Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Disc drive14-04-2025
Goed geadviseerd door klanten service. Bestelling snel geleverd en voldoet aan verwachting.
Peter en Marijke14-04-2025
Duidelijke omschrijving en snelle levering
Jaques14-04-2025
Bij bestelling via internet een super snelle bezorging van de bestelde artikelen. Geen ervaring met afhalen in de winkel.

Mactijn14-04-2025
De iPad Air 13 inch in de kleur sterrenlicht model 2025 die ik heb besteld bij Coolblue was alleen op voorraad bij Coolblue en ook nog eens in de aanbieding! Wat ik dan wel vreemd vond, is dat het oude model 2024 nog voor de normale prijs werd aangeboden en dus duurder was dan deze. De iPad werd super snel en netjes geleverd. Wat ook fijn was is dat de levering op een ophaal locatie was zodat ik er niet voor thuis moest blijven.
Larissa14-04-2025
Erg fijne website en een super snelle levering! De volgende dag konden wij al genieten van heerlijke koffie.
Leo14-04-2025
5.0
5.0
DHL bezorgt erg slecht. Absoluut niet aangebeld en moest het kilometer verderop maar zelf ophalen. En ik bestel juist omdat ik moeilijk kan lopen.
Anneke13-04-2025
Als je bij Coolblue iets besteld, weet je zeker dat je het artikel volgens verwachting binnen krijgt. Betrouwbaarheid, daar hou ik van.
Claudia13-04-2025
Alweer een goede ervaring ! Goede service , prijs is goed , bestel proces makkelijk en duidelijke communicatie over bezorging
Brandenburgh13-04-2025
Op 24 maart een horloge besteld. Op 31 maart gekregen voor mijn verjaardag. Op 2 april ging het horlogebandje al stuk. Gebeld met de klantenservice. We konden het of opsturen of omruilen voor een nieuwe in Almere. In Almere geloofden ze ons niet. Zeiden dat het niet bekend was dat we een nieuwe mochten ophalen. Werden erg onvriendelijk behandeld. Telefonisch gebeld met de klantenservice. Die begrepen er niets van want het stond in het systeem... na overleg met de klantenservice op 4 april opgestuurd. Het is nu 13 april. We hebben al 4 keer gebeld met de klantenservice. Worden van het kastje naar de muur gestuurd... maar hebben nog steeds geen nieuw horloge. De klantenservice zelf zegt dat het bij een geheime manager ligt... maar service met een glimlach merken wij echt niets van. Wij hebben totaal geen service gekregen.
Jacq13-04-2025
Aardig persoon en behulpzaam
Lex13-04-2025
Bestelling, tracking en bezorging allemaal dik in orde. Toch wel vreemd dat een waardebon die zo door de brievenbus kan, in een pakket ter grootte van een schoenendoos wordt bezorgd. Het zal wel logistiek beter zijn, maar volgens mij niet erg sustainable….
Michèle 13-04-2025
Altijd heel blij met Coolblue duidelijke omschrijving met voor en nadelen. Dit keer kleine teleurstelling vanwege het gebruik vaatwasser. Geldt bij de Philips staafmixer enkel voor opzetstuk garde, wellicht willen jullie dat aanpassen op website om teleurstelling bij anderen te voorkomen. Verder net zo tevreden als altijd, supersnelle levering!
Eric12-04-2025
Prettige winkel, prima geholpen.
W te P12-04-2025
Prima shop duidelijk kunnen vinden wat ik wilde hebben. Overzichtelijke en duidelijke site Netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket bezorgd zou worden
R v Zanten 12-04-2025
Super goed geholpen
Piet Gagel12-04-2025
Het is bijna perfect
Willlow12-04-2025
Topservice! Ik had een verkeerd product besteld, dus wilde hem omruilen. Toen kreeg ik bericht dat ik het oude product niet hoefde te retourneren maar mocht houden. En het nieuwe product kwam gelijk de volgende dag al. Fantastisch toch?
Emmy12-04-2025
snelle levering, keurige bezorging en duidelijke uitleg
Gerrit van Dijk11-04-2025
Goede ervaringen (ook met eerdere aankopen) bij CoolBlue. Snel, vriendelijk en goede service. De nu aangeschafte printer doet echter nog niet wat hij zou moeten doen: draadloos printen. Ben nog aan het puzzelen.
Pauline 11-04-2025
Aardige jongeman die mij goed geholpen heeft. Leuk gesprek gehad en precies met wat ik nodig had de deur uit gegaan.
Baardman11-04-2025
In de winkel was mijn artikel niet op voorraad! voor niets naar de winkel gekomen., zeer iritand. nooit meer bij coolblue iets kopen
Jur11-04-2025
Vriendelijk personeel en meedenkend. Coolblue is vaak wel duurder dan concurrentie. Prijzen via Google worden hoger weergegeven dan wanneer je met je account inlogt.
Hans11-04-2025
Duidelijke site. Prijzen zijn ook prima in verhouding. Wordt snel geleverd en zelfs nog een mail met instalatiehulp. Helemaal top
Aufderhaar11-04-2025
Op de website staat; vóór 23.59u besteld, volgende dag bezorgd. Dit is dus niet waar! Mijn bestelling is opgesplitst in 2en waardoor een deel wel de volgende dag werd bezorgd maar de koffiemachine niet terwijl dit wel in de app staat! Bij navraag wordt dit niet gewijzigd in de app. Leuk, Coolblue kan inzien dat mijn koffiemachine nog bezorgd moet worden maar als klant zijnde dus niet waardoor het een nietes wellus spelletje kan worden als de machine echt niet bezorgd wordt! Uiteraard de na 2 dagen wel bezorgd maar toch vind ik het administratief niet netjes!!!
Hans10-04-2025
Snel en correct zeer tevreden met de bezorger vriendelijk