Cvtotaal
7.7
Deze score is gebaseerd op 457 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cvtotaal zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf wat zich zelf bestempeld als al 40 jaar betrouwbaar etc. Ik heb besteld en het zou gisteren geleverd worden, maar gisteren einde dag heb ik niks gezien of gehoord van jullie behalve dat wij jullie zelf heb moeten contacten meerdere keren gisteren plus leverancier solar zonder een bevredigend antwoord te krijgen behalve komt goed en chauffeur gaat het vandaag nog proberen tussen 15.30-16.30 terwijl de afspraak in de mail gisterochtend was tussen 9.15-11.15. Hele dag wachten en geen info van jullie klantenservice en geen geen track and trace code, daarnaast heb ik de installateur moeten afzeggen. Dit is geen service naar de klant toe die wel betaald heeft. Ik verwacht een passend antwoord en een passende oplossing van jullie, want jullie nemen op deze manier de klant niet serieus maar innen wel. Diep maar ook diep teleurgesteld in cvtotaal dat tegenwoordig onderdeel blijkt te zijn van energieleverancier Essent sinds 2018, hier had ik meer van verwacht....
Ps. Kijk eens hoeveel slechte reviews jullie hier hebben de laatste tijd, doe er wat aan want op zo’n manier kan je geen bedrijf runnen dit kost jullie klanten hoe dan ook. Op dit moment zou ik het bedrijf dan ook niet aanraden. :-(
Jullie horen duidelijke afspraken met de klant na te komen en bij verhindering de klant te contacten en een duidelijke nieuwe onderlinge afspraak te maken, wij blijven niet nog zo maar een keertje thuis op basis van een mailtje.....
Site lijkt allemaal prima in orde, maar wanneer je een offerte vraagt tegen de voorgestelde prijs komen ze met onzinnige argumenten waarom het toch niet kan voor die prijs.
Wij hebben de simpelste installatie die mogelijk is. Ons appartementencomplex bestaat uit 125 eenheden en vrijwel iedereen heeft probleemloos een HR CV kunnen plaatsen, maar toch bedacht CV totaal dat het een "complexe" installatie is.
Heb iedereen binnen de VE maar laten weten dat ze bij CV totaal niet terecht kunnen, omdat het te moeilijk is voor ze.
Belachelijk argument om maar een hogere prijs te kunnen regelen. Er zijn DRIE andere installateurs die geen probleen hadden met een offerte tegen vrijwel dezelfde prijs.
Ben dus teleurgesteld.
Waardeloos. Maandag gaf de 6 maanden oude ketel storing 8. Dinsdag 09.00, 14.00 en 16.00 aan de lijn gehangen met CV totaal om aan te geven dat er nog steeds geen monteur contact met mij heeft opgenomen. Woensdag 12 uur weer gebeld, het is nu 17 uur en ik moet nog terug gebeld worden. Ik zit al 2 dagen zonder verwarming, douche en ben al 40 belminuten verder (de wachtttijd is gigantisch). Via het merk Intergas heb ik nu iemand laten komen en zij hebben het opgelost maar de service van CV totaal is waardeloos. Ze laten het compleet afweten.
Ik heb een offerte gevraagd voor het vervangen van mijn oude cv ketel. Dat verliep redelijk probleemloos en binnen enkele dagen had ik de offerte binnen. Vervolgens heb ik naar aanleiding van de offerte een vraag gesteld in verband met een kleine wijziging. Na een week nog geen reactie en na nog twee te vergeefse pogingen om een aangepaste offerte te krijgen heb ik de moed opgegeven. Omdat ik er geen enkel vertrouwen meer in had heb ik mijn nieuwe cv ketel maar ergens anders gekocht.
CVtotaal heeft mij 3 radiatoren geleverd waarvan 1 zodanig krom dat deze niet te monteren viel, een radiator had een beschadiging aan het plaatwerk.
De kromme radiator werd spoedig vervangen. Telefonisch had ik aangegeven dat wat mij betreft, de beschadigde radiator niet hoefde te worden vervangen mits het mogelijk was dat het plaatwerk ter plekke door een deskundige kon worden vervangen. Men zou mij daarover terugbellen. Zelf heb ik twee keer per dag gebeld, iedere keer krijg ik te horen dat er aan "gewerkt" wordt en dat men mij terug zal bellen. Helaas gebeurt dit niet. Ik ga mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen. De aftersales is volstrekt waardeloos
Op 20 nov. cv ketel besteld, deze werd keurig op 21 nov. geleverd.
Op 29 november constateerde ik dat een cv ketel model 2017 is geleverd dus een overjarig model!
E-mail gestuurd maar geen reacite ontvangen. Telefonisch contact opgenomen en mij werd beloofd dat ik uiterlijk 3 december hierover zou worden bericht.
Geen bericht mogen ontvangen: weer gebeld en mij werd beloofd dat ik dezelfde dag nog zou worden teruggebeld. U raadt het al: weer geen enkele reactie ontvangen. Zojuist weer een e-mail aan CV Totaal gestuurd in de hoop dat hierop nu wordt gereageerd anders ben ik genoodzaakt de kwestie uit handen te geven; ik kan niet langer wachten daar mijn huidige cv ketel op is moet worden vervangen.
Slechte (als in totaal geen) service tot nu toe!
Heb hier ook geen goede ervaringen mee, cv ketel laten installeren incl alles ( waaronder dakdoorvoer) . Nu wil ik een onderhoudscontract afsluiten bij Geas, deze zijn wezen kijken, blijkt de dakdoorvoer niet te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Hierdoor moet ik dit nu zelf laten vervangen. Kosten rond de 250 euro! Ga naar een goed installatie bedrijf en ga niet met CV totaal in zee. Ik doe het in ieder geval nooit weer !!
Wat een waardeloze onderneming is dit je kan veel beter naar de warmteservice gaan daar wordt je tenminste wel goed en vriendelijk geholpen. Vorig jaar met het hete weer een airco besteld en deze kon in termijnen via spraypay worden betaald. Begin dit jaar alles afbetaald en komen ze nu na 7 maanden in eens met een herinnering dat de rekening nog niet is betaald. Neem ik telefonisch contact met ze op en leg alles uit dat de factuur betaald is via spraypay. Oke meneer ik denk dat er iets niet helemaal goed is gegaan in onze administratie maar u kunt deze herinnering negeren. Nu een maand later krijg ik weer een herinnering via de mail en via de post met het dringende verzoek om binnen 14 dagen te betalen anders zullen er incasso kosten in rekening worden gebracht en een incassomaatregel worden getroffen. Nu weer contact opgenomen met ze via de mail maar nog geen antwoord gehad ik ben benieuwd. Ik weet in ieder geval dat ik nooit maar dan ook nooit meer iets bij deze onderneming ga bestellen.
Waardeloos, ik vraag een offerte op, krijg nog een mail met vragen waar ik op reageer en vervolgens hoor je niks meer!
Iets goedkoper dan de concurrentie, maar aftersales is waardeloos. Radiator a 300 euro met flinke schade geleverd. Klantenservice "geeft het door" maar er gebeurd maar niets. Ontzettend moeilijk om iemand te spreken te krijgen die daadwerkelijk een oplossing kan bieden, in plaats van een callcentermedewerker.
Eens en nooit meer.
Op 02-11-19 heb ik een radiator en een montage onderblok besteld bij CV Totaal. Op 05-11-19 heeft de desbetreffende firma het onderblok geleverd, alleen hebben zei deze voor de deur neer gelegd terwijl er niemand thuis was. Persoonlijk vind ik dit niet heel netjes om zonder overleg bestelde spullen maar voor de deur neer te leggen. Helaas heb ik tot op heden nog steeds niet de radiator ontvangen en heb ik reeds 4 keer telefonisch contact gezocht met CV Totaal, 4 keer werd er mij verteld dat ik terug gebeld zou worden en ook dat is tot op heden niet gebeurd. Dus toen ben ik CV Totaal maar gaan mailen (2 keer) en ook daar krijg ik nul op het rekest. Ik zou graag willen dat CV Totaal met mij contact op neemt anders ben ik genoodzaakt dit voor te gaan leggen aan de rechtsbijstand verzekering. Ik heb namelijk alle betalingen gewoon voldaan en verwacht dan ook mijn bestelde radiator te z.s.m. te ontvangen.
Hier onder het order nummer mocht CV Totaal deze reactie serieus willen nemen: 1000183862
Ik hebt een week geleden een afspraak gemaakt over een thomstaat maar zit nog de wachten en monteur zou mij bellen
Beste CV totaal,
Na het tragisch voorval dat mijn ketel plotseling is gestopt met werken ben ik met spoed op zoek gegaan naar een oplossing. Een korte speurtocht op internet bracht me bij jullie. Ik heb direct een spoed aanvraag (100 euro extra) ingediend. Zes dagen daarna is er door jullie gepoogd om mij te voorzien van een nieuwe ketel. De nieuwe ketel hangt, echter is deze verre van werkzaam. De rookgasafvoer is niet aangesloten waardoor de ketel onbruikbaar is (direct op storing bij aanzetten).
Ondertussen zijn we drie weken, teveel mailtjes, nog meer koude avonden en een hoop frustratie verder. Het blijkt erg lastig om de gemaakte afspraken na te komen en mij verder te helpen. Nog geen 10 minuten na vertrek van de monteurs had ik al gebeld met de melding dat de ketel het niet deed.
Ondertussen vraag ik dagelijks om updates maar gebeurd er niets. Ik heb zelfs het nummer van de monteur gekregen om direct met hem een afspraak te maken maar ook door hem word ik genegeerd.
Graag zie ik met spoed een reactie tegemoet!
Groet...
Door slechte communicatie wat problemen gehad met een defecte ventilator box, maar uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Na de laatste reactie via kieskeurig kreeg ik netjes de volgende dag een complete nieuwe.
Woensdag 30 oktober airco, leiding en wandconsole besteld. Donderdag 31 oktober airco en wandconsole ontvangen. Leiding was manco. Gereclameerd, en vrijdag werd de leiding nageleverd. Alles zeer correct en vriendelijk afgehandeld Prijzen zeer in overeenkomst met de artikelen. Keurig. Fijne firma.
Waardeloos bedrijf!!! Getipt door een monteur die zaken met die bedrijf doet. Vrijdag een radiator besteld met de garantie dat deze maandag geleverd zou worden. Tot op heden nog niet eens een track een trace code mogen ontvangen. Vanaf gistermorgen tot vanmiddag 4 keer gebeld naar deze firma. Krijg steeds de telefoniste aan de lijn met het bericht dat ik terug gebeld zou worden. Tot vier keer toe dit verhaal moeten aanhoren, maar tot op heden nog steeds geen gehoor!! Heb de radiator al betaald, maar kan dus op deze manier zelfs mijn order niet annuleren. Heb aangegeven dat de nood erg hoog is. Radiator had voor morgen geïnstalleerd moeten zijn. Deze details zal ik hier maar besparen, maar die zijn bij hen wel bekend. Erg jammer.
Beetje misnoegd toch over de service. Op zaterdag besteld. levering gegarandeerd op dinsdag. track & trace zou gestuurd worden......helaas geen track & trace, geen pakketje,......Dan maar de telefoon genomen....krijg je enkel een bandje te horen. Inmiddels installateur naar huis gestuurd, geen warm water, geen CV,........had ik het geweten had ik ergens anders besteld
Ik lees hier zoveel slechte reviews dat ik bijna ga denken “hebben wij het wel over dezelfde firma?”
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Snelle reactie en een goede service.
De klantenservice of telefoniste doet haar werk niet goed als de klachten blijven liggen en/of niet snel bij de juiste persoon terecht komen. Daar zou eens naar gekeken moeten worden. Ik weet uit ervaring dat (in ieder geval de leiding) zijn best doet om snel te reageren en het probleem netjes oplost. Ik heb in ieder geval alle gemaakte kosten voor een reparatie aan mijn cv-ketel 100% vergoed gekregen van de fabrikant middels de bemiddeling van CV Totaal 👍🏼
Ondanks meerdere negatieve reviews tav cvtotaal toch een poging gedaan om een offerte te krijgen. Helaas na een week nog steeds niets gehoord per mail of telefonisch. Gister nogmaals per mail om een offerte gevraagd maar hier ook geen reactie op gehad. Helaas wel al mijn gegevens per mail verstuurd en ook de gevraagde foto's verstuurd. Ik vraag me nu af wat er met deze informatie gebeurd en wie hier inzicht in heeft.
Ik hou er niet van om een bedrijf op deze manier negatief te beoordelen echter ze hebben al mijn info en foto's van mijn huis.
Er word gezegd dat er binnen 24 uur gereageerd word op werkdagen, er is nu 1 week verstreken en nog steeds geen reactie.
Vandaar een dikke onvoldoende en deze review om aan te geven dat het waarschijnlijk verstandiger is om iets meer uit te geven en een locale installateur om een offerte te vragen, hoogstwaarschijnlijk zijn die een stuk behulpzamer wat gelijk wat meer rust geeft en geruststelling in het geval van garantie, reparatie en advies.
De levering ging vlot maar het product bleek beschadigd te zijn. Ik heb 4 dagen achter elkaar wel 4 of x per dag gebeld en zou terug gebeld worden. Dat gebeurd dus niet. Ook op meerdere mailtjes word NIET gereageerd. Kortom hier bestel ik dus nooit meer iets.
teleurgesteld..
Geleverde artikelno. klopt niet en nu opgezadeld met radiator met te laag
rendement.
Op mail wordt niet gereageerd.
Mijn andere radiatoren nu niet meer bij hun besteld.
Staat op de site; als je er niet uitkomt vraag een offerte aan.
Ingestuurd en verwijst hij me naar de website.
Daarna krijg ik nog eens te horen, ja we zijn een web shop.
Dus geven geen offerte maar gaan wel bij de hand doen.
Gelukkig haak ik hier af en zie op tijd de slechte referenties bij kieskeurig.
Dit bedrijf harkt enkel geld binnen en als het te warm wordt met reviews dan komt er wel een andere site in de lucht.
Zo werkt zo,n firma.
Een klant ben je niet meer, je spekt enkel de omzet en voor de rest hebben ze ... aan je.
Een Intergas Cv besteld. Deze is geplaatst maar de monteur had geen werkende thermostaat bij zich. Mijn oude thermostaat was al verwijderd. De monteur zou er 1 opsturen maar naar een week nog niets ontvangen. Cv totaal gebeld en de telefoniste heeft het genoteerd. Kreeg dezelfde dag een mail dat ze de monteur Haaren verzocht een thermostaat te sturen. Helaas.... hij zou opsturen maar twee weken later nog niets ontvangen. In de tussentijd nog twee keer gebeld met CV TOTAAL. Telefoniste heeft het genoteerd en ik zou worden teruggebeld. Nog niets gehoord of gezien. Weet dus ook niet of de kachel werkt.
Wat een bedrijf.......... Zal er nooit meer iets kopen. De service is gewoon waardeloos. Ben benieuwd of ze ooit nog gaan reageren. Dat zal ooit wel eens gebeuren want ik heb nog niets betaald. Ben benieuwd wat ik dan moet betalen. Maak een nieuwe review als ik meer heb gehoord.
Besteld bij Cvtotaal 9 radiatoren. Zouden bezorgd worden in 1 levering.
Er wordt één kleine radiator geleverd via Rensa!
Gebeld wanneer de rest geleverd gaat worden, zouden we over teruggebeld worden. Zowel naar cvtotaal als Rensa. Helaas! Zelfs doorverbinden kunnen ze niet.
De volgende dag wordt door Rensa 7 stuks geleverd met de opmerking dat er nog 1 radiator nageleverd gaat worden.
Weer bellen om te vragen wanneer dan want er is al betaald en de bouw stagneert.!,,,
Wederom hetzelfde verhaal. De webside is vernieuwd,roepen ze dan al maanden.
Werkelijk schandalig. Wat een service van beide bedrijven.
Goeie winkel ,alleen probeer al drie maanden een manometer te laten maken is garantie maar niemand van cvtotaal belt terug graag reactie van jullie zou fijn zijn
Gr marc de graaf