Reageren ook niet meer op mails

Reageer

Katja 07-12-2021

Algemene score

1,0
Ik heb op 21 november 2021 een gezichtsmasker van Lancôme besteld, alsook oogmaskers van Estee Lauder. Totaalbedrag: ongeveer 80 €.
We zijn nu 7 december, ik heb nog niets ontvangen, ondanks de vermelding op de Easycosmetic website dat dit binnen de 3 à 5 dagen geleverd wordt. Ik bel gisteren naar de klantendienst met de melding dat het pakket nog steeds niet is toegekomen.
Ik hoor niets, dus bel ik vandaag even. Ik wordt toch wel afgeblaft, zeker! Customer service medewerker gooit de hoorn op de haak. Slechtste klantenservice ooit.
Weigeren je geld terug te geven, weigeren nieuwe producten ter vervanging van het nooit toegekomen pakket te versturen!
Echte dieven!
Indien het pakket binnen de 2 dagen niet is toegekomen, stap ik naar de politie!
Dergelijke praktijken kunnen ECHT NIET!

Reageer

gr 16-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een bestelling gedaan op 07-11-2021 ontvangen op 16-11-2021, waarschijnlijk ligt het aan covid(?)
na een paar slechte recensies te hebbe gelezen was ik bang dat ik een miskoop had gedaan maar het viel reuze mee, de product is als omschreven en is de echte parfum dus geen nepper.

Reageer

G.N. Koudijs-Schagen 05-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EasyCOSMETIC leverde correct en snel de bestelde Jill Sander en Hugo Boss produkten. Jill Sander verpakt in doosjes en bovenop los de Hugo Boss douchegel. Bij opening van de verpakkingsdoos bleek de dop van de Hugo Boss douchegel niet helemaal dicht te zijn en was er douchegel uit gekomen ook over de doosjes Jill Sander. Hiervan foto's gemaakt en een mail gezonden naar EasyCOSMETIC. Hierop kwam direkt als reactie dat een nieuwe tube Hugo Boss douchegel zou worden gezonden. Twee dagen later was deze reeds in mijn bezit. Bijzonder klantvriendelijk en een excellente service!! Dit geef ik graag door.

Reageer

Marissa 03-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al twee keer iets besteld bij easyCosmetic en ik heb tot nu toe een super goede ervaring gehad. De eerste keer dat ik hier iets bij bestelde was ik super skeptisch, aangezien de prijzen (vergeleken met andere webshops) relatief lager waren. Maar beide keren kreeg ik gewoon hetgeen wat ik had besteld (en ja, het waren de originele producten!).
easyCosmetic is gevestigd in Duitsland en daarom duurt het 1-2 dagen langer voordat je het in Nederland ontvangt. Dit kan misschien een minpunt zijn voor anderen, maar voor de prijzen waarmee zij hun producten verkopen is het het wachten wel waard.

Reageer

Jantje JS 16-10-2021

Algemene score

1,0
Misleidende reclame, bestelling zou volgende dag bezorgd worden, nou ja goed dan kan het 2 dagen zijn. Maar vervolgens krijg je bericht dat het eerst uit Duitsland komt met een schip en dan pas hier in Nederland via DHL.
Voor mij nooit weer bestellen bij EasyCosmetics

Reageer

Gustaaf 12-10-2021

Algemene score

2,0
Heb eau de toilette ontvangen van Azarro chrome legend.
Zeer zeker fake. Thuis heb ik de echte staan... En deze heeft een andere dop... Ik geef volgende keer wel iets meer uit.

Reageer

Taske 03-09-2021

Algemene score

2,0
Fake geuren
Niks te klagen over de verzending. Alles netjes en op tijd ontvangen. Voor mij wel eens en nooit meer parfum gekocht bij dit bedrijf. Van uitzicht zijn ze identiek aan de echte, maar helaas is de geur niet de échte parfum. De geur lijkt er een beetje op, is minder 'hard' en vervliegt heel snel in tegenstelling tot de echte parfum.... Naar mijn mening is de inhoud dus hartstikke fake en zonde van mijn geld geweest!!!

Reageer

Patrick 26-08-2021

Algemene score

1,0
Achterlijk gedoe, ten eerst geven ze aan dezelfde dag te versturen als je voor een bepaalde tijd je bestelling plaatst, dit is niet gelukt. Vervolgens neem ik contact op (DHL faalde weer is met de levering) om aan te geven dat ik niet naar het servicepunt kan komen om het op te halen, vervolgens moet ik me van meneer hiervoor verantwoorden waarom ik daar niet naartoe kan gaan (ik zit in een fucking rolstoel). Meneer begrijpt ook niet waarom hij dit beter niet moet vragen in de toekomst. Kortom website geeft incorrecte info aan en klantvriendelijkheid bestaat hier niet

Reageer

Inge van den Berg 17-08-2021

Algemene score

1,0
Het volgende heb ik geschreven aan EasyCosmetic nadat zij mij gevraagd hebben het product te retourneren om te testen.

Het is voor mij inmiddels een onmiskenbaar feit dat het product dat ik bij U heb gekocht heb niet origineel is. Verschillende goede andere neuzen, hebben dit ook bevestigd.
Als u uw bron van afkomst vertrouwd zou u uw producten niet opnieuw hoeven te testen en spijt het mij dat u uw productaansprakelijkheid lijkt te willen ontlopen. Mijn enige bron van bewijs uit handen geven en retourneren, lijkt mij onverstandig.
Zodra het bedrag 86,98 is terug stort op rekeningnummer NLxxxxxxxxx t.n.v. I.xxxxxxx, stuur ik u de fles voor onderzoek per direct retour en zal ik geen verdere stappen ondernemen. Indien u in gebreke blijft, ben ik genoodzaakt om de lijst met ingrediënten online te publiceren.

Als antwoord op dit schrijven krijg ik een geautomatiseerde reactie waarin ik opnieuw wordt verzocht om de fles eau de parfum terug te sturen.

--------------------------------------------------------
Review 7-8-2021:

Ik heb een fles eau de parfum gekocht van 100ml die beslist niet origineel is!

Het serienummer op de fles komt niet overeen met het nummer op de onderkant van de doos en de geur is zeer snel vervlogen. Ik heb nog een aangebroken wel originele fles van parfumerie Douglas en kan dus heel goed beoordelen dat het gekochte artikel bij easyCosmetic een nep parfum is. Op 1 pols de parfum van de Douglas en op de andere pols de parfum van easyCosmetic, echt een wereld van verschil!
Helaas ben ik pas na de aankoop de reviews van dit bedrijf gaan lezen en zag dat vele klanten de betrouwbaarheid van de producten in twijfel trekt. Ik had nooit kunnen bedenken dat een bedrijf met het keurmerk, Thuiswinkel.org nep artikelen verkoopt en zijn zij mijn inziens dit keurmerk niet waardig!
Een andere veel gehoorde klacht is dat de klantenservice van dit bedrijf zeer slecht bereikbaar is en dat men over het algemeen niet reageert op klachten. Ik heb ze om die reden dus nog niet benadert maar direct naar Thuiswinkel geschreven die naar ik hoop de klacht verder oppakt.
Ook is een veel gehoorde klacht dat de klant zijn artikel NIET ontvangt en dat de klacht door EasyCosmetic dan wordt gelegd bij het postbedrijf.
Ik heb de naam van dit bedrijf in grote rode letters in mijn adresboek opgeschreven in hoop NOOIT meer de fout te maken om iets bij heb te bestellen.

Reageer

Diny 11-08-2021

Algemene score

1,0
Slechte klantenservice. Pakket nooit ontvangen. hij Legt het naar bij DhL en zoek het dus maar uit.
Zijn NIET klantgericht.
Na vele malen bellen gooit hij de hoorn op de haak.
Op mail verkeer reageert hij niet meer.

Reageer

Marielle 04-08-2021

Algemene score

1,0
Slechtste klantenservice ook. Begin juli parfum besteld en nooit ontvangen. Na meerdere mails (eerst gewoon afgescheept) hebben ze DHL een onderzoek laten starten. Ondertussen zijn we ruim twee weken en iets van 8 mails verder, maar krijg je alleen het antwoord dat het onderzoek afgewacht moet worden en je niet kan annuleren (DHL weet echter niks van het onderzoek af….). Dat is wettelijk gezien niet juist, maar ze hopen gewoon dat je door die mails stopt met mailen. Nou mooi niet! Ik wil mijn geld terug en blijf net zolang stalken.

Reageer

Pirlo15 08-07-2021

Algemene score

1,0
Bestelling gedaan op 11/6/21
Tot nu nog altijd niets ontvangen en we zijn bijna maand later. Onderzoek gestart maar dat is ook al 2 weken bezig zonder enig nieuws!
Zeer slecht bedrijf! De 1 ste en laatste keer dat ik hierop bestel. Dus mensen bestel ergens anders want hier zie je u parfum niet toekomen!! En je geld terugkrijgen is blijkbaar ook een probleem…

Reageer

Mieke 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse keren iets besteld bij easycosmetics. Niets verkeerds over dit bedrijf. de parfums prima, de producten van Lancaster die ik besteld heb zijn geweldig voor een geweldige prijs. Via DHL thuis gebracht. Prima verpakt.

Reageer

Sven 20-06-2021

Algemene score

1,0
Niet geleverde parfums, nu al 2 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen of de parfums.
DHL en EASYCOSMATICS verzaken hun plicht omdat zsm op te lossen! Al tientallen mailtjes verstuurd omdat het een kado voor Vaderdag WAS, want dat is het vandaag.
Dus niks meer kopen bij die winkel want je bent je spullen en het geld kwijt.
Een K(walitatief ) U(itermate) T(riest) bedrijf!

Reageer

La mer 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf! Zondagavond het product besteld en woensdag in huis .
Voor een fantastische prijs :-)))
Tot de volgende keer:-))) hartelijke groeten Monica

Reageer

Linda 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na twee negatieve berichtjes m.b.t. een bestelling die ik had geplaatst bij Easy Cosmetic kan ik melden dat ik mijn product vanmiddag via DHL heb ontvangen (na 9 dagen). En ook nog het gewenste product. Er zat zelfs een mooi vormgegeven bedankkaartje bij met een tegoedbon van 3 euro die je voor een volgende aankoop kunt gebruiken. Het duurt wel even, maar dan heb je toch een product tegen een gunstige prijs. Kortom: ik neem mijn woorden terug.

Reageer

Lynx 16-04-2021

Algemene score

1,0
Op 7 april bestelling geplaatst in de namiddag.
Ze vermelden dat de 2 producten in voorraad zijn en de dag nadien worden verzonden. Pas op 14 april, wordt de zending digitaal aangemeld bij DHL.
De volgende dag komt de zending pas effectief bij DHL.
Pas op 19 april kan kan ik ze verwachten.
4 maal de klantendienst proberen te bereiken. Telkens 6 tot 8 minuten hun wachtmuziekje kunnen beluisteren maar geen contact.
Waardeloze service.

Reageer

Frank 14-04-2021

Algemene score

1,0
5 april bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Wordt via mail steeds afgescheept dat het bij DHL ligt. Wat een waardeloos bedrijf. Ik koop hier nooit weer. Alleen maar smoesje en weglopen voor de verantwoordelijkheid.

Reageer

Moeder 13-04-2021

Algemene score

3,0
4 april 21. een bestelling gedaan ,
Nog niks ontvangen
Status van bestelling, het ligt bij dhl, lijkt me sterk ,dat het daar zolang duurt😢

Reageer

Ariane 12-04-2021

Algemene score

1,0
Heb mijn bestelling na 12 dagen nog niet binnen! Heb net de hotline gebeld en een kleine 10 minuten gewacht maar krijg alleen maar een irritant muziekje. Je betaald 4.99 voor de verzending!!!
Ze komen zeker op de fiets uit China. Je leest het al ik ben zwaar gefrustreerd.

Reageer

Syl 04-04-2021

Algemene score

9,0
Tot twee keer toe parfum besteld. Eertse x in 2019 2e x maart jl. Beide keren juiste product, vers product en binnen no time thuis bezorgd via DHL.
Prima!!!

Reageer

Theetje 03-04-2021

Algemene score

5,0
Flesje nagellak gekocht incl. Verzendkosten € 16,98. Nagellak is niet te gebruiken. Helemaal geklonterd.

Reageer

Robbin 24-03-2021

Algemene score

1,0
Deze webshop maakt gebruik van DHL. Mijn pakket is een week onderweg en op de dag van bezorging zonder pardon teruggestuurd omdat 'het adres niet zou kloppen'. Klantenservice DHL stuurt me door naar Easycosmetic. De klantenservice van antwoord kortaf dat ze niks kunnen doen en dat ik maar opnieuw moet bestellen. Het geld dat zou ik nog wel een keer terug krijgen over 2 weken, maar het was druk vanwege corona enzo. Ze hadden ook meteen een nieuw product kunnen verzenden, maar het boeit ze gewoon niet.

Reageer

Hanny 24-03-2021

Algemene score

3,0
Na 4 weken nog niks ontvangen is niet door DHL geleverdzegt men kan alleen in Duits of Engels praten waardeloos masr ik heb wel betaald voor meer dan 100 euro

Reageer

Juliette 22-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al enkele keren wat besteld en zonder enige problemen, snelle verzending, goed verpakt en het product is zoals het omschreven wordt

Reageer

P.R. Hoogenboom 10-03-2021

Algemene score

1,0
Bestelling wordt maar deels geleverd. Je krijgt de goedkope producten, maar de duurdere, de leuke lokkertjes, worden niet geleverd. Dus in plaats van een paar lekkere parfums, voor een prijs die dus te mooi is om waar te zijn, ontvang je alleen een body crème voor veel meer dan 100 euro. Goedkoop is duurkoop. Wat een oplichters.

Reageer

Ingrid 07-03-2021

Algemene score

3,0
Ik heb mon guerlain gekocht voor mooi prijsje, maar het lijkt me oude parfum, de kleur is bruin ipv lichtroze en de geur is minder prettig. Jammer, het bestellen en de bezorging waren prima maar het product niet. De streepjescodes op het kartonnen doosje en het plastic daar weer omheen verschilden, vreemd toch. Ik zal er niets meer bestellen.

Reageer

BW 26-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Parfum en crème besteld voor zeer goede prijzen. Las de negatieve recensies op o.m. deze site en besloot bijna niet te bestellen, maar dat is echt volledig onterecht. Spullen komen uit Duitsland, maar kreeg gelijk track en trace. Binnen 4 dagen binnen. Producten zijn uitstekend. Absolute aanrader!

Reageer

Emma 10-02-2021

Algemene score

1,0
Ook ik, helaas 13 januari een bestelling geplaatst en betaald, de nodige e mails verstuurd maar geen product nog geen reacties. Niet aan te bevelen.

Reageer

A 20-01-2021

Algemene score

9,0
Het is een prima webshop met betaalbare prijzen voor goede producten. Altijd vlotte levering.

Reageer

Maria 18-01-2021

Algemene score

1,0
Goedkoop is duurkoop. Ik raad je aan ergens anders te bestellen!

Na een product besteld en betaald te hebben bleef elke vorm van communicatie door easycosmetic uit. Op de website stond aangegeven dat het product binnen enkele uren na bestellen verzonden zou worden, maar na vijf dagen had ik nog steeds niets vernomen. Vervolgens nog even dubbel gecheckt of het bedrag wel was afgeschreven, wat dus wel echt was gebeurd. Na eens goed in de reviews te zijn gedoken voelde ik de bui al hangen, dus meteen maar een juridische brief opgesteld waarin ik teruggave van het betaalde bedrag heb gevorderd. Vanuit mijn achtergrond ben ik hiertoe in staat, maar dit ligt niet voor iedereen voor de hand en het zou natuurlijk ook gewoon niet nodig moeten zijn.

De eerste werkdag na dit mailtje kreeg ik ineens wel een bevestiging van de bestelling met de berichtgeving dat het pakketje onderweg was, om een paar uur later weer een mail te krijgen dat het product niet meer op voorraad was. Al met al redelijk wat tijd en moeite verder, zonder product.

Reageer

Gerry 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, mooie prijzen voor goede producten. Altijd snelle levering. Alleen maar lof.

Reageer

van Hulst 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb op 2 januari een product van Elisabeth Arden besteld. Daarna pas reviews gelezen en was bang dat ik het niet zou krijgen maar vandaag 7 januari keurig mijn pakketje ontvangen met originele inhoud. Dus ik ben tevreden.

Reageer

P. Velt 02-01-2021

Algemene score

1,0
Ik ben zeer ontevreden op 18 december knowing Estee lauder besteld betaald en nooit ontvangen, al 3 mails gestuurd maar geen enkeke reactie. Zou binnen 5 dgn geleverd worden, wel meteen mijn geld afgeschreven maar niks ontvangen en ze reageren nergens op! Ook op mijn herroeping s recht staat er dat ze verplicht zijn contact op te nemen en een bevestigingsmail te sturen nooit gedaan ook geen bevestiging van mijn bestelling gekregen maar wel mijn geld weg Ben echt heel boos hoe hier mee omgegaan wordt niet netjes naar ee klant toe.

Reageer

Van Damme Inge 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al verschillende keren besteld en alles keurig en op tijd geleverd gekregen.Steeds de echte merken met de echte inhoud.Vraag mij af van waar al die negatieve reacties?Ik betaal steeds met pay pal en heb nog nooit iets slecht ondervonden!Gewoon doen en geniet van de voordelige prijs,tis echt de moeite!

Reageer

B. Langenberg 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel al jaren mijn deo en aftershave bij Easycosmetic en heb altijd absoluut de echte producten ontvangen. DHL echter laat vaak te wensen over

Reageer

J Engelsman 19-11-2020

Algemene score

1,0
Waardeloos bedrijf, slechte communicatie. Op vrijdag besteld, order status is 5 dagen onbereikbaar, na telefonisch contact blijkt er vertraging, terwijl ik met spoed wacht op pakket. Er is een klacht bij DHL ingediend, de klant kan wachten, dit was 1x en nooit meer UnEASY cosmetics.

Reageer

Joost 31-10-2020

Algemene score

1,0
Parfum ontvangen en deze was volgens mij niet de echte. Goedkoop maar namaak.
Zal hier niets meer kopen. Goedkoop is toch duur koop.

Reageer

Rene 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nu net pas de reviews gelezen en heb al 2 maal besteld en mijn product gewoon zeer snel ontvangen. En het zijn de echte parfums. Heb ook geen enkele klacht over deze webshop

Reageer

Peggy 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik schrik van deze vele negatieve recensies. Mijn ervaring is erg positief:
Goed product
Netjes en goed beschermd verpakt
Geur is zoals het moet zijn
Tijdige levering binnen 4 dagen en per mail track & trace code ontvangen.

Enig minpuntje: er kwam geen bestelling bevestiging alleen de bevestiging van de levering

Reageer

Jvv 05-10-2020

Algemene score

3,0
Goedkoop maar ook ondermaats. Heb een geurtje gekocht (Abercrombie Fierce) en weet vrijwel zeker dat deze nep is. Verpakking, flesje en geur kloppen niet met origineel. EasyCosmetic beweert dat het echt is. Patstelling...

Reageer

Toon meer reviews