Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Alles is gewoon goed gegaan
Goede shop. Ik koop mijn producten hier graag. Altijd goede service en duidelijke omschrijving/informatie op de site.
Het had een 10 kunnen zijn. Maar dan had het pakket afgeleverd moeten worden bij het ophaalpunt wat ik had aangegeven. Nu werd het bij de buren afgeleverd
Handige website waar naast veel aanbevolen producten ook veel reviews te vinden zijn. Erg handig.
Wel kan de hoeveelheid mail omlaag. Je hebt besteld. Dit is je bezorgmoment #1, 2, 3 en 4. Sms eroverheen. Je wordt nog gebeld. Het kan ook te gek zeg maar.
Zoals altijd weer snel bezorgd en voor een redelijke prijs. Die glimlach was er dus.
Volautomatische koffie machine van Philips gekocht. De keuze viel hierop omdat ik een youtube filmpje had gezien met een test hiervan. Bij Coolblue was deze verkrijgbaar, alleen een nieuwere versie. Ook prima natuurlijk. Maar bij selectie bleek dat deze (tijdelijk) wat uitverkocht. Balen... maar gelukkig zag ik dat er ook een "tweede kans" apparaat beschikbaar was. Deze was een stuk goedkoper en komt in de originele verpakking, met volledige garantie (2 jaar). Bezorging was vlot en alles zat er in wat er in hoorde te zitten. Geen beschadiging te zien . Wat ook positief was , dat ik de dag erna van Coolblue een link naar de NL gebruiksaanwijzing kreeg (zit er meestal niet meer bij) en wat tips voor gebruik van het apparaat. top!
Ben al jaren een trouwe klant van Coolblue, Ze hebben een zeer ruim assortiment en een snelle en betrouwbare levering. Kortom als ik iets wil kopen kijk ik als eerste bij Coolblue en wat er bieden is.
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Nooit teleurgesteld over de service. Snelle levering, goed bereikbaar en overal en alles duidelijk. Al jaren vaste klant en het feit dat Coolblue vaak niet de goedkoopste is, maakt daarbij voor mij niet meer uit. Service mag wat kosten.
Snel af te halen, vriendelijke bediening
Altijd goede service, geen gedoe.
Ik zou afgelopen vrijdag mijn bestelde artikel krijgen maar tot op heden niets ontvangen.
Heel jammer en ook geen mail dat het later komt .
En post nl geeft aan dat er nog niets is ontvangen.
Altijd goede aanbiedingen en snelle levering.
De hele bestelling verliep soepel en snel.
Goede en duidelijke product omschrijving gekoppeld aan concurrerende prijzen
Ik kwam mijn bestelling ophalen, met kleinkind in de hand. De winkel medewerker reageerde daar uiterst adequaat op, binnen no time kwam hij met een klein stroopwafeltje aanlopen. Fijn voor het wachten, was zo voorbij en daarna een goede uitleg van het product.
Super sympathiek!
Online besteld wat ik nodig had (extra korting op Apple producten ivm de vakantiegeld deals). De volgende dag opgehaald bij de balie in de winkel en super goed, vlot en vriendelijk geholpen.
Prima service, snelle levering en geen gedoe met retourneren
Fijne winkel. Eerlijke reviews. Snelle levering goede hulp via internet wat bij ons past
Service en Informatie top
Leuke installatie tips
Product in lijn met bestelling
Goede prijs, zeer snelle levering en wetend dat de service van CoolBlue gewoon cool is.
Gewoon omdat het allemaal zo makkelijk zoeken is en levertijd is helemaal top, tot op het uur en dan nog een sms krijgen dat er iemand binnen een kwartier is. Kan niet beter toch?
Prima, goed geholpen, goede service
Wij hebben de prijzen en de service vergeleken en cool blue kwam positief over.
Opgegeven leversnelheid werd niet gehaald (kwam een dag later). Daarnaast was de verpakking bij aankomst al gescheurd
Coolblue is top! Doen wat ze beloven en geen gezeur! Ik kreeg zelfs direct een mail met een gebruiksaanwijzing van de eigen site, waar ik meer aan had dat de handleiding van het product zelf.
Ga zo door Coolblue!