Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Anita12-06-2024
Enige tijd geleden een blender gekocht welke jammer genoeg de geest heeft gegeven. Omdat deze nog net binnen de garantieperiode viel heb ik het artikel retour gestuurd voor reparatie. Dat proces verliep prima. Het duurde even voordat er een oplossing was, maar gedurende deze periode werd ik netjes op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Toen dit volgens hen uiteindelijk te lang ging duren (dit was voor mij overigens niet te lang, ik hield rekening met een aantal weken) heb ik zonder toestanden een heel nieuw product ontvangen. Daar ben ik echt onwijs blij mee. Je hebt dan misschien niet altijd de beste prijs, maar op zeker wel de beste service en precies om die reden koop ik mijn spullen graag hier. Fijn dat nu blijkt dat we op die service terug moesten vallen het ook echt zo goed is verlopen. Bedankt!
Mostafa12-06-2024
Zondag avond om 21:00 uur besteld maandag voor 13:00 uur geleverd, dat vind ik top. De prijs was ook laagste. Bestellen was makkelijk.
Martin12-06-2024
In weer en wind is mijn pakketjes met de fietskoerier op een vriendelijk manier bezorgd. Respect!

LeoB12-06-2024
Uitgebreide collectie, indien gewenst met keuzehulp. Vertouwd adres, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.
Maurits12-06-2024
Vorige week heb ik een Philips trimmer besteld bij Coolblue. Bij het openen van de doos was ik nogal teleurgesteld over de lage kwaliteit van het product. De productomschrijving deed namelijk iets anders vermoeden dan de goedkope plastic behuizing en losse scheerkop waar deze Philips trimmer mee was uitgerust. Ondanks dat het apparaat onbruikbaar is en ongebruikt in de doos is teruggestuurd, wil Coolblue het niet terugnemen. Slechte service en misleidende productomschrijving.
Giesbers12-06-2024
Prima telefonisch geholpen en snelle verzending . Bedankt voor de goede service en ben heel tevreden met de Pioneer CD speler .
Klant11-06-2024
4.0
4.0
Tried to get in touch with the customer support to receive aid in the purchase process. Only got stuck with the bot and never managed to chat with a real human. Two hours wasted for nothing. That has to be improved.
Anouk11-06-2024
De website is duidelijk, het gekochte artikel scherp geprijsd. Vanaf aankoop prettige updates via de e-mail (duidelijk, niet te veel en niet te weinig). Artikel werd zoals aangegeven de dag erna bezorgd (zondag zelfs) en met de fiets. Over het artikel zelf ben ik ook heel tevreden. Kortom; had niet beter gekund.
Bart11-06-2024
Zeer slecht after service. iPhone 14 terug gestuurd voor garantie. duurt 1 week, dan 9 werkdagen dan 14 dagen. Bij navraag krijg ik als antwoord: we sturen het naar de back office en je krijgt antwoord binnen 5 werkdagen.... Verschrikkelijk slecht als je adverteert met alles voor een glimlach..... zou bij een amazon of bol nooit zijn voorgekomen. Arrogantie is vaak het eerste teken voor een einde van een bedrijf. Heel jammer
Dik tevreden11-06-2024
Snelle en vriendelijke levering. Tevreden met het bestelde. Fijn dat we een mail met de gebruiksaanwijzing kregen na levering.
Snuggel11-06-2024
printer besteld op aanraden van mijn zoon bij Coolblue. moet nog installeren. Maar hij ziet er mooi uit en keurig verpakt.
ImWd10-06-2024
Meestal is Coolblue duurder, dan andere sites. Toevallig was het artikel dat ik nu heb gekocht alleen bij Coolblue en de leverancier zelf, voordeliger dan andere sites. De koophulp en videos met uitleg vind ik duidelijk en handig. Hierdoor bepaal ik mijn keuze bij Coolblue, maar koop ik het artikel ergens anders, waar het voordeliger is.
leo witte10-06-2024
nwe tv gekocht maar niet tevreden alles meegenomen naar de winkel in Utrecht. Aangenaam verrast door het gemak en de vriendelijkheid van het personeel heel makkelijk is alles is afgehandeld. Samen de verkoper een nieuwe, wat duurdere tv uitgezocht het verschil bijbetaald inpakken en naar huis. In de auto en thuis nog over gehad dat veel bedrijven daar nog veel van kunnen leren, wat een ontspannen manier om een probleem op te lossen
Melchior10-06-2024
Informatie over de producten is eigenlijk nergens anders zo goed. Zo weet je precies wat er bij past en op gaat. We bestelden een wasdroger en deze was - zoals beloofd - de volgende dag in huis. Bezorging zoals altijd op tijd en zonder beschadigingen. Fijn om te zien dat het niet verandert.
PeterDJ10-06-2024
Bestelling werd de volgende dag op tijd geleverd en netjes aangekondigd. Oude TV meegenomen (niet alles wat er bij hoorde maar de jonge bezorger wist ook niet dat destijds -20 jaar geleden- bij de eerste LED TV’s ook een complete unit werd bijgeleverd om de TV aan te sturen :)). Dit dan maar naar de milieu straat brengen.
Jurjen10-06-2024
Een Goed en eerlijk verhaal kwa uitleg je voelt je begrepen fijne mensen een goed en heldere webwinkel en de bereikbaarheid telefonisch zowel via whatsapp is goed!
Jan Koster10-06-2024
Vrijdagmiddag gezocht op de website en besteld dan de keuze maken van wanneer leveren is prettig dan weet je direct waar je aan toe bent en dat ze je bellen van te voren dat ze er bijna zijn. En het verpakkingsmateriaal nemen ze direct mee terug en het oude defecte machine nemen ze ook direct mee retour.
K.W. van Duijn10-06-2024
Prima leverancier. Snel bezorgd, maar mijn oude apparaat kan ik tot mijn ergernis niet retour meegeven aan de PostnL-bezorger. Op de website is ook nergens te vinden hoe het oude apparaat dan door Coolblue ingenomen kan worden, terwijl bij de apparaatomschrijving dit wel vermeld wordt als optie! Dat vraagt om verbetering, want nu wordt de klant een niet geleverde worst voorgehouden! Op grond hiervan kan ik de winkel niet echt aanbevelen, sorry.
Mirella10-06-2024
Gemak, duidelijkheid, goede informatie, vergelijken van producten. Wat heb je nog meer nodig?
Wim10-06-2024
Prettige winkel, door eerdere ervaringen hier opnieuw een bestelling geplaatst
acm10-06-2024
Snel, duidelijk,nette levering, goede ondersteuning op de site. Doet wat beloofd
Arthur10-06-2024
5.0
5.0
Aanschaf en communicatie ging goed. Aflevering ging niet naar behoren. Bezorgers wilden niet de ijskast naar mijn verdieping brengen (terwijl hiermee wel mee werd geadverteerd) uiteindelijk wel gebeurd maar toen wilden ze de oude ijskast niet meenemen. Na bellen met de klantenservice kon de oude ijskast pas twee dagen later worden opgehaald. Niet ideaal want ik woon klein en kan echt niet tillen. Uiteindelijk wel een tegoedbon gekregen. Klantenservice en product zijn prima, maar bij de aflevering en inplanning hebben ze hier echt steken laten vallen. Ik weet niet of ik het aandurf om witgoed of andere grote producten te bestellen omdat het vertrouwen weg is of de bezorgers het product naar mijn verdieping willen brengen of het oude product willen meenemen.
Ceasar10-06-2024
Snel, op tijd, volgens afspraak en ook nog eens een leuke concurrerende prijs!
Sylvia10-06-2024
Hulpzaam en vriendelijk medewerkster. Ik ben gelijk geholpen en alles werd heel snel geregeld.
MaartjeOO10-06-2024
Wat ik fijn vind aan Coolblue is de uitleg op de website, sommige termen vinden sommige mensen normaal, maar voor anderen is het fijn om op de uitlegknop te klikken. Wat ik verder fijn vind is de uitleg bij elk produkt, de mogelijkheid produkten te vergelijken en de sterren die anderen geven. Zo kies ik eerder een produkt dat 5 sterren krijgt uit 10 beoordelingen dan een produkt dat nul sterren kreeg of 1 of 2. Wat ik bestel wordt keurig op tijd geleverd, daar ben ik ook blij mee