Dyson.nl
Benieuwd naar ervaringen met Dyson.nl? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
2.9
Deze score is gebaseerd op 631 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Dyson.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Apparaat wordt kapot geleverd. Aangemeld voor retourformulier omdat ik het apparaat graag retour wil sturen. Hier wordt niet op gereageerd. Nogmaals retour gemeld. Klantenservice is niet bereikbaar. Adres om het op eigen kosten retour te sturen is ook niet te vinden. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik heb gelukkig nog niet betaald, maar heb mijn betaling via Klarna ook geannuleerd. Bizar dat je op een retourformulier moet wachten.
Motor van de "onverwoestbare" Dyson is kapot. Typenummer nodig om nieuwe motor te kunnen bestellen. Typenummerplaatje onder de stofzuiger is zodanig geplaatst dat het is weggesleten. Bellen met Dyson; duurt 40 minuten om er door heen te komen. Slechte verbinding (valt steeds weg) met iemand die er totaal geen verstand van heeft. Begint ineens over de barcode op de batterij, terwijl het een gewone stofzuiger is.
Op de motor staan een onderdeelnummer, maar daar kunnen ze niets mee. Waarom zet je het er dan op?
Waardeloze service voor een stofzuiger van € 300
Hele fijn en goede service van Dyson , probleem met accu , werd prima opgelost , kreeg onder garantie een nieuwe accu .
Had ik maar eerder de reviews bekeken. 03-09-20 een storing door gegeven onze Dyson ging stotteren zodra je hem aanzette. Hij zou omgeruild worden voor een nieuwe, zie uw bevestigingsmail. Echter nooit een bevestigingsmail ontvangen en nu een week later krijg ik niemand meer aan de telefoon. Ik heb wel 100 keer gebeld. Je krijgt een bandje dat ze gesloten zijn en de openingstijden zijn van 8 tot 8. Dit bandje hoor je om 9u15 nog. Mailtjes worden niet beantwoord. Nooit meer een Dyson.
Onmogelijk om op wat voor manier dan ook telefonisch contact te krijgen, ook per mail geprobeerd en exact hetzelfde probleem. Via Messenger is het gelukt maar ik vraag om te bellen omdat ik het niet vertrouw.. ivm bestelling van 3 airwrap’s voor een winkel maar dat is niet mogelijk. Superslecht en arrogantie ten top!
Dyson airwrap besteld, na 4 dagen nogsteeds niet ontvangen terwijl er word aangegeven dat het de volgende werkdag word geleverd. Geen reactie op mails en ook niet telefonisch bereikbaar. Ik heb nu 500 euro betaald voor een product waaraan ik twijfel of hij uberhaubt ooit nog aankomt. Koop aub nooit bij dyson!
Alles gaat mis!
Dyson niet bereikbaar via alle kanalen!
Wat doen jullie?
Na online bestelling duurt het weken voor reactie waar product blijft.
Afbestelling komt niet door.
Retour niet bewerkt.
En nu gestalkt over betaling.
Tussendoor Dyson steeds niet bereikbaar.
Handel dit a.u.b. af en stort ons geld terug. Het product heeft al allang retour.
De op de site beloofde levertijd werd niet nagekomen. Telefonische navraag bij de help desk over de uitblijvende levering was nagenoeg niet mogelijk. Een half uur wachten op contact met een medewerker. Uiteindelijk werd de bestelde stofzuiger geleverd. Bleek na een half uur defect. Weer pas na een half uur aan de lijn in de wacht gezet te zijn een medewerker aan de lijn. De defecte stofzuiger zou geruild worden. Twee weken later ondanks herhaalde mails en weer langdurig in de wacht gezet te zijn nog steeds geen nieuwe stofzuiger. Weer een uur tevergeefs in de wacht. Geen medewerker bereikt. Uiteindelijk besloten een mail te sturen en van de koop terug te treden. Bij een dergelijk slechte aftersales zie ik bij nader inzien liever af van een aankoop op deze site.
Voor een apparaat dat gemiddeld 10 x zo duur is als ander, is de service beneden alle peil. Telefoon wordt niet opgenomen, afgelopen week 8 x langdurig geprobeerd!
En op 5 emails wordt afgelopen 3 weken niet gereageerd, om moedeloos van te worden.
Hoe kan dit bedrijf in deze tijd overleven?
Ik ben vanaf 24 augustus bezig om Dyson te bereiken voor een storing in mijn V11 (hij stopt steeds na een paar seconde, alles al uit elkaar gehaald en filter schoongemaakt). Stofzuiger is uit november 2019, dus garantie Aanmelding voor garantie lukte ook niet, zegt dat hij serienummer niet herkent, terwijl deze heel groot op het apparaat staat. Na meerdere in de wachtstand telefoontjes van ruim een half uur nog steeds geen contact gekregen of werd er direct uitgegooid. Op 3 verschillende mailadressen ook nog geen reactie terug... Dit kan niet in deze tijd. Customer Experience onder nul. Zeer zonde, apparaat deed het perfect voor de storing, echter door GEEN service een duur rot apparaat geworden.....
Helaas is mijn Dyson V11 Animal + binnen 3 maand stuk, zou een nieuwe gestuurd worden. Nu 2 weken verder en nog steeds geen nieuwe, inmiddels met een hond hier thuis een puinhoop, morgen nog een keer bellen met het bericht om anders mijn geld terug te storten.
Noodgedwongen dit weekend ergens een andere stofzuiger kopen daar Dyson verwijst naar een fout bij hun administratie. Meer personeel of anders nieuwe nemen een optie?
Helaas is dit een hele slechte zaak om je zonder stofzuiger te laten zitten.
Had ik de beoordelingen maar eerder gelezen, dacht er niet aan bij deze firma! Helaas ook niets geleverd, wel geld afgeschreven. Mails worden niet beantwoord, chatfunctie doet het niet, telefoon na ongeveer een half uur in de wacht eindelijk beantwoord. 13-8 bestelling, 20/8 pakket zou van Düsseldorf naar Apeldoorn en direct weer retour naar fabriek??? Nooit n pakketdienst gezien, noch een bericht ontvangen. De telefoondienst doet er niets mee, geen nieuwe zending, geld terug: andere afdeling: kan nog wel eens 14 dagen duren MAW: 400 euro één maand “zoek”: op naar de concurrent, en ik raad iedereen af om bij de webshop ooit nog iets te kopen.
Voer voor consumenten programma!
Veel slechte reviews gelezen doch ik heb toch een hele andere ervaring met Dyson
In Juli heb ik een Dyson pure cool luchtreiniger besteld en deze had ik binnen een week in huis
Omdat deze goed beviel heb ik op 20 augustus nog een luchtreiniger besteld en deze werd op 24 augustus afgeleverd.
Al met al een prima service
Wel betalen bij Dyson, maar geen product geleverd krijgen:
Ik volg de rest met de negatieve beoordelingen. Dyson heeft niet op tijd geleverd. Op zich is dat niet erg, maar als je dan ook geen tracking code toegestuurd krijgt en de chat en telefonische ondersteuning van Dyson ontbreekt dan sta je er alleen voor. Als je belt dan krijg je via een ‘bandje’ te horen dat als je ondersteuning wenst dat je deze alleen kan krijgen op website van Dyson, daarna wordt de telefonische verbinding verbroken. Op de website van Dyson ontbreekt de knop van de Chat functie. Ook via een Facebook bericht wordt niet gereageerd. Kortom communiceren met Dyson is simpelweg niet mogelijk.
Ik had nooit verwacht dat een vooronderzoek noodzakelijk was om de betrouwbaarheid van Dyson vooraf te valideren.
Jammer dat een 0 niet mogelijk is om te geven. Mensen zolang je garantie hebt, heb je enige, let op! ENIGE kans dat je geholpen wordt. Een dag eroverheen en je hebt gewoon pech, ze zijn keihard. Het zijn niet de goedkoopste producten en dan verwacht ik wel meer dan 2 jaar garantie, coulance of hulp. In de afgelopen 10 jaren 3 stofzuigers gekocht waarvan 2 draadloos. Totaal bijna € 1.200 (om te stofzuigen). Twee zijn na 3-4 jaren kapotgegaan. M.a.w. € 400-€ 500 per keer in zo’n korte tijd weg. Nu mijn 3de die over de garantie periode heen is. Ik hou mijn hart vast want als deze kapot gaat weet ik op voorhand dat ik het moet weggooien. Reparatie is zo duur dat je net zo goed met iets bij te leggen, een nieuwe kunt kopen. Elk keer gaf ik ze voordeel vd twijfel en hoopte dat hun service, mede gelet op de vele klachten, zou verbeteren. Jullie ervaringen lezende, is er dus geen verbetering. Ik zal in ieder geval NOOIT meer een Dyson kopen. Koop een ander merk dat goedkoper is.
Update na mijn beoordeling van een 1. Na deze slechte review was er opeens wel snel contact en zelfs nog via nette mails. Inmiddels hebben we het geld terug. Neemt de vieze smaak echter niet weg. Hoger dan een 4 kan ik niet gaan, maar eerlijk is eerlijk uiteindelijk het geld wel snel terug gekregen. Hopelijk kan Dyson in de toekomst e.e.a. flink verbeteren, want gezien de andere slechte reviews mankeert er een hoop.
Voor een gerenommeerd Merk, zeer slechte service . Een dyson gekocht en zou de dag erna bezorgd worden, maar UPS belt dat er alleen een postcode zonder huisnummer en adres!!!! Over en weer gebeld me Dyson en UPS, maar Dyson kan het niet veranderen en niets meer voor ons betekenen!!!! Kun je na gaan!!!!! We zijn een week verder, geen Dyson maar welt betaald, het enige wat Dyson zegt, in de ergste gevallen wordt het apparaat na enige tijd terug gestuurd en het geld wordt terug gestort!!!!
Op 7 augustus een Airwrap Complete besteld. Een product van 500 euro! Zou de volgende dag geleverd worden. Niet dus. Wel een mail dat het verzonden is, geen tracking en tracing. Vervolgens probeer je contact te zoeken. Op mail wordt NIET gereageerd. Telefonisch is alleen voor product ondersteuning en een debiel slecht bandje ingesproken met een robot stem uit 1920. Livechat bestaat niet, ondanks dat het geadverteerd wordt op hun website. Vanwege de huidige situatie zeggen ze dan. Ja daaaaag. Als er iets te doen is in de huidige situatie is het vanaf huis THUIS WERKEN en daar leent chat zich uitermate voor! Via Facebook messenger krijg je om de drie dagen een halfbakken reactie. Uiteinde tracking gekregen. Ja hoor UPS wacht al sinds de digitale aanmelding op het pakket van DYSON. Dit is het slechtste bedrijf waar ik in 20 jaar "zaken" mee heb gedaan. Het is bij de beesten af. Mensen bestel hier niet, bespaar jezelf de ellende. Beter nog, koop gewoon geen dyson producten, want elke cent naar een bedrijf dat zo met zijn klanten om gaat is een cent teveel.
Zeer slechte klantenservice, zijn zeer moeilijk te bereiken en/of je wordt herhaaldelijk afgescheept met dat je terug gebeld wordt/ niet dus/ verschuilen zich achter drukte en/of het corona virus, reageren niet op email, geen bevestiging of update of iets dergelijks, gewoon niets../ geen levering van het bestelde product/ geen terugbetaling na verzoek het geld terug te storten en als ik hier iemand over aan de lijn krijg, hangen ze bij doorvragen/ uiten ontevredenheid gewoon op, ongelofelijk, geen woorden voor..
Slechte webshop:
1: De klantenservice is verschrikkelijk:
a) op e-mails wordt niet gereageerd
b) telefonisch is onmogelijk
c) De webchat is non existent
2: Komen afspraken niet na: Leveren niet of flink te laat
Bespaar jezelf de moeite en bestel bij een normale webshop.
Echt bout bedrijf sinds 27/7/2020 een stofzuiger besteld en niet gekregen totaal geen feedback zoals dat het niet te leveren is !
Klantenservice niet te bereiken !!
Chat service werkt Helemaal niet!!
Tot op de dag van vandaag niet mijn geld terug of een product ontvangen!!
Ik koop hier niets meer
Telefonisch contact gezocht krijg niemand aan de lijn chat is er niet staat wel op de site dan maar een e-mail gestuurd geen reactie schandalig wel willen verkopen bij reclame op tv ziet er goed uit maar service verlenen ho maar
Bezint eer men begint aan een dyson
12-8 Ventilator besteld. Nog niet ontvangen.
Waardeloze service. Geen reacties op mailtjes . Telefonisch uren in de wacht . Geen status updates geen track and trace code.
Wel een factuur....
Ik wacht al meer dan tien dagen op een Pure Cool Me. Eerst zou het precies een week geleden bezorgd worden. Hele dag voor niks gewacht.
Bellen is ook een RAMP!!
Constant reclame, duurt erg lang en soms zeggen ze gewoon dat ze gesloten zijn en wordt de verbinding verbroken.
Maandag een tracking code gehad en product zou snel komen. Gister via messenger dat het toch echt vandaag moet komen. Ik zie bij UPS al die tijd staan dat ze het pakket nog van Dyson moeten krijgen!
Ik koop dus niet meer bij DYSON.
Waardeloos. Klantenservice onbereikbaar. Ventilator besteld en betaald op 11-8-2020. Zou binnen 48 bericht krijgen. Niks gehoord of gezien.