Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
goede prijs, goede communicatie, product naar verwachting.
Doet wat ie moet doen. Bellen. Ligt lekker in de hand. Fijn formaat. Mooie camera. Makkelijk te installeren. Mooie kleur.
Van de week game desktop monitor enzo. besteld ,desktop was niet compleet. Kon of omruilen en 10 euro krijgen of houden en 90.
Heb hetzelfde gehad 4 jaar geleden met een gaming laptop die niet geprogrammeerd was.
Met klantenservice is de 1 vriendelijk en de andere niet zo.
Ik had verwacht betere service het gaat tenslotte om grote bedragen.
Denk goed na voordat je een game pc of laptop wil kopen heb tot nu toe elke keer wel retour moeten doen omdat de spullen niet zijn wat ze gezegt hadden
Coolblue is mijn favoriete website. Kan hier altijd de juiste info vinden. Wel doe ik soms even een prijscheck. Als het niet te veel scheelt dan heeft Coolblue mijn voorkeur maar ook wel eens een wasmachine ergens anders besteld omdat er 100 euro tussen zat. Maar de meeste spullen die ik hier kan vinden, bestel ik ook hier.
Het bestellen en de levering verliepen naar volle tevredenheid.
Helaas waren de afmetingen van de Tom Tom te groot.
Ga dus een kleinere uitvoering bestellen. Het retourlabel was snel geregeld. Geeft vertrouwen.
Netje, duidelijk en zeer snel geleverd!
Ook geen probleem om verkeerde product weer snel om te ruilen, vriendelijke en behulpzame bezorgers.
De oplossing om een promotie van Nespresso toch te krijgen kon alleen geëffectueerd worden als ik het apparaat zou retourneren en een nieuwe bestellen waarbij de promotie dan wel kon. Dat is een ongelooflijke omweg om iets aan te passen. Niet erg duurzaam bovendien.
De shop van Coolblue is overzichtelijk waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt en heeft een goede advies optie waardoor je geholpen wordt bij je keuze, in dit geval een nieuwe expresso machine die bij onze wensen past en hij werd snel geleverd voor een goede prijs. De keuze is zoals geadviseerd gevallen op een Melitta Purista een expresso machine voor een of twee "zwarte" kopjes expresso of koffie. Een eenvoudig te bedienen Expresso machine in een fraai jasje met een bescheiden geluid en niet onbelangrijk hij zet een prima kopje koffie op de juiste temperatuur.
Afgelopen vrijdag heb ik een bestelling voor een magimix blender twv 181,- geplaatst via coolblue.nl. Dit product zou de volgende dag door Coolblue worden geleverd. In het pakketautomaat zat de volgende dag geen pakketje. Ik heb Coolblue diezelfde dag gebeld en Coolblue gaf aan dat ze een onderzoek starten en ik 10 werkdagen moet afwachten. Daarna zouden ze verder kijken naar hoe of wat. Ik heb aangegeven dat ik tot dinsdag wachten redelijk vind voor een product dat de volgende dag zou worden bezorgd. Ik moest volgens Coolblue zelf contact opnemen als het pakket alsnog niet bezorgd was, want zij nemen geen contact op met klanten. Dinsdag opnieuw een afhaalcode ontvangen en weer een lege pakketautomaat. Ik heb Coolblue wederom gebeld en een melding gemaakt bij PostNL. Ook aangegeven dat ik de koop wil ontbinden en mijn geld terug gestort wil of een nieuw product toegestuurd. Dit kon niet, ik moet gewoon afwachten. Ik heb altijd met veel vertrouwen bestellingen bij Coolblue geplaatst, maar nu blijkt dat als er iets mis gaat er echt geen enkele service naar de klant toe verleend wordt en echt geen enkel begrip.
zoals altijd koop ik mijn dure elektronica bij coolblue. zaterdag avond ben ik goed geholpen door een medewerker van coolblue voor de aanschaf van een nieuwe ipad. deze ook daadwerkelijk aangeschaft en met een betrouwbare bezorgservice zondags geleverd. zoals afgesproken. en dat is de service van coolblue. zoals altijd….. TOP💪🏻
review oktober 2024
Prima website, overzichtelijk en makkelijk toegankelijk. Snelle levering, ook op zondag. Toppie.
Coolblue heeft een grote voorraad artikelen en handige omschrijvingen op de website als keuzehulp. De prijs is in orde en de bestelling en levering snel en probleemloos.
Snelle levering
Hele goede en duidelijke site
Eerlijke prijzen
Bezorgers vriendelijk met goede uitleg
Prima service en snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit.
Komt door de reclames, die zijn zo leuk. En snelle levering
Keurig op tijd geleverd en ook netjes gebeld voor hij kwam.
Ik had een pre order voor een videogame besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling klaar zou liggen. Ook het winkelpersoneel was vriendelijk.
Zeer aardig personeel. En de tijden die kloppen ook. Fijn dat ze ook 15 min vantevoren even bellen
Goede uitgebreide product informatie. Snelle levering, netjes verpakt en uiteindelijk een mooi degelijk product voor weinig geld.
Heel fijne informatie, die ik kreeg. Daardoor heb ik m'n keuze kunnen maken en erg blij met advies en verkregen artikel
Nieuwe Oled tv aangeschaft en de volgende dag al in huis. Na plaatsing werd het volledige scherm niet benut. Gelukkig kon ik in de avond Coolblue nog bereiken. Al snel werd geconcludeerd dat hij omgeruild moest worden. Wel balen omdat hij weer van de muur moest en terug in de doos. Nadat ik de nieuwe had ontvangen bleek deze hetzelfde euvel te hebben. Ik dacht dat dit geen toeval kon zijn. Na een tijdje speuren op internet blijkt het een instelling om pixels te sparen. Deze is niet te vinden bij beeldinstellingen maar op een andere niet zo'n logische plek in het menu. Je kunt dit dus uitzetten. Super klantvriendelijk van Coolblue om een nieuwe te sturen. Helaas was het niet nodig geweest.
Al veel artikelen besteld, steeds op afgesproken tijdstip geleverd en geplaatst door vriendelijk personeel. Uitgebreide info over de artikelen op de website. Op een avond begaf de vaatwasmachine het definitief. Nieuwe besteld bij Coolblue, bij het verwijderen van de oude machine merkte ik dat deze iets smaller was dan de bestelde. Op de website een smaller exemplaar ontdekt. Om 23:30 (!) gebeld naar Coolblue om te kijken of er nog iets te redden was aan de bestelling. De medewerker die ik aan de lijn kreeg, noemde direct mijn naam, en gaf zonder dat ik iets had gezegd aan dat ik vast de bestelde vaatwasmachine wilde annuleren. Op mijn vraag of een smaller exemplaar nog mogelijk was antwoordde hij: Geen probleem het juiste exemplaar wordt morgenochtend om 09:00uur bezorgd. En zo vervolgde hij, de nieuw uitgekozen machine is 40 euro goedkoper, dat geld staat inmiddels al op uw rekening. En inderdaad de volgende ochtend stond het nieuwe apparaat binnen. Ongekende service!
Duidelijke site, makkelijk om te bestellen en snel geleverd.
Ik bezocht de mooie winkel van Coolblue in Rotterdam Alexandrium. Bij binnenkomst staat de koffie klaar, altijd heerlijk na een reisje richting Rotterdam. Ik heb het bestelnummer en mijn naam ingevuld. Vervolgens word je vanzelf opgeroepen bij de Ophaalbalie door een medewerker, die daarna mijn pakketje ging halen. Daarna werd nog gevraagd of ik uitleg wilde over mijn product. Zo makkelijk gaat het dus bij Coolblue. Echt een aanrader!
Na mijn aanmelding bij de meldzuil voorin de winkel werd ik vlot geholpen. Ik had zelfs iets dubbel besteld. De medewerker attendeerde me daarop, waarop hij de bestelling van dit onderdeel heeft teruggeboekt. Bovendien heeft hij me naar tevredenheid geadviseerd bij de aanschaf van een extra accessoire.
Geweldige en vriendelijke service. Ik ben er al vaker geweest, maar wordt elke keer overrompeld door de uitstekende service. De medewerker die mij hielp had mijn mobiele telefoon uitstekend in orde gemaakt alvorens deze mee te geven. Ik zou niet kunnen verzinnen wat coolblue kan verbeteren... daarom een 10