Cvtotaal - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cvtotaal.

Cvtotaal stelt zich voor

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop, maar voeren daarnaast ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is cvtotaal partner van Essent.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hannemiek 04-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel hier altijd zouttabletten in zakken à 25 kg voor mijn waterontharder. Duidelijk, betrouwbaar en netjes volgende dag in huis. Ook fijn dat geleverd op kartonnen pallet en niet op een houten pallet. Al met al prima.

Reageer

Frank 24-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig en snel rook -en co2 melders besteld en geleverd gekregen. prima verlopen.

Reageer

Johnny 23-06-2022

Algemene score

7,0
Producten goed maar volgende dag in huis dat niet !!!, ben toch super blij.

Reageer

Menno 20-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super! Goede communicatie via Whatsapp reageren snel en duidelijk. Levering was ook zeer goed, in de ochtend een mailtje van de vervoerder met een tijdsvak wanneer er geleverd wordt. Tevens waren ze zeer behulpzaam. Ik zou het iedereen aanraden top!

Reageer

Berg 17-06-2022

Algemene score

7,0
Prima site duidelijke omschrijving. Levering op gewenste dag laten komen ,fijn een keus te hebben.
Levering ontevreden
Briefje op voordeur, verzoek te bellen bij zijingang
Helaas is de verwarmingsketel op de oprit gezet vol in het zicht van de straat. Ik was de hele dag thuis maar niemand gezien. Je zet niet zomaar 1300 euro op de oprit .

Reageer

MJ 15-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals de naam zegt. Totaal service. Erg tevreden. Goeie prijs, netjes afgehandeld en opgehangen binnen niet al te lange tijd.

Reageer

P v Duijvenbode 07-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en kwaliteit vehouding.
Snelle en correcte levering.
Een duidelijk overzicht.

Reageer

wim 01-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was niet leverbaar een cv-ketel en het geld werd keurig terug gestort

Reageer

Tessa 01-06-2022

Algemene score

10,0
Goed product en heel fijn dat wanneer je al in de rompslomp zit door een lekkage, je de mogelijkheid krijgt het in termijnen te betalen, zodat het niet gelijk een hele uitgave is.

Reageer

Pauline 16-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en betalen en snel geleverd. Goede producten in de webshop!

Reageer

Wim en Jannie 06-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie door cv totaal, na het sturen van een paar situatiefoto’s werd binnen acht dagen een nieuwe cv ketel geplaatst door een door cv totaal uitgezocht goed installatiebedrijf. Top

Reageer

L. Wouters 05-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gunstige prijs. Goede ondersteuning bij het bestellen van het product. Komen de afspraken die gemaakt worden heel goed na. Uitvoering door de monteur correct.

Reageer

Rob 02-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en snel geleverd, Vond het een beetje tricky dat de CV ketel werd geleverd door een pakketdienst zonder extra verpakking maar dat bleek achteraf ook niet nodig.

Reageer

Rene 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en installatie. Vakkundig en duidelijke uitleg bij plaatsing. Ook de goedkoopste offerte voor mij.

Reageer

Erik de Groot 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de tweede cv ketel die ik hier heb gekocht goed leveringen zou het iedereen aanraden

Reageer

Henk 13-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle levering. ivm met nalevering prettig mail contact en snelle reactie.

Reageer

Albert kok 06-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke offerte,snelle afhandeling en goede montage. Snelle reactie op vragen.

Reageer

Leo van de Water 31-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit vergelijking
Gemakkelijk en snelle en correcte bezorging

Reageer

Willian Berbers 29-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was erg gemakkelijk om de site te vinden.
De bestelling ging erg gemakkelijk en je kon aangeven wanneer je het pakket wilde ontvangen.
Erg handig , zo kun je je bestelling laten bezorgen als je zelf tijd hebt.

Reageer

WonenenBouwen 17-03-2022

Algemene score

9,0
Zeer goede en professionele medewerkers.
Correct en snelle dienstverlening.
Ga zo door.

Reageer

Aal 11-03-2022

Algemene score

8,0
Netjes op tijd bezorgd en de producten voldoen aan de verwachting. Een van de goedkoopste leverancier van cv ketels.

Reageer

Gasbespaarder 11-03-2022

Algemene score

4,0
De webshop werkt goed. De installatie wordt echter uitbesteed aan installateurs. Wij hebben hierbij te maken gehad met onvoldoende gekwalificeerde monteurs voor de installatie van een warmtepomp. Dan blijkt CV Totaal niet veel meer te zijn dan een handelskantoor want bij problemen geven ze niet thuis. Ze komen niet in actie. Ze hebben ons weken letterlijk en figuurlijk in de kou laten zitten. Uiteindelijk het opgelost gekregen door middel van de inzet van advocaten.

Reageer

F. Kramer 08-03-2022

Algemene score

3,0
De ketel wordt onder een overkapping gezet zonder dat er iemand thuis is.
En er wordt gezegd als er niemand thuis is kan je een nieuwe afspraak maken.
Zowel de transporteur en CV totaal zijn niet telefonisch bereikbaar.
Zeer slechte zaak.

Reageer

Rob Zijlstra 28-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect geregeld, cv-ketel werd de volgend dag echt geleverd, Duidelijke beschrijven en met de installateur de zelfde dag geplaatst.
Even ontluchten en het was voorelkaar.

Reageer

Marcel 24-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en erg nette levering. Werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. En de CV-ketel werkt uitstekend.

Reageer

Ad Hendrickx 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was gemakkelijk te vinden, goede installatie instructie. Snelle verzending
Goede prijs

Reageer

Peter Raaijmakers 22-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk behandeld, cv ketel in beschadigde doos is perfect. Fijn die korting. Website is overzichtelijk en ben daarom al jaren als particulier klant bij u en verwijs veel vrienden en familie naar CV Totaal

Reageer

Frank 21-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke en duidelijke manier van bestellen. Fijn dat je zelf keuze hebt wanneer het geleverd wordt. Ik bestelde een cv-ketel en een vuil-luchtscheider. Houd wel rekening met deellevering. Mijn tweede pakketje kwam een dag later. Dit was snel duidelijk bij navraag. Beide artikelen keurig geleverd.

Reageer

Luc Pauwels 17-02-2022

Algemene score

1,0
De site is ok en het bestellen gaat vlot. De levering is hopeloos : niet komen opdagen op de dag van levering zonder een bericht te laten en ook geen mail bekomen met de vermoedelijke tijdsperiode van levering De volgende dag wel een mail bekomen maar verkeerde levering.

Reageer

Nico helmigh 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrof ventilatiebox. Advies was om een 30 jaar oude box te vervangen door een op gelijkstroom. Bij cvtotaal vond ik een itho-daalderop die zijzelf ook adviseerde als 1 op 1 vervanging. Prijs daar was voldoende keuze en nu een systeem met afstandsbediening leek me geen luxe. De box werd geleverd op de dag die ik had gekozen en na montage bleek deze niet direct van start te gaan met de perilex stekker. Advies aangevraagd via e-mail en het antwoord kwam prompt, even 2 draadjes verwisselen, dus de service was prima. En de stelde niet teleur, inderdaad 1 op 1 en prima opties met de afstandsbediening

Reageer

Yavuz 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding, bezorging ook snel, email reageert men snel.

Reageer

Arthur 09-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering.
Pas na 22 jaar begaf de oude Daalderop . Vandaar weer een nieuwe gekocht.
Zo een op een aan te sluiten.

Reageer

Wolfmans 08-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website met ruim assortiment en ultrasnelle levering. Daarbij ook nog eens zeer scherp geprijsd!
Aanrader!

Reageer

Nel 03-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eerste keer dat ik van deze site gebruik maakte nooit eerder wat besteld

Reageer

Henk 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en bij een vraag via de mail direct een antwoord. Geeft mij weer vertrouwen om een duur product online te bestellen.

Reageer

John Becker 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon het nodige onderdeel snel en gemakkelijk vinden. Het onderdeel is besteld en de volgende dag geleverd

Reageer

Job Vondeling 22-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ongeveer de beste prijs, goede eerdere ervaringen en hoge scorte gebruikerservaringen

Reageer

visser 22-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eigenlijk liep alles vlot, website, betaling en bij aflevering werd ik zelfs gebeld door de transporteur, echt prima

Reageer

H.Scheenloop 20-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed product tegen goede prijs alleen de aansluitset kwam 3 dagen later aan na melding van afwezig

Reageer

Jp 13-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel altijd via cvtotaal!
Goede klantenservice en alles wordt netjes op tijd geleverd

Reageer

Rengers 04-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch goed geholpen over de actuele voorraad. Vervolgens snel geleverd zelfs in de drukke december maand.

Reageer

A. Bokma 02-01-2022

Algemene score

8,0
Ruime keuze met heldere omschrijving van het product. Bestellingen snel en netjes afgeleverd.

Reageer

prettig zakendoen met dit bedrijf 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelde goederen zijn netjes geleverd op de afgesproken tijd. goederen netjes verpakt aangeleverd.

Reageer

Cees 28-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, mooie overzichtelijke site, scherpe prijs en snelle levering.

Reageer

Richard C 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg bij producten, veel details aanwezig. Ruim assortiment met concurrerende prijzen. De aflevering ging wel snel, maar werd door GLS (de pakjesbezorger) zonder dit via een goede track&trace te geven bij hun afleverpunt gedropt. Toevallig waren we op het moment van aanbellen even niet thuis.

Reageer

GJHM 06-12-2021

Algemene score

10,0
Het is top, snelle service, ontzettende aardige chauffeur, dus kom maar op met die kortingsbon

Reageer

Wimpie 03-12-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering . aanbevolen door kennis die ook daar gekocht had. Goede service.Overzichtelijke Side met goede uitleg.

Reageer

Joris Renkens 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een daalderop close in besteld. Snelle levering. Gemakkelijk te bestellen. Zeer goede prijs.. netjes hoor.

Reageer

E 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de Vaillant Eco TEC Exlusive VHR . Donderdag middag besteld en vrijdag al in huis.

Reageer

Esther 29-11-2021

Algemene score

10,0
1 van de 2 pakketten was niet op voorraad, terwijl de site aangaf van wel. Mevrouw aan de telefoon heeft er alles aan gedaan dat ik het product alsnog kreeg. Echt een goede service!

Reageer

Toon meer reviews