Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

T de Jong20-06-2024
Door vriendelijk personeel goed geholpen en vrij snel met behulp mijn nieuwe TV in de auto geladen.
Joost20-06-2024
Goede duidelijke website. Bestellen ging eenvoudig. En ook de levering via Post.NL ging snel.
Rob20-06-2024
Netjes afgeleverd nadat ik het vorige dag had besteld en gevraagd om het bij dit filiaal af te leveren. Vriendelijk behandeld.

Tfrank20-06-2024
Ik vind dat indien de prijzen op een dag verhoogd wordt, ik het product nog voor de oude prijs mag bestellen. Wat ik minder vind, is dat hetzelfde Product de Volgende dag voor €10 minder op de website staat. Ik had gebeld en er werd aangegeven dat dit de nieuwe prijs is.
Moni20-06-2024
Ik kies altijd voor cool blue omdat alles heel duidelijk in beeld is. Duidelijke afspraken betreft levering, heel correct betreft tijd en telefonisch contact. Ook garantie nooit een probleem, alles bijdehand in digi omgeving. Gewoon TOP
Ron20-06-2024
Zeer duidelijk en doen wat ze zeggen. Het tijdvak wat word vermeld komen ze ook na en dit per uur vermeld. Perfect hierdoor zit je niet een halve dag te wachten op je levering
J. T. Vermooten20-06-2024
De chauffeur die uiteindelijk de bestelling afleverde, belde volgens afspraak 20 min. vantevoren op en was gewoon op tijd. Daarvoor was vanuit de zaak al 2 keer een mail gekomen met een steeds kleiner tijdvak waarin we de bezorger konden verwachten. Logistiek heel goed werk!!!
tomo20-06-2024
5.0
5.0
inductie kookplaat besteld, doch bij levering door post NL de glasplaat gebroken, ik denk dat het verstandiger is dat Coolbleu deze zeer breekbare apparaten beter zelf kan leveren dan door post NL. Heb in de reviews gelezen dat dit vaker voorkomt. De communicatie en het regelen van retour is goed geregeld, alleen het duurt weer een paar dagen voordat je een nieuwe inductie kookplaat hebt.
Oznur20-06-2024
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Mevrouw Audrey heeft me goed geholpen.
Anna20-06-2024
Het is een goede en fijn shop. Al verschillende dingetjes er gekocht. En mijn zoon ook, die vroeg nu een cadeautje, en zondag besteld en maandag morgen al gebracht. Heel fijn gedaan. En mijn zoon er blij mee.
Dik20-06-2024
Ik ken Coolblue als betrouwbaar, deskundig en servicegericht. De website biedt goede informatie. Een winkel waar ik dus altijd graag terugkom.
Martijn20-06-2024
Ik heb een duur product besteld en betaald. Het zou binnen een dag op een afhaalpunt worden afgeleverd. PostNL geeft nu al drie dagen aan dat het maandagavond wordt afgeleverd. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Het is al woensdagmiddag. Beloof geen zaken die je niet waar kunt maken.
Leone19-06-2024
Netjes en klantvriendelijk geholpen al me vragen correct beantwoord en goed geholpen door het personeel en het product Nadien gekocht .
mac.w19-06-2024
3.0
Levering was niet in orde ik kreeg een droger ipv een wasmachine. De bezorgers hadden hem al naar boven getild. Compliment voor de bezorgers maar niet voor degene die de administratie heeft gedaan.
Herculinus.19-06-2024
Snel en keurig afgeleverd. Had wel verwacht met de Coolblue bus. Dus niet met post nl
Hanneke19-06-2024
Prachtige duidelijke website met goede reviews en spetterend snelle bezorging in een mooie doos: echt een feestje!
Robert19-06-2024
Goede service.elke keer op de hoogte gehouden via mail.telefonisch contact 15 min voor ze het komen brengen.
Jan de Boe19-06-2024
Super.. perfecte site, alles lekker duidelijk en overzichtelijk, product keurig geleverd
Korthals19-06-2024
3.0
De verkopers hebben geen idee wat het betekent een nieuwe iPhone en iPad te installeren vanaf een oude. Ook de nodige oplaadkabels zijn hen totaal onbekend
Justin19-06-2024
Camera via coolblue gekocht. Voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis, althans dat stond er. Ik had mijn bestelling vrijdag gedaan en mijn thuisadres als bezorgplek opgegeven. Inmiddels is het dinsdag en wordt mij camera op een onbekende tijd bij een post NL punt afgeleverd die 10km van mijn huis af ligt! Ik heb hem juist bij Coolblue besteld vanwege deze belofte van de volgende dag in huis ivm vakantie waarbij ik hem wou meenemen… Waardeloos… :-(
Harold18-06-2024
Super service en vriendelijk. Snelle afhandeling geld terug storten. Retour / omruilen geen gedoe.
Irene18-06-2024
Goede prijzen makkelijk dat jezelf de datum kan kiezen en dat je via de email tot een uur voor de aflevering op de hoogte wordt gebracht. Ze nemen de oude apparaten mee en het afval van de nieuwe apparaten. Echt perfect ik heb al 2 keer gewassen en gedroogd en ik ben er heel blij mee. Echt een aanrader!!
Marcel18-06-2024
Snel, overzichtelijk en duidelijk, dito voor bezorging deze was uitermate correct en to the point!
Henri18-06-2024
Goed bedrijf met prima prijzen, veel keus met duidelijke omschrijvingen en een snelle levering.
Zelda18-06-2024
Ik vind het fijn dat de winkel in de buurt is! Ik kreeg uitstekend hulp van ... bij het kiezen van een nieuwe laptop. Heb hem zelf opgehaald. Ook toen ik de laptop kwam halen werd ik ook goed geholpen bij het veranderen van mijn software bestelling. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en ook de software kwam op tijd aan. Bezorgd op de fiets😉 Wederom en goede ervaring met Cool Blue.