Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Martijn01-06-2024
deed wat het moest doen, ook niet extreem bijzonder. maar verder wel prima, en goede prijs
Karin01-06-2024
Goeie service, levering volgens afspraak en heel behulpzaam. Fijn vertrouwd adres.
Annet01-06-2024
Goede en snelle communicatie over de bestelling en levering Dit wordt letterlijk met een glimlach gedaan en daarin onderscheiden jullie van de rest van de aanbieders Ga zo door

Lotte01-06-2024
Ik heb gekozen voor Coolblue vanwege de zekerheid dat mijn bestelling op tijd binnen is. Daarin stelt Coolblue nooit teleur! Prettige webshop, voorzien van een ruim assortiment met duidelijke productomschrijvingen.
Marc31-05-2024
Ereader en hoesje besteld. Duidelijk waar deze op te halen was. Ff met de trein en ja hoor,lag klaar. Dus niet als andere ewinkels zeggen dat je het hebt en dan weken moeten wachten. Coolblue, niet altijd de goedkoopste, maar wél de beste
Ivar Schippers31-05-2024
Besteld voor 22:00 de volgende morgen 11:30 in huis coolbleu doet wat ze beloven
Jan31-05-2024
snelle levering en scherpe prijs en goede service met cashback aanbieding.Ook verzending is probleemloos
Hans31-05-2024
Ik geef een 6 voor de klantenservice. Als deze jongens niet zo hun best hadden gedaan was er weinig overgebleven van de punten. Ik ben 10 dagen bezig om iets gecorrigeerd te krijgen. De geboden oplossingen zijn goed, de voucher was ook super klantvriendelijk. Maar om je product omgeruild en geleverd te krijgen is een hele opgave. Ik ben in ieder geval 8 telefoontjes met coolblue verder. En nog zal ik een dag of 4 geduld moeten hebben voordat mijn vervangende product wordt geleverd.
Evert Jan31-05-2024
Prettig werkende website met ruim assortiment. Bezorging de volgende dag en keurig op het afgesproken tijdstip.
Frans31-05-2024
Mooie bbq gekocht tegen een vriendelijke prijs. Erg snel bezorgd. Blij mee..
Rianne31-05-2024
Heel blij met de service van CoolBlue! Mooie Chromebook gekocht, helaas bleek hij bij ontvangst niet te werken. Toen ik belde, had ik al snel een vriendelijke medewerkster aan de telefoon (geen lange wachtmenu's) die met mij mee dacht. Het werd snel opgelost met een vervangend product dat nu onderweg is. Blij mee!
Wes31-05-2024
Snel, gebruiksvriendelijk en bij retour zending netjes e-mails met overzicht en procedure.
Piet Van den brand31-05-2024
Goede keuze kunnen maken met keuzehulp ‘s avonds besteld en dag erna netjes bezorgd
Willem31-05-2024
Ik heb ervaring met bestelling bij Coolbleu. Dus reden om opnieuw te bestellen. Wat je zoekt kan je vinden, en met duidelijke omschrijving van het product beslissen of je het wilt hebben. Bestellen en betalen is een fluitje van een cent, en de levering is supersnel.
Kim31-05-2024
Vandaag besteld morgen in huis. Dat gebeurde netjes bij Coolblue. Ik ben blij met m'n nieuwe smartwatch. Je kan online goed de verschillen checken tussen de producten. Hij werkt prima naar behoren en je kan er oa berichten mee ontvangen en verzenden, dat is wel fijn, want dat kon ik met m'n oude ook.
Gaaf31-05-2024
Ik heb een snij mes voor een grasmaaier gekocht en de bestelling verliep snel. Avond besteld en de dag erna in de winkel betaald en opgehaald. Ook de prijs was goed. Het zou wel mooier zijn als coolb winkels heeft met parkeer plaatsen.
izak31-05-2024
Goed geleverd. Niet precies wat ik wilde als er een kop staat van een scheerapparaat verwacht ik een kop met de mesjes erin niet alleen de mesjes
Roel Ligthart Bosch31-05-2024
Ik ben onder de indruk van het totaalconcept van deze winkel - ontvangst en de weg wijzen is prima - de medewerkers zijn deskundig en geven eventuele alternatieven aan. Zijn ook eerlijk over de verschillen van kwaliteit. - reparatie / service werken goed en doelmatig Kortom: ik kom er graag.
Regina31-05-2024
Coolblue is de beste winkel van Nederland! Ze doen echt alles voor een glimlach! Niet alleen bij de aanschaf, maar ook bij de service achteraf. Een probleem is nooit een probleem bij Coolblue; dat wordt direct opgelost . . . mét een glimlach . . . geweldig!
Mike30-05-2024
Duidelijke website, goede prijzen, en fantastische levering. Op zaterdagavond een tv besteld en de volgende ochtend al in huis, helemaal top! Chauffeur tilde de tv zelfs nog eventjes het huis in, verder hoefde van ons ook niet eigenlijk dus ook helemaal top.
Carl30-05-2024
Duidelijk overzichtlijke shop met veel in formatie en een goede uiotleg en een groot asortiement
Gerard Verboom30-05-2024
Artikel later dan beloofd bezorgd. Hierdoor kwam de belofte die ik iemand heb gedaan in gevaar. Graag volgende keer niet beloven: “Vandaag besteld, morgen in huis.”
J.30-05-2024
Overzichtelijke website, bezorging is absoluut top! Snel geleverd, je word continu op de hoogte gehouden voor de bezorging. Plus daarbij zeer vriendelijke bezorger can Coolblue!
Evert30-05-2024
Snelle levering en helemaal volgens verwachting. Refurbished iPhone ziet er als nieuw uit!
Chung30-05-2024
bestelling ging makkelijk en product snel (de volgende dag) afgeleverd, zonder schade.