Cvtotaal
7.7
Deze score is gebaseerd op 457 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cvtotaal zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De levering was op het afgesproken moment en voor een mooie prijs. De fabrikant had een klein foutje gemaakt in de bekabeling van mijn airco unit, hier is ook uiterst correct op gereageerd.
snelle levering, ook op de wadden met slechts 1 dag vertraging tgv de bootverbinding. Enig verbeter puntje is dat er een verzendbevestiging of track en trace zou kunnen worden verstuurd.
Eerder bestellingen gedaan bij CV Totaal en altijd is het goed en ook op tijd bezorgd. Echte aanrader ook qua prijsstelling.
Snelle levering en goede prijs voor de aangeboden producten, snel antwoord op vragen.
Snel op de afgesproken datum geleverd; Mijn wijziging van de bestelling en de restitutie van het bedrag was vlot geregeld.
Prima prijs / kwaliteit verhouding van de door ons aangekochte split level airconditioning en een snelle levering !
De prijs is prima, zeker in verhouding met de service. Alles is precies zoals van te voren digital is overeengekomen. Prima geregeld, 100 % betrouwbaar
Kan geen enkel punt aangeven waarom je je cv ketel hier niet zou bestellen. Wij zijn erg tevreden over de prijs, communicatie en de vakkundigheid. Hebben wel even moeten wachten in verband met Corona, maar de heren uit Rotterdam waren zeer service gericht en vakbekwaam. Verder kun je betalen in drie keer, zonder kosten. Zal zeker weer gebruik maken vam dit professioneel bedrijf.
Horrible service. Bought a double split conditioning which included 5mt cooling line. It got delivered with only one cooling line. But it's a double split with two machines which required two individual lines. The service center don't realize the problem and say only one line is included....
It's like buying a pair of shoes with only one shoe lace included....
Helpdesk is beschikbaar en beantwoord je vragen direct of dezelfde dag. De levering kwam op de afgesproken dag, 2 dagen nadat ik het online had besteld. Zeer tevreden over de service van CV Totaal.
Wij hebben gekozen voor deze shop omdat de reviews zo goed zijn. Alleen jammer dat je het product niet kan volgen ivm de levering en dat je telefonisch ook niet veel kan bereiken omdat zij het ook niet precies weten. Maar op tijd geleverd en het product is geweldig.
Contact via klantenservice zeer snel. Item welke ik zelf was vergeten bij te bestellen kon direct worden meegeleverd.
Goede gemakkelijk site met veel artikelen met een goede prijs, levering was snel en professioneel
Helemaal top
Vlotte levering, keurige afhandeling van vragen. Top service vriendelijke mensen aan de telefoon
Niks dan lof alleen maar service is heel goed.
De levering ook
Kan geen minpuntje bedenken. Ga jullie zeker aanbevelen.
Goeie prijs, snelle bezorging, juiste communicatie. Apparaat moet nog in werking genomen worden, maar ik vertrouw erop, mocht er onverhoopt iets naar voren komen waarvoor we hulp nodig hebben dat de service goed zal zijn.
website makkelijk goed te overzien levering zeer correct en volgens afspraak op de site
Prijd/kwaliteitverhouding. Snelle levering. Duidelijk omschrijving van artikel
Duidelijke website, snelle levering, serienummer doorgeven voor garantie, allemaal prima geregeld.
Goeie prijs en snelle levering.
Alleen vreemde was ik kreeg geen track en tracé code
De bezorger stond smorgens om 8uur op de stoep.
Goede informatie op site, aantrekkelijk geprijst, snelle en correcte levering en na levering snelleren goede respons op vragen. Kortom dik tevreden.
Bestelling snel geleverd. Alleen jammer dat ik geen track en trace kreeg moest daardoor thuis blijven. Kwaliteit perfect had de Honeywel Home cv thermostaat bedraad besteld. Eenvoud te installeren. Geen contact gehad met het bedrijf dus geen oordeel over firma.
Product was er binnen de afgesproken tijd. Prima communicatie en een nette prijs.
Het was prima. Zocht naar een specifiek merk. Levering duurde wel langer dan aangegeven
Bij de airco was een verkeerde maat leidinggoot geleverd, s'middags gebeld, volgende ochtend vroeg werd de correcte maat afgeleverd. Bij de montage was er een klein probleem, op zondagochtend gemeld, en op zondag al een reactie dat de vraag doorgestuurd was naar de fabrikant. Volgende dag al de reactie van de fabrikant. Helemaal top !