Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wim01-02-2025
de omschrijving klopt met geleverde, de mogelijkheid van vergelijk van een of meerdere apparaten is duidelijk en zorgt dat je snel en vakkandig de verschillen opmerkt. De prijs is erg redelijk en bezorgservice is gewoon goed.
Sj01-02-2025
Prima winkel en overzichtelijk. Keurig geholpen door deskundig personeel.
Paul01-02-2025
De site is erg gebruiksvriendelijk met veel tips. De bestelling werd vlot geleverd.

Paul 01-02-2025
De keuze voor de website v Coolblue is logisch. Voor elk product dat je zoekt, in mijn geval een laptop, is er een ruime keuze. Fijn is dat de eigenschappen van elk product uitgebreid beschreven zijn en je kunt er zelfs op filteren, wat de keuze een stuk makkelijker maakt. Daarnaast een goede service, goede en snelle verzending met email-begeleiding en dat tegen een prima prijs. Last but zeker not least, de slogan 'alles voor een glimlach' wordt tot in detail waargemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de na aankoop aangeboden 'wachttherapie' voor wie het te lang duurt... Op zich al een leuk idee maar de inhoud van deze therapie tovert, in ieder geval bij mij, een glimlach van oor tot oor.
Jeffrey01-02-2025
Altijd al goede ervaringen gehad met Coolblue, nu ook weer. Mooie tweede kans koelkast besteld, keurig geleverd met een glimlach, geplaatst en oude meegenomen. We zijn weer blij!
Dennis01-02-2025
Ik zicht een specifieke vrieskast en coolblue kwam met de beste prijs. Even inloggen en 3 klikken later is bestelling gedaan. Snel geleverd en - alles voor een glimlach - zelfs geplaatst in bijkeuken (dus verder dan de drempel service waarvoor ik betaald heb) en waterpas gesteld!
Rustynail01-02-2025
Het is echt niet de eerste keer dat ik via de Coolblue.nl iets bestel, iedere keer wordt er goed en snel geleverd. Een keer had ik het verkeerde product besteld en ook dat was snel geregeld.
Riny01-02-2025
Goede winkel om aankopen te doen. Alleen erg jammer dat de pakketdienst niet zoals afgesproken met jullie thuis afleverd maar bij een afhaalpunt. Spreek ze daar maar eens op aan, niet iedereen is zo mobiel om het ergens op te halen.
Martin01-02-2025
Op de site was het product duidelijk weergegeven en ook de werking, gebruik was duidelijk. Duidelijk aangegeven wanneer de levering zou zijn. Er werd een tijdblock vermeld, en zelfs een berichtje van tevoren dat de levering in ongeveer een kwartier zou zijn. En dat was ook zo. Helemaal top. Kunnen andere bedrijven echt een voorbeeld aan nemen.
johanna31-01-2025
goed hulp bij het kiezen snelle verzending goed prijs kwaliteitverhouding
Lambert31-01-2025
Prima, klantvriendelijk geholpen in de winkel en een uitstekend advies ontvangen.
Ernst31-01-2025
In de winkel goed en professioneel geholpen en op basis van die informatie dezelfde avond de PC online gekocht. De andere dag keurig volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. Prima zo hoort service te zijn, met een glimlach.
Albertine 31-01-2025
Ik heb een Samsung tablet ultra 10 gekocht. Eerst in de winkel in Almere geweest waar ik geholpen ben door een superaardige en heel behulpzame jongen die goed kon doorvragen. Hij werkte er nog maar een maand, maar hielp me goed door deze vragen en naar meerdere mogelijkheden te kijken. Uiteindelijk na nadenken een keuze gemaakt en deze online besteld
margriet30-01-2025
goed advies, betaalbaar
Wim Loos 30-01-2025
Onze T.V. was in reparatie. De reparatie tijd duurde 10 dagen. Men had moeite om het probleem te verhelpen. En we kregen ons geld terug.
Ozlem 30-01-2025
Shop ziet er netjes uit Personeel heeft alle tijd genomen om mij te helpen en ze waren erg vriendelijk
Remon29-01-2025
Ruime product keuze met goede blogs voor tips en extra uitleg. Snelle levering, meeste artikelen de volgende dag al in huis!
WJA van den Oord 29-01-2025
Hier staat de uitdrukking service with a smile nog echt hoog in het vaandel. Zowel telefonisch als in de winkel, zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ik voelde mij zeer welkom als klant, dat kun je niet overvaller zeggen tegenwoordig. Oftewel een zeer prettige ervaring.
Michel29-01-2025
3.0
Helaas werkt Coolblue samen met PostNL en levert PostNL nooit iets af, maar stuurt het direct naar een Primera zaak, waar ik het dan drie dagen later zelf moet ophalen.
Maarten Molenaar29-01-2025
3.0
2 dagen verkeerde bezorg moment aangegeven en dat nog wel een paar keer. Geen melding dat ze niet komen. Weer een dag verpest. Na 3 dagen eindelijk de levering
Mark 29-01-2025
Zonder problemen werden mijn vvv cadeaubonnen omgewisseld bij de kassa, terwijl ik dit thuis al had moeten doen. Dit wist ik niet en ook op de site van de vvv bonnen als bij Cool Blue staat dit niet duidelijk vermeld. Hulde aan de kassa medewerker, die er toch even mee bezig was.
Herman29-01-2025
Zeer snelle levering (binnen 24 uur) en het bij bestelde product wat achteraf niet nodig was hoefde wij niet terug te sturen maar kregen de volgende dag al het geld terug gestort. Heel netjes. Ook de reactie op de teruglevering was keurig en heel snel. Prijs van de bestelde producten was ook lager dan de gemiddelde prijs.
Harrie 29-01-2025
Zeer snelle bezorging .Op zaterdag besteld, en zondag al geleverd. Vriendelijke mensen, die de oude magnetron weer meenamen. Ook via de mail nog nazorg en tips. Fantastisch
Marion 29-01-2025
Altijd ruime keus, duidelijke foto's, goede omschrijvingen, goed ook de tweede keuze keus, goed op de hoogte gehouden vd bestelling en levering.
Juan 28-01-2025
Zeer makkelijk bestellen, goed kunnen vergelijken en daarop koop gedaan. Afleveren was netjes en keurige uitleg door bezorger.