Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

L.j21-04-2025
Snelle levering , goed product
Hennie Smits 21-04-2025
Vriendelijk en snel geholpen
Ron21-04-2025
Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd

A3aan21-04-2025
Snelle levering, prima verpakt en goed product.
Marlies21-04-2025
Snelle en correcte levering
Rene21-04-2025
Helemaal conform opgave bij bestelling. Top bezorging.
Ron20-04-2025
Een defect aanmelden, deze versturen en de volgende dag al bericht krijgen dat een nieuw apparaat al onderweg is…dat is de service die ik een 10 geef
Ellen 20-04-2025
Het was goed te vinden, makkelijk te vergelijken. De levering was ongelofelijk snel, zelfs binnen 24 uur! Dat is niet nodig voor mij hoor, een week zou ook oké zijn, maar ik vond t wel erg knap
Marco 20-04-2025
Bezorger was mooi op tijd en belde netjes 10 minuten van tevoren. Bestellen via de app ging ook moeiteloos.
M20-04-2025
Goed verpakt en snel verzonden dat heeft coolblue altijd goed voor elkaar. De omschrijving/foto’s hadden iets duidelijker gekund en gemogen. Het verschil tussen de verschillende fotolijsten is onduidelijk. Uiteindelijk weten we nu dat deze lijst geen omlijsting heeft, maar van de voorkant een plat scherm (zoals tablet) waarvan de buitenste rand zwart blijft. De andere versie heeft een echt lijstje om het scherm zitten.
Ton20-04-2025
Snelle levering, alleen jammer dat Coolblue Post NL het pakket laat bezorgen, zij nemen geen oud apparaat mee terug terwijl dat op de site van Coolbleu wel beloofd wordt.
Eelco20-04-2025
Kon jammer genoeg de tablet niet in de winkel bekijken. Klein gokje genomen door gewoon aan te schaffen. Maar ach, het retourbeleid bij Coolblue is zeer goed. Kreeg jammer geen afhaalbericht. Minpuntje ;) Dus op de gok langs het afhaalpunt... waar mijn mooie tablet voor mij klaar lag.
Nil19-04-2025
Als een klant heb ik altijd goede ervaringen gehad bij Coolblue, producten die ik besteld heb op tijd en netjes geleverd. Coolblue is een top winkel!
Josette19-04-2025
Snel gevonden wat ik zocht, veel aanbod (SD card voor camera). Bestellen en betalen gaat heel eenvoudig. De bezorging was ook erg snel. 's avonds besteld, de volgende middag al binnen. (wel brievenbuspakketje, dat scheelt misschien)
Onno19-04-2025
Goede aanbieding en top tweede kans!
Frank19-04-2025
Wij hebben gekozen voor Coolblue omdat jullie heel snel kunnen leveren. De avond ervoor besteld, gelijk een mail terug met een tijdsindicatie van vier uur voor de levering en 's nachts nog eens een mailtje met een preciezere tijdsindicatie van één uur. Van de bezorger kreeg ik de volgende morgen een telefoontje dat hij er met een kwartiertje zou zijn, helemaal top!! De bezorger was een zeer vriendelijke jonge man die net te werk ging en duidelijk communiceerde. Ik ben zeer tevreden!
Dirk19-04-2025
Goede prijs, kwaliteit. Zou wel de suggestie willen doen om de juiste prijzen bij de cashback te vermelden. Ik had de verwachting dat ik meer terug zou krijgen. De hogere cashback was voor een ander product.
Jerdenh19-04-2025
Goede produkt informatie, makkelijk bestellen en snelle levering
Peter18-04-2025
Het product en de service van de medewerker is oké maar je moet te lang wachten tot je wordt geholpen.
Hans18-04-2025
Bestelling gewoon eens afgeleverd zoals aangegeven. Dat gebeurt weinig meer.
Huis Roomolen18-04-2025
Snel en efficient, prachtige apparaten.
Marianne 18-04-2025
Snelle en goede service met ook nog automatische aftersales ondersteuning per mail.
Patrick Verhoeven 18-04-2025
Snel geleverd en super service
Gerard18-04-2025
Coolblue heeft ruim aanbod en duidelijkheid over verschil in types. Wij hebben deze week een vaatwasser aangeschaft en direct in laten bouwen, dit was ook mogelijk. Oude apparaat had ik zelf uitgebouwd ( had niet gehoeven ) maar ook kosteloos meegenomen. Inbouwen was wel betaald maar keurig geregeld. Communicatie is strak en zeer duidelijk … dikke pluim en volgende apparaat komt vast en zeker weer via coolblue.
Fabio18-04-2025
Het was makkelijk om te bestellen en ik werd goed geïnformeerd over mijn pakketje, wel werd mijn product in een veelste grote doos bezorgd waar door mijn product flink gerammeld heeft