Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jaklien 07-04-2025
Voor de 1ste keer iets besteld en dat beviel me goed, ook heel snel al binnen
Babak06-04-2025
Ik heb bij Coolblue een JBL Boombox 3 besteld en gekozen om deze in de winkel op te halen. In de winkel werd ik snel en vriendelijk geholpen. Toen ik merkte dat de doos te groot was om mee te nemen op de fiets, dacht de medewerker meteen mee en stelde voor om het product kosteloos naar mijn huisadres te laten sturen. De volgende dag had ik de speaker al in huis! Helemaal tevreden over het product én de klantgerichte service van Coolblue.
Evert Jan06-04-2025
Ruime keuze, eenvoudig bestelproces en snel geleverd.

Leo06-04-2025
Ik ben zeer tevreden over de hulp via de telefoon bij de bestelling waarbij met cadeaubonnen werd betaald
Mieke V06-04-2025
Altijd supersnelle levering en goed geïnformeerd over de voortgang.
Mat06-04-2025
Shipping was fast and hassle free, service was good.
Remy06-04-2025
Alles goed maar altijd ruimte voor verbetering. Was mij niet helemaal duidelijk waar ik moest zijn om een bestelling op te halen, maar ik werd goed geholpen.
Toos van Loon 06-04-2025
Super goede info Ook vriendelijk behulpzaam personeel 👍🏻
Mel Olsthoorn06-04-2025
Het zoekfilter op jullie website heeft mij erg goed geholpen. Ik had in mijn zoektocht naar een nieuwe koelkast over jullie gehoord en besloot te gaan kijken. De levering was snel en perfect. Ik werd netjes gemaild en vlak voor de bezorging netjes gebeld. Het product werd beneden voor mij uitgepakt (in overleg) zodat ik niet met de verpakking zou blijven zitten. Hij stond in no-time in de keuken en de oude werd zonder problemen mee terug genomen. Ik heb werkelijk niets aan te merken op de aanschaf van mijn nieuwe koelkast. Volgende keer direct weer naar Coolblue!
Jan Otter04-04-2025
Aandacht werd getrokken doordat de aanbieding flink goedkoper was dan het alternatief. Vervolgens woensdagavond besteld en de volgende dag gratis geleverd met super track trace zodat ik op het kwartier nauwkeurig wist wanneer de bezorging plaats zou vinden.
Harrie Aarts04-04-2025
Snelle levering en concurrerende prijs.
Ank04-04-2025
Een snelle levering voor een zeer goede prijs
Lienke04-04-2025
Fijn idee is vandaag besteld (optijd) en morgen binnen. Bij veel winkels moet je nog zeker 2 a 3 werkdagen, of zelfs langer wachten.
Angele04-04-2025
Geen glimlach bij Coolblue 12 mrt 2023 kocht ik een Krups Nespresso Citiz bij Coolblue. Deze was na een week kapot, en te goeder trouw een zelfde weer gekocht bij Coolblue. Deze kreeg ik 25 maart 2023 binnen. In maart 2025 begon dit apparaat te lekken, dit werd zoveel, dat ik een handdoek onder het apparaat moest leggen. Aangezien ik de aankoopdatum niet meer in m'n hoofd had zitten, heb ik dit pas 28 mrt gemeld bij Coolblue: 3 hele dag na het verstrijken van de garantie termijn. Ondanks het feit dat ze konden zien dat dit 2e apparaat aangeschaft is tgv een kapot 1e apparaat, weigeren ze ons 2e apparaat te repareren. Helaas pindakaas: zoals ze me mailden: "het volgende ontdekt: "Valt net buiten garantie". Niks coulance, na de exacte garantiedatum mag elk apparaat kapot gaan bij Coolblue, ook al is dit maar 3 dagen. Wees gewaarschuwd! Ook al mag je verwachten dat een apparaat langer werkt dan de garantietermijn, laat Coolblue zien dat ze daar -en daarmee aan hun klanten- maling aan hebben! Ik koop nooit meer bij Coolblue Datum van ervaring: 28 maart 2025
Keano04-04-2025
Supergoede en snelle service!
Joop04-04-2025
Doen wat ze beloven
Prettige winkel04-04-2025
Coolblue is een prettige winkel die me goed helpt met het maken van mijn keuze
T04-04-2025
Product snel en in goede staat ontvangen.
Sander04-04-2025
Super service, een niet reparabel koffiezetapparaat volledig het aankoopbedrag retour gekregen om te besteden aan een nieuwe. Top geregeld!
Coolblue03-04-2025
Bij Coolblue klopt alles, het bestellen, het op de hoogte houden van bezorging, maar ook de service after. Toppie
Marie03-04-2025
Snel geleverd, vriendelijk personeel (zowel bezorgers als klantendienst)
Petra03-04-2025
Prima site makkelijk te bestellen en alles wordt duidelijk uitgelegd en vergeleken.
KRT03-04-2025
je krijgt wat je bestelt en binnen 24uur ook nog/ of volgens hun voorraad
de leeuw03-04-2025
Goede prijs/kwaliteit en keurig op tijd geleverd
Peter03-04-2025
Snelle accurate levering conform toezegging.