Dyson.nl
Benieuwd naar ervaringen met Dyson.nl? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
2.9
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Dyson.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik wil een retour formulier en dat ding is na 2 weken al kapot! Niemand is thuis en niemand reageert op mails.
Ik heb op 5 juni een bestelling gedaan voor de Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator zwart.
Deze bestelling is niet doorgekomen, echter wel een betaling gedaan van € 649,--. Contact opgenomen met de helpdesk en er werd aangegeven dat binnen 5 werkdagen de betaling teruggestort zou worden. Na 14 dagen en een aantal telefoontjes en evenveel toezeggingen, nog steeds het geld niet teruggestort op mijn bankrekening. Ik vind dit een slechte zaak en had deze manier van handelen van Dyson niet verwacht.
Probeer al 2 weken iemand te spreken
Emails gestuurd, geprobeerd te chatten op al die opties lReageert NIEMAND, heb het apparaat amper 6 maanden en is stuk!
Schandalig, er wordt niet gereageerd op e-mails, telefoon wordt niet opgenomen. Het zou jullie sieren als er eindelijk contact wordt opgenomen.
Schandalige klantenservice. Ik heb 1.5 uur in de wacht gestaan en uiteindelijk opgehangen omdat niemand aannam. Op mails wordt niet gereageerd en de chat ligt eruit. Duurkoop is in dit geval , geen waar voor je geld.
Ik heb op 01-05-2020 een Dyson V8 Animal besteld, deze zou 04-05-2020 door UPS geleverd worden. Echter het adres was volgens UPS niet goed genoteerd en is het pakket teruggestuurd naar Dyson. Ik heb dat nog proberen te voorkomen maar helaas er wordt door zowel Dyson als UPS niet gereageerd. De volgende dag wel contact met Dyson gehad echter ze kunnen er niets meer aan doen. Op het moment dat het pakket terug is kunnen ze het opnieuw verzenden. Daar wilde ik niet meer op wachten ... geen probleem dan krijgt u uw geld terug!!!!!! Binnen 2-3 weken staat het weer op de rekening. NU DUS NOG STEEDS NIET!!!!!! EN ER WORD NIET GEREAGEERD OP MIJN MAIL EN VIA DE CHAT IS NIEMAND BEREIKBAAR!!!!!!!!!!!!
Afijn dan maar bellen: NA TELKENS 30-60+ MINUTEN IN DE HOLD TE STAAN KRIJG IK NOG TE HOREN DAT HET ONDERZOCHT WORD MAAR MIJN GELD IS NOG STEEDS NIET TERUG!!!!!!!!!!
Inmiddels weet ik dat de invulpagina van webshop is aangepast omdat er te vaak iets mis ging met de verzending MAAR DAAR HEB IK NU NIETS MEER AAN! IK WIL MIJN GELD TERUG EN WACHT NU AL 5 WEKEN OP MIJN GELD!!!!!!!! producten zijn in mijn ervaring prima maar de KLANTENSERVICE IS WAARDELOOS en dan verschuilen ze zich achter Corona: weerzinwekkend!
Na vele malen contact met Dyson mijn geld terug gekregen. Diezelfde dag per telefoon de situatie uitgelegd en nieuwe bestelling gedaan. De volgende dag de stofzuiger binnen grekegen. Complimenten voor de snelle afwikkeling.
Op donderdag v10 met dock besteld. Op dinsdag de v10 binnen en woensdag het dock, top. Enige wat beter had gekund was communicatie over bezorgen. Geen track and trace van ups ontvangen, maar na berichtje aan de klantenservice van dyson was het binnen een uur geregeld en duidelijk. Heel fijn.
27 Mei per telefoon een dyson v10 parquet gekocht omdat de website niet goed werkte. Alles verliep goed en kreeg bevestigd dat de stofzuiger verzonden was met UPS. Het zou 3-5 werkdagen duren, er zat geen trackcode bij. Na 2 weken maar zelf contact gezocht met Dyson omdat de stofzuiger nog niet binnen was, kreeg ik toen te horen dat de dyson 29 mei al terug was gestuurd door UPS naar dyson zelf. Per telefoon krijg ik te horen dat deze 2 juni alweer terug is in het magazijn van dyson. Ik zou mijn geld terugkrijgen, het was onmogelijk om een nieuwe te sturen. Tot op heden nog steeds mijn geld niet teruggekregen.. zeer slechte ervaring. Ook zeer slecht dat je niets te horen krijgt van Dyson.. je moet overal zelf achteraan en krijgt alleen te horen dat je moet wachten op je geld.
Waardeloos bedrijf ! ! !
Op maandag 1 juni 2020 een Dyson V10 besteld. Na 1 week niks meer gehoord of gezien, geen mail dan maar bellen pfffffffff wat een bedrijf, lange wachttijden en dan nog een zeer slechte verbinding.........mijnheer uw Dyson is weer retour gegaan //??? en u heeft of mag verwachten dat het geld is terug gestort. Dit mag ik hopen want bij zo'n bedrijf ga ik noooooit meer kopen. WAARDELOOS !
Terrible customer service. Order delayed, no communication, you spend hours waiting on the phone. They say all is ok it's being processed in the warehouse, again no delivery no communication.
They say you can use Chat on the website, but it is never available, they don't answer emails. Supposed to be open Saturday till 2pm, but they aren't, even their answer phone says they should be open. If you must buya dyson don't order direct.
Beste Dyson
Bij deze nog een keer mijn verhaal, aangezien jullie mijn eerste verhaal eraf gehaald hebben. Daar zijn jullie dan wel heel snel mee. En heb gewoon lef en laat ook een slechte recensie gewoon staan, er is niets gelogen aan onderstaande verhaal.
Vorige week een V11 aangeschaft. Deze moet je aanmelden voor garantie en om in aanmerking te komen voor acties en tips en trics.
Na tig keer proberen aan te melden lukt dat simpelweg niet, en ja ik had het goede serie nummer.
Dan maar contact opnemen, dat was makkelijker gezegd dan gedaan, na 20 minuten in de wacht heb ik de handdoek in de ring geoogd, dan maar mailen. Mail gestuurd, geen reactie.
Vandaag de tweede poging gedaan om te bellen en na 25 minuten was er eindelijk iemand aan de andere kant, echter wist deze persoon van geen toeten nog blazen. Ik moest zelf uitleggen welke actie er aan de V11 zat.
De mevr beloofde me dat mijn toestel aangemeld was echter zie ik hem niet mijn mijn apparaten staan als ik inlog bij Dyson, en dat is wel noodzakelijk om de rest ook te kunnen zien etc.
De mevr heeft me bij elke vraag zeker weer 10 minuten in de wacht gezet en na dik 45 minuten was ik nog niets verder dan voordat ik belde.
De actie die bij de V11 hoort, 3 extra hulpstukken die waren volgens de mevr op en zouden op zijn vroegst over 2-3 weken pas binnen zijn en ik moest er zelf weer voor bellen, top service weer, met het gevolg dat ik natuurlijk weer eerst ellendig lang in de wacht sta.
Nou, ik denk dan op deze pagina maar contact leggen, en wat denk je GEEN REACTIE, maar wel heel snel mijn eerdere verhaal verwijderd, dat dan weer wel.
Dus klantenservice, die geen service mag heten, Ik heb enorm spijt mijn geld naar deze firma te hebben gebracht.
Als ik verder lees in onderstaande verhalen kom ik overal het zelfde tegen wat service aangaande.
Dus mensen, wees gewaarschuwd, eenmaal je geld achtergelaten voor een duur apparaat, en je hebt er iets mee, verwacht dan niets van Dyson
Heb een week geleden op Dyson.nl een Dyson Pure Humidify + Cool luchtventilator gekocht t.w.v. Euro 699,-. en direct betaald via Ideal. Dat verliep prima. Ik zou een bevestiging ontvangen per mail maar nooit gehad. Ben aan het bellen gegaan naar dat ene 0800 nummer maar al een week niemand aan de lijn kunnen krijgen. Soms uren in de wacht. Toen maar gemaild naar 2 verschillende mail adressen, geen enkele reactie !!!. En geen produkt ontvangen wat gewoon op voorraad was. Wat moet ik nu nog doen, is dit fraude en moet ik de politie inschakelen ? Alvast dank.
Dyson vloog in brand! Dyson V8 Animal na veel meldingen over problemen aan batterij 1 jaar na aankoop. Maar Dyson heeft nooit gereageerd. Gister avond laat vloog de stofzuiger met lader in de brand. Waren gelukkig nog beneden. Dyson laat niets horen. Geen probleem verzekering en instanties zijn ingelicht. Bij ons was Dyson ons niet alleen onbereikbaar, maar ook levensgevaarlijk
Ik probeer al anderhalve week iemand aan de lijn te krijgen bij dyson omdat ik een vraag heb over typenummer dyson. Heb ook al gemaild, maar helemaal geen enkele reactie. Zelfs niet op de mail die ik aan de zakelijke klantenservice heb gestuurd. Heel apart voor zo'n duur product!
Via de shop een luchtreiniger besteld,betaald,echter geen bevestiging via de mail,zijn niet te bereiken via de mail,chat of telefonisch.
Waardeloze klantenservice.
IK PROBEER VIA DDYSON.NL een stofzuiger te kopen
bij betaling wordt mijn adres niet geaccepteerd.
ik probeer ze te bereiken via mail/tel/chat niks wordt opgenomen of beantwoord
echt niet normaal
Slechte klantenservice, slechte afhandeling van gemaakte fouten.
Hot & Cool gekocht: vervolgens niet leverbaar, dan verkeerde kleur (blauw) ongevraagd opgestuurd, na contact klantenservice overeengekomen een aangepaste kleur te ontvangen, dit is tot op heden niet gebeurd. Ik wacht al een maand. Het laatste bericht is dat mijn geld wordt teruggestort, dit was niet de afspraak.
Schandalige service, had ik niet verwacht van Dyson.
Een dyson D8 met acessoire set besteld. Levering bleef uit. Vaak per mail contact opgenomen, maar dat liep errg stroef. Ook geen track en trace moeglijkheid. Na een paar keer heen en weer gemail lieten ze weten dat de addressering foutief was. Product is retour gestuurd. Willen mij het pakket niet meer toesturen omdat de aanbieding niet meer geldig is. Ik ben zwaar teleurgesteld.
Super service. Ik deed melding met fotos van een roterende zuigmond die niet meer goed werkte, februari 2019 gekocht. Snel volgde een nette mail van Dyson, paar dagen later (vandaag)kreeg ik een nieuw exemplaar bezorgd.
Ooit stuurde ik een mail over een oude kruimeldief, daar wou ik een nieuwe accu voor bestellen. Ik kreeg aanbod nieuwe te kopen, met veel korting, en dat heb ik gedaan. Nog blij mee
Ik ben echt dyson fan, 3 steelstofzuigers, 2 kruimeldieven, 2 ventilators en ook nog 2 'meesleep'stofzuigers (oud, maar werken nog).
Bestellen via dyson.nl ging probleemloos. Overzichtelijke site. Snelle reactie op mail. Goede oplossing bij probleem.
Artikelen (ook elders besteld) kun je het beste gelijk registreren bij dyson, ivm garantie.
Daar heb ik nu profijt van
Op 10 april stofzuiger besteld en betaald, nog steeds geen stofzuiger ontvangen. Tig keer gebeld met callcenter en gemaild. Aardige mensen, maar nog steeds niet opgelost.
9 april besteld, vandaag 22 april nog steeds niets. Telefonisch is Dyson niet beschikbaar. Op de website zou er een chatmogelijkheid zijn... niet gevonden. Dan maar per mail geprobeerd. Pas 4 dagen later heb ik een antwoord gekregen dat er een 'incident' werd aangemaakt en dat ik een betalingsbewijs moest bezorgen. Heb ik gedaan. We zijn twee dagen later en nog steeds geen antwoord. Alle begrip voor de Corona omstandigheden, maar laat de klant dan tenminste iets weten!
Lamp gekocht bij Dyson en terug gestuurd. Wacht nu al maanden op mijn geld. Betaal niet vooruit of koop met papal anders ben je de klos. Dyson heeft al 6 keer beloofd terug te betalen maar ze vertikken het gewoon. Heb nu mijn advocaat moeten inschakelen.
Op 13 januari binnen een week een stofzuiger in de ongeopende doos retour gestuurd naar Dyson (gebruik gemaakt van de 100 dagen niet tevreden, geld terug regeling).
Binnen 3 weken zou het geld teruggestort zijn, maar helaas......
We zijn inmiddels ruim 2 maanden verder maar helemaal niets!
Na wekelijks bellen en mailen met klantenservice van Dyson worden we ook niet wijzer.
Helpdesk/klantenservice van Dyson reageert ONBESCHOFT!!
Wat een bedrijf zeg.........
Je kunt rustig een Dyson kopen prima apparaat maar als er onderdelen moeten worden geleverd dan moet je even geduld hebben!!!!
Kunnen per omgaande betaling niet vinden en aan de telefoon begrijpen ze alles maar doen er NIETS aan dus hoop ik dat uw Dyson probleemloos blijft werken ...... anders kun je altijd nog even bellen😜