Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Vriendelijke verkoper. Helaas is na 3 dagen geen paket geleverd. Volgens track en tracé wel maar ik heb niets reactie coolbleu we gaan het onderzoeken duurt wel 10 werkdagen. Dus een en al ellende
Het bestellen ging makkelijk, en het product is bezorgd binnen de beloofde termijn.
Werd bij afhalen van bestelde producten in de winkel in Breda zeer vriendelijk ontvangen. Jongen stelde zich netjes voor en heeft mij een lekker kopje koffie gegeven, met stroopwafel. Ondertussen riep hij een collega die de spullen voor mij ging pakken. Ook hij stelde zich vriendelijk voor en hielp mij met inladen van de grote TV en soundbar. Vroeg of alles duidelijk was en of ik vragen had. Anders kon ik altijd even contact opnemen. Tevreden? Meer dan moet ik zeggen. Topservice, goede prijs, goede uitleg en goede koffie. Goed geregeld, zoals het eigenlijk ook hoort. Service met een smile. Vriendelijkheid kost niets!
Ik kom graag weer.
Keurig netjes geholpen in de winkel.
Kreeg wel de indruk dat er minder aandacht/tijd was toen het voor medewerker duidelijk was dat ik nog niet direct wilde beslissen over mijn aankoop.
S avonds thuis besteld en de andere dag afgehaald in de winkel.
Gebruiks vriendelijke site, overzichtelijk, veelzijdig , snel gevonden wat je zoek en scherp geprijsd!
Is het artikel op voorraad dan snelle levering, meestal de volgende dag al! Daarom kiezen wij voor Coolblue!
Duidelijke specialistenreview helpt om een goede keus te maken. Bezorging op tijd.
Op zaterdag besteld en ik kon het zondag al laten bezorgen. Ik heb er zelf voor gekozen om het op maandag bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Het lag 's morgens al klaar. Op het moment dat ik mijn pakketje op had gehaald, kreeg ik meteen een email met hoe ik mijn bestelde product kon installeren. Al met al erg snel en netjes.
klantenservice goed telefonisch bereikbaar er wordt goed meegedacht vriendelijk behulpzaam
jammer is ,als er een artikel niet op voorraad is dat je dat niet direct ziet daarom geen 10
Prima geregeld, geen verrassingen, geen gedoe. Ik had gehoopt op iets meer aanbiedingen, maar ook zonder vond ik wel zo ongeveer wat ik nodig had.
Makkelijk online besteld en op een ander adres laten bezorgen ivm vakantie.
Super geregeld, alles goed gegaan.
Goede site, erg gebruiksvriendelijk. Ook erg overzichtelijk en duidelijk. Ik heb een controller besteld en deze werd gewoon netjes volgende dag geleverd.
Product zoals verwacht en super snelle levering.
Ik wilde eigenlijk een hogere waardering geven om tot de minimale 75 karakters te komen voor de motivatie / beoordeling, maar de schaal ging maar tot en met 10.
Zeer gebruiksvriendelijke cite met fijn review systeem. Koop eigenlijk altijd de duurdere spullen bij coolbue omdat ik weet dat ik bij problemen hier fijn geholpen wordt.
Ik ben perfect geholpen door de CoolBlue medewerker.
Hij nam echt de tijd voor mij.👍
In de avond besteld en in de ochtend al ontvangen. Helemaal top dat je bericht krijgt wanneer je pakket bezorgd wordt. Eerst een bericht welk dagdeel het wordt bezorgd. Daarna een bericht met de bezorgtijd in een tijdspanne van een uur en daarna zelfs nog een bericht 15 minuten voor het wordt bezorgd!
Ik heb vaker bij Coolblue gekocht maar dit keer ging het mis, het product zat niet in de verpakking. De klantenservice heeft steeds iets anders te zeggen en helpen niet. betaal liever wat extra bij de concurrentie!
Echt een geweldige service. Netje gebracht tot de drempel en stipt op tijd. Perfect nette bezorgers. Een top bedrijf die weet wat de klant wilt zien.
De aankoop zondag van de QE/50/QN90C + HW-Q700C is in de winkel in Den Haag snel en probleemloos gegaan.
Ook de bezorging de volgende dag 15 uur later(!) was netjes en zeer vriendelijk.
Puntje van Samsung dat ik minder vindt.
Zowel op de site van Samsung als bij Coolblue doet men voorkomen dat de Soundbar direct op de voet onder de TV geplaatst kan worden. Dit kan echter niet omdat de voet oploopt en de Soundbar te hoog is en er alleen maar voor kan, maar dan ook nog een sensor van de TV-rechtsonder afschermt. Dat vind ik een tegenvaller!
Op zich los ik dit op omdat deze TV binnen 1,5 jaar in het nieuwe huis naar de slaapkamer gaat en deze dan met beugels eronder hangt.
Maar toch een ernstige inschattingsfout van zowel Samsung als Coolblue, die op hun sites doen voorkomen dat de Soundbar onder de TV kan, maar in werkelijkheid er 15 cm voor moet liggen.
Mijn ongezouten mening, maar overall ben ik zeer tevreden over Coolblue!
Fijne site om te winkelen en makkelijk zoeken voor als je iets wil bestellen. Tevens is de keuze van producten zeer uitgebreid. Zelf heb ik een nieuwe tv gekocht de Samsung 125 cm Q60 Oled , zeer mooi en een prachtig beeld goed geluid en vele keuzen mogelijk.
Vriendelijk, maar om een pakketje op te halen moet ik 10 minuten wachten. Dan laat ik het voortaan wel bezorgen.
Heldere website, goede productinformatie.
Correcte aflevering. Duidelijke info via mail.
Camera bundel gekocht. Er zou volgens de actie ook een XQD card bijzitten, stond op de site! Maar eerst wordt er gezegd, de actie bestaat niet, dan ineens geldt de actie niet, dan is de actie alleen voor een body en geen bundel, en dan moet ik zelf maar contact opnemen met Nikon.
Beloven maar niet nakomen, communicatie is slecht.
De eerst keer weer sinds jaren, en nu ook meteen weer de laatste keer.
Gaat zoals het zou moeten. Hetgeen besteld wordt op tijd geleverd. En verder geen poespas.
Fijn shoppen op de site, en door de gebruiksvriendelijkheid en overzichten van het aan te kopen product.
Enige tijd geleden een blender gekocht welke jammer genoeg de geest heeft gegeven. Omdat deze nog net binnen de garantieperiode viel heb ik het artikel retour gestuurd voor reparatie. Dat proces verliep prima. Het duurde even voordat er een oplossing was, maar gedurende deze periode werd ik netjes op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Toen dit volgens hen uiteindelijk te lang ging duren (dit was voor mij overigens niet te lang, ik hield rekening met een aantal weken) heb ik zonder toestanden een heel nieuw product ontvangen. Daar ben ik echt onwijs blij mee. Je hebt dan misschien niet altijd de beste prijs, maar op zeker wel de beste service en precies om die reden koop ik mijn spullen graag hier. Fijn dat nu blijkt dat we op die service terug moesten vallen het ook echt zo goed is verlopen. Bedankt!