Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ben woonachtig in Den Helder. Hier niks meer te koop, daarom via Koud Blauw ;-) besteld. Prima product voor 'weinig'. En keurig geleverd zoals beloofd!
Super ervaring, zaterdag besteld en maandag was het al geleverd. Helemaal blij.
Snelle levering,leuke extra,s
Heb bij de aankoop een hele goed ervaring gehad, maar bij het afleveren was de chauffeur best terughoudend in het naar binnen schouwen van de koelkast en oven. En heeft helemaal geen moeite gedaan om het allemaal uit te pakken. Vond ik bijzonder tereurstellend.
Ik had een koelkast besteld. De informatie en communicatie over de leverling was zeer duidelijk. Ik kreeg zelfs 20 minuten van tevoren een telefoontje van de bezorger dat ze in de buurt waren. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam!
De koelkast is voor me uitgepakt en binnen neergezet. Alle verpakkingsmaterialen zijn netjes meegenomen.
Heldere goede informatie, communicatie en srevice
Goeie service goeie levering
Ik heb geen klachten over mijn online bestellingen. Producten worden conform afspraak geleverd.
De All in One Acer kunnen bekijken. De medewerker was aardig maar rommelig. Kon geen geluid laten horen. Kreeg het pinapparaat niet weekend. Moest een meerdere voor komen. Ons de verkeerde uitgang gewezen. Een hele tijd naar de auto moeten zoeken. Ik loop slecht, heb een wandelstok. Had hij rekening mee moeten houden.
veel keuze. Zeer goede voorlichting/informatie. Snelle levering.
Snel veilig en voordelig 100 punten
Coolblue pretendeert de beste te zijn met name zijn eigen logistieke dienst, In Nederland en België. Ik moet nog op het laatste moment een cadeau kopen. Op zaterdag bestel ik dus iets omdat de belofte is dat die zondag in huis zou zijn. Wat doet Coolblue geeft de bezorging aan DHL de meest slechte in Nederland. Op het moment dat ik dat zag wist ik dit komt niet goed. En idd de hele dag staat we komen langs vandaag tussen 10.00 en 20.00 uur. Dus blijf je thuis maar er veranderd niets tot 19.45. Uw pakket wordt morgen geleverd. De hele dag naar de knoppen. Typisch DHL. Maar Coolblue is dus niet de beste ze zijn net zo slecht als slechtste schakel in deze. Dus volgende keer gewoon naar de winkel is vaak ook wat goedkoper.
Lekker makkelijk te bestellen en keurig en op tijd bezorgd
Supersnelle service, ook in het weekend I!) en bovendien zeer vriendelijke medewerkers.
Ben meestal zeer tevreden met Coolblue, helaas dit keer niet maar daar kunnen zij niets aan doen omdat het de leverancier betreft.
Doos was beschadigd en het zag er naar uit dat deze open was geweest of dat ik een retour gestuurd artikel heb gekregen.
Coolblue Groningen had zeer kundig personeel die mij goed kon helpen in het maken van de juiste keuze voor een printer. Er werd goed doorgevraagd waar ik de printer voor zou gebruiken.
TV met soundbar online gekocht. Deze werd mij geadviseerd door een grote media winkel, maar was aanzienlijk duurder. had al positieve recensies gehoord en heb de bestelling zonder twijfel gedaan. Ook de incomplete levering werd de volgende dag middels DHL goed opgelost.
De positieve uitstraling en klantenbenadering van CoolBlue maakt een dagje vergelijken en kijken op hun webshop bijna stressloos. Bijna, omdat een goede afgewogen keus maken uit zoveel artikelen (een koffiemachine met bonenmaler in mijn geval) best moeilijk is ;-).
Alleen al de slogan “alles voor een glimlach” vind ik zo positief, dat er bij iedere reclame een lach op mijn gezicht verschijnt!!
Voeg daarbij mijn bestelling van een Gardena-slangenwagen (in de avond!!) die reeds de middag daarop bij mij voor de deur stond en mijn (glim)lach werd een “lach van oor tot oor”.
Cooblue biedt een fijne ervaring aan in de combinatie van online en fysiek winkelen. Een online bestelling die je snel in de winkel kunt afhandelen.
Dat dit mogelijk is, is blijkbaar al bij veel klanten bekend en daar is de afhandeling in de winkel dan nog niet helemaal perfect op afgestemd. Hierdoor moet je ook voor het afhalen van een bestelling best een tijdje wachten. Maar ja, dat is dan misschien een nadeel van het succes en de klantvriendelijkheid van Coolblue
Goede info over het product, vergelijking met andere producten, keuzehulp. snelle levering, aardige nazorg.
Snelle bezorging op de gewenste locatie, zonder overbodig mailverkeer.
Bezorger heeft niet van te voren gebeld en heeft niet echt moeite gedaan om het product te bezorgen.
Met de Coolblue App is het heel gemakkelijk bestellen en bestelling te volgen. Radio voor een goede prijs de volgende dag geleverd. Coolblue heeft een betrouwbaarder imago.
Coolblue levert heel snel en betrouwbaar