Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

John06-06-2024
Vaatwasser kapot, even nieuwe besteld en dag erop geleverd. Oude vaatwasser weer meegenomen, hoe makkelijk kan het zijn!
Anneke06-06-2024
Duidelijke communicatie wat betreft product en levering. Zeer vriendelijke en hulpvaardige bezorger. Kwam op de afgesproken/ aangegeven tijd
Tanja06-06-2024
Alles prima geregeld, snel verstuurd en goede afhandeling. Ook de prijs is goed.

Dennis06-06-2024
Duidelijk omschrijving goede foto’s van product snelle levering althans PostNL kwam weer is een dag te laat… misschien niet de goedkoopste winkel maar voor een stukje service mag je betalen.!
Thomas06-06-2024
Snelle bezorging, goed ingepakt en betrouwbaar. Het personeel is altijd vriendelijk.
Désirée06-06-2024
Ik bestel apparatuur en co altijd bij Coolblue, omdat de keuze enorm=, de informatie over de apparaten uitgebreid en de levering snel is.
O06-06-2024
Gewoon goed en als verwacht. Dat is ook meteen de reden dat ik hier shop. Beetje humor en een gelikt proces is ook leuk.
Claire06-06-2024
Goede service, snelle levering en ook regelmating een update qua tijd van levering. Verder ook het oude apparaat meegenomen, helemaal top!
Willem06-06-2024
We zijn heel blij met Coolblue. Perfecte website, Snel besteld, vakkundig verpakt, mooi produkt!
Helmut Springer06-06-2024
Top! Exactly what I needed, great description, and with a "2nd Chance selection" I even saved another €20/ Perfectl! Am enjoying my toasties already.
Ron Groen06-06-2024
5.0
5.0
De aftersales zorg periode loopt nog dus te vroeg om een oordeel te geven. Ik had moeite een bruikbaar antwoord op een vraag te krijgen dus houd het maar op een 5. Tip: rubricier de feedback naar perioden
A-Garden06-06-2024
Duidelijke uitleg en fijn dat je verschillende dingen kan vergelijken. Snelle service en fijn dat je je bestelling helemaal kunt volgen.
Michel Meijers06-06-2024
Een refurbished apple telefoon gekocht via Coolblue. helaas blijkt deze niet te werken op een nederlandse simkaart, aangezien de telefoon geregistreerd staat ij een amerikaanse telecom provider. coolblue geeft niet thuis., kunnen hier niets aan doen, volgens de klantenservice. Alles voor een zeer boos gezicht!
Ralf P.06-06-2024
2.0
2.0
Ik had een koffiezetter op 04-05-2024 gekocht bij u, merk/type Philips HD7900/01, aanschafprijs €229,00. Binnen 2 weken was helaas de prijs gezakt naar €182,-. Zondag 2 juni 2024 sloeg de maler vast. Hiervoor koffiezetter ingeleverd bij CoolBlue winkel in Nijmegen. Netjes door de baliemedewerker omgeruild en er wordt een nieuwe verzonden. Ik zou in aanmerking komen voor het prijsverschil, maar omdat ik niet de originele doos had, vond de filiaalmanager dat ik daar geen recht op had. Ik vind niet netjes. Alleen omdat ik de doos niet heb, heb ik geen aanspraak op teruggave van het prijsverschil. Wel een dure doos van €47,- vind ik.
Diaan05-06-2024
Makkelijk snel besteld Wordt alleen gezegt zaterdag besteld zondag in huis Maar dat is niet zo Althans niet wat ik had besteld heb
m.bossers05-06-2024
Goede aanbiedingen bij de vakantiegelddeals 2024! Snelle en adequate levering.
Zen05-06-2024
Top service van coolblue. De droger werd door twee sterke mannen maar liefst twee trappen omhoog gesjouwd. En tuurlijk betaal je er wat extra voor, maar prima service. Aangesloten en nog uitleg gekregen en oude mee de wagen in. Plus nog het feit dat het apparaat een maand gebruikt mag worden en indien niet goed, je het gewoon weer kan laten ophalen en geld retour krijgt. Coolblue levert echt super goeie service. Koop hier heel graag.
Mieke05-06-2024
Keurige levering alleen de medewerker van de klantenservice was erg gehaast. Dat gaf een nare indruk en hij deed alsof ik het niet snapte
Demy05-06-2024
Super service en snelle levering! Altijd blij met coolblue! Wat ik ook zo netjes vond is dat mijn pakketje precies in de doos van coolblue paste. Hierdoor is er dus veel minder karton nodig!
JvK05-06-2024
Duidelijke site, mooie prijs kwaliteit . Hele snelle levering. Top product.
Roy HdlB05-06-2024
Prima winkel ook online goed te bestellen ,goede producten en snel geleverd 👍👌
Johan de Man05-06-2024
Overzichtelijke webshop waar je makkelijk een keuze kunt maken mbt je wensen bij aanschaf nieuwe laptop. Snel geleverd. Koop hier wel vaker ivm de geweldige goede service.
Pete05-06-2024
Snelle levering duidelijke webshop aanbeveler zelfs op zondag wordt er bestellingen afgeleverd
Jeroen04-06-2024
Mijn oordopjes laadden niet meer op. Aangezien dit nog binnen de garantietermijn viel, heb ik ze via de website aangemeld ter reparatie. Ik ben vervolgens naar de winkel van Coolblue gegaan om ze in te leveren. Daar werd mij door de uiterst vriendelijke en servicegerichte persoon achter de servicebalie verteld dat ik direct een nieuw paar zou meekrijgen, waardoor ik niet hoefde te wachten totdat mijn oordopjes gerepareerd waren. Superservice!
Robert04-06-2024
Prima service. Kwam een usb kabel ophalen voor de auto en aangezien ze geen originele van apple hadden mocht ik die van coolblue zelf even testen. Dit bleek te werken en toen één aangeschaft. Met 5 jaar garantie.